Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmmmmm benim, herbirinize muhtesem guzellikte,saglikli,mutlu,huzurlu,isil isil bir hafta temenni ediyorum.
Canim fmgenccigim,yeni evininin ,sizlere cok buyuk sanslar getirmesini dilerim ,butun kalbimle.
Hepinizi cani-i gonulden opuyorum.

Sağol ablacımm...

ağladım okurken.. cok zor ağlarım.. ağladım işte.. en cok da caresızlıgınıze.. böyle zamanlarda dünyayı devıresım geliyor benım.. hazmedemiyorum ınsanın ınsana yaptığı ezıyetı.. keşke elımden bır sey gelse.. bızler vıcdanlarımızda neler yattığını bılebılıyoruz.. belkı de bu yüzden güç konusunda sınava tabii tutulmuyoruz.. ama böyle zamanlarda hep cok guclu olmayı dılemısımdır.. o yüzden der eşim.. bıze pıyango falan çıkmaz.. nıyetımız belli.. ne yazacağımı bılemıyorum böyle durumlarda.. ki yazmak benim mesleğimdir.. ben sızı tanımıyorum.. ama caresızlıgınızı.. acınızı derinden hissediyorum.. dualarımdasınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

senı böyle bol kalpçikli kelebekli.. kelimeleri havada uçuşan hal ıle görmek cok güzel.. cok yakışıyor sana böyle olmak.. kendın de farkındasın zaten.. böyle cok guzelsın.

ıyı dayanmışsın.. ki mazeretin de açık.. helal olsun.. böyle yerlerde korkuyorum ben artık.. arabada falan bekliyorum denk gelirsek.. oğlumla esım gıdıp geliyorlar.. :)

bazen içime çinli mi kaçtı derım hep.. kendımı bıldım bılelı uyanınca ıkı bardak sıcağa yakın su ıcerım :) sankı boğazımdan başlayarak tum vücudumu temızledıgımı hıssederım.. ondan ıyı geldıgını dusunurum.

dıyorum ya ıyı dayanıyorsun dıye.. ben olsam ümüğüne yapışmıştım.. daha neler.. ne münasebet.. senin cigerın nee.. onun cıgerı nee.. cok sınırlenıyorum boyke vurdumduymazlıklara.. rahat ınsan kadar sinir bozucu bır sey yok.. ay ne sınırlendım bak simdi.. :)

Canımm annesnin hiç suçu yok kadıncağız tam destek bana benim bi kaynım var o a tam tersi eşimin.. yani annede bitmiyor sadece birazda içinde olacak adamın sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Canımm annesnin hiç suçu yok kadıncağız tam destek bana benim bi kaynım var o a tam tersi eşimin.. yani annede bitmiyor sadece birazda içinde olacak adamın sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Çok sükür iyiyim. Bir çok kişi hamileliğin en güzel zamanları diyorlar bu dönemler için. İlk 3 ay bulantı, yorgunluk, halsizlik, son 3 ay ağrı,şişkinlik, uykusuzlık, sancı, ortadaki 3 ay keyifli :) Bebeğimi hissetmeye başladım pıt pıt atıyor minik kuş. Hissetmek olağanüstü bir şey. Bir sıkıntım yok şükür.

ıyı dayanmışsın.. ki mazeretin de açık.. helal olsun.. böyle yerlerde korkuyorum ben artık.. arabada falan bekliyorum denk gelirsek.. oğlumla esım gıdıp geliyorlar.. :)

Ben de tam dayanmış sayılmam. O kadar gezdikten sonra börek ve elmalı kurabiye aldık :18: Onlardan da yedim mercimek köftesinin üstüne.

hehe bu taş banaydı sanırım ablacım ben zaten leslie ile 4 fast mile yapıyorum genelde,diğerleri beni kesmiyor
ilk başladığımda 2 mile yapmıştım 1 mile zannedip :)
hoş geldin canımmmm

hoş gördük ablacım :)

gelmişken menümüde yazayım :)

sabah 2 koca bardak su

kahvaltı:
kkk (ama kuruyemiş yoktu )

öğlen:
ayran+bi kaç parça tavuk

akşam:
kıymalı karnahabar yemeği

su: içmeye devam
spor: 30 dakka yürüyüş+ birazdan plates yapcam :)

Selamm,
Sabah yani öğlene doğru; 11.30 gibi KKK yaptım. Bir yumurtanın yerini muzla doldurdum. İki tane çok fazla gelmeye başladı, bıkmamak için bugün böyle olsun istedim.

Bu saate kadar hiçbir şey yemedim, su ve bir bardak normal çay içtim.

Açlık hissediyorum diye 5 dk önce 3-4 tane kavrulmamış fındık yedim.

Şuan yemek hazır değil, misafir olduğu için misafirleri bekliyoruz aynı zamanda.. Mutfaktaki karmaşada da yiyecek bişey bulamadığım için birkaç fındık attım ağzıma.

1-2 saate yerim akşam yemeğimi.

Spor yapmadım. Misafirler erken giderse yapmaya çalışacağım.

veee platesimi de yaptımm sonundaa :)
skinny jean özellikle bacak ve kalça sorunu olanlara tavsiye ederim
yaparken fena halde acı hissettim ama şuan rahatlamayı hissediyorum :)

Son düzenleme:
ben hiç 2 yumurta yemedim zaten yiyemiyorum onun için ya 1 yumurta yada 1 muz
sende benim gibi olmaya başlamışsın benimde bazen canım hiiçç bişey istemiyor
ama bugün içimde bi canavar var ve ben mutfağa gitmemek için baya çaba sarfediyorum hoş gitsemde yiyecek bişey yok zaten dolabı açıp kapatıyorum

gecmis olsun canim dikkat et bol limonlu ihlamur tavsiyemdir

Günaydın arkadaşlar..

taş fırın erkeği tamer mi.? Noolmuş ona.

profiloda gormustum bekarken..Allahim gozumuzu alamadik adamdan yanimda kankam vardi adam en sonunda hafifce selam Verdi..

günaydın canlar
Babymom güne erken başlamışsın yine gece rüyamda seni gördüm

hayir olsun canim detay alayim please

Ben de tam dayanmış sayılmam. O kadar gezdikten sonra börek ve elmalı kurabiye aldık :18: Onlardan da yedim mercimek köftesinin üstüne.

olsun bişi olmaz.. nasıl mutlu olacaksan oyle yap.. sen mutlu oldukca bebegın de mutlu oluyor..

profiloda gormustum bekarken..Allahim gozumuzu alamadik adamdan yanimda kankam vardi adam en sonunda hafifce selam Verdi..

o kadar adamın dibine düştünüz yaneee aaaaaaaaaa hatırladım.. şimdi hatırladım.. Ankara yıldızda otururken okula gıderken onu motorun uzerınde genç güzel bır kızla gıderken goruyorduk hep.. cok net goremıyordum ama farkedıyorduk onu.. cunku o zamanlar bi dizide oynuyordu.. Ankara tıyatrosu oyuncusu ıdı.. hah dızının adı Ferhunde hanım ve kızları dıye.. 20 sene oncesı beaaa.. ben de hıc bır seyı hatırlamam doğru durust halbu ki

sabah 10:00 ıkı bardak ılık su + 5,6 adet karadut

kahvaltı 11:00 KKK

aksam: 17:30 kefir 18:00 muz.. midem cok kotu.. hıc bır sey yıyesım yok.. muzu yıyınce havadakı mıde oturdu.. yemek düşünmek ıstemıyorum nedense..

spor: 1 saat yuruyus.

Ben o adamı hiç sefmiyom aklımda hep karısını aldatan adam olarak yer ettiğinden belkide:)

Ha birde Erol büyükburç u ve peruğunu gördüm:)unutmuşum söylemeyi:)

Valla bayaa hasta olmuşum zannımca akşama da arkadaş gelecek üşüyorum şu an hep kedi nin dediği spordan oldu biliyom ben deneğim ya ben:)

Valla bayaa hasta olmuşum zannımca akşama da arkadaş gelecek üşüyorum şu an hep kedi nin dediği spordan oldu biliyom ben deneğim ya ben:)

sizin basınıza ne gelıyorsa buyuk sozu dınlemedıgınızden geliyor.. ne dedım ben sana.. spor yapma demedım mı.. vücudunun zaten dırencı cok az.. onu da spor da harcayıp çökme demedim mi?? ne dıyım sımdı ben sana.. de hele.. ne dıyımmmmmmm!!??

uyaninca karbonatli su+normal su

10.30 kkk+ sut

yesil cay aralarda

17.30 taze fasullye yemegi 2 tabak (arkadasta yogurt yoktu doymadim mecbur 2 tabak yedim )

siyah cay limonlu 2 bardak

tukkan kapandi

spor 19lu tibet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…