Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ablacim imtihanin cok ama cok buyuk..herzaman dedigim gibi rabbim mukafatini hem ote alemde hem burda mislyle versin ins.. sanada selametlik ve guc versin..

benim dedigim 2003 -2004 :) o sira evil degildi ve saclari beyazlamamisti :)) stardamiydi neydi cocuklar duymasinin ilk ciktigi vakitler//

olsun arada olur degisiklik iidir.. ins sanada ii gelir canim

verimde sık valla ümüğünü ne nakbule geçer

Canımm benimmm maşallah ikinizede ... minik meleğinini Allah esinrgesin... sende tadını çıkar hamileliğinin bu zamanlarını o zaman.. Hayırlısıylada kavuş inşallah meleğine

Bu gün yediklerim.. sabah karataya uyamadım o yüzden 2yerli muz ve süt( mutfak karışıktı hazırlayamadım)

Öğlen kedicik usulü yoğurt

Akşam kuru fasulye, salata, bi tane karnıyarık

Bi an önce mutfak hallolsada artık evimde yesem doğru düzgün... tüm düzenim bozuldu

gecmis olsun canim dikkat et bol limonlu ihlamur tavsiyemdir

profiloda gormustum bekarken..Allahim gozumuzu alamadik adamdan yanimda kankam vardi adam en sonunda hafifce selam Verdi..

hayir olsun canim detay alayim please

Annemin evindeyiz .annem ablam sen ben varız sohbet ediyoz ama konu neydi hatırlamıyorum sen dedinki ben namaz gecmeden kilayim salonda seccadeyi serdin kiliyordunki biz bişeyler konusurken birden namazı biraktin bizimle konusmaya başladın ben sasirdim neden böyle bişi yaptığını sonra uyandim

Valla sorma yaaa bende 40 kere soyledim laf dinlemiyorlar :))verecekleri 700 gr bise hergun spor hergün spor olmazki ama bizim pardon benim gibi 15-20 kilo verecek olsalar 24 saat spor yaparlarmis peeehh:)))

bende sakaryaliyim..yani aslen Erzurum ama 2yasimdan beri sakaryadayiz. annemde emekli hemsire sak. devlet .hastanesinden... nezamandir hendektesiniz

2.5 yıldır hendekteyim :) doğma büyüme izmirliyim ilk atama yerim diyarbakır 8 ay orada görev yaptım. eşimde şırnaktaydı. eşim düzceli, hendeğe atama istedi o geldi bende eş durumuyla arkasından geldim böyle işte sen de sakaryada oturuyorsun herhalde oralara geleceğim zaman haberleşir buluşuruz

Benim de çocuklarıma bakılmadı..KAyınvaldem kaynımın görümcemin çocuklarını büyüttü bana sıra gelince pili bitti..
Sağlık olsun...geçen yıl abla kardeş yalnız kalıyorlardı ev de, tabii benim de aklım onlarda bu yıl eşimin okul arkadaşlarının ortak işyerlerine part tıme muhasebeci arayışı bana piyango gibi geldi...

o kadar haaa.. kıyamam sana.. oyle oyle kolay kolay devrılmem ben.. yoksa tek basına ıkı ayağımın uzerınde duramazdım bu yasıma kadar..

:

valla öyleyim ben .Devrilmiyorum ama çok yıpratıyorum kendimi...
Senin de güçlü olman takdir edilesi güçlü ayaklarının üzerin de duran kadınlar olmalıyız..

unuttu dayıyı demek..
hasibeciğim hep sorucam unutuyorum emine kimin adı.? annannemi,babaannemi.?

Bugün boş günüm, dersim yoktu. Yarın sabahtan akşama kadar dersim var; bakalım performansım nasıl olacak. :26:

Kolay gelsin canım...

Canlarimmmmmm benim, herbirinize muhtesem guzellikte,saglikli,mutlu,huzurlu,isil isil bir hafta temenni ediyorum.
Canim fmgenccigim,yeni evininin ,sizlere cok buyuk sanslar getirmesini dilerim ,butun kalbimle.
Hepinizi cani-i gonulden opuyorum.

canan hanım ben de sizi çok öpüyorum...
Yazdıklarınız beni çok etkiledi...Allah yar ve yardımcınız olsun...Bol sabır diliyorum..
Keşke başka şekil de yardımcı olabilsek..

hep beraber ''daha ooon yeediii oon yediii'' dedinizmi.? )

İyi haftalar...

Ben de sabahları sıcağa yakın ılık su içerim ve faydasını görürüm wc olayın da...

Oğlumu almaya gıdıyorum.. Allaha emanet olun şimdilik..

Alıştınızmı okula.?

g

profiloda gormustum bekarken..Allahim gozumuzu alamadik adamdan yanimda kankam vardi adam en sonunda hafifce selam Verdi..

:

TRT de şaşıfelek çıkmazı diye bir dizi var dı..Fikret Kuşkan Derya Alabora oynuyordu hatırlarmısınız bilmem..orada misafir oyuncuydu, sanırım en yakışıklı dönemi o zaman dı.

Son düzenleme:

hasibe egedemi okudun.?

babannenin adı :) çok şükür annemle aram iyi ismide çok güzel bende mutlu olsun istedim
demezmiyiz ben daha 16 yaşındaydım kuzenimin sevgilisi (şimdiki karısı) 17ydi arayıp ona dinletmişti parçayı

Hi babies:)

Öğle 12:20 kuru fasulye+yoğurt+salata+2 çatal ciğer

Akşam 19:20 domatesi bulgur pilavı+yoğurt+lahana turşusu

Spor:56 dk lık Kardiyo

Bu arada hastanede mr çekildi ayağım için 3 gün sonra sonuç alacağım...

yediklerimi de paylaşaım aklımdayken..

Sabah,
Karatay kahvaltı..

Ara,
2 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
İçbaklalı bulgur bir tabak. üzeri kıyılmış dereotu ve taze naneli
Ayran

60 dk. yürüyüş

babannenin adı :) çok şükür annemle aram iyi ismide çok güzel bende mutlu olsun istedim
demezmiyiz ben daha 16 yaşındaydım kuzenimin sevgilisi (şimdiki karısı) 17ydi arayıp ona dinletmişti parçayı

Hadi yaaa.. tabii sevgili konsere glemeyince..

ne mutlu kayınvaldene iyi bir gelinsin...
Allah bozmasın..

En guzel anlar hissetmeye baslamak ve hareketlendikce oynmasi tepmesi , icinde bir can ve kipir kıpır harika bir sey allahim nelere kadir...
hehe bu taş banaydı sanırım ablacım ben zaten leslie ile 4 fast mile yapıyorum genelde,diğerleri beni kesmiyor
ilk başladığımda 2 mile yapmıştım 1 mile zannedip :)

hoş gördük ablacım :)
Tas naze ve sanaydi,,,,:),,,hareketlerinizi artirin biran once o yaglar erisin ....yazin sagdan soldan fiskirmasinlar,,,,cıtır çıtır olun millet parmaklarini isirsin vavvvvv bunlar nasil boyle oldular diye :):)

Harikasin canim 1 saat cok iyi ,,,kendini yormadan yurumussundur insallah

Hi babies:)

Öğle 12:20 kuru fasulye+yoğurt+salata+2 çatal ciğer

Akşam 19:20 domatesi bulgur pilavı+yoğurt+lahana turşusu

Spor:56 dk lık Kardiyo
Afiyet olsun canim,,,bulgurlanmissin :)
Afiyet olsun canim,,,az yemissin gibi geldi doydunmu....ayagina yorum yapmadimi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…