Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Afiyet olsun canim,,,bulgurlanmissin :)

Afiyet olsun canim,,,az yemissin gibi geldi doydunmu....ayagina yorum yapmadimi hic

Bakla bulgur ve ayran üçlüsü şişirdi beni..

mr den sonra yorum yapar umarım..Şansıma acaip sinirli ve yoğun bir doktora denk geldim...Gitmişken kan tahlili de verdim dahiliyeye çıkıp..
Yaklaşık 5-6 ay önce bakılmıştı merak ediyorum karatayla değişim nasıl..

İyi geceler herkese,Allah rahatlık versin..

Ben akşam yemeğinde, biraz karnıbahar, birazda biber kavurması yedim ama doymadım, yolda 1-2 fıstık attım eve geldim, karalahana sarması ve mercimek çorbası vardı. 8'e 10 kala yedim onlardan.

İyi geceler.

iyi geceler cnm

Hayır olsun , bugün buna benzer bişey yaşadım. Namazı değil de duayı yapamadım. Tam duâ kısmında arkadaş bişeyler söyledi konuşturan yarımadası oldu. Çok benzettim

Ben bakudeyim:) ailem Sakarya merkezde. Bense istanbul a gelin gittim

Adını duydum ama seyretmedim diziyi

Ben akşam yemeğinde, biraz karnıbahar, birazda biber kavurması yedim ama doymadım, yolda 1-2 fıstık attım eve geldim, karalahana sarması ve mercimek çorbası vardı. 8'e 10 kala yedim onlardan.

Nerene sıfırdan okadar yemegi:)

Afiyet olsun canim,,,bulgurlanmissin :)

evde pişirecek bir şey yoktu öyle oldu mecburenama bu hafta birde kısır yapcam çok cnm istiyor valla abla

Valla sorma yaaa bende 40 kere soyledim laf dinlemiyorlar :))verecekleri 700 gr bise hergun spor hergün spor olmazki ama bizim pardon benim gibi 15-20 kilo verecek olsalar 24 saat spor yaparlarmis peeehh:)))

canım bnm ben kilo veremedim bu hafta galiba birazda ondan böyle bir çabamama yani kedi beni denek olarak kullandı bastı videoları bana şu an belden aşşağım yok yani

2 çatal ciğermi? O benim dişimin kovuğuna yetmez.

ben senin gibi tombik miyim

tekrardan herkese günaydınlar umarım günüüz bol aşkla geçeren sevdiğiniz öküzlük yapmazsize çiçekler çikolatalar yollar inşaaalllaaaaahhhhama siz siz olun o çikolataları yemeyin başkalarına ikram edin

ve gece yatağa girip uyumak yerine kitap okuduğumdan sabah uyanamadım tabi ki

sabah 08:15 1 muz 2 çilek

Tombik kedi. Sanki silah zoruyla spor yaptırdık.

Son düzenleme:
tahlil vererek iyi yapmışsın , öncesi sonrası karşılaştırıp yazarsın bize

günaydın canım,

bundan sonra sevgililer çikolata yerine çiğ kuruyemiş getirecekler getirmeyene kız yok

sen geç yatıp sabah KKK yapmadığın için yakında sopayı yiyeceksin,,,,abla ama falan deme sakın hiç gözünün yaşına bakmam böyle giderse karatay yapan sağlıksız zayıf çıtır olacaksın

kısırı bugün yarın yapki cumaya şişlik insin canımmm

Çıtırlarım birazdan ultrasyona gideceğim sonrada doktora sonuçları göstereceğim,,,,,dua edin benim için sonuçlar temiz çıksın.....kız kardeşim sonuçları aldı çok şükür temiz onunki,,,

tünaydın arkadaşlar....

Yarım saat sonra işim bitiyor..Çıkıp oğlumu alacağım sonra arkadaşa gideceğim oturmaya..

t

bundan sonra sevgililer çikolata yerine çiğ kuruyemiş getirecekler getirmeyene kız yok

Son düzenleme:

canım yüreğini ferah tut...
İnşallah temiz çıkacak...KArdeşin adına da sevindim,darısı sana....
Bize yazmayı unutma..

Söz yarın kahvaltı yapıcam ablam umarım hiçbir sorunla karşılaşmaZsın ablacım

Tas naze ve sanaydi,,,,:),,,hareketlerinizi artirin biran once o yaglar erisin ....yazin sagdan soldan fiskirmasinlar,,,,cıtır çıtır olun millet parmaklarini isirsin vavvvvv bunlar nasil boyle oldular diye :):)

haklısın ablacım elimden geldiğince hareket ediyorum ama işte sınavlar okul falan bazen ciddi yoğun oluyorum

ooyyy ablacım korkma sen tertemiz çıkacaktır

ablacımm inşallah çok ıyı çıkar sonuçların..
ben sabah kkk yaptım
2 fıncan yeşil çay
750 ml su tukettım şu saate kadar..
İyi haberlerini bekliyorum ablacım..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…