Afiyet olsun canim,,,bulgurlanmissin :)
Afiyet olsun canim,,,az yemissin gibi geldi doydunmu....ayagina yorum yapmadimi hic
İyi geceler.Bakla bulgur ve ayran üçlüsü şişirdi beni..
mr den sonra yorum yapar umarım..Şansıma acaip sinirli ve yoğun bir doktora denk geldim...Gitmişken kan tahlili de verdim dahiliyeye çıkıp..
Yaklaşık 5-6 ay önce bakılmıştı merak ediyorum karatayla değişim nasıl..
İyi geceler herkese,Allah rahatlık versin..
2 çatal ciğermi? O benim dişimin kovuğuna yetmez.Hi babies:)
Öğle 12:20 kuru fasulye+yoğurt+salata+2 çatal ciğer
Akşam 19:20 domatesi bulgur pilavı+yoğurt+lahana turşusu
Spor:56 dk lık Kardiyo
Bakla bulgur ve ayran üçlüsü şişirdi beni..
mr den sonra yorum yapar umarım..Şansıma acaip sinirli ve yoğun bir doktora denk geldim...Gitmişken kan tahlili de verdim dahiliyeye çıkıp..
Annemin evindeyiz .annem ablam sen ben varız sohbet ediyoz ama konu neydi hatırlamıyorum sen dedinki ben namaz gecmeden kilayim salonda seccadeyi serdin kiliyordunki biz bişeyler konusurken birden namazı biraktin bizimle konusmaya başladın ben sasirdim neden böyle bişi yaptığını sonra uyandim
2.5 yıldır hendekteyim :) doğma büyüme izmirliyim ilk atama yerim diyarbakır 8 ay orada görev yaptım. eşimde şırnaktaydı. eşim düzceli, hendeğe atama istedi o geldi bende eş durumuyla arkasından geldim böyle işte sen de sakaryada oturuyorsun herhalde oralara geleceğim zaman haberleşir buluşuruz
Benim de çocuklarıma bakılmadı..KAyınvaldem kaynımın görümcemin çocuklarını büyüttü bana sıra gelince pili bitti..
Sağlık olsun...geçen yıl abla kardeş yalnız kalıyorlardı ev de, tabii benim de aklım onlarda bu yıl eşimin okul arkadaşlarının ortak işyerlerine part tıme muhasebeci arayışı bana piyango gibi geldi...
valla öyleyim ben.Devrilmiyorum ama çok yıpratıyorum kendimi...
Senin de güçlü olman takdir edilesigüçlü ayaklarının üzerin de duran kadınlar olmalıyız..
unuttu dayıyı demek..
hasibeciğim hep sorucam unutuyorum emine kimin adı.? annannemi,babaannemi.?
Kolay gelsin canım...
canan hanım ben de sizi çok öpüyorum...
Yazdıklarınız beni çok etkiledi...Allah yar ve yardımcınız olsun...Bol sabır diliyorum..
Keşke başka şekil de yardımcı olabilsek..
hep beraber ''daha ooon yeediii oon yediii'' dedinizmi.?)
İyi haftalar...
Ben de sabahları sıcağa yakın ılık su içerim ve faydasını görürüm wc olayın da...
Alıştınızmı okula.?
TRT de şaşıfelek çıkmazı diye bir dizi var dı..Fikret Kuşkan Derya Alabora oynuyordu hatırlarmısınız bilmem..orada misafir oyuncuydu, sanırım en yakışıklı dönemi o zaman dı.
Ben akşam yemeğinde, biraz karnıbahar, birazda biber kavurması yedim ama doymadım, yolda 1-2 fıstık attım eve geldim, karalahana sarması ve mercimek çorbası vardı. 8'e 10 kala yedim onlardan.
Afiyet olsun canim,,,bulgurlanmissin :)
Valla sorma yaaa bende 40 kere soyledim laf dinlemiyorlar :))verecekleri 700 gr bise hergun spor hergün spor olmazki ama bizim pardon benim gibi 15-20 kilo verecek olsalar 24 saat spor yaparlarmis peeehh:)))
2 çatal ciğermi? O benim dişimin kovuğuna yetmez.
evde pişirecek bir şey yoktu öyle oldu mecburenama bu hafta birde kısır yapcam çok cnm istiyor valla abla
canım bnm ben kilo veremedim bu hafta galiba birazda ondan böyle bir çabamama yani kedi beni denek olarak kullandı bastı videoları bana şu an belden aşşağım yok yani
ben senin gibi tombik miyim
tekrardan herkese günaydınlar umarım günüüz bol aşkla geçeren sevdiğiniz öküzlük yapmaz size çiçekler çikolatalar yollar inşaaalllaaaaahhhh ama siz siz olun o çikolataları yemeyin başkalarına ikram edin
ve gece yatağa girip uyumak yerine kitap okuduğumdan sabah uyanamadım tabi ki
sabah 08:15 1 muz 2 çilek
tahlil vererek iyi yapmışsın , öncesi sonrası karşılaştırıp yazarsın bizeBakla bulgur ve ayran üçlüsü şişirdi beni..
evde pişirecek bir şey yoktu öyle oldu mecburenama bu hafta birde kısır yapcam çok cnm istiyor valla abla
canım bnm ben kilo veremedim bu hafta galiba birazda ondan böyle bir çabamama yani kedi beni denek olarak kullandı bastı videoları bana şu an belden aşşağım yok yani
ben senin gibi tombik miyim
tekrardan herkese günaydınlar umarım günüüz bol aşkla geçeren sevdiğiniz öküzlük yapmaz size çiçekler çikolatalar yollar inşaaalllaaaaahhhh ama siz siz olun o çikolataları yemeyin başkalarına ikram edin
ve gece yatağa girip uyumak yerine kitap okuduğumdan sabah uyanamadım tabi ki
sabah 08:15 1 muz 2 çilek
t
bundan sonra sevgililer çikolata yerine çiğ kuruyemiş getirecekler getirmeyene kız yok
Çıtırlarım birazdan ultrasyona gideceğim sonrada doktora sonuçları göstereceğim,,,,,dua edin benim için sonuçlar temiz çıksın.....kız kardeşim sonuçları aldı çok şükür temiz onunki,,,
Çıtırlarım birazdan ultrasyona gideceğim sonrada doktora sonuçları göstereceğim,,,,,dua edin benim için sonuçlar temiz çıksın.....kız kardeşim sonuçları aldı çok şükür temiz onunki,,,
Tas naze ve sanaydi,,,,:),,,hareketlerinizi artirin biran once o yaglar erisin ....yazin sagdan soldan fiskirmasinlar,,,,cıtır çıtır olun millet parmaklarini isirsin vavvvvv bunlar nasil boyle oldular diye :):)
İnşallah temiz çıkar. Hayırlısıyla git gel bakalımÇıtırlarım birazdan ultrasyona gideceğim sonrada doktora sonuçları göstereceğim,,,,,dua edin benim için sonuçlar temiz çıksın.....kız kardeşim sonuçları aldı çok şükür temiz onunki,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?