aranıza yeni katıldım bende:)
bugün nohut ve tursu yedim yenebiliyomu
Çıtırlarım birazdan ultrasyona gideceğim sonrada doktora sonuçları göstereceğim,,,,,dua edin benim için sonuçlar temiz çıksın.....kız kardeşim sonuçları aldı çok şükür temiz onunki,,,
canım yüreğini ferah tut...
İnşallah temiz çıkacak...KArdeşin adına da sevindim,darısı sana....
Bize yazmayı unutma..
Söz yarın kahvaltı yapıcam ablam umarım hiçbir sorunla karşılaşmaZsın ablacım
ooyyy ablacım korkma sen tertemiz çıkacaktır
İnşallah temiz çıkar. Hayırlısıyla git gel bakalım
ablacımm inşallah çok ıyı çıkar sonuçların..
ben sabah kkk yaptım
2 fıncan yeşil çay
750 ml su tukettım şu saate kadar..
İyi haberlerini bekliyorum ablacım..sevgiler..
Canlarim benimmm,hayirli saglikli mutlu gunler dilerim hepinize.
Canim Gulcugum benim,insaallah sonuclar tertemiz cikacak evvel allah.Senin melek gibi kalbine endise ve uzuntu hic yaklasmasin insaallah.
Sevgili babymomcigim,sevgili yenacigim ve sevgili evrimkuzeycigim,simsicacik mesajlariniz icin binlerce tesekkurler ederim.Yuce rabbim hepinizi korusun.Hepinizi opuyorum canlarim.
hepinize teşekkür ederim....
mamografi ve ultrasyon sonuçlarımı alana kadar dualar ettim allahım dualarımızı kabul etti sonuç temiz çok şükür,,,,bir tane kist var ama oda sorun teşkil edecek cinsten değilmiş...seneye kontrole gel dedi...annem göğüs kanserinden vefat ettiği için her sene yaptırmak zorundayız sonuç alana kadarda korkuyoruz tabiiki çok şükür bu seneyide atlattık darısı bi dahaki seneye....
kızlar yeşil mercimek salatası nasıl yapılıyor bilen varmı? bugün canım istedi dedim salatasını yapayım değişiklik olsun :)
Canlarim benimmm,hayirli saglikli mutlu gunler dilerim hepinize.
Canim Gulcugum benim,insaallah sonuclar tertemiz cikacak evvel allah.Senin melek gibi kalbine endise ve uzuntu hic yaklasmasin insaallah.
Sevgili babymomcigim,sevgili yenacigim ve sevgili evrimkuzeycigim,simsicacik mesajlariniz icin binlerce tesekkurler ederim.Yuce rabbim hepinizi korusun.Hepinizi opuyorum canlarim.
bende şimdi onu okuyordum :)Yeşil Mercimek Salatası Malzemeleri
1 Bardakyeşil mercimek
1 Tutamtaze soğan (ince doğranmış)
1/2 Demetmaydanoz
1/2 Demet dereotu(isteğe bağlı)
2 Kaşık (Yemek Kaşığı)nar ekşisi
2 Kaşık (Yemek Kaşığı)zeytinyağı
2 Kaşık (Yemek Kaşığı)limon suyu
1 Tutamtuz
1 Tutamkarabiber
Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Yapımı
Mercimekleri bol suyla yıkayıp suyunu süzelim.
Tencereye alıp mercimeklerin üzerini aşacak kadar su ekleyelim ve yumuşayıncaya kadar bir güzel haşlayalım.Dikkatli olmamız gereken şey,çok haşlamamak.fazla haşlarsak mercimeklerimiz dağılır,çorba olur:) Haşladığımız mercimekleri süzerek bir kaseye alalım.
İnce kıydığımız taze soğan, yine incekıyılmış maydanoz ve dereotunu mercimeğimizle birlikte büyük bir kaseye alıp ,harmanlayalım.
Nar ekşisi, zeytinyağı, tuz, karabiber, ve limon suyunu ayrı bir kasede iyice karıştırıp salatanın üzerine gezdirelim.
Dere otunu isteğe bağlı olarak eklemeyebiliriz...
Afiyetle..
çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz,senin adına çok sevindim ablacım
benim 2 teyzem göğüs kanserini yendi,çok zor bi hastalık,allah düşmanımın başına vermesin,erken teşhis için her zaman kontrol şart
hepinize teşekkür ederim....
mamografi ve ultrasyon sonuçlarımı alana kadar dualar ettim allahım dualarımızı kabul etti sonuç temiz çok şükür,,,,bir tane kist var ama oda sorun teşkil edecek cinsten değilmiş...seneye kontrole gel dedi...annem göğüs kanserinden vefat ettiği için her sene yaptırmak zorundayız sonuç alana kadarda korkuyoruz tabiiki çok şükür bu seneyide atlattık darısı bi dahaki seneye....
Ben bugün çok kötü bişey yaptım, hepiniz sırayla vurun sopayı bana....
Kahvaltım biraz eksikti ama Karatay'a uygundu falan, amaaaaaa,
-Arkadaşım Bursa'ya gitmişti, sevdiğimi bildiği için kestane şekeri almış da gelmiş. Ben hiç dayanamıyorum kestane şekerine; yedim bir tane.
çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz,
evet erken teşhiş çok önemli onun için doktor tomosentezli çektirmemi istiyor, parası çok ama her sene mamografi çektirmeye gerek kalmıyor,,hücreler 2 senede büyür tomosentezli tarama yaptığı için en ufak bişeyi yakalar onun için 2 sene rahat ederiz diyor, seneye sadece ultrasyon çektireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?