Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarim benimmm,hayirli saglikli mutlu gunler dilerim hepinize.
Canim Gulcugum benim,insaallah sonuclar tertemiz cikacak evvel allah.Senin melek gibi kalbine endise ve uzuntu hic yaklasmasin insaallah.
Sevgili babymomcigim,sevgili yenacigim ve sevgili evrimkuzeycigim,simsicacik mesajlariniz icin binlerce tesekkurler ederim.Yuce rabbim hepinizi korusun.Hepinizi opuyorum canlarim.

kızlar yeşil mercimek salatası nasıl yapılıyor bilen varmı? bugün canım istedi dedim salatasını yapayım değişiklik olsun :)

canım yüreğini ferah tut...
İnşallah temiz çıkacak...KArdeşin adına da sevindim,darısı sana....
Bize yazmayı unutma..

Söz yarın kahvaltı yapıcam ablam umarım hiçbir sorunla karşılaşmaZsın ablacım

ooyyy ablacım korkma sen tertemiz çıkacaktır

İnşallah temiz çıkar. Hayırlısıyla git gel bakalım

ablacımm inşallah çok ıyı çıkar sonuçların..
ben sabah kkk yaptım
2 fıncan yeşil çay
750 ml su tukettım şu saate kadar..
İyi haberlerini bekliyorum ablacım..sevgiler..

hepinize teşekkür ederim....

mamografi ve ultrasyon sonuçlarımı alana kadar dualar ettim allahım dualarımızı kabul etti sonuç temiz çok şükür,,,,bir tane kist var ama oda sorun teşkil edecek cinsten değilmiş...seneye kontrole gel dedi...annem göğüs kanserinden vefat ettiği için her sene yaptırmak zorundayız sonuç alana kadarda korkuyoruz tabiiki çok şükür bu seneyide atlattık darısı bi dahaki seneye....

senin adına çok sevindim ablacım
benim 2 teyzem göğüs kanserini yendi,çok zor bi hastalık,allah düşmanımın başına vermesin,erken teşhis için her zaman kontrol şart

kızlar yeşil mercimek salatası nasıl yapılıyor bilen varmı? bugün canım istedi dedim salatasını yapayım değişiklik olsun :)

Yeşil Mercimek Salatası Malzemeleri

1 Bardakyeşil mercimek
1 Tutamtaze soğan (ince doğranmış)
1/2 Demetmaydanoz
1/2 Demet dereotu(isteğe bağlı)
2 Kaşık (Yemek Kaşığı)nar ekşisi
2 Kaşık (Yemek Kaşığı)zeytinyağı
2 Kaşık (Yemek Kaşığı)limon suyu
1 Tutamtuz
1 Tutamkarabiber

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi Yapımı

Mercimekleri bol suyla yıkayıp suyunu süzelim.
Tencereye alıp mercimeklerin üzerini aşacak kadar su ekleyelim ve yumuşayıncaya kadar bir güzel haşlayalım.Dikkatli olmamız gereken şey,çok haşlamamak.fazla haşlarsak mercimeklerimiz dağılır,çorba olur:) Haşladığımız mercimekleri süzerek bir kaseye alalım.
İnce kıydığımız taze soğan, yine incekıyılmış maydanoz ve dereotunu mercimeğimizle birlikte büyük bir kaseye alıp ,harmanlayalım.
Nar ekşisi, zeytinyağı, tuz, karabiber, ve limon suyunu ayrı bir kasede iyice karıştırıp salatanın üzerine gezdirelim.
Dere otunu isteğe bağlı olarak eklemeyebiliriz...
Afiyetle..

canancığım bugün prensese gideseksin galiba öp benim için,,,,moralin nasıl toparladın mı biraz kendini

bende şimdi onu okuyordum :)
saol ablacım

senin adına çok sevindim ablacım
benim 2 teyzem göğüs kanserini yendi,çok zor bi hastalık,allah düşmanımın başına vermesin,erken teşhis için her zaman kontrol şart
çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz,

evet erken teşhiş çok önemli onun için doktor tomosentezli çektirmemi istiyor, parası çok ama her sene mamografi çektirmeye gerek kalmıyor,,hücreler 2 senede büyür tomosentezli tarama yaptığı için en ufak bişeyi yakalar onun için 2 sene rahat ederiz diyor, seneye sadece ultrasyon çektireceğiz

cok sevindim ablacim .. hadi gecmis olsun sukur atlattiniz ikinizde..

uyaninca karbonatli su+ normal su

10.00 kkk+yarim kupa sut

yesil cay

16.30 kirmizi mercimekli tarhana corbasi+ sebzeli mantar sote+1 kase yogurt pul biberli

spor 19lu Tibet birazdan cocuklari parka cikaracagim

bende menümü yazayımm

sabah 2 büyük bardak su

kahvaltı: 9.30
menemen
zeytin (üzerine mis gibi sızma zeytinyağı ekledim)
şekersiz çay
ceviz
köy peyniri
4 tane kuru kayısı

akşam (16.00 ):
mercimek salatası
ayran

su: içmeye devam
spor: plates (+ leslie ile 4 mile yapmayı planlıyorum)

Ben bugün çok kötü bişey yaptım, hepiniz sırayla vurun sopayı bana....
Kahvaltım biraz eksikti ama Karatay'a uygundu falan, amaaaaaa,
-Arkadaşım Bursa'ya gitmişti, sevdiğimi bildiği için kestane şekeri almış da gelmiş. Ben hiç dayanamıyorum kestane şekerine; yedim bir tane.

bi koşu gidip 5.5 km yürü ve gel hadi baakkiimmm

amin ablacım inşallah tekrarlamaz,illet bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…