Yürüyüşe çıkıcam şimdi, dersim bitti, eve geldim.
Akşam da spor yapıcam.
yok ya daha alışamadım, yavaş yavaş kendimi hareketlendirmeye çalışıyorum :) ne kadar arttırırsam hareketimi o kadar kar diye düşünüyorum şuan için :) vizelerim başlıyor, vizelerden sonra spora daha çok ağırlık vermeye çalışcam :)oohhh hadi bakiim sende iyi alıştın spora :):)
teşekkür ederim canımcok sevindim ablacim .. hadi gecmis olsun sukur atlattiniz ikinizde..
afiyet olsunuyaninca karbonatli su+ normal su
10.00 kkk+yarim kupa sut
yesil cay
16.30 kirmizi mercimekli tarhana corbasi+ sebzeli mantar sote+1 kase yogurt pul biberli
spor 19lu Tibet birazdan cocuklari parka cikaracagim
afiyet olsunbende menümü yazayımm
sabah 2 büyük bardak su
kahvaltı: 9.30
menemen
zeytin (üzerine mis gibi sızma zeytinyağı ekledim)
şekersiz çay
ceviz
köy peyniri
4 tane kuru kayısı
akşam (16.00 ):
mercimek salatası
ayran
su: içmeye devam
spor: plates (+ leslie ile 4 mile yapmayı planlıyorum)
bunu haketmişsin ilki bendenBen bugün çok kötü bişey yaptım, hepiniz sırayla vurun sopayı bana....
Kahvaltım biraz eksikti ama Karatay'a uygundu falan, amaaaaaa,
-Arkadaşım Bursa'ya gitmişti, sevdiğimi bildiği için kestane şekeri almış da gelmiş. Ben hiç dayanamıyorum kestane şekerine; yedim bir tane.
amin ablacım inşallah tekrarlamaz,illet bişey bu
Bende size katılmak istiyorum.Beni de aranıza alın lütfen
Selm çıtırlarrr...
Gül ablam geçmiş olsun ben kopunca bayadır kaçırmışım geçmiş olsun... neyseki sonuçların temiz çıkmış ikiniz adına da sevindim. İhmale gelmiyor bu kontroller ben de anneme söylerim her sene gider... okadar yaygin ki artık Allah korusun..
Yeni katılanlara hoşgeldinz diyorum..
Gül abla, gerilere gidince gördüm şimdi, çok geçmiş olsun..
aramıza hoşgeldiniz
karataya başladınızmı başlayacakmısınız
bunu haketmişsin ilki bendenolsun sonrakini kim isterse vursun
bende menümü yazayımm
sabah 2 büyük bardak su
kahvaltı: 9.30
menemen
zeytin (üzerine mis gibi sızma zeytinyağı ekledim)
şekersiz çay
ceviz
köy peyniri
4 tane kuru kayısı
akşam (16.00 ):
mercimek yemeği zeytinyağlı
salata
ayran
su: içmeye devam
spor: plates (+ leslie ile 4 mile yapmayı planlıyorum)
vizeler olunca zor oluyor çok iyi biliyorumyok ya daha alışamadım, yavaş yavaş kendimi hareketlendirmeye çalışıyorum :) ne kadar arttırırsam hareketimi o kadar kar diye düşünüyorum şuan için :) vizelerim başlıyor, vizelerden sonra spora daha çok ağırlık vermeye çalışcam :)
teşekkür ederim canım
afiyet olsun
afiyet olsun
bunu haketmişsin ilki bendenolsun sonrakini kim isterse vursun
inşallah canım
nasıl çaktıysan yamuldum Gül Ablaaa.
Evettt, sıradakiii?
Hoşbuldum :) Aslında 2 haftadır sizleri takip ediyorum , kitabı daha önce okumuştum şimdi yeniden okumaya başladım. Bir haftadır yapmaya çalışıyorum bazen bozsam da :) Birlikten güç doğar diyerek size katılmaya karar verdim.İnşallah başarılı olurum.Bu ara da çok geçmiş olsun.
nasıl çaktıysan yamuldum Gül Ablaaa.
Evettt, sıradakiii?
akşam yemeğimi düzelttim ,mercimek salatası yerine yemeğini yaptım :)
teşekkür ederim
aramıza katılmakla iyi yapmışsınız,,,motivasyon çok önemli,,,burada hep birlikte güle oynaya karatayımızı yapıyoruz,,,tekken bozman kolay oluyordu kimse duymuyorduartık menüleri buraya yazacağın için her kaçamakta sopayı yersin ,,,,yaz geliyor kaçamak yapmadan kg lardan kurtulmak lazım ....kurallara uyarsan başatılı olursun canım, ilk sayfadaki karatay kurallarına bakmışmıydın
aranıza yeni katıldım bende:)
bugün nohut ve tursu yedim yenebiliyomu
hepinize teşekkür ederim....
mamografi ve ultrasyon sonuçlarımı alana kadar dualar ettim allahım dualarımızı kabul etti sonuç temiz çok şükür,,,,bir tane kist var ama oda sorun teşkil edecek cinsten değilmiş...seneye kontrole gel dedi...annem göğüs kanserinden vefat ettiği için her sene yaptırmak zorundayız sonuç alana kadarda korkuyoruz tabiiki çok şükür bu seneyide atlattık darısı bi dahaki seneye....
Bende size katılmak istiyorum.Beni de aranıza alın lütfen
Ben bugün çok kötü bişey yaptım, hepiniz sırayla vurun sopayı bana....
Kahvaltım biraz eksikti ama Karatay'a uygundu falan, amaaaaaa,
-Arkadaşım Bursa'ya gitmişti, sevdiğimi bildiği için kestane şekeri almış da gelmiş. Ben hiç dayanamıyorum kestane şekerine; yedim bir tane.
aramıza hoşgeldiniz
dün görmüştüm sizi okuyordunuz galiba iyiki katıldınız aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?