Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selm çıtırlarrr...

Gül ablam geçmiş olsun ben kopunca bayadır kaçırmışım geçmiş olsun... neyseki sonuçların temiz çıkmış ikiniz adına da sevindim. İhmale gelmiyor bu kontroller ben de anneme söylerim her sene gider... okadar yaygin ki artık Allah korusun..

Yeni katılanlara hoşgeldinz diyorum..

oohhh hadi bakiim sende iyi alıştın spora :):)
yok ya daha alışamadım, yavaş yavaş kendimi hareketlendirmeye çalışıyorum :) ne kadar arttırırsam hareketimi o kadar kar diye düşünüyorum şuan için :) vizelerim başlıyor, vizelerden sonra spora daha çok ağırlık vermeye çalışcam :)

cok sevindim ablacim .. hadi gecmis olsun sukur atlattiniz ikinizde..
teşekkür ederim canım
uyaninca karbonatli su+ normal su

10.00 kkk+yarim kupa sut

yesil cay

16.30 kirmizi mercimekli tarhana corbasi+ sebzeli mantar sote+1 kase yogurt pul biberli

spor 19lu Tibet birazdan cocuklari parka cikaracagim
afiyet olsun
afiyet olsun
bunu haketmişsin ilki benden olsun sonrakini kim isterse vursun
amin ablacım inşallah tekrarlamaz,illet bişey bu

inşallah canım

merhaba canım

teşekkür ederim,,,evet çok yaygın allah korusun ihmal etmemek lazım

aramıza hoşgeldiniz

karataya başladınızmı başlayacakmısınız

Hoşbuldum :) Aslında 2 haftadır sizleri takip ediyorum , kitabı daha önce okumuştum şimdi yeniden okumaya başladım. Bir haftadır yapmaya çalışıyorum bazen bozsam da :) Birlikten güç doğar diyerek size katılmaya karar verdim.İnşallah başarılı olurum.Bu ara da çok geçmiş olsun.

akşam yemeğimi düzelttim ,mercimek salatası yerine yemeğini yaptım :)

vizeler olunca zor oluyor çok iyi biliyorum
aynen canım haklısın nerde hareket orda bereket diye boşuna dememişler

teşekkür ederim canım

afiyet olsun

afiyet olsun

bunu haketmişsin ilki benden olsun sonrakini kim isterse vursun

inşallah canım

tşk ederim ablacım :)

teşekkür ederim

aramıza katılmakla iyi yapmışsınız,,,motivasyon çok önemli,,,burada hep birlikte güle oynaya karatayımızı yapıyoruz,,,tekken bozman kolay oluyordu kimse duymuyordu artık menüleri buraya yazacağın için her kaçamakta sopayı yersin,,,,yaz geliyor kaçamak yapmadan kg lardan kurtulmak lazım ....kurallara uyarsan başatılı olursun canım, ilk sayfadaki karatay kurallarına bakmışmıydın

Evet ilk sayfaya bakmıştım siz söyleyince yeniden baktım.Motivasyon gerçekten çok önemli, tek başına da olmuyor.Artık kaçamak yok :) Ben geçen cuma günü tartılmıştım bu cuma kilo bildirimine bu kilo mu yazarak katılabilir miyim? Birde şekersiz sakız çiğnemek leptini bozar mı???

aranıza yeni katıldım bende:)

bugün nohut ve tursu yedim yenebiliyomu

Hoşgeldiniz...nohut yeniyor ama sınırlı tüketmek gerekiyor...

Çok şükür...Çok sevindim....

Bende size katılmak istiyorum.Beni de aranıza alın lütfen

hoşgeldiniz aramıza...

Hatır için yedin diimi )

Bugün günü erken kapatıyorum...birazdan yürüyüşe gideceğim....

Sabah,
Karatay kahvaltı

KAhve

Akşam,

Taze fasulye
Yoğurt
Pancar salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…