Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu cuma da tartılcaksın geçen cumayı geçen hafta bölümüne bu cumayı bu hafta bölümüne yazıp aradaki farkı çıkaracaksın fark kısmına yazacaksın,,,,sonra yüzdesini hesaplayacaksın,,,,ilk sayfamızda nasıl hesaplandığı yazıyor,,,kedi cuma günü tekrar tekrar hatırlatıyor yüzde hesaplamayı , kolay

sakız leptini bozarmış
Bugün günü erken kapatıyorum...birazdan yürüyüşe gideceğim....

Sabah,
Karatay kahvaltı

KAhve

Akşam,

Taze fasulye
Yoğurt
Pancar salatası

afiyet olsun canım, iyi yürüyüşler ayağına dikkat et

sporumu da yaptım

45 dakka merdiven inip çıktım tam 3840 merdiven inip çıkmışım
gül abla maden suyu içiyorum içine bi dilim limon koydum (sıkmadım) yasak değildi dimi öyle hatırlıyorum

Sabah 8'de kahvaltı yaptım. 2 gibi kefir içtim. 17:52 gibi fıstık yedim. İnşallah yemeğe yetişirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim gaz dikkatimi çekmedi, belki yaptı yediğim diğer şeylerden sandım,,,internetten baksaydın gaz yaparmıymış

ben mercimek gaz yapar diye biliyorum zaten akşam önce mercimek yedim sonra az bi salata ayranı yemekten önce içmiştim yani her ok mercimeği gösteriyor :)

yoldaysan yetişirsin sanırım

Otobüse bindim, kaçta kalkar bilmiyorum ama erken çıktım. Artık akşam metrobüse binmiyorum. Yetişirim. :) bugün leptin iyi çalıştı, çok acıkmadım. Kefir tok tuttu galiba.

Son düzenleme:

metrobuse binmeye çalışsan kesin kaçırırdın

oooo sen bunlarla nasıl dayandın,,yemek götürmedin mi bugün

Götürmedim. Dişçiye gidecektim, eve erken gelirim biraz diye düşündüm ama erken bitti, işe döndüm. İşyerinde de yemek yok, ben çıkıyorum yemeğimi getiremedim dedim. Kefir getirmişim iyi ki. 1 litreden fazlada su içtim. Aslında çok aç değilim de gözüm aç şu an yemediğim için.

Son düzenleme:
metrobuse binmeye çalışsan kesin kaçırırdın

Metrobüse binebilsem çabuk gidiyor da, binmesi zor. :) birde metrobüsle indi-bindi oluyor. Otobüs otobandan duraklara uğramadan gidiyor ama ben geldim oda kalabalıklaştı.

alıntılarım heder oldu..

aklımda kalanlar..

GÜL ABLA.. gozun aydın.. her sene daım olsun ınsallahh

NİLÜFERCİĞİM.. teşekkür ederım canım arkadaşım.. oğlan evde hastalıktan yatınca sıl bastan yıne alıştırma safhasındayız açıkçası..

CANAN HANIMCIGIM.. sizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…