ben artık merciğemi fazla haşlayıp hem yemek hem salata yapıyorum,,,mercimek te çok protein varmış elimin altında bulunsun heran diyorum
bu cuma da tartılcaksın geçen cumayı geçen hafta bölümüne bu cumayı bu hafta bölümüne yazıp aradaki farkı çıkaracaksın fark kısmına yazacaksın,,,,sonra yüzdesini hesaplayacaksın,,,,ilk sayfamızda nasıl hesaplandığı yazıyor,,,kedi cuma günü tekrar tekrar hatırlatıyor yüzde hesaplamayı , kolayEvet ilk sayfaya bakmıştım siz söyleyince yeniden baktım.Motivasyon gerçekten çok önemli, tek başına da olmuyor.Artık kaçamak yok :) Ben geçen cuma günü tartılmıştım bu cuma kilo bildirimine bu kilo mu yazarak katılabilir miyim? Birde şekersiz sakız çiğnemek leptini bozar mı???
Bugün günü erken kapatıyorum...birazdan yürüyüşe gideceğim....
Sabah,
Karatay kahvaltı
KAhve
Akşam,
Taze fasulye
Yoğurt
Pancar salatası
bende protein diye hatırlıyordumsanki bana gaz yaptı az biraz
Sabah 8'de kahvaltı yaptım. 2 gibi kefir içtim. 17:52 gibi fıstık yedim. İnşallah yemeğe yetişirim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
benim gaz dikkatimi çekmedi, belki yaptı yediğim diğer şeylerden sandım,,,internetten baksaydın gaz yaparmıymış
sporumu da yaptım
45 dakka merdiven inip çıktım tam 3840 merdiven inip çıkmışım
gül abla maden suyu içiyorum içine bi dilim limon koydum (sıkmadım) yasak değildi dimi öyle hatırlıyorum
Sabah 8'de kahvaltı yaptım. 2 gibi kefir içtim. 17:52 gibi fıstık yedim. İnşallah yemeğe yetişirim
Gül abla bilgiler için teşekkür ederim :))
meyveliler yasak
yoldaysan yetişirsin sanırım
Otobüse bindim, kaçta kalkar bilmiyorum ama erken çıktım. Artık akşam metrobüse binmiyorum. Yetişirim. :) bugün leptin iyi çalıştı, çok acıkmadım. Kefir tok tuttu galiba.
oooo sen bunlarla nasıl dayandın,,yemek götürmedin mi bugün
metrobuse binmeye çalışsan kesin kaçırırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?