ondan diyorum ya binmeye çalışırken yemek saatini kaçırırsınMetrobüse binebilsem çabuk gidiyor da, binmesi zor. :) birde metrobüsle indi-bindi oluyor. Otobüs otobandan duraklara uğramadan gidiyor ama ben geldim oda kalabalıklaştı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tabak süpermiş
Kahvaltım.
Otobüse bindim, kaçta kalkar bilmiyorum ama erken çıktım. Artık akşam metrobüse binmiyorum. Yetişirim. :) bugün leptin iyi çalıştı, çok acıkmadım. Kefir tok tuttu galiba.
sabah: 9 :00 KKK
ara: 15:00 4 fındık
aksam: 16:00 ıkı kalem kadar ıkı parça somon + 1kase salata + yarım kase sebze yemegı + ıkı lokma helva
spor: 40 dk yuruyus
bindiğin yere bereket getiriyorsunMetrobüse binebilsem çabuk gidiyor da, binmesi zor. :) birde metrobüsle indi-bindi oluyor. Otobüs otobandan duraklara uğramadan gidiyor ama ben geldim oda kalabalıklaştı.
teşekkğr ederim canımalıntılarım heder oldu..
aklımda kalanlar..
GÜL ABLA.. gozun aydın.. her sene daım olsun ınsallahh
NİLÜFERCİĞİM.. teşekkür ederım canım arkadaşım.. oğlan evde hastalıktan yatınca sıl bastan yıne alıştırma safhasındayız açıkçası..
CANAN HANIMCIGIM.. sizi seviyorum.
Kahvaltım.
o kadar yoruldum kı kelımelerle ıfadesı yok.. sabah 9 30 da doktor dıye bır çıktım.. aksam altı buçukta eve gırdım.. bı eve geldım yarım saat yemek yemeye.. kuzey okula alışacak ıyı güzel.. bana yazık olacak.. orası kesın.
sabah: 9 :00 KKK
ara: 15:00 4 fındık
aksam: 16:00 ıkı kalem kadar ıkı parça somon + 1kase salata + yarım kase sebze yemegı + ıkı lokma helva
spor: 40 dk yuruyus
o kadar yoruldum kı kelımelerle ıfadesı yok.. sabah 9 30 da doktor dıye bır çıktım.. aksam altı buçukta eve gırdım.. bı eve geldım yarım saat yemek yemeye.. kuzey okula alışacak ıyı güzel.. bana yazık olacak.. orası kesın.
doktor ne dedi nasıl geçti kontroller,,,,
her gün aynı olmaz canım o alışana kadar başka iş çıkarma okula bırak gel dinlen almaya git
Gayet güzel
Bugün dinlen iyice..Allah yardım etsin
tomografı ve eko ya bakılıp kalp damarlarının genısleme seklıne bakılacak.. ona gore bana ne zaman amelıyat olacağımı söyleyecek.. antıdepresan onerdı bana.. cok kafaya takıyorsun.. cok gergınsın dedı.. dedım ardımda 4.5 yasında bır çocuk olmasa sorun degıl de.. o da dedı, bazen ben de düşünmüyor degılım dedı, bıze bır sey olsa bu çocuklar ne olur dıye.. anlıyorum senı.. bı antıdepresan al bu ara dedı.. eşine yazdıracağım.. eşi de benim aıle doktorum.. yuruyus yap.. engel degıl dedı.. ama kendını heder etme dedı.. sevımlı bır adamdı.. içim ısındı.. kendi doktorumdan başka doktora da görünme fıkrı ıyı geldı bana açıkçası..
bugun ayrıca onunla ıtfaıye gezısıne gıttım.. ondan böyle yoruldum.. son dakıka da sen de gel dıye tutturdu.. ogretmen de gelin deyince.. gıttım ben de onlarla.. ondan ust uste bındı açıkçası.. dışarıda da yemek ıstemedım.. etrafta bır bıldıgım lahmacunu güzel olan yer vardı.. onu da yemek ıstemedım açıkçası.. o yüzden tekrar eve gıt gel cok yordu benı..
saol kuzum.. bakalım bu cuma ne olacak.. merak konusu.
Al, hem de 5 tela.ondan diyorum ya binmeye çalışırken yemek saatini kaçırırsın
tabak süpermişbende mi alsam acep
Evet, hazır. Hiçbir katkı maddesi yok.kefiri nerden buldun, hazırmı
Peynir kalmamış, yani biraz kalmış ama oda yumuşak beyaz peynir, sevmiyorum.bindiğin yere bereket getiriyorsun
teşekkğr ederim canım
peynir yokmu kedicik,
Bugün ben de suçluyum, ne güzel gidiyordum, 10 saat neredeyse ana öğün yemedim, sadece kefir amaaaaa eve geldim, mercimek çorbası, karalahana sarması ve çiğ köfte. Babama pasta kestik, ondan yedim......kedi ve sıradakiler henüz görmedi
Hem sana, hem bana. Eki Görüntüle 1070957 Eki Görüntüle 1070957nasıl çaktıysan yamuldum Gül Ablaaa.
Evettt, sıradakiii?
Hoşgeldin.Bende size katılmak istiyorum.Beni de aranıza alın lütfen
bu hafta 3. pasta olduBugün ben de suçluyum, ne güzel gidiyordum, 10 saat neredeyse ana öğün yemedim, sadece kefir amaaaaa eve geldim, mercimek çorbası, karalahana sarması ve çiğ köfte. Babama pasta kestik, ondan yedim.Tadıda güzel değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?