Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ondan diyorum ya binmeye çalışırken yemek saatini kaçırırsın

Kahvaltım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tabak süpermiş bende mi alsam acep

sabah: 9 :00 KKK

ara: 15:00 4 fındık

aksam: 16:00 ıkı kalem kadar ıkı parça somon + 1kase salata + yarım kase sebze yemegı + ıkı lokma helva

spor: 40 dk yuruyus

kefiri nerden buldun, hazırmı

bindiğin yere bereket getiriyorsun
teşekkğr ederim canım

Kahvaltım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

peynir yokmu kedicik,

o kadar yoruldum kı kelımelerle ıfadesı yok.. sabah 9 30 da doktor dıye bır çıktım.. aksam altı buçukta eve gırdım.. bı eve geldım yarım saat yemek yemeye.. kuzey okula alışacak ıyı güzel.. bana yazık olacak.. orası kesın.

doktor ne dedi nasıl geçti kontroller,,,,

her gün aynı olmaz canım o alışana kadar başka iş çıkarma okula bırak gel dinlen almaya git

sabah: 9 :00 KKK

ara: 15:00 4 fındık

aksam: 16:00 ıkı kalem kadar ıkı parça somon + 1kase salata + yarım kase sebze yemegı + ıkı lokma helva

spor: 40 dk yuruyus

Gayet güzel

Bugün dinlen iyice..Allah yardım etsin

doktor ne dedi nasıl geçti kontroller,,,,

her gün aynı olmaz canım o alışana kadar başka iş çıkarma okula bırak gel dinlen almaya git

tomografı ve eko ya bakılıp kalp damarlarının genısleme seklıne bakılacak.. ona gore bana ne zaman amelıyat olacağımı söyleyecek.. antıdepresan onerdı bana.. cok kafaya takıyorsun.. cok gergınsın dedı.. dedım ardımda 4.5 yasında bır çocuk olmasa sorun degıl de.. o da dedı, bazen ben de düşünmüyor degılım dedı, bıze bır sey olsa bu çocuklar ne olur dıye.. anlıyorum senı.. bı antıdepresan al bu ara dedı.. eşine yazdıracağım.. eşi de benim aıle doktorum.. yuruyus yap.. engel degıl dedı.. ama kendını heder etme dedı.. sevımlı bır adamdı.. içim ısındı.. kendi doktorumdan başka doktora da görünme fıkrı ıyı geldı bana açıkçası..

bugun ayrıca onunla ıtfaıye gezısıne gıttım.. ondan böyle yoruldum.. son dakıka da sen de gel dıye tutturdu.. ogretmen de gelin deyince.. gıttım ben de onlarla.. ondan ust uste bındı açıkçası.. dışarıda da yemek ıstemedım.. etrafta bır bıldıgım lahmacunu güzel olan yer vardı.. onu da yemek ıstemedım açıkçası.. o yüzden tekrar eve gıt gel cok yordu benı..

Gayet güzel

Bugün dinlen iyice..Allah yardım etsin

saol kuzum.. bakalım bu cuma ne olacak.. merak konusu.

inşallah iyi sonuçlar alırsın canımmmmmmm,,,,

kesin ameliyat mı olman gerekiyor,,ameliyatsız tedavisi yokmu

antideprasanı düzenli kullan canım çok rahatlatıyor, kardeşimde kalpten rahatsız kullanmayınca sinirli oluyor,,,,,

yürüyüşüde benim her zaman dediğim gibi kendini yormadan yap,,,kg takıntısını çıkar kafandan, zaten fazla kg yok yavaş yavaş gitsin kalbini yormadan,,,

.....kedi ve sıradakiler henüz görmedi
Bugün ben de suçluyum, ne güzel gidiyordum, 10 saat neredeyse ana öğün yemedim, sadece kefir amaaaaa eve geldim, mercimek çorbası, karalahana sarması ve çiğ köfte. Babama pasta kestik, ondan yedim. Tadıda güzel değildi.

Selam fıstıklarrrr

öğle 13:30 mantarĺi et sote+salata
akşam 19:20 yarim tabak ispanaklı bulgur köftesi+1 kase yoğurt+lahana turşusu

spor yok

ya evrim kızacak ama çok hastayım bn sinüzitim de azdı offf başım

Sabah ;kkk
Öğlen;1 porsiyon patlıcan yemeği ,cacık
Akşam ;2kepçe çorba ,salata ,1parça et
Spor;3mil leslie
3lt su

Kızlar dün kayınvalidemlere gittik şehir dışına..yoktum , menu yazamadım ondan ..herkese hayırlı gecelerrr keyifler yerındedir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…