Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selam canım

bile bile lades dedin hastalığı çağırdın,,,,geçmiş olsun evrim kızmakta haklı

Canan abla ben ferah ..arada giriyorsunya hiç tanışamadık ..gül anlada sende maşallah nekadar kibar nekadar naifsiniz nette bu kıvamda muhabbet edebileceğim insanların olabileceğini tahmin etmezdim inanın 53yaşındaymışsınız..maşallah rabbim HUZURLu! Hayırlı örler versin abla ,birkaç msjınızda sıkıntılarınızdan bahsetmişsiniz ,inş tez elden atlatırsınız ,yada size eskisi gibi koymaz ..
Bu zamana kadar neler yaşadınız rabbim bilir ,inş bundan sonra herşey daha güzel olur.. Ayrıca evrim kardeşte sağolsun çok düşünceli ,nezaketli ..size katılıyorum
İnsan zaten şu dünyadan ne isterki ,huzur !bir ekmekle doyarsın ,neyi paylaşam insanlar hiç anlamam ..kızınızın rahatsızlığını bilmiyorum ama ,şifa versin rabbim inş ..oğlunuz yuvasında mutlu olsun ..

Abla sonuçların güzel çıkmış ..çok sevindim inan ,sğlık okadar onemliki ,insanlar ilkonce sağlıklarını harcıyorlar para kazanmak için ..yıpranıyorlar zihnen fiziken ..spnra paraları oluyor ...bu seferde sağlıklarını geri kazanmak için doktora pra döküyorlar ..halbuki yetinmeyi bilsek ..tabbim dağlıklı uzun omur versinde..gerisi boş

Evet abla ..aslında 5kilo daha versem biraz daha küççülür gibime geliyor ..basenden az gidiyor nedense ..
Ah şu günler..biçok bayan gün mağduru zaten ..birbirinden göre göre 10çeşit zehirli şeyler yaparlar ..sonra niye kilo aldın ..almassan ayıp edersin zati

Saol kuzum.. bakalım bu cuma ne olacak.. merak konusu.

Iyi olur ins , yuruyuse basladin. 3 gunumuz kaldi :)

antidepresan kilo yapmazmi ya.. ben antidepresif bitkicayi icmistim o bile sisirmisti beni,. benim bildigim o hapla kilo aldiriyor. iyice arastirmadan icilmemeli

Selam bayanlar, karatayin kitabini okuyorum suan. Arada girip topiginizi de okuyorum.
Kendimi hazir hissedince bende araniza gelmek istiyorum.
Makarna dan uzaklasmak benim icin cok zor olacak cunki.
Kedicann

Cnm ,rabbim seni çocuklarına bağışlasın ..yahu neden umutsuz ,mutsuzsun bukadar ..hiçbişiycikler olmaz ,yav sen kendini içerden bitiriyorsun ..yapma boyle ,bak allah insana sabır gibi müke mmel bir nimet vede tevekkül gibi güzel bir teslimiyet vermiş ..
Sen daha olmamış ,belkide hiç olmuyacak şeyler için kendi sabrını tüketirsen ,ozaman başına bişiy gelse hemen yıkılıcaksın ..sabrını önceden tükettiğin ,dah olmamış olmayacak şeylere üzüldüğün için ..o zaman nerde kaldı tevekkül ..bizim elimizde olan bişiycik yok tatlım ..sen dua et ,doktoruna git ..kendine dikkat et..en onmlisi rab le bağını koparma..ve tevekkül et..yahı zaten evlatta eşte hepsi emanet değilmiki ..hangisi sein göstersene bana cnm ..?içini ferah tut bişiyciklet olmaz ameliyata gitmez inş ..gitsede rabbim korur ..senide evlatlarınıda

amelıyat olacağım.. kaçarı yok.. büyüyen damarın kuculmesı lazım.. yoksa kalp pompalamıyor..

insanın kendini bilmesi çok güzel bacım.. hastasın ama takdir ettim seni annem..

teşekkür ederım arkadaşım.. arkada evlat olunca endişe buyuk oluyor.. anne olunca her sey degısıyor.. yıne de teşekkür ederım..

Selam bayanlar, karatayin kitabini okuyorum suan. Arada girip topiginizi de okuyorum.
Kendimi hazir hissedince bende araniza gelmek istiyorum.
Makarna dan uzaklasmak benim icin cok zor olacak cunki.
Kedicann
Hoşgeldin. Uzaklaşırsın merak etme, ben de severdim makarnayı, karatay'a başladıktan sonra sadece 1 defa yedim, 5,5 aydır.

slm kızlar ben geldim ama gidiyorum
bugün çok yoruldum gözümden uyku akıyor
iyi geceler hepinize yarın görüşürüz inşallah

Sevgili can dostlarimmmm,hepinize hayirli geceler diliyorum.
Canim Gulcugum benim,sonuclarin temiz cikmasi icin yuce rabbime cok dua ettim,hamd olsun ne kadar sevindigimi anlatamam.Ayrica kardesin icinde cok mutlu oldum,rabbim birlikteliginizi hic bozmasin,bu guzel aile tablosu hep daim kalsin insaallah canim benim.
Canim evrimkuzeycigim,nedense icimden bir ses am
eliyata henuz gerek olmadigini soyluyor,insaallah o ses hayirlara vesile olsun.Hayatta su felsefefeyi dustur edindim tecrubelerim sonucunda ; Her seyi mevlam eyler,neyleyse guzel eyler.Yuce rabbim de aileniz icin en hayirli olacak olani nasip etsin insaallah,bu kadar melek gibi vicdanli olmanin mukafatini suphesiz goreceksin insaallah canim benim.
Sevgili ferideii,canim,benim icin yazdiginiz guzel duygu ve dusunceleriniz icin cok cok tesekkurler ederim,yuregimi isittiniz,sicacik yureginizle.
Bugun prensesime ziyaretine gittim,hamdolsun cok iyi gordum.Yarin kismetse iki gunlugune ,diger sehirdeki kardes bakimevine ,tatil ve ziyaret amacli gidecekler.Yazin boyle etkinlikleri de oluyor degisiklik olsun diye.
Canim mydenizzzcigim,hayirdir insaallah epeydir guzel enerjinden mahrum kaldik,umarim ve dilerim hersey yolundadir.
Tekrar hayirli geceler canlarim benim.

herkese koskocaman günayddıınnnnn
bugün ölçülerimi aldım sizinlede paylaşmak istiyorum

ölçülerimi aldığım ilk tarih 24 mart 2014
göğüs:102
bel:82
göbek:102
kalça:106 (en geniş yerrim )
bacak:60
kol:30

bugün itibariyle 16 nisan 2014
göğüs:96
bel:77
göbek:93 (buna şok oldum !!!) (sanırım göbek yağları eriyor :))
kalça:100
bacak:53
kol:28

günaydın

kaç gündür giremiyorum iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım çünkü çok ilerlemiş muhabbetler koyu koyu ne güzel

günaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim bu hafta beni izinli yazarsınız
seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…