Selam fıstıklarrrr
öğle 13:30 mantarĺi et sote+salata
akşam 19:20 yarim tabak ispanaklı bulgur köftesi+1 kase yoğurt+lahana turşusu
spor yok
ya evrim kızacak ama çok hastayım bnsinüzitim de azdı offf başım
Canim Evrimkuzeycigim benim,dun aksam ,sahsima ozel yazmis oldugun mesaj beni oylesine duygulandirdi ki anlatamam.Oncelikle zarifligin ve nezaketin icin cok tesekkur ederim.Duyarli davranisin kalbime isledi.Kayinvalideni o kadar iyi anliyabiliyorum ki,insaallah benim yapmakta aciz kaldiklarimi diger hanim kardeslerim basarabilirler.Ne elbise,ne taki ne bir lokma yemek hicbir sey beklemiyorum,rabbim sahidim olsun.Saygimla iki elimden geleni eksik etmemeye calisiyorum,zaten yirmisekiz senedir gurbetteyim.Vatanimdan bir gun ayrilacagimi ruyamda gorsem kabus zaannedip kendimi yataktan atardim herhalde.Bir ablam var hayatta arada bir ziyaretime gelebildiler.Kizimin simdilik sifasiz rahatsizligini ,rabbimden emanet dedim,kayitsiz sartsiz kabullendim.Oglum,yavrum bbir melek,hicbir sekilde dertlerime mudahil etmek istemiyorum,zaten yeni evli cok sukur kendini kurtardi.Herseyi ama herseyi goze alarak sonlandirmayi denedim,beni,benden daha degerli varliklarla durdurabildi.Buradan paylasabildiklerim buzdaginin en tepesi,ya diger kisimlari ?En buyuk limanim yuce rabbim ve dualarim.Anneler babalar evlatlarina taht bile alabiyorlar ama ne yazik ki baht alamiyorlar.
Çıtırlarım birazdan ultrasyona gideceğim sonrada doktora sonuçları göstereceğim,,,,,dua edin benim için sonuçlar temiz çıksın.....kız kardeşim sonuçları aldı çok şükür temiz onunki,,,
benim küçük kız gibisin demek ki, onun üstü 40 altı 44
buraya yazmanın faydaları öğrenmek oluyor, kimisi çekinip yazmıyor hatalı yapıyor karatayı ya kg alıyor ya veremiyor,,,
ah o kadarcıkla atlatılsa keşke kadınlar 8- 10 çeşit yapıyorlar ben yemeğimi götürüyorum onların yaptığından salata uygun oluyor sadece onu yiyorum,,,onlarda bana gelirken getirseler benim bişey yapmama gerek kalmaz....ben 11 aydır yapıyorum günde 12 kişiyiz daha biri özenip başlamadı bazen arayıp soruyorlar neler yapacağız diye sonra boğazlarını tutamıyorlar......
günaydın canım
beterin beteri var haline şükret dostum....şarkı sözü oldu
küçük biraz daha büyüsün daha kötü olacaklar kedi-köpek gibi devamlı birbirlerini yiyecekler,,,,ben anne demelerinden bıkmıştım ne istek, ne kavga, ne şikayet bitmiyordu allahım bi 5 dkk anne diyen bir ses duymasam derdim...
Saol kuzum.. bakalım bu cuma ne olacak.. merak konusu.
inşallah iyi sonuçlar alırsın canımmmmmmm,,,,
kesin ameliyat mı olman gerekiyor,,ameliyatsız tedavisi yokmu
antideprasanı düzenli kullan canım çok rahatlatıyor, kardeşimde kalpten rahatsız kullanmayınca sinirli oluyor,,,,,
yürüyüşüde benim her zaman dediğim gibi kendini yormadan yap,,,kg takıntısını çıkar kafandan, zaten fazla kg yok yavaş yavaş gitsin kalbini yormadan,,,
inşallah iyi sonuçlar alırsın canımmmmmmm,,,,
kesin ameliyat mı olman gerekiyor,,ameliyatsız tedavisi yokmu
antideprasanı düzenli kullan canım çok rahatlatıyor, kardeşimde kalpten rahatsız kullanmayınca sinirli oluyor,,,,,
yürüyüşüde benim her zaman dediğim gibi kendini yormadan yap,,,kg takıntısını çıkar kafandan, zaten fazla kg yok yavaş yavaş gitsin kalbini yormadan,,,
Selam fıstıklarrrr
öğle 13:30 mantarĺi et sote+salata
akşam 19:20 yarim tabak ispanaklı bulgur köftesi+1 kase yoğurt+lahana turşusu
spor yok
ya evrim kızacak ama çok hastayım bnsinüzitim de azdı offf başım
Cnm ,rabbim seni çocuklarına bağışlasın ..yahu neden umutsuz ,mutsuzsun bukadar ..hiçbişiycikler olmaz ,yav sen kendini içerden bitiriyorsun ..yapma boyle ,bak allah insana sabır gibi müke mmel bir nimet vede tevekkül gibi güzel bir teslimiyet vermiş ..
Sen daha olmamış ,belkide hiç olmuyacak şeyler için kendi sabrını tüketirsen ,ozaman başına bişiy gelse hemen yıkılıcaksın ..sabrını önceden tükettiğin ,dah olmamış olmayacak şeylere üzüldüğün için ..o zaman nerde kaldı tevekkül ..bizim elimizde olan bişiycik yok tatlım ..sen dua et ,doktoruna git ..kendine dikkat et..en onmlisi rab le bağını koparma..ve tevekkül et..yahı zaten evlatta eşte hepsi emanet değilmiki ..hangisi sein göstersene bana cnm ..?içini ferah tutbişiyciklet olmaz ameliyata gitmez inş ..gitsede rabbim korur ..senide evlatlarınıda
saat 12ye geliyir hic yatasim yok.. daha camasir asicam makina yeni bitti.. pesinede bulasik mak acicam.. poff....
Hoşgeldin.Selam bayanlar,karatayin kitabini okuyorum suan. Arada girip topiginizi de okuyorum.
Kendimi hazir hissedince bende araniza gelmek istiyorum.
Makarna dan uzaklasmak benim icin cok zor olacak cunki.
Kedicann
Hoşgeldin.Uzaklaşırsın merak etme, ben de severdim makarnayı, karatay'a başladıktan sonra sadece 1 defa yedim, 5,5 aydır.
Günaydın.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?