Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

wwuuhuuu süperssiinnn :):) afiyet olsun şekerim
Teşekkür ederim.
Ne yapıyorsun sen eriyor, benim niye erimiyor. 73'te kaldı.

teşekkür ederim canım, güzel sözlerin ruhumu okşadı
AMİN,,,hepimize uzun sağlıklı ömürler versin

teşekkür ederim canım

kızım karataya başladı direk üstten gitti üst biraz daha küçüldü aşağıdaki fark iyice arttı ,,,spor yapsaydı aşağıda farkedecekti ama nerde tembellikten popuyu kaldıramıyorki
Iyi olur ins , yuruyuse basladin. 3 gunumuz kaldi :)

antidepresan kilo yapmazmi ya.. ben antidepresif bitkicayi icmistim o bile sisirmisti beni,. benim bildigim o hapla kilo aldiriyor. iyice arastirmadan icilmemeli
kendini bırakırsan kilo yapıyor ben uyku ilacı remer.on hem pro.zak kullanıyordum ikiside çok ağır ilaçlarmış işe gidip geliyordum bişey yapacak halim kalmıyordu kg arttıkça artmıştı, 1 sene sonra gittiğim doktor bu kadar ağır 2 ilaç birlikte verilmez o doktorun adını ver bana demişti,,,,,kullanılan ilaça bağlı onu doktora sorar
Selam bayanlar, karatayin kitabini okuyorum suan. Arada girip topiginizi de okuyorum.
Kendimi hazir hissedince bende araniza gelmek istiyorum.
Makarna dan uzaklasmak benim icin cok zor olacak cunki.
Kedicann

merhaba

ne zaman isterseniz aramıza bekleriz

o makarnalar değilmi sizi karatay kitabı okutmaya sürükleyen,
fazlalıklar olmasa okumak aklınıza bile gelmez,,,
bence o makarnaları, sana kötülük yapan bir kişi gibi görüp hayatından çıkarmalısın

Teşekkür ederim.

Ne yapıyorsun sen eriyor, benim niye erimiyor. 73'te kaldı.
aynen ya

günaydın canım

ilk ölçülerinle benim şu anki ölçülerim aynı sadece bacaklarım 58, kollarım 28

22 günde nasıl bu kadar farkeder şok oldum:44:...ben 11 kg verdiğimde göbekten 7 cm gitmişti 8 aydır da aynı

Evrimciğim, seni öylesine iyi anlıyorum ki. o yüzden rahat ol, üzülme, takma diyemeyeceğim...Çünkü imkansız. senin açından etkili olamayacağının farkındayım....
Benim içimden de canan hanım gibi herşey çok olumlu olucak hissiyatı var...Ameliyat dahi olsan başarılı daha sağlıklı olacaksın Allahın izniyle..hepimiz duacıyız senin için yüreğini ferah tut lütfen...
Antidepresan ben de kullandım gerçekten çok duyarsız,hissiz ve boşvermiş oluyor insan Bu süreçte faydası olabilir..

MErhaba Canan hanım...Çok sevindim prensesimizin iyi olmasına..İyi yolculuklar,iyi tatiller diliyorum değişiklik olacak onlara..ne güzel bir uygulama..

günaydın

kaç gündür giremiyorum iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım çünkü çok ilerlemiş muhabbetler koyu koyu ne güzel

Günaydın teosoncum..demek yoğunsun ben de neden uğramıyor diyorum...

günaydın...gülcüğüm senin kullandığın ilaçları ben de kullandım ve çok kilo aldım...

Gününüz aydın olsun güzeller.

mydenizz den, haberiniz varmı neden uğramıyor acaba...umarım herşey yolundadır...

POFUCUK Benim kadar olmussun sen :) bel ve bacak kol ayni..

bak benim gecen haftaki olculerim

gogus 86-gobek 87-basen 95-baldir 52-kol 28- bel 77

teşekkür ederim canım,
prenses adına sevindim değişiklik olacak ona eğlenir inşallah

Günaydın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kedicik kuruyemiş az değilmi

günaydın

kaç gündür giremiyorum iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım çünkü çok ilerlemiş muhabbetler koyu koyu ne güzel
günaydın canım

günaydın canım
seni fazla özlemeden en kısa zamanda bağlanır inşallah ,,,,bakarsın cumaya süpriz olur bağlanır

Günaydııııınnnnnnnnnn

Bugün gayet iyiyim dün 10 da yağınca çok güzel uyandım:)

Sabah 07:50 1 yumurta(maydonozlu pul biberli)peynir 4 ceviz yarım domates 7 zeytin 1 çay 3 çilek:)

evet canım yoğundum haftasonu temizlikti marketti şuydu buydu derken geçti gitti dünde saat 4 te işyerine gelebildim int. yoktu hiç bakamadım

evrimcim inşallah ameliyata inşallah gerek kalmaz ama olsada bir problem çıkmaz inşallah

gül abla sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim ablam

Bnmde aynı kalça mübarek ...duruyor oyle ..eteklerimde aşırı fark yok ..belden gitmiş yine ..göğüs tende armut gibiyim

Günaydınnn...
Evrimcim geçmiş olsn canım Allah seni sevdiklerinin yanından eksik etmejsin içini ferah tut hiç bişi olmaz maşallah o kadar hayat dolusun ki kafana takma sakın herşey güzel olacak inşallah..

Canan ablacım prensesimizin iyi olması inan çok mutlu ediyor beni.. ne güzel bi prog. Varmış gezeceklermiş inşallah çok eğlenir yeni arkadaşlarıyla..

Pofucm maşallah sende ne güzel incelmişsin.. in çık in çık o merdivenler eritti seni
Ben telden girdiğim için alıntılı yapmayı bilmiyorum o yüzden toplu oldu

Selencim sanada geçmiş olsun canm dkkat et kendine ...
Buralardayım inşallah

teşekkür ederim canım,

Günaydın bugün elazığ yağmurlu çok tatlı bir bahar havası var ..
günaydın canım
Bnmde aynı kalça mübarek ...duruyor oyle ..eteklerimde aşırı fark yok ..belden gitmiş yine ..göğüs tende armut gibiyim

..gitmesi gereken yerden gitmiyor....ben yürüyüşü artırdım bacak ve basenden gitmeye başladı pantolanların beli tam geliyor kalçadan aşağısı bol duruyor....kendime kalça ve üstü 42 kalça altı 40 beden pantolon bulmam lazım böyle olunca en iyisi dikim oluyor onuda sevmiyorum ölçü ver git gel git gel birde hazırdan pahalıya geliyor burada bir dikim yerine 2 hazır alınır indirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…