Günaydınnn...
Evrimcim geçmiş olsn canım Allah seni sevdiklerinin yanından eksik etmejsin içini ferah tut hiç bişi olmaz maşallah o kadar hayat dolusun kikafana takma sakın herşey güzel olacak inşallah..
Canan ablacım prensesimizin iyi olması inan çok mutlu ediyor beni.. ne güzel bi prog. Varmış gezeceklermiş inşallah çok eğlenir yeni arkadaşlarıyla..
Pofucm maşallah sende ne güzel incelmişsin.. in çık in çık o merdivenler eritti seni
Ben telden girdiğim için alıntılı yapmayı bilmiyorum o yüzden toplu oldu
Selencim sanada geçmiş olsun canm dkkat et kendine ...
Buralardayım inşallah
:
Yani bu ara çok zayıfladığımı söylüyorlar ablacım hiç alakasız kişilerden bile duyuyorum bunu ama kilom aynı bu sabah 59.4 ( gerçi ondanda emin olamıyorum nasıl unuttum taşınmadan önce tartılıp arada ki farkı almayı kızıyorum kendime bu yüzden) ölçülerimi de almadım daha.. regl oldum bugün bitsin alıcam aklımda...
Yani bu ara çok zayıfladığımı söylüyorlar ablacım hiç alakasız kişilerden bile duyuyorum bunu ama kilom aynı bu sabah 59.4 ( gerçi ondanda emin olamıyorum nasıl unuttum taşınmadan önce tartılıp arada ki farkı almayı kızıyorum kendime bu yüzden) ölçülerimi de almadım daha.. regl oldum bugün bitsin alıcam aklımda...
teşekkür ederim canım,
günaydın canım
..gitmesi gereken yerden gitmiyor ....ben yürüyüşü artırdım bacak ve basenden gitmeye başladı pantolanların beli tam geliyor kalçadan aşağısı bol duruyor....kendime kalça ve üstü 42 kalça altı 40 beden pantolon bulmam lazım böyle olunca en iyisi dikim oluyor onuda sevmiyorum ölçü ver git gel git gel birde hazırdan pahalıya geliyor burada bir dikim yerine 2 hazır alınır indirimde
Babamın bir sözü vardırkilo verdiğinde ;armutsan küçük armut,elmaysan küçük elma olursun diye ne doğru demiş ,dikimde herkese güvenilmiyor ..zamanım olsa kendim dikicem kıyafetlerimi ama yok işte..seninde kalçada var demekki
Cnm yaadünsene mağzadaki kadına böyle anlattığını bizim şu dediğimi şey anca iki pantolonu kalça üstünden kesince mumkun olur herhalde misal dün etek almaya çıktım ,en az8etek denedim ,biri oldu
Etek oluyorda ,belde oyle bolluk oluyırli ,ikinci bel sığacakkalç şık diye oturuyo zaten allahı emri neyse ..bende basen için bir videobuldum ,mari vinsor ,kalça 18dk ..basenlerim yanıyor resmen bunu yapınca ..pes etmicem ama ericek bu kalça
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende karatay diyetiyle zayıflamak istiyorum..4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 15 kilo kadar fazlm var...benıde aranıza alın nolurrr...
ya valla bende anlamadım nasıl oluyor aslında aşırı bişeyde yapmıyorum sadece yürümeye çalışıyorum bildiğiniz üzre hepsi o :)Teşekkür ederim.
Ne yapıyorsun sen eriyor, benim niye erimiyor. 73'te kaldı.
ablaccıım yemin ederim ben de kendime yuh dedim hatta acaba yanlış mı ölçtüm acaba diye 3 kere daha baktım aynı yaniaynen ya
günaydın canım
ilk ölçülerinle benim şu anki ölçülerim aynı sadece bacaklarım 58, kollarım 28
22 günde nasıl bu kadar farkeder şok oldum:44:...ben 11 kg verdiğimde göbekten 7 cm gitmişti8 aydır da aynı
POFUCUK Benim kadar olmussun sen :) bel ve bacak kol ayni..
bak benim gecen haftaki olculerim
gogus 86-gobek 87-basen 95-baldir 52-kol 28- bel 77
ya valla bende anlamadım nasıl oluyor aslında aşırı bişeyde yapmıyorum sadece yürümeye çalışıyorum bildiğiniz üzre hepsi o :)
ablaccıım yemin ederim ben de kendime yuh dedim hatta acaba yanlış mı ölçtüm acaba diye 3 kere daha baktım aynı yaninasıl oldu gerçekten bilmiyorum
:
Tunaydin arkadaslar uzun zamandir yazamiyorm , herkesin keyfi yerindedir umarim. evrimkuEy selensu Allah sifa versin. Evrimkuzey dualarim seninle. Herkesi optum.
senin 75 kg daki ölçülerin benim 67 kg daki ölçümle aynı,,,,70 kg daki ölçülerinde benden çok aşağıda....sen 67 olunca ölçülerin benden 10 cm az olacak gibi ,,,,boyun kaç canım benden uzun olmalısınki o kg da benden az ölçülerin olmalı,,,,sizin vucudunuz daha taze metabolizma çok çalışıyor,,,ben 35 sene rejim yaptım sizin yaşınızın 2 katına yakın artık vucut yeter dedi
Evrimciğim, seni öylesine iyi anlıyorum ki. o yüzden rahat ol, üzülme, takma diyemeyeceğim...Çünkü imkansız. senin açından etkili olamayacağının farkındayım....
Benim içimden de canan hanım gibi herşey çok olumlu olucak hissiyatı var...Ameliyat dahi olsan başarılı daha sağlıklı olacaksın Allahın izniyle..hepimiz duacıyız senin için yüreğini ferah tut lütfen...
Antidepresan ben de kullandım gerçekten çok duyarsız,hissiz ve boşvermiş oluyor insanBu süreçte faydası olabilir..
günaydın...gülcüğüm senin kullandığın ilaçları ben de kullandım ve çok kilo aldım...
evet canım yoğundum haftasonu temizlikti marketti şuydu buydu derken geçti gitti dünde saat 4 te işyerine gelebildim int. yoktu hiç bakamadım
evrimcim inşallah ameliyata inşallah gerek kalmaz ama olsada bir problem çıkmaz inşallah
gül abla sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim ablam
Günaydınnn...
Evrimcim geçmiş olsn canım Allah seni sevdiklerinin yanından eksik etmejsin içini ferah tut hiç bişi olmaz maşallah o kadar hayat dolusun kikafana takma sakın herşey güzel olacak inşallah..
Canan ablacım prensesimizin iyi olması inan çok mutlu ediyor beni.. ne güzel bi prog. Varmış gezeceklermiş inşallah çok eğlenir yeni arkadaşlarıyla..
Pofucm maşallah sende ne güzel incelmişsin.. in çık in çık o merdivenler eritti seni
Ben telden girdiğim için alıntılı yapmayı bilmiyorum o yüzden toplu oldu
Buralardayım inşallah
Tunaydin arkadaslar uzun zamandir yazamiyorm , herkesin keyfi yerindedir umarim. evrimkuEy selensu Allah sifa versin. Evrimkuzey dualarim seninle. Herkesi optum.
evrim ablacım ben geçmişte kaçırdım sanırım
çok geçmiş olsun inşallah sağlığına hemencik kavuşursun
öyle düşünme ablacım yaSevgılı Nıluferım.. canım arkadaşım.. teşekkür ederım anladığın ıcın.. hıssettıgın ıcın.. ameliyattan falan korkum yok cok sukur.. tek sıkıntım oğlum.. kendımden yana ıyıyım.. antıdepresan kullanmam belkı.. tomografı sonuçlarından sonra duruma gore doktor ısrar ederse kullanırım. Allah razı olsun ..
hepınıze sonsuz teşekkür ederım.. ALLAH razı olsun.. 9 senedır bılıyorum zaten ben durumumu.. amelıyat olacağım gercegının de farkındayım.. zaman.. alnımızda ne yazılmışsa o.. şu evladı kimselere muhtaç olmayacak kadar buyuteyım.. gerısı muhım degıl.. sızı sevıyorum.
ya valla bende anlamadım nasıl oluyor aslında aşırı bişeyde yapmıyorum sadece yürümeye çalışıyorum bildiğiniz üzre hepsi o :)
ablaccıım yemin ederim ben de kendime yuh dedim hatta acaba yanlış mı ölçtüm acaba diye 3 kere daha baktım aynı yaninasıl oldu gerçekten bilmiyorum
ama ama senin göğüs göbek kalça benden daha azbende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?