Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canım,
sende koşturmadan incelmişsindir

Yani bu ara çok zayıfladığımı söylüyorlar ablacım hiç alakasız kişilerden bile duyuyorum bunu ama kilom aynı bu sabah 59.4 ( gerçi ondanda emin olamıyorum nasıl unuttum taşınmadan önce tartılıp arada ki farkı almayı kızıyorum kendime bu yüzden) ölçülerimi de almadım daha.. regl oldum bugün bitsin alıcam aklımda...

Sıkılaşmışsın demek ki:)

taşınmadan önce yaptığın bildirimde kaçtın, ona göre fark ne kadar

Babamın bir sözü vardırkilo verdiğinde ;armutsan küçük armut,elmaysan küçük elma olursun diye ne doğru demiş ,dikimde herkese güvenilmiyor ..zamanım olsa kendim dikicem kıyafetlerimi ama yok işte..seninde kalçada var demekki
Cnm yaa dünsene mağzadaki kadına böyle anlattığını bizim şu dediğimi şey anca iki pantolonu kalça üstünden kesince mumkun olur herhalde misal dün etek almaya çıktım ,en az8etek denedim ,biri oldu
Etek oluyorda ,belde oyle bolluk oluyırli ,ikinci bel sığacak kalç şık diye oturuyo zaten allahı emri neyse ..bende basen için bir videobuldum ,mari vinsor ,kalça 18dk ..basenlerim yanıyor resmen bunu yapınca ..pes etmicem ama ericek bu kalça

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende karatay diyetiyle zayıflamak istiyorum..4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 15 kilo kadar fazlm var...benıde aranıza alın nolurrr...

baban doğru söylemiş,,,,benim göğüs olduğu için alt ve üstte anormal fark yok ikiside tombul

kızım a okul eteği alıyorum 44 beden kalça oturuyor bel vazo ağzı gibi boş duruyor eve gelince belini fermuarını söküp kenarlardan ve pilelerden bele doğru daraltıyorum aralarda ince ince katlayarak bele göre ayarlıyorum....karatay yaptıktan sonra bel iyice inceldi komple eteğin belini kestim içine kalın lastik taktım beldeki boşluk gitti.......kızımın kalça ve baseni benden 10 cm daha fazla,,,benim alt giysilerim ona dar geliyor,,onun üstü benden ince olduğu için onun üst giysilride bana olmuyor

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende karatay diyetiyle zayıflamak istiyorum..4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 15 kilo kadar fazlm var...benıde aranıza alın nolurrr...

merhaba aramıza hoşgeldiniz

bebeğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün, emziriyormusunuz

Teşekkür ederim.

Ne yapıyorsun sen eriyor, benim niye erimiyor. 73'te kaldı.
ya valla bende anlamadım nasıl oluyor aslında aşırı bişeyde yapmıyorum sadece yürümeye çalışıyorum bildiğiniz üzre hepsi o :)

ablaccıım yemin ederim ben de kendime yuh dedim hatta acaba yanlış mı ölçtüm acaba diye 3 kere daha baktım aynı yani nasıl oldu gerçekten bilmiyorum

POFUCUK Benim kadar olmussun sen :) bel ve bacak kol ayni..

bak benim gecen haftaki olculerim

gogus 86-gobek 87-basen 95-baldir 52-kol 28- bel 77

ama ama senin göğüs göbek kalça benden daha az bende istiyorum

Tunaydin arkadaslar uzun zamandir yazamiyorm , herkesin keyfi yerindedir umarim. evrimkuEy selensu Allah sifa versin. Evrimkuzey dualarim seninle. Herkesi optum.

evrim ablacım ben geçmişte kaçırdım sanırım
çok geçmiş olsun inşallah sağlığına hemencik kavuşursun

senin 75 kg daki ölçülerin benim 67 kg daki ölçümle aynı,,,,70 kg daki ölçülerinde benden çok aşağıda....sen 67 olunca ölçülerin benden 10 cm az olacak gibi ,,,,boyun kaç canım benden uzun olmalısınki o kg da benden az ölçülerin olmalı,,,,sizin vucudunuz daha taze metabolizma çok çalışıyor,,,ben 35 sene rejim yaptım sizin yaşınızın 2 katına yakın artık vucut yeter dedi

Tunaydin arkadaslar uzun zamandir yazamiyorm , herkesin keyfi yerindedir umarim. evrimkuEy selensu Allah sifa versin. Evrimkuzey dualarim seninle. Herkesi optum.

tünaydın canım

nasılsın

ben kendi adıma iyiyim çok şükür sağlığımız yerinde yeni bir güne gözümüzü açtık ....

ablacım boyum 161 benim ama şöyle bişey var ben çok küçük yaştan beridir spor yapıyorum özellikle bacak kaslarım çok belirgin belki bunun da etkisi olabilir gerçekten emin değilim nasıl oldu bi fikrim yok ama şunu biliyorum karatay bana çok yaradı çok :)

Sevgılı Nıluferım.. canım arkadaşım.. teşekkür ederım anladığın ıcın.. hıssettıgın ıcın.. ameliyattan falan korkum yok cok sukur.. tek sıkıntım oğlum.. kendımden yana ıyıyım.. antıdepresan kullanmam belkı.. tomografı sonuçlarından sonra duruma gore doktor ısrar ederse kullanırım. Allah razı olsun ..

evrim ablacım ben geçmişte kaçırdım sanırım
çok geçmiş olsun inşallah sağlığına hemencik kavuşursun

hepınıze sonsuz teşekkür ederım.. ALLAH razı olsun.. 9 senedır bılıyorum zaten ben durumumu.. amelıyat olacağım gercegının de farkındayım.. zaman.. alnımızda ne yazılmışsa o.. şu evladı kimselere muhtaç olmayacak kadar buyuteyım.. gerısı muhım degıl.. sızı sevıyorum.

öyle düşünme ablacım ya
her zaman olumlu düşün ki olumlu olsun
mevlanam ne der: gül düşün ki gülistan olsun

seninde olacak az kaldi .. baksana nekadar incelmissin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…