Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım benim RABBİM şifanı versin inşallah gülen yüzün hiç solmasın

öyle düşünme ablacım ya
her zaman olumlu düşün ki olumlu olsun
mevlanam ne der: gül düşün ki gülistan olsun

evrimkuzey çok çok geçmiş olsun..Rabbim Şafi ismi hürmetine acil ve kamil şifa ihsan etsin..

olumsuz düşünmüyorum ben arkadaşlarım.. moralim cok ıyı benım.. oyle korkum falan yok kendımden oturu.. merak etmeyın.. keyfım yerınde.. tadım tuzum yerınde cok sukur halıme.. cozumu olan seyler bunlar.. sukurler olsun kı çözümü var.. Allah korusun neler neler var.. tıp ılerledı.. bu amelıyatlar artık çıtır çerez.. kotu olduğuma daır bır hıssıyat mı verıyorum sıze.. uzuldum sımdı.. ıyıyım.. cok sukur halıme. elden ayaktan düşmüyorum.. çocuğuma bakabılıyorum.. daha ne olsun.. ne ısteyeyım.. cok sukur.

Maşallah çok güzel incelmişsin

amin,,,,allahım çocuğunu senden ayırmasın, içini ferah tut güzel düşün herşey güzel olsun,,,,

SABAH

2 yumurta ,1 havuç ,7 zeytin maydonoz,sıkma içine yapıldığı gibi soğan maydonoz zeytinyağı ve karabiberli peynir

ÖĞLE

1 büyük kase yalancı paça çorbası,yarım tabak zeytinyağlı pırasa,yoğurt

Canlar slm...

Ne kadar da uzak kalıyorum,sizi özlüyorum (

Haftasonu annemdeydim...Pazartesi evdeydim,derslere verdim kendimi nasıl zor geliyor anlatamam..Dün sabah erkenden işe geldim..2013 yılını kapatmak için..Öğleye kadar zor çalıştım..eve attım kendimi..yemek,ders ev işleri..birde oğlumun sınav haftası koştur koştur..Bugünde sabah kalktım pazara gittim,işe geldim işleri toparlayıp markete çıkıcam..Haftasonu sınavlarım olduğu için hiç bişey yapamam..Bana bu gücü veren rabbime şükürler olsun..Sağlığım gayet iyi..Uyku düzenim daha iyi,ağırlaştığımızdan hareketleri daha yavaş bebeğin..Şişim ,ödemim yok şükür..Kilom aynı ama karnım daha da büyüdü..Cuma günü kontrol ,nst ve çatı muayenimiz var..İnşallah dönmüştür paşa,kafası yukarda değil ama gerçi biraz da karnım aşağı indi..Yüzüme o son zamanların ifadesi düştü..Rabbim herkese kolaylık versin...4 haftamız kaldı,çok ama çok heyecanlıyım..Haftaya beşiğini kurucaz,son işleri tamamlıcaz..Ne olur ne olmaz diye...Hepsini fotolayıp,size göstermek istiyorum çok heyecanlı..

Herkes çok çok iyidir inşallah...

Teosonum; afiyet olsun..yalancı paça çorbası artık 2 haftada bir yapılıyor biz de..bayılıyoruz..

Fmgencim; seni sordum geçen merak etmiştim..iyisin inşallah canım..

Evrimkuzey;çok geçmiş olsun,sizin için de dua edeceğim..Rabbin şifa versin..çok takip edemiyorum sayfaları atlıyorum hep..

bizler iyiyiz canım,şükür sende iyisin rahatlamışsın biraz .gün geldi çattı nerdeyse paşanın eli kulağında heran gelebilirim diyor ama azıcık daha sabretsin okurken bende heyecanlandım duygulandım Allah bir nefeste kurtarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…