Evrimciğim, seni öylesine iyi anlıyorum ki. o yüzden rahat ol, üzülme, takma diyemeyeceğim...Çünkü imkansız. senin açından etkili olamayacağının farkındayım....
Benim içimden de canan hanım gibi herşey çok olumlu olucak hissiyatı var...Ameliyat dahi olsan başarılı daha sağlıklı olacaksın Allahın izniyle..hepimiz duacıyız senin için yüreğini ferah tut lütfen...
Antidepresan ben de kullandım gerçekten çok duyarsız,hissiz ve boşvermiş oluyor insanBu süreçte faydası olabilir..
MErhaba Canan hanım...Çok sevindim prensesimizin iyi olmasına..İyi yolculuklar,iyi tatiller diliyorum değişiklik olacak onlara..ne güzel bir uygulama..
Günaydın teosoncum..demek yoğunsun ben de neden uğramıyor diyorum...
günaydın...gülcüğüm senin kullandığın ilaçları ben de kullandım ve çok kilo aldım...
Sevgılı Nıluferım.. canım arkadaşım.. teşekkür ederım anladığın ıcın.. hıssettıgın ıcın.. ameliyattan falan korkum yok cok sukur.. tek sıkıntım oğlum.. kendımden yana ıyıyım.. antıdepresan kullanmam belkı.. tomografı sonuçlarından sonra duruma gore doktor ısrar ederse kullanırım. Allah razı olsun ..
hepınıze sonsuz teşekkür ederım.. ALLAH razı olsun.. 9 senedır bılıyorum zaten ben durumumu.. amelıyat olacağım gercegının de farkındayım.. zaman.. alnımızda ne yazılmışsa o.. şu evladı kimselere muhtaç olmayacak kadar buyuteyım.. gerısı muhım degıl.. sızı sevıyorum.
öyle düşünme ablacım ya
her zaman olumlu düşün ki olumlu olsun
mevlanam ne der: gül düşün ki gülistan olsun
evrimkuzey çok çok geçmiş olsun..Rabbim Şafi ismi hürmetine acil ve kamil şifa ihsan etsin..
taşınmadan önce yaptığın bildirimde kaçtın, ona göre fark ne kadar
59.4 ablacım.. Pzt 54.9 çıktım yeni evde, busabah yine 59.4ü gördüm...
herkese koskocaman günayddıınnnnn
bugün ölçülerimi aldım sizinlede paylaşmak istiyorum
ölçülerimi aldığım ilk tarih 24 mart 2014
göğüs:102
bel:82
göbek:102
kalça:106 (en geniş yerrim)
bacak:60
kol:30
bugün itibariyle 16 nisan 2014
göğüs:96
bel:77
göbek:93 (buna şok oldum !!!) (sanırım göbek yağları eriyor :))
kalça:100
bacak:53
kol:28
Sevgılı Nıluferım.. canım arkadaşım.. teşekkür ederım anladığın ıcın.. hıssettıgın ıcın.. ameliyattan falan korkum yok cok sukur.. tek sıkıntım oğlum.. kendımden yana ıyıyım.. antıdepresan kullanmam belkı.. tomografı sonuçlarından sonra duruma gore doktor ısrar ederse kullanırım. Allah razı olsun ..
hepınıze sonsuz teşekkür ederım.. ALLAH razı olsun.. 9 senedır bılıyorum zaten ben durumumu.. amelıyat olacağım gercegının de farkındayım.. zaman.. alnımızda ne yazılmışsa o.. şu evladı kimselere muhtaç olmayacak kadar buyuteyım.. gerısı muhım degıl.. sızı sevıyorum.
Hemen yazıp hem arada parayla ilgilenince rakamlar karıştı...
normal canım aman dikkat et sayılar eksik olsunda para eksik olmasın
SABAH
2 yumurta ,1 havuç ,7 zeytin maydonoz,sıkma içine yapıldığı gibi soğan maydonoz zeytinyağı ve karabiberli peynir
ÖĞLE
1 büyük kase yalancı paça çorbası,yarım tabak zeytinyağlı pırasa,yoğurt
aminnn canımmm
olumsuz düşünmüyorum ben arkadaşlarım.. moralim cok ıyı benım.. oyle korkum falan yok kendımden oturu.. merak etmeyın.. keyfım yerınde.. tadım tuzum yerınde cok sukur halıme.. cozumu olan seyler bunlar.. sukurler olsun kı çözümü var.. Allah korusun neler neler var.. tıp ılerledı.. bu amelıyatlar artık çıtır çerez.. kotu olduğuma daır bır hıssıyat mı verıyorum sıze.. uzuldum sımdı.. ıyıyım.. cok sukur halıme. elden ayaktan düşmüyorum.. çocuğuma bakabılıyorum.. daha ne olsun.. ne ısteyeyım.. cok sukur.
Canlar slm...
Ne kadar da uzak kalıyorum,sizi özlüyorum(
Haftasonu annemdeydim...Pazartesi evdeydim,derslere verdim kendimi nasıl zor geliyor anlatamam..Dün sabah erkenden işe geldim..2013 yılını kapatmak için..Öğleye kadar zor çalıştım..eve attım kendimi..yemek,ders ev işleri..birde oğlumun sınav haftası koştur koştur..Bugünde sabah kalktım pazara gittim,işe geldim işleri toparlayıp markete çıkıcam..Haftasonu sınavlarım olduğu için hiç bişey yapamam..Bana bu gücü veren rabbime şükürler olsun..Sağlığım gayet iyi..Uyku düzenim daha iyi,ağırlaştığımızdan hareketleri daha yavaş bebeğin..Şişim ,ödemim yok şükür..Kilom aynı ama karnım daha da büyüdü..Cuma günü kontrol ,nst ve çatı muayenimiz var..İnşallah dönmüştür paşa,kafası yukarda değil ama gerçi biraz da karnım aşağı indi..Yüzüme o son zamanların ifadesi düştü..Rabbim herkese kolaylık versin...4 haftamız kaldı,çok ama çok heyecanlıyım..Haftaya beşiğini kurucaz,son işleri tamamlıcaz..Ne olur ne olmaz diye...Hepsini fotolayıp,size göstermek istiyorum çok heyecanlı..
Herkes çok çok iyidir inşallah...
Tunaydin arkadaslar uzun zamandir yazamiyorm , herkesin keyfi yerindedir umarim. evrimkuEy selensu Allah sifa versin. Evrimkuzey dualarim seninle. Herkesi optum.
hiç selam vermiyon ablaya
Sporla kafayı bozdum programımı düzenleyip duruyorum.
Sporla kafayı bozdum programımı düzenleyip duruyorum.
beni de düzenle beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?