Beni de düzenle beni de
Benide düzenleeee
seninde olacak az kaldi .. baksana nekadar incelmissin..
Maşallah çok güzel incelmişsin
Kelin merhemi olsa.... bir türlü düzenleyemedim, karar veremedim.
Canlar slm...
Ne kadar da uzak kalıyorum,sizi özlüyorum(
Haftasonu annemdeydim...Pazartesi evdeydim,derslere verdim kendimi nasıl zor geliyor anlatamam..Dün sabah erkenden işe geldim..2013 yılını kapatmak için..Öğleye kadar zor çalıştım..eve attım kendimi..yemek,ders ev işleri..birde oğlumun sınav haftası koştur koştur..Bugünde sabah kalktım pazara gittim,işe geldim işleri toparlayıp markete çıkıcam..Haftasonu sınavlarım olduğu için hiç bişey yapamam..Bana bu gücü veren rabbime şükürler olsun..Sağlığım gayet iyi..Uyku düzenim daha iyi,ağırlaştığımızdan hareketleri daha yavaş bebeğin..Şişim ,ödemim yok şükür..Kilom aynı ama karnım daha da büyüdü..Cuma günü kontrol ,nst ve çatı muayenimiz var..İnşallah dönmüştür paşa,kafası yukarda değil ama gerçi biraz da karnım aşağı indi..Yüzüme o son zamanların ifadesi düştü..Rabbim herkese kolaylık versin...4 haftamız kaldı,çok ama çok heyecanlıyım..Haftaya beşiğini kurucaz,son işleri tamamlıcaz..Ne olur ne olmaz diye...Hepsini fotolayıp,size göstermek istiyorum çok heyecanlı..
Herkes çok çok iyidir inşallah...
Bn videomu yapcam bügün ama çok sıkıcı
Bana da dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş ya.Teosonum; afiyet olsun..yalancı paça çorbası artık 2 haftada bir yapılıyor biz de..bayılıyoruz..
Fmgencim; seni sordum geçen merak etmiştim..iyisin inşallah canım..
Evrimkuzey;çok geçmiş olsun,sizin için de dua edeceğim..Rabbin şifa versin..çok takip edemiyorum sayfaları atlıyorum hep..
1 saat 20 dkk yürüyüşümü yapıp geldimmmaletlerle çalışmamı da tabiiki
Sabah 8'de kahvaltı.
13:50 gibi
1 elma
Biraz fıstık
Kefir
Akşam
Karalahana sarması
mercimek çorbası
teşekkürler canımmmmsüpersin ablacım
ederdim ama yokkiakşamın az görünüyor senn onlara bişeyler daha ilave edersin duramazsın
teşekkürler canımmmm
evet bizimki daha tatlı sarı sarı
Bunlar kadar olamam.
50 dk.'lık olanmı sıkıcı?
UYANINCA LIMONLU SU+karbonatli su
10.00 kkk+yesil cay
16.00 turk kahvesi
17.00 1 kepce tarhana corbasi+2 tabak karnibahar yemegi+ 1 bardak ayran
18.00 2kurukayisi +yesil cay
aralarda limonlu su + acibiberli iksir
spor 19lu Tibet +1 saat park gezintisi
sporuma ek olursa yazarim aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?