iksir derken? mrk ettim dünde gördüm sorucaktım unutmuşumnasıl bişey ki o
Maşallah canım ya... Allah gücünü kuvvetini arttırsın.. az kalmış bak hemencecik geçer son günlerin.. sağlıkla bebişini kucağına al sonra bizle de paylaş minik paşamızıCanlar slm...
Ne kadar da uzak kalıyorum,sizi özlüyorum(
Haftasonu annemdeydim...Pazartesi evdeydim,derslere verdim kendimi nasıl zor geliyor anlatamam..Dün sabah erkenden işe geldim..2013 yılını kapatmak için..Öğleye kadar zor çalıştım..eve attım kendimi..yemek,ders ev işleri..birde oğlumun sınav haftası koştur koştur..Bugünde sabah kalktım pazara gittim,işe geldim işleri toparlayıp markete çıkıcam..Haftasonu sınavlarım olduğu için hiç bişey yapamam..Bana bu gücü veren rabbime şükürler olsun..Sağlığım gayet iyi..Uyku düzenim daha iyi,ağırlaştığımızdan hareketleri daha yavaş bebeğin..Şişim ,ödemim yok şükür..Kilom aynı ama karnım daha da büyüdü..Cuma günü kontrol ,nst ve çatı muayenimiz var..İnşallah dönmüştür paşa,kafası yukarda değil ama gerçi biraz da karnım aşağı indi..Yüzüme o son zamanların ifadesi düştü..Rabbim herkese kolaylık versin...4 haftamız kaldı,çok ama çok heyecanlıyım..Haftaya beşiğini kurucaz,son işleri tamamlıcaz..Ne olur ne olmaz diye...Hepsini fotolayıp,size göstermek istiyorum çok heyecanlı..
Herkes çok çok iyidir inşallah...
sanırım sana 1 ay sonra yetişebilirimtabi sen beni o arada sollamazsan
tşk ederim canım :)
UYANINCA LIMONLU SU+karbonatli su
10.00 kkk+yesil cay
16.00 turk kahvesi
17.00 1 kepce tarhana corbasi+2 tabak karnibahar yemegi+ 1 bardak ayran
18.00 2kurukayisi +yesil cay
aralarda limonlu su + acibiberli iksir
spor 19lu Tibet +1 saat park gezintisi
sporuma ek olursa yazarim aksam
bu da benim menüm :)
sabah 4 büyük bardak su
kahvaltı (09.00)
kkk (bugün tereyğında kıymalı yumurta yaptımdeğişiklik olsun diye )
akşam (16.00)
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase tavuk çorbası
acı biber turşusu :)
su:içmeye devam
spor: henüz yapmadım
dukancilar yapiomus bir tutam acibiber+bir tutam yesil cay+ bir dilim limon
ben bunu tv dede gordum bir diyetisyen detoks icecegi olarak yapti.. ama o sekersiz marmelatta ekledi.. gunde 4 kere 4 emla +4 bardak bundandi detoks///
soz veremem :))
afiyetler olsun şekerler
Canlar slm...
Haftasonu annemdeydim...Pazartesi evdeydim,derslere verdim kendimi nasıl zor geliyor anlatamam..Dün sabah erkenden işe geldim..2013 yılını kapatmak için..Öğleye kadar zor çalıştım..eve attım kendimi..yemek,ders ev işleri..birde oğlumun sınav haftası koştur koştur..Bugünde sabah kalktım pazara gittim,işe geldim işleri toparlayıp markete çıkıcam..Haftasonu sınavlarım olduğu için hiç bişey yapamam..Bana bu gücü veren rabbime şükürler olsun..Sağlığım gayet iyi..Uyku düzenim daha iyi,ağırlaştığımızdan hareketleri daha yavaş bebeğin..Şişim ,ödemim yok şükür..Kilom aynı ama karnım daha da büyüdü..Cuma günü kontrol ,nst ve çatı muayenimiz var..İnşallah dönmüştür paşa,kafası yukarda değil ama gerçi biraz da karnım aşağı indi..Yüzüme o son zamanların ifadesi düştü..Rabbim herkese kolaylık versin...4 haftamız kaldı,çok ama çok heyecanlıyım..Haftaya beşiğini kurucaz,son işleri tamamlıcaz..Ne olur ne olmaz diye...Hepsini fotolayıp,size göstermek istiyorum çok heyecanlı..
limon var ben yapamam en iyisi saf su içmeye devam :)
limon koyma.. ben dun yesil cay koymadim mesela..kafana gore yap
bence yarış edin bakalım sonuç ne olacak
olumsuz düşünmüyorum ben arkadaşlarım.. moralim cok ıyı benım.. oyle korkum falan yok kendımden oturu.. merak etmeyın.. keyfım yerınde.. tadım tuzum yerınde cok sukur halıme.. cozumu olan seyler bunlar.. sukurler olsun kı çözümü var.. Allah korusun neler neler var.. tıp ılerledı.. bu amelıyatlar artık çıtır çerez.. kotu olduğuma daır bır hıssıyat mı verıyorum sıze.. uzuldum sımdı.. ıyıyım.. cok sukur halıme. elden ayaktan düşmüyorum.. çocuğuma bakabılıyorum.. daha ne olsun.. ne ısteyeyım.. cok sukur.
karamsar olma sen daha kısa zamandır yapıyorsun verdiğiniz cm ler önemli bence çünkü boy yaş bissürür faktör var
:111::90::90::90:
Zorla yarıştırıcam sizi
Oh yea baby:) her hareketi özümsetmek için galiba yavaş yavaş yapıyor hareketler de ağır
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende karatay diyetiyle zayıflamak istiyorum..4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 15 kilo kadar fazlm var...benıde aranıza alın nolurrr...
baban doğru söylemiş,,,,benim göğüs olduğu için alt ve üstte anormal fark yok ikiside tombul
kızım a okul eteği alıyorum 44 beden kalça oturuyor bel vazo ağzı gibi boş duruyoreve gelince belini fermuarını söküp kenarlardan ve pilelerden bele doğru daraltıyorum aralarda ince ince katlayarak bele göre ayarlıyorum....karatay yaptıktan sonra bel iyice inceldi komple eteğin belini kestim içine kalın lastik taktım beldeki boşluk gitti.... ...kızımın kalça ve baseni benden 10 cm daha fazla,,,benim alt giysilerim ona dar geliyor,,onun üstü benden ince olduğu için onun üst giysilride bana olmuyor
Canlar slm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?