Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

iksir derken? mrk ettim dünde gördüm sorucaktım unutmuşum nasıl bişey ki o

dukancilar yapiomus bir tutam acibiber+bir tutam yesil cay+ bir dilim limon

ben bunu tv dede gordum bir diyetisyen detoks icecegi olarak yapti.. ama o sekersiz marmelatta ekledi.. gunde 4 kere 4 emla +4 bardak bundandi detoks///

Maşallah canım ya... Allah gücünü kuvvetini arttırsın.. az kalmış bak hemencecik geçer son günlerin.. sağlıkla bebişini kucağına al sonra bizle de paylaş minik paşamızı çok merak ediyorum herşey harika olmuştur kesin...
Bende iyiyim taşındım çok yoruldum ama bitti nihayet

afiyetler olsun şekerler

dukancilar yapiomus bir tutam acibiber+bir tutam yesil cay+ bir dilim limon

ben bunu tv dede gordum bir diyetisyen detoks icecegi olarak yapti.. ama o sekersiz marmelatta ekledi.. gunde 4 kere 4 emla +4 bardak bundandi detoks///

limon var ben yapamam en iyisi saf su içmeye devam :)

masallah cok az kaldi... son heyecanlar.. fotolarini bekliyoruz muhakkak

Cnm biraz karamsar ,üzgün hissettim seni ,yüzünü goremiyoruzya ,mimik falan olmayıncaoyle olmadığına sevindim cnm

Oh yea baby:) her hareketi özümsetmek için galiba yavaş yavaş yapıyor hareketler de ağır

Bende dün akşam yogalates deneyeyim derken az kalsın uyuyordum. Alışmışız hızlı hızlı jillian'a. Kapattım yapmadım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende karatay diyetiyle zayıflamak istiyorum..4 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 15 kilo kadar fazlm var...benıde aranıza alın nolurrr...

Hoşgeldiniz aramıza...

Çok karışıkmış..

Merhaba prensçim...Kolay gelsin işlerin de...

Eki Görüntüle 1072469

arada bir gördüğüm sevimli kedileri yüklüyorum gerçi bizimki daha sevimli ya

Çok sevimlilermiş hakikaten...

İnstagramda ne buldum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…