[ımg]http://img.tapatalk.com/d/14/04/16/geme9ege.jpg[/ımg]
instagramda ne buldum.
iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
İnstagramda ne buldum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
afiyet olsun şekerim,bu da benim menüm :)
sabah 4 büyük bardak su
kahvaltı (09.00)
kkk (bugün tereyğında kıymalı yumurta yaptımdeğişiklik olsun diye )
akşam (16.00)
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase tavuk çorbası
acı biber turşusu :)
su:içmeye devam
spor: henüz yapmadım
afiyet olsun canımcımUYANINCA LIMONLU SU+karbonatli su
10.00 kkk+yesil cay
16.00 turk kahvesi
17.00 1 kepce tarhana corbasi+2 tabak karnibahar yemegi+ 1 bardak ayran
18.00 2kurukayisi +yesil cay
aralarda limonlu su + acibiberli iksir
spor 19lu Tibet +1 saat park gezintisi
sporuma ek olursa yazarim aksam
bugun temizlik vardi hicbirsey yapmamama ragmen cok yoruldum, cocuklar 7.30 ve 8de ayaktaydilar... parka filan goturdum// uyku saatlerini 4 gozle bekliyorum. kadin daha gitmeden batirmaya basladilar zaten o konuda ustlerine yok :))
yemegi 2 tabak yedim ama napayim cok guzel olmustu :)) su 700 gr temizlemek istiyorum bu hafta.. bu gecede spor yaparsam yarin dinlenmeye alirim.gecen hafta kapanmayan bir pantalon daha kapandi ama gobegim firtladi.. yani tum pantolonlarima raha giriyorum zayiflayinca giyerimdiye dusundugum.. bir o kaldi birde elbisem var o ikisinede rahat girersem cok mutlu olucam..
yarinda misafir cagirdim bir arkadasim bir aydir trdeydi. kahvaltiya cagirdim .. bende olunca kafama gore hazirlamak daha kolay oluyor benim icin
Kahvaltı (9.00)
kkk (peynir yoktu yiyemedim)
Akşam(16.00)
4 kaşık esmer bulgur pilavı
salata
yoğurtlu semiz otu
su:içmeye devam(toplamda 2 litre olur)
spor:30 dk.yürüyüş
afiyet olsun şekerim,
sen acı biber turşusu zayıflatır demiştin belkide ondan bu kadar çok inceldin
İnstagramda ne buldum.
sporumu yaptım da geldimmm :)
50 dakka merdiven inip çıktım
budün bi de scquat yaptım 50 kereilk günüm maalesef
yok ben zayıflatıyor demedimçok süper bağırsak çalıştırıyor demiştim
ama olabilir de hani biberler işe yaramıştır
kabız olunca kg artışı oluyor, bağırsaklar devamlı çalışınca da içerde bişey kalmıyor bütün zararlı toksinler gidiyor oda kg vermeye de fayda sağlıyor
afiyet olsun şekerim,
afiyet olsun canımcım
bakalım senin iksir ne farkettirecek
oh ne güzel her yer tertemiz oldu,,,,şu kadını banada göndersen...haftaya 2 gün izin alacağım cumartesi pazarda dahil 4 gün dip köşe dolap içleri derken uzun temizlik var, kızkardeşim gitti onun boşalttığı dolapta kalanlar ve odada kalanlar eski yerlerine konacak kasım a kadar benim yaptığım şekilde kalır gelince yine onlar boşalır başka yerlere sıkıştırılır.... şu kız bi evlenip gitsede bende kurtulsam....
kabızlık yaşamadım ama geçenlerde wc olayım biraz zorlandı bende p.tesinden beridir yağ kullanımını arttırdım zaten karatay hocanın kitaplarında da yazıyor bu,3 gündür çok rahatım günde 2-3 kez wc ye çıkıyorum,cuma günü anlıycaz tabi işe yarayıp yaramadığını
aynı senin göbeğin,,,belkide göbeğinin resmini çekip dondurmanın üstüne montojladın
çok iyi yapmışsın ben yağ şişesini kafaya diksem 3 gün iyi olur sonra onada alışır bağırsaklarım yine başlar tembelliğe
amin,,,,allahım çocuğunu senden ayırmasın, içini ferah tut güzel düşün herşey güzel olsun,,,,
Teosonum; afiyet olsun..yalancı paça çorbası artık 2 haftada bir yapılıyor biz de..bayılıyoruz..
Fmgencim; seni sordum geçen merak etmiştim..iyisin inşallah canım..
Evrimkuzey;çok geçmiş olsun,sizin için de dua edeceğim..Rabbin şifa versin..çok takip edemiyorum sayfaları atlıyorum hep..
1 saat 20 dkk yürüyüşümü yapıp geldimmmaletlerle çalışmamı da tabiiki
Cnm biraz karamsar ,üzgün hissettim seni ,yüzünü goremiyoruzya ,mimik falan olmayıncaoyle olmadığına sevindim cnm
İnstagramda ne buldum.
afiyet olsun şekerim,
afiyet olsun canımcım
bakalım senin iksir ne farkettirecek
oh ne güzel her yer tertemiz oldu,,,,şu kadını banada göndersen...haftaya 2 gün izin alacağım cumartesi pazarda dahil 4 gün dip köşe dolap içleri derken uzun temizlik var, kızkardeşim gitti onun boşalttığı dolapta kalanlar ve odada kalanlar eski yerlerine konacak kasım a kadar benim yaptığım şekilde kalır gelince yine onlar boşalır başka yerlere sıkıştırılır.... şu kız bi evlenip gitsede bende kurtulsam....
çok iyi yapmışsın ben yağ şişesini kafaya diksem 3 gün iyi olur sonra onada alışır bağırsaklarım yine başlar tembelliğe
Arkadaşlar karatay diyeti yaparken mide yanması problemi yaşayan varmı??
Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?