Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kahvaltı (9.00)
kkk (peynir yoktu yiyemedim)

Akşam(16.00)
4 kaşık esmer bulgur pilavı
salata
yoğurtlu semiz otu

su:içmeye devam(toplamda 2 litre olur)
spor:30 dk.yürüyüş

sporumu yaptım da geldimmm :)

50 dakka merdiven inip çıktım

budün bi de scquat yaptım 50 kere ilk günüm maalesef

Son düzenleme:
afiyet olsun şekerim,

sen acı biber turşusu zayıflatır demiştin belkide ondan bu kadar çok inceldin
afiyet olsun canımcım
bakalım senin iksir ne farkettirecek

oh ne güzel her yer tertemiz oldu,,,,şu kadını banada göndersen...haftaya 2 gün izin alacağım cumartesi pazarda dahil 4 gün dip köşe dolap içleri derken uzun temizlik var, kızkardeşim gitti onun boşalttığı dolapta kalanlar ve odada kalanlar eski yerlerine konacak kasım a kadar benim yaptığım şekilde kalır gelince yine onlar boşalır başka yerlere sıkıştırılır....şu kız bi evlenip gitsede bende kurtulsam....

afiyet olsun şekerim,

sen acı biber turşusu zayıflatır demiştin belkide ondan bu kadar çok inceldin

yok ben zayıflatıyor demedim çok süper bağırsak çalıştırıyor demiştim
ama olabilir de hani biberler işe yaramıştır

sporumu yaptım da geldimmm :)

50 dakka merdiven inip çıktım

budün bi de scquat yaptım 50 kere ilk günüm maalesef

yok ben zayıflatıyor demedim çok süper bağırsak çalıştırıyor demiştim
ama olabilir de hani biberler işe yaramıştır

kabız olunca kg artışı oluyor, bağırsaklar devamlı çalışınca da içerde bişey kalmıyor bütün zararlı toksinler gidiyor oda kg vermeye de fayda sağlıyor

kabız olunca kg artışı oluyor, bağırsaklar devamlı çalışınca da içerde bişey kalmıyor bütün zararlı toksinler gidiyor oda kg vermeye de fayda sağlıyor

kabızlık yaşamadım ama geçenlerde wc olayım biraz zorlandı bende p.tesinden beridir yağ kullanımını arttırdım zaten karatay hocanın kitaplarında da yazıyor bu,3 gündür çok rahatım günde 2-3 kez wc ye çıkıyorum,cuma günü anlıycaz tabi işe yarayıp yaramadığını

Neee, bende hergün yiyeyim acı biber turşusu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok iyi yapmışsın ben yağ şişesini kafaya diksem 3 gün iyi olur sonra onada alışır bağırsaklarım yine başlar tembelliğe

Bugün pazara gittim peynir aldım bir sürü her yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...

Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...

amin,,,,allahım çocuğunu senden ayırmasın, içini ferah tut güzel düşün herşey güzel olsun,,,,

teşekkür ederım canlar.. ALLAH RAZI OLSUN hepınızden.. ıyı kı varsınız.

1 saat 20 dkk yürüyüşümü yapıp geldimmm aletlerle çalışmamı da tabiiki

helal olsun!!

Cnm biraz karamsar ,üzgün hissettim seni ,yüzünü goremiyoruzya ,mimik falan olmayıncaoyle olmadığına sevindim cnm

ıyıyım.. gayet ıyıyım.. teşekkür ederım arkadaşım.. ne mutlu bana.

İnstagramda ne buldum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ürküyorum ben böyle seyler görünce.. kendımı de aynada görünce urkuyorum misal

amin diyelim o vakit

çok iyi yapmışsın ben yağ şişesini kafaya diksem 3 gün iyi olur sonra onada alışır bağırsaklarım yine başlar tembelliğe

gul abla bugun formundasın bakıyorum..

Arkadaşlar karatay diyeti yaparken mide yanması problemi yaşayan varmı??
Yardımcı olursanız sevinirim.

dukan gıbı tek düze rejımlerde oluyor ama karatay sağlıklı beslenme, vücudu zehırlerden arındırma beslenmesı.. sanmıyorum yanma olsun.. hız duymadım sımdıye kadar..

dukan gıbı tek düze rejımlerde oluyor ama karatay sağlıklı beslenme, vücudu zehırlerden arındırma beslenmesı.. sanmıyorum yanma olsun.. hız duymadım sımdıye kadar..[/QUOTE]

Teşekürler

uyandığımdan berı ayaktayım..

sabah 11:00 KKK

aksam 17:00 bır buçuk lahmacun +salata+ayran

normalde bır tane yerım.. ama o kadar cok hareket ettım kı.. yanı doyamadım bır turlu..

spor: 1 saat yuruyus, 5 saat ayakta kalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…