ay bilemedim ki yeşil çay+acı biber sonra kusmayayım
o benigeccer cunku genc kaslari tazecik .. 2 gun aksam yemegi yemesem zayifliodum onun yasindayken..bende kas yok ki Karin kasim yok dejenere olmus ondanzor toplaniobence yarış edin bakalım sonuç ne olacak
karamsar olma sen daha kısa zamandır yapıyorsun verdiğiniz cm ler önemli bence çünkü boy yaş bissürür faktör var
napsak yarışsak mı babymom
sporumu yaptım da geldimmm :)
50 dakka merdiven inip çıktım
budün bi de scquat yaptım 50 kereilk günüm maalesef
afiyet olsun canımcım
bakalım senin iksir ne farkettirecek
oh ne güzel her yer tertemiz oldu,,,,şu kadını banada göndersen...haftaya 2 gün izin alacağım cumartesi pazarda dahil 4 gün dip köşe dolap içleri derken uzun temizlik var, kızkardeşim gitti onun boşalttığı dolapta kalanlar ve odada kalanlar eski yerlerine konacak kasım a kadar benim yaptığım şekilde kalır gelince yine onlar boşalır başka yerlere sıkıştırılır.... şu kız bi evlenip gitsede bende kurtulsam....
Bugün pazara gittim peynir aldım bir sürüher yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...
Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...
uyandığımdan berı ayaktayım..
sabah 11:00 KKK
aksam 17:00 bır buçuk lahmacun +salata+ayran
normalde bır tane yerım.. ama o kadar cok hareket ettım kı.. yanı doyamadım bır turlu..
spor: 1 saat yuruyus, 5 saat ayakta kalış
Ben de öyle bir problem olmuyor, ama acıyı fazla kaçırırsam yanma olabiliyor.Arkadaşlar karatay diyeti yaparken mide yanması problemi yaşayan varmı??
Yardımcı olursanız sevinirim.
uyandığımdan berı ayaktayım..
normalde bır tane yerım.. ama o kadar cok hareket ettım kı.. yanı doyamadım bır turlu..
Ben ayni seyi uygulayinca alisiyor ....simdilerde 1 gun kayisi bir gun kefir yapiyorum bakalim onada alisacakmi,,,,sende dene bakalimbu ara ben de zorluk yaşıyorum çok fena...
afiyet olsun canim,,izmir in yesilliklerine hayranimBugün pazara gittim peynir aldım bir sürüher yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...
Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...
hic duymadim canim yenilen yiyeceklerde yanlislik olabilir islenmis gida yenmis olabilr yada limonlu su fazla icilmis olabilirArkadaşlar karatay diyeti yaparken mide yanması problemi yaşayan varmı??
Afiyet olsun canim,,,yuruyuste harika olmus,,,cepten alkislayamiyorum:)uyandığımdan berı ayaktayım..
hedefe giden yolda hersey mubah :)
o benigeccer cunku genc kaslari tazecik .. 2 gun aksam yemegi yemesem zayifliodum onun yasindayken..bende kas yok ki Karin kasim yok dejenere olmus ondanzor toplanio
kesinlikle hem fikiriz
yavrum benim ahim gitmis vahim kalmis gece yattigim yeri bilmiom neyarisi Allasen de get basimdan tamam sen gectin beni :)))
canımsııııııııııınayyy ben kıyamam kuşum sanagel öpiim
biraz öyle oldu, ama benim de gönlüm vardııııHatır için yedin diimi)
sana da hayırlı cumalar canımmmmm
hamileyken 2,600 iyi gidiyorsun zayıflama hedefine az kaldı ben 2. bebeğime yani ilk kızıma hamileyken ilk ay 5 kg vermiştim sonraki 7 ay 21 kilo aldım
aaaa şuna baakkk kıızzz ben binddiim bugünama dersin 2 saatine girmedim birazda ben tembellik edeyim peehh
sana da bi nazar boncuğu veriyorum hamile olmanıza rağmen kilo veriyorsunuzzvalla nazar değmesin tütütütü
ablacım ben bu konu hakkında bişey demek istiyorum
karatay diyeti kitabı yanlış hatırlamıyorsam sayfa 48 olması lazım,orda limonu sıkıp içebilirsiniz diyor? ama tabi bana yaramadı ondan içmiyorum artık,en güzeli saf su :)
ben bilmemmmmm arttııkkk yedinmi yemedinmiii gözüme gözüme soktun incirleri uyuturken
işte işte taaam benim dediğim hamile tipi,bi keresinde bi bayanda görmüştümm aayy çok şekerdi,bi de böle bebek var yazılı bi eşofman giymişinşallah benimde sizin gibi olur :) teyzem 170 küsür boyunda,ilk hamileliğinde aman allahım 50 kilodan 80e çıkmıştı,öyle çirkin olmuştuki anlatamam o geliyor aklıma onun gibi olmak istemiyorum
Arkadaşlar karatay diyeti yaparken mide yanması problemi yaşayan varmı??
a
ohhh afiyet olsun missgibi olmus ..en sevdigim yemek sekli disardan gelinince hemen cay koyup yanina kahvaltilik biseyler yenmesi.. ama baba evinde kaldi o keyifler
Ben ayni seyi uygulayinca alisiyor ....simdilerde 1 gun kayisi bir gun kefir yapiyorum bakalim onada alisacakmi,,,,sende dene bakalim
afiyet olsun canim,,izmir in yesilliklerine hayranim
hic duymadim canim yenilen yiyeceklerde yanlislik olabilir islenmis gida yenmis olabilr yada limonlu su fazla icilmis olabilir
Iyi geceler herkese
umarim herkes iyidir.bu aralar çok ihmal ediyorum burayi arkadaşlarım ablalarim inşallah cok cok iyisinizdir..
Canan ablam merak ettin biliyorum( gül ablaya kediye de yazdim bu gün) çok kalitesizlesti hayatim yemek yemeyi özledim. Bir kac sefer serum rahatlatti ama bulantılarim korkunç boyutta..buraya yazacak ne halim ne zamanim olmuyor..senin gecen haftaki sıkıntına çok üzüldüm gönülden duacinim ve sımsıkı sariliyorum musadenle..
Evrim canim allah tez zamanda şifa versin arkadaşım. .evladınla ve tüm sevdiklerinle uzun upuzun yıllar sağlık dilerim (ayyy dogum gunu mesaji gibi olmus ama icimden gecenler bunlardi)
Fmgenc canim yeni evinde Güle güle huzurla saglikla otur. .icinde bebeklerinle insallah:)
Yenacım canim, benim yerime enginar yiyiver arkadasim..kardesime siparis verdim getirecek düğüne gelirken:) ne guzel ot cennetindesin
Kiz pofuduk süper incelmissin tebrik ederim daim olsun kuzum:)
Babymom sende ilerdeki kendimi görüyorum canim..iki cocuk yaslari yakın hep kosturmaca allah ikimize de kolaylık versin. .
Yeni gelen karatayci citirlar hepiniz hosgeldiniz:)))
Ben menü falan yazmiyorum yazarken bile kötü oluyorum..zaten bi sey yedigimde yok..
Dün son numarayi görmeye gittik:) dr rutin kontrolden memnun kaldi.bolca beni rahatlatti..artik kafa ve vücut ayrimi belirginlesmeye başlamış. Ikili teste kadar 2 haftada bir göreceğim minigimi
Bu gün oglanlarin davetiyeleri için resim cektirdik..tam komediydi 180 pozdan 6 tanesini anca belirleyebildik..esimin kiyafetini de aldik,sira bende..bu pazar arkadaslarla alisveriste olacağım kendime kiyafet bakacagim inşallah halsiz olmam..haftaya da badana ve büyük temizlik oyyyy oy
Hepinize kocaman sevgiler
Teoson prenscim ekinim hasibe selen sizkerede kocaman sevgiler citirlar
dua edin bana su işlerin altindan kalkabileyim iyi geceler
Ben hiç yaşamadım ki normal de sık yanma ekşme olurdu midem de bu beslenme şekliyle düzeldi diyebilirim...
Çok sağol canım...Çocukların büyüyünce sen de daha özgür olacaksın...
Bu arada sanki keyfisiz gibisin son günler de, banamı öyle geldi..
Sanırım bana fıstık ve badem yaramıyor ceviz tüketirken bu kadar uzun süreli kabızlık yaşamıyordum...
Merhaba canım sevindim seni gördüğüme...
Demek serum alacak kadar kötüleşti miden hay Allah..
Çok geçmiş olsun...13-14 aydan sonra yoluna girer rahatlarsın inş..
KArdeşin gelemeyecekse ben de sana seve seve gönderebilirim her yer enginar kaynıyor...
Çok sağol canım...Çocukların büyüyünce sen de daha özgür olacaksın...
Bu arada sanki keyfisiz gibisin son günler de, banamı öyle geldi.....
Cok gecmis olsun bulantilarin ins tez zamanda gecer.. biliyorum zor desek bos o halsizligide cok iyi biliorum insani hayattan bezdirior.. Evet 2siyle hayatim cok yogun kimi zaman cok sinirli ama bir okadarda keyifli.. ikisini kokluyorum sanki ayni kokuyorlar.. diorum mevlam sen ne guzellikler yaratiosun.. mesela bugun biri koltukta ziplarken ayagini acitti basladi zirlamaya oburude kucagimdaydi onu indirdim diye basladi ikisinide aldim tekli koltuktayiz cunku tum minderler yerde oturcak yer yok :) ikisi birbirini hem ittirio hem agliolar bende aglasam tam olacakti.. bide oyuncak dolu yerler kimsenin baktigi yok ikiside tepemde giy giy dalar.. senin buyugun var eminim sana cok yardimci olacak ama yavrum olan ona olacak sanirim 2 kucugun arasinda ihmal etmek istemesende olacaktir..
firsat buldukca yaz...haberlerini almak iyi geliyor
Canım ya ne kadar zarifsin.cok teşekkür ederim teklif etmen bile yetti inan. .kardesim el mahkum gelecek cocuklarin sünnet dugunune :)o zaman getirecek.burada da var ama hem tat hem fiyat çok farklı. .
size doyum olmaz. ben yatiyorum saat 1bucuk.. yarin misafirim gelecek. opuldunusss..
Harikasin canimgunun spor ozetini geciyorum
19lu Tibet az kaldi nirvanaya ulasmaya :))
plates+debbie sic pac+2dklik alt Karin egzersizi bunuda yeni buldum su gibi gecio ))
Iyi gecelersize doyum olmaz. ben yatiyorum saat 1bucuk.. yarin misafirim gelecek. opuldunusss..
Iyi gecelerSen de öylesin...
Doğru sünnet düğününüz olacak kolay gelsin sana şimdiden...
İyi geceler..
Sabah ;yapamadım midem bulandı nedense
Öğlen ;1avuç çig fıstık ,1kase yoğurt. ,
Akşam ;3kaşok yemek ,salata,yoğurt
Spor;yok (galiba yıne kist falan var ..kadıklarım acayıp agrıyor )yapamadım
Su;2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?