Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

apartmanin merdivenlerindenmi inip cikiosun..kac basamak saydinmi :) karni cok calistirio merdiven inip cikmak .. yere yat ayaklarini dikebildigin kadar dik bisiklet cevir.. kalcaya ve baldirlara birebir

:)

Ewet ablacim apartmanin merdivenleri valla bi tur 64 basamak,55 tur yaptım dü

tünaydın canım

nasılsın

ben kendi adıma iyiyim çok şükür sağlığımız yerinde yeni bir günderözümüzü açtık ....

Cok tesekkur ediyorum cok vefali bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Ben idare ediyorum iste . hayatin telasi ev okul derken birgun sona gelcez ellaamm. Opuyorum sizi hayirli gunler Güll ablam.

Hoşgeldin tiçırım özlettin kendini :)

Bu aralar giremiyorum, ozledigine sevindim valla, sen sinifcilarin icindesinya bende yabanci bir okulda hissediyorum kendimi hala alisamadm bu okula . diyarbakirdan memlekete geldik ama hersey hayal ettigin gibi olmuyor.ordaki arkadasliklarimi cok ozluyorum. Buralar yabanci simdi bana..

aynen dedigin gibi birinden digerine kiyamiyor insan ... guzel duanada yurekten bir amin diyorum herkesin evladini korusun rabbim . isteyen arkadaslarimizada tezzamanda versin saglikla

wuuuu supersin

Günaydın. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bugun tartida cok iyi bir sonuc gordum 3-4 kere tartildim degismedi ama yarinda aynisi cikarmi yarina odem sis olurmu bilmem o yuzden tickerimi degismedim. bugun onemli cunku 2 ay oldu burada takilmaya baslayali aydonumum :) yoksa 67lerle basladim karataya ama hem tarihi hatirlamiyorum hemde o zamanlar annemler filan geldi gitti onlardan oncesiydi..onlar varken tam uyamadim vs.. ama 2 aydir cok iyi gidio seviyorum topigimizin guzel insanlarini :)

Günaydın arkadaşlar...
---

geçmiş olsun...

MAşallah pofucuk...
Ben iki basamakta tıkanıyorum hemen ;(

babamın mesleği dolayısıyla biz de bir süre orada kalmıştık.. dönüşte çok özlüyorduk orayı arkadaşlarımızı...

Ne güzel.. ben de artı çıktım bugün ;(
fazla peynirden su tuttum sanırım..

offf negüzel yeşillikler çok severim bende ne güzel benim eşimde egeli aileside orada yaşıyor gittiğimiz zamanlarda hertürlü otta yiyoruz ama buralarda maalesef çok çeşit yok afiyet olsun canım

canım benim birsüre sonra inşallah herşey düzelecek biraz daha sabır bulantı olayının çok kötü olduğunu tahmin ediyorum kızkardeşimden.o ilk gebeliğinde 3 ay boyunca nerdeyse su bile içememişti sürekli yatıyordu serum takılıyordu ben onun kadar ağır gebelik geçiren görmedim.seninkide tez zamanda geçer inşallah canım

kilo bildirimine pazartesi mi baslıycam ben dün basladım karatay diyetine de...

Bu hafta tartılıp kilonu not et, haftaya cuma tekrar tartılıp bildirim yapabilirsin.
Aşağıda örnek bildirimi paylaşıyorum.

YÜZDE HESAPLAMA

500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

günaydın canlar

kedi çok hoşmuş

dün bir tanıdık kolesterolüm yüksek diye taze biberiye getirdi sıcak suyun içine bir tutam atıp içiyorum onun kolesterolü düşmüş inşallah benimkide düşer
int.araştırırken baktım yorumlara zayıflamayada da etkisi varmış araştırın bi derim

günaydın canlar

kedi çok hoşmuş

Bu sefer araştırmayacağım.

3 tane böyle kap aldım. Çorba bile getiririm herhalde bununla.

tamam cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…