apartmanin merdivenlerindenmi inip cikiosun..kac basamak saydinmi :) karni cok calistirio merdiven inip cikmak .. yere yat ayaklarini dikebildigin kadar dik bisiklet cevir.. kalcaya ve baldirlara birebir
:)
tünaydın canım
nasılsın
ben kendi adıma iyiyim çok şükür sağlığımız yerinde yeni bir günderözümüzü açtık ....
Hoşgeldin tiçırım özlettin kendini :)
:)) çok tatlilar ya operim ben o kuzulari:)
Canim asil siz bana ne kadar iyi geliyorsunuz bilseniz
Babymom büyük eminim çaldıracak haberi alinca o kadar çok istiyorki bir daha kardesi olmasini..kuzum cokta yardimci ama iki kardesten sonra durum değişecek biraz..inşallah az zararla atlatir çünkü ona hic kiyamiyorum.
O koku olayında haklısın hep mi ayni kokarlar insan azicik birini fazla sevemez mi yokk olmuyor hepsi eşit hepsi cok özel allah hepsine sağlık versin
Ewet ablacim apartmanin merdivenleri valla bi tur 64 basamak,55 tur yaptım dü
Sabah ;yapamadım midem bulandı nedense
Öğlen ;1avuç çig fıstık ,1kase yoğurt. ,
Akşam ;3kaşok yemek ,salata,yoğurt
Spor;yok (galiba yıne kist falan var ..kadıklarım acayıp agrıyor )yapamadım
Su;2lt
Ewet ablacim apartmanin merdivenleri valla bi tur 64 basamak,55 tur yaptım dü
Bu aralar giremiyorum, ozledigine sevindim valla, sen sinifcilarin icindesinya bende yabanci bir okulda hissediyorum kendimi hala alisamadm bu okula . diyarbakirdan memlekete geldik ama hersey hayal ettigin gibi olmuyor.ordaki arkadasliklarimi cok ozluyorum. Buralar yabanci simdi bana..
Günaydın. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bugun tartida cok iyi bir sonuc gordum 3-4 kere tartildim degismedi ama yarinda aynisi cikarmi yarina odem sis olurmu bilmem o yuzden tickerimi degismedim. bugun onemli cunku 2 ay oldu burada takilmaya baslayali aydonumum :) yoksa 67lerle basladim karataya ama hem tarihi hatirlamiyorum hemde o zamanlar annemler filan geldi gitti onlardan oncesiydi..onlar varken tam uyamadim vs.. ama 2 aydir cok iyi gidio seviyorum topigimizin guzel insanlarini :)
merhaba aramıza hoşgeldiniz
bebeğiniz hayırlı olsun güle güle büyütün, emziriyormusunuz
hayır 1.5 ay emdi zorla sonrasında sağıp verdm toplm 3 ay emdi..sütüm de kesildi zaten...
kilo bildirimine pazartesi mi baslıycam ben dün basladım karatay diyetine de...
Bugün pazara gittim peynir aldım bir sürüher yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...
Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...
Iyi geceler herkese
umarim herkes iyidir.bu aralar çok ihmal ediyorum burayi arkadaşlarım ablalarim inşallah cok cok iyisinizdir..
Canan ablam merak ettin biliyorum( gül ablaya kediye de yazdim bu gün) çok kalitesizlesti hayatim yemek yemeyi özledim. Bir kac sefer serum rahatlatti ama bulantılarim korkunç boyutta..buraya yazacak ne halim ne zamanim olmuyor..senin gecen haftaki sıkıntına çok üzüldüm gönülden duacinim ve sımsıkı sariliyorum musadenle..
Evrim canim allah tez zamanda şifa versin arkadaşım. .evladınla ve tüm sevdiklerinle uzun upuzun yıllar sağlık dilerim (ayyy dogum gunu mesaji gibi olmus ama icimden gecenler bunlardi)
Fmgenc canim yeni evinde Güle güle huzurla saglikla otur. .icinde bebeklerinle insallah:)
Yenacım canim, benim yerime enginar yiyiver arkadasim..kardesime siparis verdim getirecek düğüne gelirken:) ne guzel ot cennetindesin
Kiz pofuduk süper incelmissin tebrik ederim daim olsun kuzum:)
Babymom sende ilerdeki kendimi görüyorum canim..iki cocuk yaslari yakın hep kosturmaca allah ikimize de kolaylık versin. .
Yeni gelen karatayci citirlar hepiniz hosgeldiniz:)))
Ben menü falan yazmiyorum yazarken bile kötü oluyorum..zaten bi sey yedigimde yok..
Dün son numarayi görmeye gittik:) dr rutin kontrolden memnun kaldi.bolca beni rahatlatti..artik kafa ve vücut ayrimi belirginlesmeye başlamış. Ikili teste kadar 2 haftada bir göreceğim minigimi
Bu gün oglanlarin davetiyeleri için resim cektirdik..tam komediydi 180 pozdan 6 tanesini anca belirleyebildik..esimin kiyafetini de aldik,sira bende..bu pazar arkadaslarla alisveriste olacağım kendime kiyafet bakacagim inşallah halsiz olmam..haftaya da badana ve büyük temizlik oyyyy oy
Hepinize kocaman sevgiler
Teoson prenscim ekinim hasibe selen sizkerede kocaman sevgiler citirlar
dua edin bana su işlerin altindan kalkabileyim iyi geceler
kilo bildirimine pazartesi mi baslıycam ben dün basladım karatay diyetine de...
Günaydın. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bugun tartida cok iyi bir sonuc gordum 3-4 kere tartildim degismedi ama yarinda aynisi cikarmi yarina odem sis olurmu bilmem o yuzden tickerimi degismedim. bugun onemli cunku 2 ay oldu burada takilmaya baslayali aydonumum :) yoksa 67lerle basladim karataya ama hem tarihi hatirlamiyorum hemde o zamanlar annemler filan geldi gitti onlardan oncesiydi..onlar varken tam uyamadim vs.. ama 2 aydir cok iyi gidio seviyorum topigimizin guzel insanlarini :)
Günaydın arkadaşlar...
---
geçmiş olsun...
MAşallah pofucuk...
Ben iki basamakta tıkanıyorum hemen ;(
babamın mesleği dolayısıyla biz de bir süre orada kalmıştık.. dönüşte çok özlüyorduk orayı arkadaşlarımızı...
Ne güzel..ben de artı çıktım bugün ;(
fazla peynirden su tuttum sanırım..
günaydın canlar
kedi çok hoşmuş
dün bir tanıdık kolesterolüm yüksek diye taze biberiye getirdi sıcak suyun içine bir tutam atıp içiyorum onun kolesterolü düşmüş inşallah benimkide düşer
int.araştırırken baktım yorumlara zayıflamayada da etkisi varmış araştırın bi derim
Bu hafta tartılıp kilonu not et, haftaya cuma tekrar tartılıp bildirim yapabilirsin.
Aşağıda örnek bildirimi paylaşıyorum.
YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
Bu sefer araştırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?