dün bir tanıdık kolesterolüm yüksek diye taze biberiye getirdi sıcak suyun içine bir tutam atıp içiyorum onun kolesterolü düşmüş inşallah benimkide düşer
int.araştırırken baktım yorumlara zayıflamayada da etkisi varmış araştırın bi derim
Iyi geceler herkese
umarim herkes iyidir.bu aralar çok ihmal ediyorum burayi arkadaşlarım ablalarim inşallah cok cok iyisinizdir..
Canan ablam merak ettin biliyorum( gül ablaya kediye de yazdim bu gün) çok kalitesizlesti hayatim yemek yemeyi özledim. Bir kac sefer serum rahatlatti ama bulantılarim korkunç boyutta..buraya yazacak ne halim ne zamanim olmuyor..senin gecen haftaki sıkıntına çok üzüldüm gönülden duacinim ve sımsıkı sariliyorum musadenle..
Evrim canim allah tez zamanda şifa versin arkadaşım. .evladınla ve tüm sevdiklerinle uzun upuzun yıllar sağlık dilerim (ayyy dogum gunu mesaji gibi olmus ama icimden gecenler bunlardi)
Fmgenc canim yeni evinde Güle güle huzurla saglikla otur. .icinde bebeklerinle insallah:)
Yenacım canim, benim yerime enginar yiyiver arkadasim..kardesime siparis verdim getirecek düğüne gelirken:) ne guzel ot cennetindesin
Kiz pofuduk süper incelmissin tebrik ederim daim olsun kuzum:)
Babymom sende ilerdeki kendimi görüyorum canim..iki cocuk yaslari yakın hep kosturmaca allah ikimize de kolaylık versin. .
Yeni gelen karatayci citirlar hepiniz hosgeldiniz:)))
Ben menü falan yazmiyorum yazarken bile kötü oluyorum..zaten bi sey yedigimde yok..
Dün son numarayi görmeye gittik:) dr rutin kontrolden memnun kaldi.bolca beni rahatlatti..artik kafa ve vücut ayrimi belirginlesmeye başlamış. Ikili teste kadar 2 haftada bir göreceğim minigimi
Bu gün oglanlarin davetiyeleri için resim cektirdik..tam komediydi 180 pozdan 6 tanesini anca belirleyebildik..esimin kiyafetini de aldik,sira bende..bu pazar arkadaslarla alisveriste olacağım kendime kiyafet bakacagim inşallah halsiz olmam..haftaya da badana ve büyük temizlik oyyyy oy
Hepinize kocaman sevgiler
Teoson prenscim ekinim hasibe selen sizkerede kocaman sevgiler citirlar
dua edin bana su işlerin altindan kalkabileyim iyi geceler
[ımg]http://img.tapatalk.com/d/14/04/17/adyme9a4.jpg[/ımg]
[ımg]http://img.tapatalk.com/d/14/04/17/sesujyma.jpg[/ımg]
3 tane böyle kap aldım. çorba bile getiririm herhalde bununla.
Iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydınnn canlarımmm....
Bugunki yediklerin az olmus ama mazaretin varmis arasira oluyor boyle,,,gecmis olsun canim karataya devam ettikce o ksitlerde yok olacak :)
dün ben de topiğin birin de okudum
deneyeceğim)
tadi nasıl içilebilir şekilde mi.?
Günaydın.Günaydınnn canlarımmm....
Sürüyorum zaten. 1 haftadır.göbek yağlarınada biberiye yağını öneriyorlar sabah akşam masaj şeklinde uygulayacakmışsın
günaydınnnn canım
Kedi güzel bişeye benziyor benimde ihtiyacım var cam üzerine plastik kapak demi.çorba akmıyorsa süper ama ağır bişeye benziyor
Cok gecmis olsun bulantilarin ins tez zamanda gecer.. biliyorum zor desek bos o halsizligide cok iyi biliorum insani hayattan bezdirior.. Evet 2siyle hayatim cok yogun kimi zaman cok sinirli ama bir okadarda keyifli.. ikisini kokluyorum sanki ayni kokuyorlar.. diorum mevlam sen ne guzellikler yaratiosun.. mesela bugun biri koltukta ziplarken ayagini acitti basladi zirlamaya oburude kucagimdaydi onu indirdim diye basladi ikisinide aldim tekli koltuktayiz cunku tum minderler yerde oturcak yer yok :) ikisi birbirini hem ittirio hem agliolar bende aglasam tam olacakti.. bide oyuncak dolu yerler kimsenin baktigi yok ikiside tepemde giy giy dalar.. senin buyugun var eminim sana cok yardimci olacak ama yavrum olan ona olacak sanirim 2 kucugun arasinda ihmal etmek istemesende olacaktir..
firsat buldukca yaz...haberlerini almak iyi geliyor
Bu aralar giremiyorum, ozledigine sevindim valla, sen sinifcilarin icindesinya bende yabanci bir okulda hissediyorum kendimi hala alisamadm bu okula . diyarbakirdan memlekete geldik ama hersey hayal ettigin gibi olmuyor.ordaki arkadasliklarimi cok ozluyorum. Buralar yabanci simdi bana..
Günaydın.
Sürüyorum zaten. 1 haftadır.
Bunun gibi büyük boy vardı, hatırlarsın belki eklemiştim, ondan hiç akmıyor bunu denemedim daha, evet cam üzerine plastik. Hani kahvaltılar için alırlarya o boylarda. Küçük boy. Cam olunca biraz ağır oluyor tabi. Şu aldığım çelik olan, beslenme kabı galiba adı, ondan hep akıyor, çantamın içi ıslanmış bugün.
suda çok bekletme 10 dakikayı geçmesin bir su bardağına bir tutam yetiyor.fazla beklerse acı bir tat oluyor
Günaydın.
Sürüyorum zaten. 1 haftadır.
Bunun gibi büyük boy vardı, hatırlarsın belki eklemiştim, ondan hiç akmıyor bunu denemedim daha, evet cam üzerine plastik. Hani kahvaltılar için alırlarya o boylarda. Küçük boy. Cam olunca biraz ağır oluyor tabi. Şu aldığım çelik olan, beslenme kabı galiba adı, ondan hep akıyor, çantamın içi ıslanmış bugün.
ibenim tansiyondüşük, ben kekik yada onun benzer şekillerini içtiğimde sarhoş gibi oluyorum.. tansiyn düşüklüğü varsa dikkat edin arkadaşlar...
Bugünü cuma sandım ..
ibenim tansiyondüşük, ben kekik yada onun benzer şekillerini içtiğimde sarhoş gibi oluyorum.. tansiyn düşüklüğü varsa dikkat edin arkadaşlar...
:44:niyeki ??
çokmu iyi kilo verdin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?