Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dün ben de topiğin birin de okudum
deneyeceğim )

Tadi nasıl içilebilir şekilde mi.?

Canımm iyi dileklerin içinn çokkkkteşekkür ederim inşallah olurda bende sizler gibi telaşına düşerim.. mide bulantılarında inşallah geçer tez zamanda.. işlerinde çokmuş Allah yardımcın olsun.. ev işleri, sünnet telaşı bi de bu ara misafir bolluğu , çok yorulacaksın... dikkat et kendine de bu koşturmacada hastafilan olma canım.. bebişimizde iyiymiş maşallah... hep iyi haberlerle sevindir bizleri inşallah.. öpüyorum seni

günaydınnn canlarımmm....

günaydınnnn canım

Kedi güzel bişeye benziyor benimde ihtiyacım var cam üzerine plastik kapak demi.çorba akmıyorsa süper ama ağır bişeye benziyor

günaydın güzellikler :)

dün eve çok geç geldim yediklerimi paylaşamadım

öğlen: et sote salata yoğurt

akşam karnabahar yemeği+salata+yoğurt

bu sabah 08:00 1 yumurta +peynir+3 ceviz+7 zeytin+1 çay

ben kilo verememişim bu hafta galiba sabah -100 gördüm kendimi sadece son 600 gr kaldı ama ne yapmalıyım bilemedim

Günaydınnn canlarımmm....
Günaydın.

göbek yağlarınada biberiye yağını öneriyorlar sabah akşam masaj şeklinde uygulayacakmışsın
Sürüyorum zaten. 1 haftadır.
günaydınnnn canım

Kedi güzel bişeye benziyor benimde ihtiyacım var cam üzerine plastik kapak demi.çorba akmıyorsa süper ama ağır bişeye benziyor

Bunun gibi büyük boy vardı, hatırlarsın belki eklemiştim, ondan hiç akmıyor bunu denemedim daha, evet cam üzerine plastik. Hani kahvaltılar için alırlarya o boylarda. Küçük boy. Cam olunca biraz ağır oluyor tabi. Şu aldığım çelik olan, beslenme kabı galiba adı, ondan hep akıyor, çantamın içi ıslanmış bugün.

Ayyy canlarım kıyamam çok tatlılar... sen anlattıkça afacanlıklarını, inan içim gidiyor kanım kaynıyor diyorum böyle elime geçseler yerimm yerimm
Allah esirgesin evlatlarını

bizim meslekte en çok dostluklar arkadaşlıklar yaşadığın okulları çalışma ortamını özlüyor insan haklısın cnm ...bn memleketim de çalışıyorum şu an burası cennetten birköşe ama en çok urfa viranşehirde çalıştığım bir yılı özlüyorum

Güle güle kullan canım aldıklarını ama ben göremedim nedense merak etmedim desem yalan olur

suda çok bekletme 10 dakikayı geçmesin bir su bardağına bir tutam yetiyor.fazla beklerse acı bir tat oluyor

ibenim tansiyondüşük, ben kekik yada onun benzer şekillerini içtiğimde sarhoş gibi oluyorum.. tansiyn düşüklüğü varsa dikkat edin arkadaşlar...

yakında değişikliği görürsün yağ olmadan yağı parçalayamazsın
sızdırmayan bişi lazım senin yolda uzun tabi ben yarım saatlik yola üşeniyorum valla bazen. ay ne zor iş hergün hergün yemek taşımak bazan 2 günlük yemek getiriyorum rahat oluyor. burdaki dolap hep benim yiyeceklerle dolu

ibenim tansiyondüşük, ben kekik yada onun benzer şekillerini içtiğimde sarhoş gibi oluyorum.. tansiyn düşüklüğü varsa dikkat edin arkadaşlar...

benimkide yükseliyor hep sorun yok ozaman
zaten dozunda almak lazım bitkileride yoksa faydadan çok zararı olur

Benim tansiyonum da düşüktür hep...
Kullanmayım o zaman...gün de 1 kupa yeşilçay yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…