sabah sabah tapu dairesi canıma okudu,,,
dün müşteri temsilcisine gereken evrakları sordum dask tan bahsetmedi ben hatırlattım dask a gerek yokmu diye, gerek yok satış yapmayacaksınız dedi,,,evrakları aldım sabah 8 de gittim kadın dask diye tutturdu anlatıyorum müşteri temsilcisi ipotek te gerek yok dedi 2 kere sordum dedim yok olmaz al gel diyor, tekrar eve gittim aldım götürdüm bıraktım ...mesaj atacağız imzaya geleceksiniz sonra tekrar mesaj atacağız bankaya harç yatıracaksınız sonra tekrar mesaj atacağız avukatı arayıp buraya getireceksiniz ikinizde imza atacaksınız demezmi yok artık bu ne git git git gel dedim işlemler böyle yürüyor dedi...biraz oyalandım mesaj geleceği yok işe geldim 10 u geçiyordu kahvaltımı yaptım şimdi hazırolda bekliyorum park yeride yok her girdiğinde 5 tl veriyorsun akşama kadar 5 kere gireceğim 25 vay be her yer para tuzağı
bu kadar şey yetmez gibi şimdi mesaj geldi ismimde ki yanlış harfi mahkeme kararı ile değiştirmiştim onun evrakınıda vermiştim tapuya, sistemden görememişler nüfus müdürlüğüne gidip oradan yeniden çıkartırmam ve yeniden tapuya götürmem lazımmış kafayı yiyeceğim ya
teşekkür ederim canım sana da hayırlı günlerCok tesekkur ediyorum cok vefali bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Ben idare ediyorum iste . hayatin telasi ev okul derken birgun sona gelcez ellaamm. Opuyorum sizi hayirli gunler Güll ablam.
günaydın canım
Günaydın. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bizde seni seviyoruz canımmmm,,,topiğimizin farkıda burada belli oluyor kaçamağa izin verilmeyince mükemmel sonuçlar çıkıyor ortayabugun tartida cok iyi bir sonuc gordum 3-4 kere tartildim degismedi ama yarinda aynisi cikarmi yarina odem sis olurmu bilmem o yuzden tickerimi degismedim. bugun onemli cunku 2 ay oldu burada takilmaya baslayali aydonumum :) yoksa 67lerle basladim karataya ama hem tarihi hatirlamiyorum hemde o zamanlar annemler filan geldi gitti onlardan oncesiydi..onlar varken tam uyamadim vs.. ama 2 aydir cok iyi gidio seviyorum topigimizin guzel insanlarini :)
emseymiş iyiymiş amahayır 1.5 ay emdi zorla sonrasında sağıp verdm toplm 3 ay emdi..sütüm de kesildi zaten...
bu kadar şey yetmez gibi şimdi mesaj geldi ismimde ki yanlış harfi mahkeme kararı ile değiştirmiştim onun evrakınıda vermiştim tapuya, sistemden görememişler nüfus müdürlüğüne gidip oradan yeniden çıkartırmam ve yeniden tapuya götürmem lazımmış kafayı yiyeceğim ya
sevincini kırmayayım hadi yarın bildir bakalımgünaaydınnnnn..........
aaa süpermiş beklemycem uzun zaman yrn baslıyrm bildirime...
Günaydınnn canlarımmm....
sevincini kırmayayım hadi yarın bildir bakalım
günaydın canım
Kıyamam yaaa...Çok vaktin varmış gibi nasıl uğraştırıyorlar...
Kolay gelsin canım...
günaydın afiyet olsun canımgünaydın güzellikler :)
dün eve çok geç geldim yediklerimi paylaşamadım
öğlen: et sote salata yoğurt
akşam karnabahar yemeği+salata+yoğurt
bu sabah 08:00 1 yumurta +peynir+3 ceviz+7 zeytin+1 çay
ben kilo verememişim bu hafta galiba sabah -100 gördüm kendimi sadeceson 600 gr kaldı ama ne yapmalıyım bilemedim
Bugünü cuma sandım ..
dün bir tanıdık kolesterolüm yüksek diye taze biberiye getirdi sıcak suyun içine bir tutam atıp içiyorum onun kolesterolü düşmüş inşallah benimkide düşer
int.araştırırken baktım yorumlara zayıflamayada da etkisi varmış araştırın bi derim
3 tane böyle kap aldım. Çorba bile getiririm herhalde bununla.
ibenim tansiyondüşük, ben kekik yada onun benzer şekillerini içtiğimde sarhoş gibi oluyorum.. tansiyn düşüklüğü varsa dikkat edin arkadaşlar...
sabah sabah tapu dairesi canıma okudu,,,
dün müşteri temsilcisine gereken evrakları sordum dask tan bahsetmedi ben hatırlattım dask a gerek yokmu diye, gerek yok satış yapmayacaksınız dedi,,,evrakları aldım sabah 8 de gittim kadın dask diye tutturdu anlatıyorum müşteri temsilcisi ipotek te gerek yok dedi 2 kere sordum dedim yok olmaz al gel diyor, tekrar eve gittim aldım götürdüm bıraktım ...mesaj atacağız imzaya geleceksiniz sonra tekrar mesaj atacağız bankaya harç yatıracaksınız sonra tekrar mesaj atacağız avukatı arayıp buraya getireceksiniz ikinizde imza atacaksınız demezmi yok artık bu ne git git git gel dedim işlemler böyle yürüyor dedi...biraz oyalandım mesaj geleceği yok işe geldim 10 u geçiyordu kahvaltımı yaptım şimdi hazırolda bekliyorum park yeride yok her girdiğinde 5 tl veriyorsun akşama kadar 5 kere gireceğim 25 vay be her yer para tuzağı
bes gundur aralıksız yuruyorum.. hıc kaçamağım yok.. en gec 5 te yemek yemegı bıtırdım.. hıc ama tartıda hıc oynama yok.. ölculerımde hıc ıncelme yok..
benım yerımde başkası olsa bu azimle bır kılo vermıstı bır haftada..
valla bıtkı caylarını oldum olası severım ama.. benı alt ust edıyorlar. son zamanlarda.. ev bıtıkı dolu.. sana afıyet olsun.. ınsallah faydasını gorursun.
azmine.. hayranım.. o kadar dıyeyım.
hah.. ıste bundan.. hele kı adaçayı mesela.. az kalsın ölüyordum bır gun.. 7 - 4 oldu tansıyonum.
abowww.. Allah yardımcın olsun..
gül abla ve kedi sizlerin aldığını bildiğim için özellikle sizi yazdım
int.den yazınca cankırı tuzu diye tuz siparişi vereceğim siz hangisini alıyorsunuz kaç kilo getirtiyorsunuz
84 mineralli bulgur büyüklüğünde olan.
Ayyy canlarım kıyamam çok tatlılar... sen anlattıkça afacanlıklarını, inan içim gidiyor kanım kaynıyor diyorum böyle elime geçseler yerimm yerimm
Allah esirgesin evlatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?