Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah sabah tapu dairesi canıma okudu,,,

dün müşteri temsilcisine gereken evrakları sordum dask tan bahsetmedi ben hatırlattım dask a gerek yokmu diye, gerek yok satış yapmayacaksınız dedi,,,evrakları aldım sabah 8 de gittim kadın dask diye tutturdu anlatıyorum müşteri temsilcisi ipotek te gerek yok dedi 2 kere sordum dedim yok olmaz al gel diyor, tekrar eve gittim aldım götürdüm bıraktım ...mesaj atacağız imzaya geleceksiniz sonra tekrar mesaj atacağız bankaya harç yatıracaksınız sonra tekrar mesaj atacağız avukatı arayıp buraya getireceksiniz ikinizde imza atacaksınız demezmi yok artık bu ne git git git gel dedim işlemler böyle yürüyor dedi...biraz oyalandım mesaj geleceği yok işe geldim 10 u geçiyordu kahvaltımı yaptım şimdi hazırolda bekliyorum park yeride yok her girdiğinde 5 tl veriyorsun akşama kadar 5 kere gireceğim 25 vay be her yer para tuzağı

bu kadar şey yetmez gibi şimdi mesaj geldi ismimde ki yanlış harfi mahkeme kararı ile değiştirmiştim onun evrakınıda vermiştim tapuya, sistemden görememişler nüfus müdürlüğüne gidip oradan yeniden çıkartırmam ve yeniden tapuya götürmem lazımmış kafayı yiyeceğim ya

ne manyak bişi yaaa

Cok tesekkur ediyorum cok vefali bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Ben idare ediyorum iste . hayatin telasi ev okul derken birgun sona gelcez ellaamm. Opuyorum sizi hayirli gunler Güll ablam.
teşekkür ederim canım sana da hayırlı günler

Günaydın. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın canım
bizde seni seviyoruz canımmmm,,,topiğimizin farkıda burada belli oluyor kaçamağa izin verilmeyince mükemmel sonuçlar çıkıyor ortaya
hayır 1.5 ay emdi zorla sonrasında sağıp verdm toplm 3 ay emdi..sütüm de kesildi zaten...
emseymiş iyiymiş ama

Son düzenleme:

Kıyamam yaaa...Çok vaktin varmış gibi nasıl uğraştırıyorlar...
Kolay gelsin canım...

Kıyamam yaaa...Çok vaktin varmış gibi nasıl uğraştırıyorlar...
Kolay gelsin canım...

kendi işleri yetmez miş gibi elimde olan onlarada kopyasını verdiğim belgeyi almam için tekrar nufusa gitmemi istemişler sıkıntıdan terlemeye başladım nasıl yetiştireceğim bilmem zırt pırt izin alamam sabah 2 kere gittim geldim başkan anlamad...geri zekalılar ya nüfusta o yazı olmasa bana nufüs cüzdanını nasıl yeni haliyle verirlerki üstelik nüfus cüzdanımda ellerinde

günaydın afiyet olsun canım

Bugünü cuma sandım ..

valla bıtkı caylarını oldum olası severım ama.. benı alt ust edıyorlar. son zamanlarda.. ev bıtıkı dolu.. sana afıyet olsun.. ınsallah faydasını gorursun.

3 tane böyle kap aldım. Çorba bile getiririm herhalde bununla.

azmine.. hayranım.. o kadar dıyeyım.

ibenim tansiyondüşük, ben kekik yada onun benzer şekillerini içtiğimde sarhoş gibi oluyorum.. tansiyn düşüklüğü varsa dikkat edin arkadaşlar...

hah.. ıste bundan.. hele kı adaçayı mesela.. az kalsın ölüyordum bır gun.. 7 - 4 oldu tansıyonum.

abowww.. Allah yardımcın olsun..

bes gundur aralıksız yuruyorum.. hıc kaçamağım yok.. en gec 5 te yemek yemegı bıtırdım.. hıc ama tartıda hıc oynama yok.. ölculerımde hıc ıncelme yok..

bes gundur aralıksız yuruyorum.. hıc kaçamağım yok.. en gec 5 te yemek yemegı bıtırdım.. hıc ama tartıda hıc oynama yok.. ölculerımde hıc ıncelme yok..

benım yerımde başkası olsa bu azimle bır kılo vermıstı bır haftada..

canım bende zaten esas amaç kolesterol için biliyorsun sanırım benimki çok yüksek

bazan duraksamalar oluyor şoklamakmı lazım acaba vücudu

gül abla ve kedi sizlerin aldığını bildiğim için özellikle sizi yazdım

int.den yazınca cankırı tuzu diye tuz siparişi vereceğim siz hangisini alıyorsunuz kaç kilo getirtiyorsunuz

Nasıl altüst ediyorlar. İyi mi gelmiyor.

gül abla ve kedi sizlerin aldığını bildiğim için özellikle sizi yazdım

int.den yazınca cankırı tuzu diye tuz siparişi vereceğim siz hangisini alıyorsunuz kaç kilo getirtiyorsunuz

84 mineralli bulgur büyüklüğünde olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…