Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimm benimmmm,mutlu,huzurlu,saglikli bir gun devami diliyorum hepinize.
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle.Kurumlarin kendi aralarinda iletisimi yok mu,bilgisayarlar arasi ya da seni nufusa kadar yormak yerine ,gereken kagidi faxlasinlar.Ah canim benim.

Sevgili mydenizzzcigim,canim benim,insaallah yakin zamanda bulantilarin sona erer.cunku insanin gozu hicbirsey gormek istemez cok zordur.Ayrica iyilik ve saglik haberlerinize her zaman oldugu gibi oylesine sevindim ki,yuce rabbim daim eylesin insaallah.Dugununuz de mubarek olsun,rabbim hayirlisiyla damatliklarini da gormeyi nasip etsin.Yuregimle kucakliyorum yavrum.

Canim prenscigim,her zaman dualarimdasiniz canim benim.Insaallah hersey cok guzel neticelenecek.Dogumu ben mi yaptim,bitti mi diye adeta sasiracaksin insaallah.Yuce rabbim seni , mydenizzzcimi ve ekincigimi bir avaz da kurtarsin insaallah.

Sevgili fmgenccigim,evrimkuzeycigim,babymomcigim,teosoncugum,yenacigim,kedicigim,ferideiicigim,selensucugum,alfabetikbulvarcigim,lastrosecugum,,nazcigim v,pofucugum butun can dostlarimi kocccccammannn opuyorum,saglikla,saglicakla kaliniz insaallah.

sanada güzel ,sağlıklı,huzurlu günler ömürler ablacım negüzel bir insansın sen

Cok tesekkur ederim canim teosoncugum benim,o senin guzel bakip ,guzel goren kalbinin guzelligidir.Hersey gonlunce olsun canim benim.

canım bende zaten esas amaç kolesterol için biliyorsun sanırım benimki çok yüksek

bazan duraksamalar oluyor şoklamakmı lazım acaba vücudu

şoklamaktan kastın nedır Sonayım..

Nasıl altüst ediyorlar. İyi mi gelmiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tansıyonumu cok dusuruyor.. perısan oluyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

afıyet olsun goruntu sahane..

sizi seviyorum..

Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen

bugun ıcımden gectı yapmak.. degıısklık olsun dıye.. sonra vazgectım.. sankı kılo vere vere heder oldum da..

kilo verme durunca vücudu şaşırtmak lazımmış ya hep aynı düzen gidince kilo vermek yavaşlıyormuş ya.ya ya ya sen spora çok yüklenme ama beslenme düzenini birazcık değiştir (bize uygun değil ama normalde derlerki kilo verme durduğunda 1 gün metabolizmanın tekrar çalışması için ya hiçbirşey yemiycen yada tüm gün bişiler yiycen )

tum gun bısı yersem ben habıre acıktığım ıcın artık kac kıloda bıter o gun Allah bılır.. hıc bısı yemezsem hastanelik olurum

Gül abla ne der acaba?? bı de ona danışayım bakiimmm

Malzeme: 1/2 bardak kırık badem, 1/2 bardak fındık, 100 gram lor, 1 yumurta, 1 bardak rendelenmiş kaşar peynir, 1-2 tutam dereotu. Yapılışı: Badem ve fındık rondoda öğütülür. Yumurta ve lorla karıştırılarak, yoğurulur. Rende kaşar ve dereotu karıştırılır, biraz da tuz serpilir. Küçük yuvarlaklar yapılarak tereyağıyla yağlanmış tepsiye dizilir, 180 derecede 15-20 dakika pişirilir.

tadi super

tum gun bısı yersem ben habıre acıktığım ıcın artık kac kıloda bıter o gun allah bılır.. Hıc bısı yemezsem hastanelik olurum

Gül abla ne der acaba?? Bı de ona danışayım bakiimmm

peki

canım teşekkür ederim foto için en yakın zamanda deniycem çok güzel görünüyor afiyet olsun

Merhaba topikdaşlarım,

Sanırım herkes iyidir. Gül ablayı sabah sabah kızdırmışlar Benim annem de babam da devlet memuruydu ama nefret ediyorum şu kamu dairelerinden. Hiç bir iş düzgün yapılmıyor, herkes başından savsaklıyor, gereksiz formaliteler, sistem arızaları o bu şu. Kabusumudur devlet dairesinde işlem yapmak Kolay gelsin valla Gül abla.

Onun haricinde herkes iyi sanırım. Herkese kocaman sevgiler

Yine yoğuun bir hafta hafta sonu ve önümüzdeki yoğun hafta tekrar. Bu cuma ve haftaya cuma bildirim yapma şansım yok. O nedenle yarınki bildirimi bugün yapmış olayım. Geçen hafta 80,8 dim, bu hafta 80, 4 çıktım. 400 gr gerçekten verdimmi kıyafet farkı mı yoksa şişlik mi bilemiyorum. Ama bu aralar bazı günler tuvalet problemi yaşıyorum o neden olmuş olabilir.
Bugün Ankara'ya geçiyorum, haftaya Istanbul'da olacağım, Ayın 27 sinde döneceğim evime. Bebişimi karnımda gezdirip duruyorum bakalım. O da şimdiden kıpır kıpır. Hiiiç anasına babasına çekmemiş. Biz karı-koca ağır vasıtayız kızım balık gibi pır pır içimde. Onu hissedince mutlu oluyorum Babası daha hissedemedi karın yağ tabakam biraz kalın olduğu için daha hoplatamıyor göbeğimi minik kuşum. Annelik nasıl güzel bir şey yarabbim, minicik bir can bile yüreğini kabartıyor insanın. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kimseyi mahrum bırakmasın.

peki

canım teşekkür ederim foto için en yakın zamanda deniycem çok güzel görünüyor afiyet olsun

rica ederim canimcim.. walla corbaya dograyip yiyesim geldi okadar :)) 1 tane yedim . begenirse esime kahvaltilik vericem gotursun yesin sirkette. begenmezse cocuklarin corbasina koyarim kahvaltilarda 1 tane yerim. zaten o tariften tabaktaki kadar cikio ziyan olmaz..:)

uyaninca limonlu su+karbonatli su

11.00 kkk (3 yumurtali cunku kucuk sipa masanin ustunden yumurta posetini cekti ve cogu kirildi ..kirilmis ama kabugundan cikmamis 3tane kurtarabildim )+yesil cay

16.00 turk kahvesi

16-17.00 arasi karatay kurabiye

18.30 2 kepce sebzeli mercimek corbasi+ tabak karnibahar yemegi+1 kase yogurt ( hepsinde pulbiber var)

gun icinde limonlu su

spor Tibet 19lu ve 2 saat parklarda takildik kah yuruyus kah durus :))

AMİİİİNNNN
gebe gebe bukadar seyAhat ALLAH kolaylık versin

hertürlü yenir sağlıklı şeyler var içinde ama az çıkıyormuş gerçi malzeme az alışmışız tepsiler dolu dolu canım istedi haaa

Son düzenleme:

Hoşbuldum canımmm
Rabbim sağlık sıhhat versin sana ve bebişine , darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime....

Ben de sizi öptüm en kocamanından:)

ablacim Allah kolaylik versin umarim halledebilmissindir islerini

saol kuzum paylaşımın ıcın..

peki

umutsuz vakayım di mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…