Canlarimm benimmmm,mutlu,huzurlu,saglikli bir gun devami diliyorum hepinize.
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle.Kurumlarin kendi aralarinda iletisimi yok mu,bilgisayarlar arasi ya da seni nufusa kadar yormak yerine ,gereken kagidi faxlasinlar.Ah canim benim.
Sevgili mydenizzzcigim,canim benim,insaallah yakin zamanda bulantilarin sona erer.cunku insanin gozu hicbirsey gormek istemez cok zordur.Ayrica iyilik ve saglik haberlerinize her zaman oldugu gibi oylesine sevindim ki,yuce rabbim daim eylesin insaallah.Dugununuz de mubarek olsun,rabbim hayirlisiyla damatliklarini da gormeyi nasip etsin.Yuregimle kucakliyorum yavrum.
Canim prenscigim,her zaman dualarimdasiniz canim benim.Insaallah hersey cok guzel neticelenecek.Dogumu ben mi yaptim,bitti mi diye adeta sasiracaksin insaallah.Yuce rabbim seni , mydenizzzcimi ve ekincigimi bir avaz da kurtarsin insaallah.
Sevgili fmgenccigim,evrimkuzeycigim,babymomcigim,teosoncugum,yenacigim,kedicigim,ferideiicigim,selensucugum,alfabetikbulvarcigim,lastrosecugum,,nazcigim v,pofucugum butun can dostlarimi kocccccammannn opuyorum,saglikla,saglicakla kaliniz insaallah.
Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen
canım bende zaten esas amaç kolesterol için biliyorsun sanırım benimki çok yüksek
bazan duraksamalar oluyor şoklamakmı lazım acaba vücudu
Nasıl altüst ediyorlar. İyi mi gelmiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle.Kurumlarin kendi aralarinda iletisimi yok mu,bilgisayarlar arasi ya da seni nufusa kadar yormak yerine ,gereken kagidi faxlasinlar.Ah canim benim.
Sevgili mydenizzzcigim,canim benim,insaallah yakin zamanda bulantilarin sona erer.cunku insanin gozu hicbirsey gormek istemez cok zordur.Ayrica iyilik ve saglik haberlerinize her zaman oldugu gibi oylesine sevindim ki,yuce rabbim daim eylesin insaallah.Dugununuz de mubarek olsun,rabbim hayirlisiyla damatliklarini da gormeyi nasip etsin.Yuregimle kucakliyorum yavrum.
Canim prenscigim,her zaman dualarimdasiniz canim benim.Insaallah hersey cok guzel neticelenecek.Dogumu ben mi yaptim,bitti mi diye adeta sasiracaksin insaallah.Yuce rabbim seni , mydenizzzcimi ve ekincigimi bir avaz da kurtarsin insaallah.
Sevgili fmgenccigim,evrimkuzeycigim,babymomcigim,teosoncugum,yenacigim,kedicigim,ferideiicigim,selensucugum,alfabetikbulvarcigim,lastrosecugum,,nazcigim v,pofucugum butun can dostlarimi kocccccammannn opuyorum,saglikla,saglicakla kaliniz insaallah.
Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen
şoklamaktan kastın nedır Sonayım..
tansıyonumu cok dusuruyor.. perısan oluyorum.
afıyet olsun goruntu sahane..
sizi seviyorum..
bugun ıcımden gectı yapmak.. degıısklık olsun dıye.. sonra vazgectım.. sankı kılo vere vere heder oldum da..
kilo verme durunca vücudu şaşırtmak lazımmış ya hep aynı düzen gidince kilo vermek yavaşlıyormuş ya.ya ya yasen spora çok yüklenme ama beslenme düzenini birazcık değiştir (bize uygun değil ama normalde derlerki kilo verme durduğunda 1 gün metabolizmanın tekrar çalışması için ya hiçbirşey yemiycen yada tüm gün bişiler yiycen )
Günaydın. :)
tum gun bısı yersem ben habıre acıktığım ıcın artık kac kıloda bıter o gun allah bılır.. Hıc bısı yemezsem hastanelik olurum
Gül abla ne der acaba?? Bı de ona danışayım bakiimmm
malzeme: 1/2 bardak kırık badem, 1/2 bardak fındık, 100 gram lor, 1 yumurta, 1 bardak rendelenmiş kaşar peynir, 1-2 tutam dereotu. Yapılışı: Badem ve fındık rondoda öğütülür. Yumurta ve lorla karıştırılarak, yoğurulur. Rende kaşar ve dereotu karıştırılır, biraz da tuz serpilir. Küçük yuvarlaklar yapılarak tereyağıyla yağlanmış tepsiye dizilir, 180 derecede 15-20 dakika pişirilir.
Tadi super
Eki Görüntüle 1074529
peki
canım teşekkür ederim foto için en yakın zamanda deniycem çok güzel görünüyor afiyet olsun
Merhaba topikdaşlarım,
Sanırım herkes iyidir. Gül ablayı sabah sabah kızdırmışlarBenim annem de babam da devlet memuruydu ama nefret ediyorum şu kamu dairelerinden. Hiç bir iş düzgün yapılmıyor, herkes başından savsaklıyor, gereksiz formaliteler, sistem arızaları o bu şu. Kabusumudur devlet dairesinde işlem yapmak Kolay gelsin valla Gül abla.
Onun haricinde herkes iyi sanırım. Herkese kocaman sevgiler
Yine yoğuun bir hafta hafta sonu ve önümüzdeki yoğun hafta tekrar. Bu cuma ve haftaya cuma bildirim yapma şansım yok. O nedenle yarınki bildirimi bugün yapmış olayım. Geçen hafta 80,8 dim, bu hafta 80, 4 çıktım. 400 gr gerçekten verdimmi kıyafet farkı mı yoksa şişlik mi bilemiyorum. Ama bu aralar bazı günler tuvalet problemi yaşıyorum o neden olmuş olabilir.
Bugün Ankara'ya geçiyorum, haftaya Istanbul'da olacağım, Ayın 27 sinde döneceğim evime. Bebişimi karnımda gezdirip duruyorum bakalım. O da şimdiden kıpır kıpır. Hiiiç anasına babasına çekmemiş. Biz karı-koca ağır vasıtayız kızım balık gibi pır pır içimde. Onu hissedince mutlu oluyorumBabası daha hissedemedi karın yağ tabakam biraz kalın olduğu için daha hoplatamıyor göbeğimi minik kuşum. Annelik nasıl güzel bir şey yarabbim, minicik bir can bile yüreğini kabartıyor insanın. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kimseyi mahrum bırakmasın.
rica ederim canimcim.. walla corbaya dograyip yiyesim geldi okadar :)) 1 tane yedim . begenirse esime kahvaltilik vericem gotursun yesin sirkette. begenmezse cocuklarin corbasina koyarim kahvaltilarda 1 tane yerim. zaten o tariften tabaktaki kadar cikio ziyan olmaz..:)
menülerin güzel ama 4 ten sabaha kadar acıkmazmısın
Gül abla, normalde bu kadar erken yemiyorum misafirim vardı beraber yedik.Gece acıktım ama bol bol su içtim :) Günü fire vermeden atlattım
Iyi geceler herkese
umarim herkes iyidir.bu aralar çok ihmal ediyorum burayi arkadaşlarım ablalarim inşallah cok cok iyisinizdir..
Canan ablam merak ettin biliyorum( gül ablaya kediye de yazdim bu gün) çok kalitesizlesti hayatim yemek yemeyi özledim. Bir kac sefer serum rahatlatti ama bulantılarim korkunç boyutta..buraya yazacak ne halim ne zamanim olmuyor..senin gecen haftaki sıkıntına çok üzüldüm gönülden duacinim ve sımsıkı sariliyorum musadenle..
Evrim canim allah tez zamanda şifa versin arkadaşım. .evladınla ve tüm sevdiklerinle uzun upuzun yıllar sağlık dilerim (ayyy dogum gunu mesaji gibi olmus ama icimden gecenler bunlardi)
Fmgenc canim yeni evinde Güle güle huzurla saglikla otur. .icinde bebeklerinle insallah:)
Yenacım canim, benim yerime enginar yiyiver arkadasim..kardesime siparis verdim getirecek düğüne gelirken:) ne guzel ot cennetindesin
Kiz pofuduk süper incelmissin tebrik ederim daim olsun kuzum:)
Babymom sende ilerdeki kendimi görüyorum canim..iki cocuk yaslari yakın hep kosturmaca allah ikimize de kolaylık versin. .
Yeni gelen karatayci citirlar hepiniz hosgeldiniz:)))
Ben menü falan yazmiyorum yazarken bile kötü oluyorum..zaten bi sey yedigimde yok..
Dün son numarayi görmeye gittik:) dr rutin kontrolden memnun kaldi.bolca beni rahatlatti..artik kafa ve vücut ayrimi belirginlesmeye başlamış. Ikili teste kadar 2 haftada bir göreceğim minigimi
Bu gün oglanlarin davetiyeleri için resim cektirdik..tam komediydi 180 pozdan 6 tanesini anca belirleyebildik..esimin kiyafetini de aldik,sira bende..bu pazar arkadaslarla alisveriste olacağım kendime kiyafet bakacagim inşallah halsiz olmam..haftaya da badana ve büyük temizlik oyyyy oy
Hepinize kocaman sevgiler
Teoson prenscim ekinim hasibe selen sizkerede kocaman sevgiler citirlar
dua edin bana su işlerin altindan kalkabileyim iyi geceler
sabah sabah tapu dairesi canıma okudu,,,
dün müşteri temsilcisine gereken evrakları sordum dask tan bahsetmedi ben hatırlattım dask a gerek yokmu diye, gerek yok satış yapmayacaksınız dedi,,,evrakları aldım sabah 8 de gittim kadın dask diye tutturdu anlatıyorum müşteri temsilcisi ipotek te gerek yok dedi 2 kere sordum dedim yok olmaz al gel diyor, tekrar eve gittim aldım götürdüm bıraktım ...mesaj atacağız imzaya geleceksiniz sonra tekrar mesaj atacağız bankaya harç yatıracaksınız sonra tekrar mesaj atacağız avukatı arayıp buraya getireceksiniz ikinizde imza atacaksınız demezmi yok artık bu ne git git git gel dedim işlemler böyle yürüyor dedi...biraz oyalandım mesaj geleceği yok işe geldim 10 u geçiyordu kahvaltımı yaptım şimdi hazırolda bekliyorum park yeride yok her girdiğinde 5 tl veriyorsun akşama kadar 5 kere gireceğim 25 vay be her yer para tuzağı
Malzeme: 1/2 bardak kırık badem, 1/2 bardak fındık, 100 gram lor, 1 yumurta, 1 bardak rendelenmiş kaşar peynir, 1-2 tutam dereotu. Yapılışı: Badem ve fındık rondoda öğütülür. Yumurta ve lorla karıştırılarak, yoğurulur. Rende kaşar ve dereotu karıştırılır, biraz da tuz serpilir. Küçük yuvarlaklar yapılarak tereyağıyla yağlanmış tepsiye dizilir, 180 derecede 15-20 dakika pişirilir.
tadi super
Eki Görüntüle 1074529
peki
canım teşekkür ederim foto için en yakın zamanda deniycem çok güzel görünüyor afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?