Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yapacaklarım sadece bunlarla kalsaymış daha neler neler çıktı başıma

nihayet patlamadan eve gelebildim

öğlen çıktım arabayı işle tapu arasında biryere bıraktım park sorunu var gideceğim yerlerde,,,öğlen arası olduğu için yürüyüş yapayım diye kızılaya kadar 30 dkk yürüdüm nüfus müdürlüğünün açılmasına 5 dkk kala gittim sıraya girdim işim bitti taksiiye binip Kavaklıdere ye tapu ya gittim,,belgeyi verdim imza için çağıracağız dediler bekle bekle yok çıktım tunalıya biraz gezdim çağıran yok geri indim hala ses yok, aklıma iş bankasından aylardır alamadığım kredi dosya belgesi geldi gidip onu alayım dedim 20 dkk yürüdüm, işimi hallettim hala ses yok taksiye bindim işyerine gittim tam parayı verecekken mesaj geldi geri döndüm 27 tl taksi parası oldu önce param olan bankaya gidip para cektım sonra ziraat bank. gittim 260 tl harç parası yatırdım isim değişikliği belgesi için bu kadar para yazıklar olsun,,,geri tapuya kadar 6-7 dkk yürüdüm imza attım tekrar mesaj geldi tekrar bankaya gidin 232 tl daha yatırın yine harç parası buda ipotek için ,,,,çıktım yokuş yukarı (3. çıkışım o yokuşu)...tekrar bankadan para çektim diğer bankaya gidip yatırdım beklediğim sıralar cabası,,,,tekrar tapuya yürüdüm belgeyi verdim avukatı çağırın dediler ararım meşgul ararım meşgul sinir oldum mesaj çektim ses yok sinirden yorgunluktan patlayacağım kadını bulamazsam yarına kalacak 10-15 dkk geçti tapuya bakan kadın evrakları getirdi imzalayın dedi avukatı bulamıyorum dedim avukat burada dedi karşımdaki kadın avukatmış baktım suratına buradasınız telefonunuzu niye açmıyorsunuz mesaj atıyorum neden cevap vermiyor beni merakta bırakıyorsunuz diye çıt yok kadında....işe gidemeden mesai bitti...çıktım arabaya kadar yürüyeyim biraz sakinleşeyim dedim mesafe sabah bana 10 dkk gibi gelmişti ne uzunmuş arası o yorgunlukla yürü yürü bitmez 30 dkk sürdü,,çok şükür eve gidip kendimi koltuğa atıp ayaklarımı uzatabileceğim dedim ama ne mümkün her zamanki gibi park yeri yok yine 3 sokak ileriye parkettim 10 dkk da oradan yürüdüm dizlerim şişti mahvoldum.....

gül abla bugun bunları yasayan ben olsaydım.. şu an karakoldan yazıyordum herhal.. o kadar dıyeyım sana.

yok canııımmm hiç öyle bişi düşünmedim söylediklerim mantıksız gelmiş olabilir diye düşündüm sadece

soyledıklerın normal ınsan ıcın geçerli.. benım gıbı kritik vaka bir model ıcın durum böyle krıtık ıste.. sık yersem cok acıkırım.. hıc yemez de az yıyım dersem sekerım düşer fenalık gecırrıımm.. estagfurllah nıye mantıksız olsun kuzu..

sabah 11:00 KKK

aksam 17: 30 ıkı kalem gogus etı + avokado sos + 4 kuru kayısı ( bu regl oncesı donemınde ben hem korkunç gergınım,hem cok basım ağrıyor, hem de aşırı tatlı ıstıyor canım.. nıye böyle oldum bılmıyorum)

Son düzenleme:

farklı bişiler lazım sana ama ne akşam gül abla görür bakalım o ne diyecek

onu alınca tuz değirmenine ihtiyacım varmı peki ona göre alıcam

Salatalar için var. Yemektede gül abla pişince sonra at diyor, mineralleri kaybolmasın diye.
Yemeği bütün atabilirsin, eriyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
bes gundur aralıksız yuruyorum.. hıc kaçamağım yok.. en gec 5 te yemek yemegı bıtırdım.. hıc ama tartıda hıc oynama yok.. ölculerımde hıc ıncelme yok..
yarına farkeder belki

Canlarimm benimmmm,mutlu,huzurlu,saglikli bir gun devami diliyorum hepinize.
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle..
belge bende vardı fotokopisini verdim onlara ama sistemden görememişler

Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen
içindekiler karataya uygun tabiiki yiyebilirsin canım
tum gun bısı yersem ben habıre acıktığım ıcın artık kac kıloda bıter o gun Allah bılır.. hıc bısı yemezsem hastanelik olurum

Gül abla ne der acaba?? bı de ona danışayım bakiimmm
bu kadarcık duraksamaya bişey yapmaya gerek yok haftalarca olursa o zaman şaşırtma yapılabilir ama karatayda şaşırtma diye bişey yok zaten bizler uyduruyoruz ,,,,,1-2 gün ara öğün yapabilirsin

görünüşüde süper afiyet olsun canım

Maşallah Gül abla
Ben okurken bile fena oldum sen hepsinin üstesinden gelmişsin
Allah sabırlık versin

hatırladığım kadarı ıle karatayda duraksama olurmuş.. hatta uzun da surermıs.. vücut once odemı atar, sonra vucuttakı fazla pıslıklerı atar.. hucrelerı doyurur.. sonra kılo verdırmeye baslarmıs.. doğru mudur GÜL ABLA.. DOGRU MU HATIRLIYORUM ACABA???

hiç kolay gelmedi canım ya,,,

pestilim çıkmış uzandım uzandığımdan beri bacaklarımı bile oynatamıyorum hem şiş hem yorgun sanki tonlarca yük var üstünde kımıldatamıyorum,,,pc yi kucağıma aldım yazarak vakit geçiriyorum

sana iyi yolculuklar canım yollarda dikkat et kendine ve bebişe,,,,,ankara ya gelince yine kg alırsın anne elınden yemekler pastalar börekler
afiyet olsun canım

evet cannımmmm doğru ,
önce ödemler gider sonra yağlar,
aralardaki duraksamalar vücudun kendini toparlaması,,,yağlar gidince vücut oraları toparlarmış

afiyet olsun canım

heray böylemisin sadece bu ay mı
Maşallah Gül abla
Ben okurken bile fena oldum sen hepsinin üstesinden gelmişsin
Allah sabırlık versin

gelmek için çırpındım yarın tekrar izin alamam diye,,,,iş üstüne iş çıktı çıldırcak duruma geldim kendimi sakinleştire sakinleştire bitirdim ama bende bittim

Bu olay bu ay nuksettı.. gecen ay hıc anlamadım bıle.. hıc tatlı krızım, sınırlılığım olmamıştı.. cok sancılı gecıyor nedense

Bu olay bu ay nuksettı.. gecen ay hıc anlamadım bıle.. hıc tatlı krızım, sınırlılığım olmamıştı.. cok sancılı gecıyor nedense

kg veremiyorum diye kayısıyı kestın ya ondan da olabilir normalde hergün 3-4 tane yemek lazım ama bazıları kg veremeyince yemıyorlar bende sana onun için yeme istersen demiştim ,,,,,

yorgunluktan ayakta duracak halim yoktu,,,

evde yemekte kalmamıştı işe götürmüştüm işlerim bitince mesaide bitmişti yemek orada kaldı
kıza sabah tek yumurtayı kıyma ile kavurmuştum yememiş onu yedim ısıtmayı bile canım istemedi,,,karnabahar yapacaktım onu görünce 1 top kopardım millet çiğ yiyormuş bende yesem diye düşündüm onu da yedim,,,dün armut almıştım ankara armutu onun üstünden bir lokma kesip yedim canım istedi, 1 tane çilek yedim dün kıza almıştım dağ çileği,,,masada ne gördüysem saçma sapan yedim canımda istemedi ayakta duracak halim de yoktu doymadım birazdan kefir içeyim bari ,,,susuzluktan kırılıyorum kalkıp alsam bari,,,akşama kadar 500 lük su içtim tekrar almak bile aklıma gelmedi koşturmaktan

Menümü yazıcim unutmadan:

Öğle 12:20 bir servis tabağına salata+bezelye+tavuklu firik pilavı yedim

Akşam 17:30 karnıbahar+salata+yoğurt

Spor:yazmayı unutmuşum dün 56 dk lık Kardiyo yaptım bugün free günüm

Kahvaltı 9.00)
kıymalı yumurta ,yumurta 1 taneydi
peynir,3 zeytin(çok sevmiyorum alışıcam artık)
kuruyemiş yoktu

Ara 15.30)
4 tane kuru kayısı
1 çay bardağı fındık
yeşil çay

Akşam 19.30)
1 kase dolusu mercimek çorbası
yoğurt(+1 tatlı kaşığı keten tohumu)

su:2litre
spor:yok malesef (kendimi iyi hissetmedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…