sabah sabah tapu dairesi canıma okudu,,,
dün müşteri temsilcisine gereken evrakları sordum dask tan bahsetmedi ben hatırlattım dask a gerek yokmu diye, gerek yok satış yapmayacaksınız dedi,,,evrakları aldım sabah 8 de gittim kadın dask diye tutturdu anlatıyorum müşteri temsilcisi ipotek te gerek yok dedi 2 kere sordum dedim yok olmaz al gel diyor, tekrar eve gittim aldım götürdüm bıraktım ...mesaj atacağız imzaya geleceksiniz sonra tekrar mesaj atacağız bankaya harç yatıracaksınız sonra tekrar mesaj atacağız avukatı arayıp buraya getireceksiniz ikinizde imza atacaksınız demezmi yok artık bu ne git git git gel dedim işlemler böyle yürüyor dedi...biraz oyalandım mesaj geleceği yok işe geldim 10 u geçiyordu kahvaltımı yaptım şimdi hazırolda bekliyorum park yeride yok her girdiğinde 5 tl veriyorsun akşama kadar 5 kere gireceğim 25 vay be her yer para tuzağı
Merhaba topikdaşlarım,
.
saol kuzum paylaşımın ıcın..
Umutsuz vakayım di mi :)
yapacaklarım sadece bunlarla kalsaymış daha neler neler çıktı başıma
nihayet patlamadan eve gelebildim
öğlen çıktım arabayı işle tapu arasında biryere bıraktım park sorunu var gideceğim yerlerde,,,öğlen arası olduğu için yürüyüş yapayım diye kızılaya kadar 30 dkk yürüdüm nüfus müdürlüğünün açılmasına 5 dkk kala gittim sıraya girdim işim bitti taksiiye binip Kavaklıdere ye tapu ya gittim,,belgeyi verdim imza için çağıracağız dediler bekle bekle yok çıktım tunalıya biraz gezdim çağıran yok geri indim hala ses yok, aklıma iş bankasından aylardır alamadığım kredi dosya belgesi geldi gidip onu alayım dedim 20 dkk yürüdüm, işimi hallettim hala ses yok taksiye bindim işyerine gittim tam parayı verecekken mesaj geldigeri döndüm 27 tl taksi parası oldu önce param olan bankaya gidip para cektım sonra ziraat bank. gittim 260 tl harç parası yatırdım isim değişikliği belgesi için bu kadar para yazıklar olsun,,,geri tapuya kadar 6-7 dkk yürüdüm imza attım tekrar mesaj geldi tekrar bankaya gidin 232 tl daha yatırın yine harç parası buda ipotek için ,,,,çıktım yokuş yukarı (3. çıkışım o yokuşu)...tekrar bankadan para çektim diğer bankaya gidip yatırdım beklediğim sıralar cabası,,,,tekrar tapuya yürüdüm belgeyi verdim avukatı çağırın dediler ararım meşgul ararım meşgul sinir oldum mesaj çektim ses yok sinirden yorgunluktan patlayacağım kadını bulamazsam yarına kalacak 10-15 dkk geçti tapuya bakan kadın evrakları getirdi imzalayın dedi avukatı bulamıyorum dedim avukat burada dedi karşımdaki kadın avukatmış baktım suratına buradasınız telefonunuzu niye açmıyorsunuz mesaj atıyorum neden cevap vermiyor beni merakta bırakıyorsunuz diye çıt yok kadında....işe gidemeden mesai bitti...çıktım arabaya kadar yürüyeyim biraz sakinleşeyim dedim mesafe sabah bana 10 dkk gibi gelmişti ne uzunmuş arası o yorgunlukla yürü yürü bitmez 30 dkk sürdü,,çok şükür eve gidip kendimi koltuğa atıp ayaklarımı uzatabileceğim dedim ama ne mümkün her zamanki gibi park yeri yok yine 3 sokak ileriye parkettim 10 dkk da oradan yürüdüm dizlerim şişti mahvoldum.....
yok canııımmm hiç öyle bişi düşünmedim söylediklerim mantıksız gelmiş olabilir diye düşündüm sadece
soyledıklerın normal ınsan ıcın geçerli.. benım gıbı kritik vaka bir model ıcın durum böyle krıtık ıste.. sık yersem cok acıkırım.. hıc yemez de az yıyım dersem sekerım düşer fenalık gecırrıımm.. estagfurllah nıye mantıksız olsun kuzu..
onu alınca tuz değirmenine ihtiyacım varmı peki ona göre alıcam
yarına farkeder belkibes gundur aralıksız yuruyorum.. hıc kaçamağım yok.. en gec 5 te yemek yemegı bıtırdım.. hıc ama tartıda hıc oynama yok.. ölculerımde hıc ıncelme yok..
belge bende vardı fotokopisini verdim onlara ama sistemden görememişlerCanlarimm benimmmm,mutlu,huzurlu,saglikli bir gun devami diliyorum hepinize.
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle..
içindekiler karataya uygun tabiiki yiyebilirsin canımFirinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen
bu kadarcık duraksamaya bişey yapmaya gerek yok haftalarca olursa o zaman şaşırtma yapılabilir ama karatayda şaşırtma diye bişey yok zaten bizler uyduruyoruz ,,,,,1-2 gün ara öğün yapabilirsintum gun bısı yersem ben habıre acıktığım ıcın artık kac kıloda bıter o gun Allah bılır.. hıc bısı yemezsem hastanelik olurum
Gül abla ne der acaba?? bı de ona danışayım bakiimmm
Malzeme: 1/2 bardak kırık badem, 1/2 bardak fındık, 100 gram lor, 1 yumurta, 1 bardak rendelenmiş kaşar peynir, 1-2 tutam dereotu. Yapılışı: Badem ve fındık rondoda öğütülür. Yumurta ve lorla karıştırılarak, yoğurulur. Rende kaşar ve dereotu karıştırılır, biraz da tuz serpilir. Küçük yuvarlaklar yapılarak tereyağıyla yağlanmış tepsiye dizilir, 180 derecede 15-20 dakika pişirilir.
tadi super
Eki Görüntüle 1074529
yapacaklarım sadece bunlarla kalsaymış daha neler neler çıktı başıma
nihayet patlamadan eve gelebildim
öğlen çıktım arabayı işle tapu arasında biryere bıraktım park sorunu var gideceğim yerlerde,,,öğlen arası olduğu için yürüyüş yapayım diye kızılaya kadar 30 dkk yürüdüm nüfus müdürlüğünün açılmasına 5 dkk kala gittim sıraya girdim işim bitti taksiiye binip Kavaklıdere ye tapu ya gittim,,belgeyi verdim imza için çağıracağız dediler bekle bekle yok çıktım tunalıya biraz gezdim çağıran yok geri indim hala ses yok, aklıma iş bankasından aylardır alamadığım kredi dosya belgesi geldi gidip onu alayım dedim 20 dkk yürüdüm, işimi hallettim hala ses yok taksiye bindim işyerine gittim tam parayı verecekken mesaj geldigeri döndüm 27 tl taksi parası oldu önce param olan bankaya gidip para cektım sonra ziraat bank. gittim 260 tl harç parası yatırdım isim değişikliği belgesi için bu kadar para yazıklar olsun,,,geri tapuya kadar 6-7 dkk yürüdüm imza attım tekrar mesaj geldi tekrar bankaya gidin 232 tl daha yatırın yine harç parası buda ipotek için ,,,,çıktım yokuş yukarı (3. çıkışım o yokuşu)...tekrar bankadan para çektim diğer bankaya gidip yatırdım beklediğim sıralar cabası,,,,tekrar tapuya yürüdüm belgeyi verdim avukatı çağırın dediler ararım meşgul ararım meşgul sinir oldum mesaj çektim ses yok sinirden yorgunluktan patlayacağım kadını bulamazsam yarına kalacak 10-15 dkk geçti tapuya bakan kadın evrakları getirdi imzalayın dedi avukatı bulamıyorum dedim avukat burada dedi karşımdaki kadın avukatmış baktım suratına buradasınız telefonunuzu niye açmıyorsunuz mesaj atıyorum neden cevap vermiyor beni merakta bırakıyorsunuz diye çıt yok kadında....işe gidemeden mesai bitti...çıktım arabaya kadar yürüyeyim biraz sakinleşeyim dedim mesafe sabah bana 10 dkk gibi gelmişti ne uzunmuş arası o yorgunlukla yürü yürü bitmez 30 dkk sürdü,,çok şükür eve gidip kendimi koltuğa atıp ayaklarımı uzatabileceğim dedim ama ne mümkün her zamanki gibi park yeri yok yine 3 sokak ileriye parkettim 10 dkk da oradan yürüdüm dizlerim şişti mahvoldum.....
Merhaba topikdaşlarım,
Sanırım herkes iyidir. Gül ablayı sabah sabah kızdırmışlarBenim annem de babam da devlet memuruydu ama nefret ediyorum şu kamu dairelerinden. Hiç bir iş düzgün yapılmıyor, herkes başından savsaklıyor, gereksiz formaliteler, sistem arızaları o bu şu. Kabusumudur devlet dairesinde işlem yapmak Kolay gelsin valla Gül abla.
Onun haricinde herkes iyi sanırım. Herkese kocaman sevgiler
Yine yoğuun bir hafta hafta sonu ve önümüzdeki yoğun hafta tekrar. Bu cuma ve haftaya cuma bildirim yapma şansım yok. O nedenle yarınki bildirimi bugün yapmış olayım. Geçen hafta 80,8 dim, bu hafta 80, 4 çıktım. 400 gr gerçekten verdimmi kıyafet farkı mı yoksa şişlik mi bilemiyorum. Ama bu aralar bazı günler tuvalet problemi yaşıyorum o neden olmuş olabilir.
Bugün Ankara'ya geçiyorum, haftaya Istanbul'da olacağım, Ayın 27 sinde döneceğim evime. Bebişimi karnımda gezdirip duruyorum bakalım. O da şimdiden kıpır kıpır. Hiiiç anasına babasına çekmemiş. Biz karı-koca ağır vasıtayız kızım balık gibi pır pır içimde. Onu hissedince mutlu oluyorumBabası daha hissedemedi karın yağ tabakam biraz kalın olduğu için daha hoplatamıyor göbeğimi minik kuşum. Annelik nasıl güzel bir şey yarabbim, minicik bir can bile yüreğini kabartıyor insanın. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kimseyi mahrum bırakmasın.
afiyet olsun canımuyaninca limonlu su+karbonatli su
11.00 kkk (3 yumurtali cunku kucuk sipa masanin ustunden yumurta posetini cekti ve cogu kirildi ..kirilmis ama kabugundan cikmamis 3tane kurtarabildim )+yesil cay
16.00 turk kahvesi
16-17.00 arasi karatay kurabiye
18.30 2 kepce sebzeli mercimek corbasi+ tabak karnibahar yemegi+1 kase yogurt ( hepsinde pulbiber var)
gun icinde limonlu su
spor Tibet 19lu ve 2 saat parklarda takildik kah yuruyus kah durus :))
menülerin güzel ama 4 ten sabaha kadar acıkmazmısın
Gül abla, normalde bu kadar erken yemiyorum misafirim vardı beraber yedik.Gece acıktım ama bol bol su içtim :) Günü fire vermeden atlattım
mümkün olduğunca aç kalmamaya çalış canım beyne kıtlık sinyali gitmesin
hatırladığım kadarı ıle karatayda duraksama olurmuş.. hatta uzun da surermıs.. vücut once odemı atar, sonra vucuttakı fazla pıslıklerı atar.. hucrelerı doyurur.. sonra kılo verdırmeye baslarmıs.. doğru mudur GÜL ABLA.. DOGRU MU HATIRLIYORUM ACABA???
afiyet olsun canımsabah 11:00 KKK
aksam 17: 30 ıkı kalem gogus etı + avokado sos + 4 kuru kayısı ( bu regl oncesı donemınde ben hem korkunç gergınım,hem cok basım ağrıyor, hem de aşırı tatlı ıstıyor canım.. nıye böyle oldum bılmıyorum)
Maşallah Gül abla
Ben okurken bile fena oldum sen hepsinin üstesinden gelmişsin
Allah sabırlık versin
Bu olay bu ay nuksettı.. gecen ay hıc anlamadım bıle.. hıc tatlı krızım, sınırlılığım olmamıştı.. cok sancılı gecıyor nedense
Menümü yazıcim unutmadan:
Öğle 12:20 bir servis tabağına salata+bezelye+tavuklu firik pilavı yedim
Akşam 17:30 karnıbahar+salata+yoğurt
Spor:yazmayı unutmuşum dün 56 dk lık Kardiyo yaptım bugün free günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?