Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

resmen perısanlıgın dibine vurdum dıyorsun.. kıyamam sana.

afıyet olsun arkadaşım..

afiyet olsun canım
canım kuruyemişi ve kayısıyı sabah kkk da yemen gerekiyor, kayısıyı 3 e indir istersen kg verme aşamasında 4 fazla, kuruyemiş almışsın demek ki öğlen yemişsin artık sabahları yiyebilirsin

bugün o kadar çok koşturmuşum ki eve gelince tartıldım sabah tartıldığımdan - 400 daha az çıktım,,,bakalım yarın ne farkedecek

firikini yirim senin.. okulda mı cıktı bu yemek??

Ivit bir hoca ev almıştı biz de ona hediye aldık evi çok uzak o yüzden o da okulda bize yemek yedirdi:)normalde okulda yemek yaptırıp yiyorlar ama hep saçmasapan şeyler ben çarşıya gidip yiyorum tek başıma

kedicik sana saç uzatma tarifi buldum belki sende okumuşsundur

Yas mayayi esit oranda süt ve zeytinyagi ile karistiriyorsunuz,
kuru saciniza yedirip frisch folyo ile yada bone ile basinizi sariyorsunuz,
20 dk sonra yikiyorsunuz, mümkünse argan yagli sampuan ve kremini kullanin cok faydasini görüceksiniz.
Ayda 1,5 -2 cm uzadigini göreceksiniz saclanizin....
Ben denedim öyleki sac boyam 1 hafta dayanmadi dipten beyazlarim hemen cikti yani kac cm uzadigini bu sekilde test ettim...

Normalde bende sabahları yiyorum kuruyemiş ve kayısıyı ama bu sabah evde değildim yanıma almayı da unutmuşum.Ama öğrendiğim de iyi oldu daha dikkatli olurum.:18:

bugün o kadar çok koşturmuşum ki eve gelince tartıldım sabah tartıldığımdan - 400 daha az çıktım,,,bakalım yarın ne farkedecek

kıyamam sana

Sen artık çıtırların kraliçesisin Gül abla:)

illa acı çekmek gerek.. ne iş beaa.. cıfte kavrulmuş gül abla dıyelım bundan sonra..

guzelmıs... ben eve gelebılırsem bır gun yaparım.. anaokulu tekrar okuyorum da bu ara

Sabah;1yumurta ile ,maydamozlu ,peynirli yumurtalı salata
2kayısı
1bardak süt
3zeytın ,1parça peynir
Çiğfıstık

Öğlen;1kase tarçınlı yoğurt

Akşam;sebzeli ciğer sote
1kaseyoğurt
Soğan piyazı
2kepçe tarhana çorbası
2ltsu içtim ,2mil leslie yapıcam inş

Abla nekadar sabırlıymışın yav ,neçok uğraştırmışlar ..hay allah dinlen bu gece erken yat bence ..

kıyamam sana

illa acı çekmek gerek.. ne iş beaa.. cıfte kavrulmuş gül abla dıyelım bundan sonra..

guzelmıs... ben eve gelebılırsem bır gun yaparım.. anaokulu tekrar okuyorum da bu ara

Normalde bende sabahları yiyorum kuruyemiş ve kayısıyı ama bu sabah evde değildim yanıma almayı da unutmuşum.Ama öğrendiğim de iyi oldu daha dikkatli olurum.:18:

kkk tam yapılınca metabolizma % 30 fazla çalışırmış

afiyet olsun canım
Abla nekadar sabırlıymışın yav ,neçok uğraştırmışlar ..hay allah dinlen bu gece erken yat bence ..

evet ya ben çok sabırlıyorum 1-2 söyleniyorum sonra yapmaya devam ediyorum yapacak başka bişey yok ki mesajla iş görüyorlar tel,,,konuşma yok,,,,14.20 de mesaj atıyorlar bankaya harç ları yatırıp 14.20 de randevuya gelin diye bu kadar aptallar kuş olup uçsam aynı sanıyede yetısemem randevuya

güzel dileklerin,güzel sözlerin için Allah razı olsun..

Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen

Yanın da sütlü kahveyle çok güzel olur diyecektim kurabiyeyi okuyunca..
Meğersem tuzluymuş..
afiyet olsun size çok güzel görünüyor..

Valla kedicik biz de tam bu durumdayız. Eşimmi gebe ben mi bilemedim

genel de eşler de kilo alır bu süreçte..

Off offf mahfolmuşsun resmen...Saçma sapan prosedürler incanı çileden çıkarıyor..

Ben de çok çabuk acıkıyorum bu ara..
Sabahları gün kurusu çok işe yarıyor bir iki adet tüket bence...

İşte o benim Çiğ karnabahar yiyen
bezelye ayıklarken kendimi tutmazsam yarısını yerim..

Bugün ham yaptıklarım

Sabah,
Karatay kahvaltı..

2 kahve
yeşilçay

Akşam,
KAbak sote
tavuk
yoğurt ( artık kendimi çok zorluyorum yoğurt yemeye )

Günaydın şekerler ,hmn kilo bildirimi yapayim,
Başlangıç tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo 75.9
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.2
Fark -0.6
%fark 0.84
Toplam fark 5.7

Hadi bakalım bol bol - lerle
Bu arada hala 69 olamadım (((

Rumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:57.7
Bu hafta:57.3
Fark:-400
Toplam fark:5.3 kg
Beden:38
Spor: Tibet+plates+debbie sixpack 10dk
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzdesi:0.69

dun wcye ciktiktan sonRa 56.800 ciktim kackere tartildigim halde.. bugun sonuc boyle.. bugun wcye cikmadim ...sanirim regl odemim basliyor .

bu hafta tum olculer ayni tek fark gobekten 2 cm incelmisim :)) cok sevindim... 85 olmus gobegim..

Nekadar dogru yaptim bilmiyorum ama bu Sabah yumurta yemedim. 2 gundur canim acayip muz cekiyor guzel ufak muzlar vardi markette cocuklara aldim onlar yerken cok guzel kokuyordu keza cilekte oyle.. bu Sabah yumurta yerine 1 muz yedim ; yaptigim lorlu kurabiyeden yiyip peynirimizi ve cevizimi azalttim kahvaltidan sonrada 5 tane cilek yedim .. digerleri ayni 10 zeytin +2 kuru kayisi +kirmizi lahana..

bu hafta fix lahana yedim Sabah kahvaltida cin lahanasi sanirim gobegime etki etti.. digger taraflarin incelmesi icin fat burn yani kardiyo calismak lazim oda bende yok .. dun saat 10da sizdim kizi sallarke 2 bucuktu yatsiya kildim zarzor.. sonRa sabaha kadar kucuk kiz uyandi durdu toplasan yerimde 1 saat uyumamisimdir.

ama gece 3te sixpack yaptim uyuklaya uyuklaya :)) bos gecmesin dedim :))

bende macera bitmez :)

debbienin 25 dklik start it up u var kardiyo .. ona baslarim belki bugun .. cocuklarla birada yapariz ziplasa koklasa..bakalim firsat bulabilirsem

ayrica herkesede hayirli cumalar... tum dualarinizim bu mubarek gunde Kabul olmasi dileklerimle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…