yorgunluktan ayakta duracak halim yoktu,,,
evde yemekte kalmamıştı işe götürmüştüm işlerim bitince mesaide bitmişti yemek orada kaldı
kıza sabah tek yumurtayı kıyma ile kavurmuştum yememiş onu yedim ısıtmayı bile canım istemedi,,,karnabahar yapacaktım onu görünce 1 top kopardım millet çiğ yiyormuş bende yesem diye düşündümonu da yedim,,,dün armut almıştım ankara armutu onun üstünden bir lokma kesip yedim canım istedi, 1 tane çilek yedim dün kıza almıştım dağ çileği,,,masada ne gördüysem saçma sapan yedim canımda istemedi ayakta duracak halim de yoktu doymadım birazdan kefir içeyim bari ,,,susuzluktan kırılıyorum kalkıp alsam bari,,,akşama kadar 500 lük su içtim tekrar almak bile aklıma gelmedi koşturmaktan
Kahvaltı9.00)
kıymalı yumurta ,yumurta 1 taneydi
peynir,3 zeytin(çok sevmiyorum alışıcam artık)
kuruyemiş yoktu
Ara15.30)
4 tane kuru kayısı
1 çay bardağı fındık
yeşil çay
Akşam19.30)
1 kase dolusu mercimek çorbası
yoğurt(+1 tatlı kaşığı keten tohumu)
su:2litre
spor:yok malesef (kendimi iyi hissetmedim)
Menümü yazıcim unutmadan:
Öğle 12:20 bir servis tabağına salata+bezelye+tavuklu firik pilavı yedim
Akşam 17:30 karnıbahar+salata+yoğurt
Spor:yazmayı unutmuşum dün 56 dk lık Kardiyo yaptım bugün free günüm
Kahvaltı9.00)
kıymalı yumurta ,yumurta 1 taneydi
peynir,3 zeytin(çok sevmiyorum alışıcam artık)
kuruyemiş yoktu
Ara15.30)
4 tane kuru kayısı
1 çay bardağı fındık
yeşil çay
Akşam19.30)
1 kase dolusu mercimek çorbası
yoğurt(+1 tatlı kaşığı keten tohumu)
su:2litre
spor:yok malesef (kendimi iyi hissetmedim)
firikini yirim senin.. okulda mı cıktı bu yemek??
bugün o kadar çok koşturmuşum ki eve gelince tartıldım sabah tartıldığımdan - 400 daha az çıktım,,,bakalım yarın ne farkedecek
Sen artık çıtırların kraliçesisin Gül abla:)
afiyet olsun canım
canım kuruyemişi ve kayısıyı sabah kkk da yemen gerekiyor, kayısıyı 3 e indir istersen kg verme aşamasında 4 fazla, kuruyemiş almışsın demek ki öğlen yemişsinartık sabahları yiyebilirsin
bugün o kadar çok koşturmuşum ki eve gelince tartıldım sabah tartıldığımdan - 400 daha az çıktım,,,bakalım yarın ne farkedecek
Sen artık çıtırların kraliçesisin Gül abla:)
kedicik sana saç uzatma tarifi buldum belki sende okumuşsundur
Yas mayayi esit oranda süt ve zeytinyagi ile karistiriyorsunuz,
kuru saciniza yedirip frisch folyo ile yada bone ile basinizi sariyorsunuz,
20 dk sonra yikiyorsunuz, mümkünse argan yagli sampuan ve kremini kullanin cok faydasini görüceksiniz.
Ayda 1,5 -2 cm uzadigini göreceksiniz saclanizin....
Ben denedim öyleki sac boyam 1 hafta dayanmadi dipten beyazlarim hemen cikti yani kac cm uzadigini bu sekilde test ettim...
evde yemekte kalmamıştı işe götürmüştüm işlerim bitince mesaide bitmişti yemek orada kaldı
kıza sabah tek yumurtayı kıyma ile kavurmuştum yememiş onu yedim ısıtmayı bile canım istemedi,,,karnabahar yapacaktım onu görünce 1 top kopardım millet çiğ yiyormuş bende yesem diye düşündümonu da yedim,,,dün armut almıştım ankara armutu onun üstünden bir lokma kesip yedim canım istedi, 1 tane çilek yedim dün kıza almıştım dağ çileği,,,masada ne gördüysem saçma sapan yedim canımda istemedi ayakta duracak halim de yoktu doymadım birazdan kefir içeyim bari ,,,susuzluktan kırılıyorum kalkıp alsam bari,,,akşama kadar 500 lük su içtim tekrar almak bile aklıma gelmedi koşturmaktan
kıyamam sana
illa acı çekmek gerek.. ne iş beaa.. cıfte kavrulmuş gül abla dıyelım bundan sonra..
guzelmıs... ben eve gelebılırsem bır gun yaparım.. anaokulu tekrar okuyorum da bu ara
Normalde bende sabahları yiyorum kuruyemiş ve kayısıyı ama bu sabah evde değildim yanıma almayı da unutmuşum.Ama öğrendiğim de iyi oldu daha dikkatli olurum.:18:
afiyet olsun canımSabah;1yumurta ile ,maydamozlu ,peynirli yumurtalı salata
2kayısı
1bardak süt
3zeytın ,1parça peynir
Çiğfıstık
Öğlen;1kase tarçınlı yoğurt
Akşam;sebzeli ciğer sote
1kaseyoğurt
Soğan piyazı
2kepçe tarhana çorbası
2ltsu içtim ,2mil leslie yapıcam inş
Abla nekadar sabırlıymışın yav ,neçok uğraştırmışlar ..hay allahdinlen bu gece erken yat bence ..
Canlarimm benimmmm,mutlu,huzurlu,saglikli bir gun devami diliyorum hepinize.
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle.Kurumlarin kendi aralarinda iletisimi yok mu,bilgisayarlar arasi ya da seni nufusa kadar yormak yerine ,gereken kagidi faxlasinlar.Ah canim benim.
Sevgili mydenizzzcigim,canim benim,insaallah yakin zamanda bulantilarin sona erer.cunku insanin gozu hicbirsey gormek istemez cok zordur.Ayrica iyilik ve saglik haberlerinize her zaman oldugu gibi oylesine sevindim ki,yuce rabbim daim eylesin insaallah.Dugununuz de mubarek olsun,rabbim hayirlisiyla damatliklarini da gormeyi nasip etsin.Yuregimle kucakliyorum yavrum.
Canim prenscigim,her zaman dualarimdasiniz canim benim.Insaallah hersey cok guzel neticelenecek.Dogumu ben mi yaptim,bitti mi diye adeta sasiracaksin insaallah.Yuce rabbim seni , mydenizzzcimi ve ekincigimi bir avaz da kurtarsin insaallah.
Sevgili fmgenccigim,evrimkuzeycigim,babymomcigim,teosoncugum,yenacigim,kedicigim,ferideiicigim,selensucugum,alfabetikbulvarcigim,lastrosecugum,,nazcigim v,pofucugum butun can dostlarimi kocccccammannn opuyorum,saglikla,saglicakla kaliniz insaallah.
Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen
Valla kedicik biz de tam bu durumdayız. Eşimmi gebe ben mi bilemedim
yapacaklarım sadece bunlarla kalsaymış daha neler neler çıktı başıma
nihayet patlamadan eve gelebildim
öğlen çıktım arabayı işle tapu arasında biryere bıraktım park sorunu var gideceğim yerlerde,,,öğlen arası olduğu için yürüyüş yapayım diye kızılaya kadar 30 dkk yürüdüm nüfus müdürlüğünün açılmasına 5 dkk kala gittim sıraya girdim işim bitti taksiiye binip Kavaklıdere ye tapu ya gittim,,belgeyi verdim imza için çağıracağız dediler bekle bekle yok çıktım tunalıya biraz gezdim çağıran yok geri indim hala ses yok, aklıma iş bankasından aylardır alamadığım kredi dosya belgesi geldi gidip onu alayım dedim 20 dkk yürüdüm, işimi hallettim hala ses yok taksiye bindim işyerine gittim tam parayı verecekken mesaj geldigeri döndüm 27 tl taksi parası oldu önce param olan bankaya gidip para cektım sonra ziraat bank. gittim 260 tl harç parası yatırdım isim değişikliği belgesi için bu kadar para yazıklar olsun,,,geri tapuya kadar 6-7 dkk yürüdüm imza attım tekrar mesaj geldi tekrar bankaya gidin 232 tl daha yatırın yine harç parası buda ipotek için ,,,,çıktım yokuş yukarı (3. çıkışım o yokuşu)...tekrar bankadan para çektim diğer bankaya gidip yatırdım beklediğim sıralar cabası,,,,tekrar tapuya yürüdüm belgeyi verdim avukatı çağırın dediler ararım meşgul ararım meşgul sinir oldum mesaj çektim ses yok sinirden yorgunluktan patlayacağım kadını bulamazsam yarına kalacak 10-15 dkk geçti tapuya bakan kadın evrakları getirdi imzalayın dedi avukatı bulamıyorum dedim avukat burada dedi karşımdaki kadın avukatmış baktım suratına buradasınız telefonunuzu niye açmıyorsunuz mesaj atıyorum neden cevap vermiyor beni merakta bırakıyorsunuz diye çıt yok kadında....işe gidemeden mesai bitti...çıktım arabaya kadar yürüyeyim biraz sakinleşeyim dedim mesafe sabah bana 10 dkk gibi gelmişti ne uzunmuş arası o yorgunlukla yürü yürü bitmez 30 dkk sürdü,,çok şükür eve gidip kendimi koltuğa atıp ayaklarımı uzatabileceğim dedim ama ne mümkün her zamanki gibi park yeri yok yine 3 sokak ileriye parkettim 10 dkk da oradan yürüdüm dizlerim şişti mahvoldum.....
sabah 11:00 KKK
aksam 17: 30 ıkı kalem gogus etı + avokado sos + 4 kuru kayısı ( bu regl oncesı donemınde ben hem korkunç gergınım,hem cok basım ağrıyor, hem de aşırı tatlı ıstıyor canım.. nıye böyle oldum bılmıyorum)
İşte o benimÇiğ karnabahar yiyen
bezelye ayıklarken kendimi tutmazsam yarısını yerim..
Bugün ham yaptıklarım
Sabah,
Karatay kahvaltı..
2 kahve
yeşilçay
Akşam,
KAbak sote
tavuk
yoğurt ( artık kendimi çok zorluyorum yoğurt yemeye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?