Günaydın şekerler ,hmn kilo bildirimi yapayim,
Başlangıç tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo 75.9
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.2
Fark -0.6
%fark 0.84
Toplam fark 5.7
Hadi bakalım bol bol - lerle
Bu arada hala 69 olamadım(((
Nekadar dogru yaptim bilmiyorum ama bu Sabah yumurta yemedim. 2 gundur canim acayip muz cekiyor guzel ufak muzlar vardi markette cocuklara aldim onlar yerken cok guzel kokuyordu keza cilekte oyle.. bu Sabah yumurta yerine 1 muz yedim ; yaptigim lorlu kurabiyeden yiyip peynirimizi ve cevizimi azalttim kahvaltidan sonrada 5 tane cilek yedim .. digerleri ayni 10 zeytin +2 kuru kayisi +kirmizi lahana..
bu hafta fix lahana yedim Sabah kahvaltida cin lahanasi sanirim gobegime etki etti.. digger taraflarin incelmesi icin fat burn yani kardiyo calismak lazim oda bende yok .. dun saat 10da sizdim kizi sallarke 2 bucuktu yatsiya kildim zarzor.. sonRa sabaha kadar kucuk kiz uyandi durdu toplasan yerimde 1 saat uyumamisimdir.
ama gece 3te sixpack yaptim uyuklaya uyuklaya :)) bos gecmesin dedim :))
bende macera bitmez :)
debbienin 25 dklik start it up u var kardiyo .. ona baslarim belki bugun .. cocuklarla birada yapariz ziplasa koklasa..bakalim firsat bulabilirsem
ayrica herkesede hayirli cumalar... tum dualarinizim bu mubarek gunde Kabul olmasi dileklerimle...
Bugün ham yaptıklarım
Sabah,
Karatay kahvaltı..
2 kahve
yeşilçay
Akşam,
KAbak sote
tavuk
yoğurt ( artık kendimi çok zorluyorum yoğurt yemeye )
Teşekkür ederim.kedicik sana saç uzatma tarifi buldum belki sende okumuşsundur
Yas mayayi esit oranda süt ve zeytinyagi ile karistiriyorsunuz,
kuru saciniza yedirip frisch folyo ile yada bone ile basinizi sariyorsunuz,
20 dk sonra yikiyorsunuz, mümkünse argan yagli sampuan ve kremini kullanin cok faydasini görüceksiniz.
Ayda 1,5 -2 cm uzadigini göreceksiniz saclanizin....
Ben denedim öyleki sac boyam 1 hafta dayanmadi dipten beyazlarim hemen cikti yani kac cm uzadigini bu sekilde test ettim...
Eksik kalmış kahvaltı, acıkmadın mı?Kahvaltı9.00)
kıymalı yumurta ,yumurta 1 taneydi
peynir,3 zeytin(çok sevmiyorum alışıcam artık)
kuruyemiş yoktu
Ara15.30)
4 tane kuru kayısı
1 çay bardağı fındık
yeşil çay
Akşam19.30)
1 kase dolusu mercimek çorbası
yoğurt(+1 tatlı kaşığı keten tohumu)
su:2litre
spor:yok malesef (kendimi iyi hissetmedim)
günaydın canlar hayırlı cumalar
Günaydın. Kuruyemişi çok yiyemedim. Kalanı çantadaki kuruyemişin üzerine ekledim. Öğlen için yoğurt, keten tohumlu, zeytinyağlı. Akşam somon balık (3 dilim), salata.
Datça yeşil zeytinyağı içinde geliyor, çok iyi ama aşırı tuzlu, pek severim yiyemiyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günaydın şekerler ,hmn kilo bildirimi yapayim,
Başlangıç tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo 75.9
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.2
Fark -0.6
%fark 0.84
Toplam fark 5.7
Hadi bakalım bol bol - lerle
Bu arada hala 69 olamadım(((
afiyet olsun kedi cikkkk
bitince datça dan alma o zaman benim aldığım yerden al çok lezzetli oluyor 4 kg daha gelecek bana, 5 lt de soğuk sıkım
- 400 bile iyiRumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:57.7
Bu hafta:57.3
Fark:-400
Toplam fark:5.3 kg
Beden:38
Spor: Tibet+plates+debbie sixpack 10dk
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzdesi:0.69
dun wcye ciktiktan sonRa 56.800 ciktim kackere tartildigim halde.. bugun sonuc boyle.. bugun wcye cikmadim ...sanirim regl odemim basliyor .
bu hafta tum olculer ayni tek fark gobekten 2 cm incelmisim :))cok sevindim... 85 olmus gobegim..
Nekadar dogru yaptim bilmiyorum ama bu Sabah yumurta yemedim. 2 gundur canim acayip muz cekiyor guzel ufak muzlar vardi markette cocuklara aldim onlar yerken cok guzel kokuyordu keza cilekte oyle.. bu Sabah yumurta yerine 1 muz yedim ; yaptigim lorlu kurabiyeden yiyip peynirimizi ve cevizimi azalttim kahvaltidan sonrada 5 tane cilek yedim .. digerleri ayni 10 zeytin +2 kuru kayisi +kirmizi lahana..
bu hafta fix lahana yedim Sabah kahvaltida cin lahanasi sanirim gobegime etki etti.. digger taraflarin incelmesi icin fat burn yani kardiyo calismak lazim oda bende yok .. dun saat 10da sizdim kizi sallarke 2 bucuktu yatsiya kildim zarzor.. sonRa sabaha kadar kucuk kiz uyandi durdu toplasan yerimde 1 saat uyumamisimdir.
debbienin 25 dklik start it up u var kardiyo .. ona baslarim belki bugun .. cocuklarla birada yapariz ziplasa koklasa..bakalim firsat bulabilirsem
ayrica herkesede hayirli cumalar... tum dualarinizim bu mubarek gunde Kabul olmasi dileklerimle...
Tuzsuz mu? Midem bulandı çok tuzdan.
Eki Görüntüle 1075876
................
Off offf mahfolmuşsun resmen...Saçma sapan prosedürler incanı çileden çıkarıyor..
Ben de çok çabuk acıkıyorum bu ara..
Sabahları gün kurusu çok işe yarıyor bir iki adet tüket bence...
İşte o benimÇiğ karnabahar yiyen
bezelye ayıklarken kendimi tutmazsam yarısını yerim..
Günaydın. Kuruyemişi çok yiyemedim. Kalanı çantadaki kuruyemişin üzerine ekledim. Öğlen için yoğurt, keten tohumlu, zeytinyağlı. Akşam somon balık (3 dilim), salata.
Datça yeşil zeytinyağı içinde geliyor, çok iyi ama aşırı tuzlu, pek severim yiyemiyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın canlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 1075876
................
afiyet olsun kedi cikkkk
bitince datça dan alma o zaman benim aldığım yerden al çok lezzetli oluyor 4 kg daha gelecek bana, 5 lt de soğuk sıkım
Kav....laktan almadın mı? Netten sipariş veririm.tuzu belli olmuyor daha doğrusu etkilemiyor bana normal geliyor hep oradan alıyorum,,,,bana alan arkadaş istanbul da oturuyor sanada alsa nasıl verecek ama evi kozyatağında işi beylikdüzünde
tamam canım arkadaşım teşekkür ederım.. bezelye olayına cok güldüm yalnız
hayırlı cumalar arkadaşım.. gece 3 te spor..diyecek soz yok. göbek nefıs kuculmus ne kadr güzel.. daım olsun emeklerının karsılıgı.
harıka gorunuyor.. zeytınlerı suya koy.. belkı bıraz atar..
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım..
nereden alıyorsun gul abla.. bızede de nolur?
AMİİİNNN
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:80
şu anki kilo : 79.5
fark:-500 gr
toplam fark : 7.5
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 3 gün yürüyüş parktaki aletli spor
%si: 0.62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?