Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

oooo super.. olursun merak etme .. onumuzdeki hafta 69dan buldirim yapicaksin eminim

Günaydın. Kuruyemişi çok yiyemedim. Kalanı çantadaki kuruyemişin üzerine ekledim. Öğlen için yoğurt, keten tohumlu, zeytinyağlı. Akşam somon balık (3 dilim), salata.
Datça yeşil zeytinyağı içinde geliyor, çok iyi ama aşırı tuzlu, pek severim yiyemiyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Çin lahanası ne, foto yollar mısın faceden. Madem sadece göbekten gitti bende yerim. :)

Bugün ham yaptıklarım

Sabah,
Karatay kahvaltı..

2 kahve
yeşilçay

Akşam,
KAbak sote
tavuk
yoğurt ( artık kendimi çok zorluyorum yoğurt yemeye )

Kefir içmişmiydin hiç. Bana da yoğurt yemek zor gelirdi, hatta midem bulanırdı, şimdi hergün yiyorum. Çok zor geliyorsa ayran iç, koyu ayran. :)
Dün akşam süzme yoğurt yedim ama çok acı. Köyden gelmişti. :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Eksik kalmış kahvaltı, acıkmadın mı?

afiyet olsun kedi cikkkk

bitince datça dan alma o zaman benim aldığım yerden al çok lezzetli oluyor 4 kg daha gelecek bana, 5 lt de soğuk sıkım

Son düzenleme:

1 ayda 6 kg ya yakın fark harikasın canım

- 400 bile iyi duraksama yaşamadığın için,,,göbek çok iyi gidiyor senin

gece kuşu olmuşsun

gecenin 3 ünde sixpack yapan çıtırım benimmmm

kahvaltında meyve çok olmuş canım,,,kayısı yemeseydin iyi olurmuş çilek yemişsin ya

tamam canım arkadaşım teşekkür ederım.. bezelye olayına cok güldüm yalnız

hayırlı cumalar arkadaşım.. gece 3 te spor.. diyecek soz yok. göbek nefıs kuculmus ne kadr güzel.. daım olsun emeklerının karsılıgı.

harıka gorunuyor.. zeytınlerı suya koy.. belkı bıraz atar..

günaydın canlar hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım arkadaşlarım..

afiyet olsun kedi cikkkk

bitince datça dan alma o zaman benim aldığım yerden al çok lezzetli oluyor 4 kg daha gelecek bana, 5 lt de soğuk sıkım

nereden alıyorsun gul abla.. bızede de nolur?

tuzu belli olmuyor daha doğrusu etkilemiyor bana normal geliyor hep oradan alıyorum,,,,bana alan arkadaş istanbul da oturuyor sanada alsa nasıl verecek ama evi kozyatağında işi beylikdüzünde
Kav....laktan almadın mı? Netten sipariş veririm.

Geceden suya koydum, yine tuzlu.

..yavaş yavaşta olsa bu hafta gitmiş....çizelgeni düzeltmeyi unutmuşsun 7 li rakamlara indin at o 80 lileri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…