Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Başlama tarihi;10.03.2013
Başlangıç kilo;87
Geçen hafta 78.9
Bu hafta ;78,8
Fark ;100gr
Toplam fark,8,800
Yaş ;25
Spor ;yürüyüş,
Hedef;60
Boy,160

Bu hafta 100gr malesef bn suçumu biliyorum ama ..diğer hafta inş verebilirim,dün sabahaynıydım ,bu sabsh 100gr gitmiş

hayırlı cumalar canım arkadaşlarım..

nereden alıyorsun gul abla.. bızede de nolur?
kavl.ak tan alıyorum bursa da
Kav....laktan almadın mı? Netten sipariş veririm.

Geceden suya koydum, yine tuzlu.

evet canım oradan bence soğuk sıkım yağını zeytinini hepsini al oradan alacağın zaman ben evdekilerin üstüne bakayım ne yazıyor onlardan sipariş ver ,, geçen seferki yeşil zeytin harikaydı oğlum yeşil zeytin pek yemezdi bu zeytini çekirdek çitler gibi yedi bitirdi,,,,onlarada 3 tane aldırdım arkadaşın işyerine yakın oturuyorlar bi ara bırakacak onlara doya doya yesin koca bebişlerim

Başlangıç kilo: 64.5
Geçen hafta 62.9
Bu hafta : 63.3
Fark : +300
Spor : yürüyüş
Hedef: 57
Boy: 165

suçunu bilmek kadar güzel bişey yok o suç haftaya işlenmeyince sonuç güzel olacak,,,başlarda bocalamalar oluyor sonra azimle düzeliyor

afiyet olsun kedi cikkkk

bitince datça dan alma o zaman benim aldığım yerden al çok lezzetli oluyor 4 kg daha gelecek bana, 5 lt de soğuk sıkım

Gül abla cnm sın ..bende soğuk sıkım zeytin yağı arıyordum ,nette bayağı baktım ama hangisi iyidir bilemedim ..bana fiyat ,marka,tad,zeytin kaç tl ,yağkaç tl,tadları nasıl ,z,yağı erken hasatmı bilgi versen

suçunu bilmek kadar güzel bişey yok o suç haftaya işlenmeyince sonuç güzel olacak,,,başlarda bocalamalar oluyor sonra azimle düzeliyor

İnş ablamm zaten ben diyorum ;tam karatayyapsam gherhalde kilolar falan kalmazdı şimdiye ..

ben çok araştırdım ve sonunda kavla.k tan almaya başladım internete kavl.ak yaz ıkar yada dur sana face den link göndereyim çok ürün var oradan araştır,,,ben zeytinyağlı sabunlarını kullanmaya başladım 4 ay oldu saç kremide kullanmıyorum artık ,,,şampuan ve krem yok artık kurtuldum zararlı ürünlerden

Tamam ablam gonder,incelim bi ..fiyat konusu ins beni aşmaz ..

gece bıle baş ağrısı uyandırdı benı.. ne pis bir agrıdrı yaa.. basının tepesınde tek bır nokta zonk zonk..

günaydın arkadaşlar :) herke için sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah :)

rumuz: müzikçi
başlangıç tarihi: 10.şubat 2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta: 70.1
bu hafta: 69.4
fark:-700
toplam fark: -8.2
beden: 40
spor: azıcık yürümeye başladım
boy:1.62
hedef: 55
Yüzde:-0.998

Abla fiyatlarını beyendim ..aşırı değil en azından ..sen beyendinmi pek
Zyağını ,diğer sıcak sıkımdan tat olarak farkı varmı ??lezzetlimi ,ben tüm yemeklere bunu kullanıcam ,sızma kullanıyordum ama o sıcak sıkımdı ..birde kargo ne kadar senin bildiğin

burası karatay topiği biliyorum da ,benim sevgili arkadaşlarım her konuda çok bilgililer o yüzden sorayım dedim.

SESİM KISIK İMDAAAAATTT.ne iyi gelir bilen var mı ?acilen toparlanmam lazım

sende fazla kg yok 1,5 gitmez daha az gider ama senin fazla spor yapman uygun olmayacağı için ne giderse kardır diyeceksin...dediğin gibi en azından sağlıklı beselniyorsun alma ihtimalin yok en güzelide bu
gece bıle baş ağrısı uyandırdı benı.. ne pis bir agrıdrı yaa.. basının tepesınde tek bır nokta zonk zonk..
kıyamam sana öpeyim de geçsin

ben 1 yıldrı kullanıyorum soğuk sıkım alıyorum hep ,,,soğuk sıkım ilk sıkım olduğu için daha hafif geliyor bana ,,,evdeki sızmalarımıda yemeklre kullanıp bitirmeye çalışıyorum...senin için aradım orayı konuştıum...devbakkal.co.m noktayı yok say diye bir siteleri varmış oradan alışveriş yapın dedi.......face den gönderdim linki....burada 150 tl üzerine kargo üzreti yokmuş,,,,,70 tl üzerine losyon hediye varmış kargo 10 tl imiş,,,,,,,1-10 kg arası 10 tl....1-20 arası 20 tl imiş

burası karatay topiği biliyorum da ,benim sevgili arkadaşlarım her konuda çok bilgililer o yüzden sorayım dedim.

SESİM KISIK İMDAAAAATTT.ne iyi gelir bilen var mı ?acilen toparlanmam lazım

İbrahim Saraçoğlu’nun Ses Kısıklığı Tedavisi için Kür Tarifi :

Ses kısıklığı için 1 çay bardağı suda 1 kabuk tarçını 6-7 dakika kaynatın ve ılyınca için.

Ses Kısılmasına Neler İyi Gelir

Soğuk algınlığı ya da çok yüksek sesle konuşularak ses tellerinin yorulması gibi durumlarda ses kısılması gerçekleşir. Ses kısıklığı yaşanması durumunda, hızlı müdahale edilir ise çok kısa sürede ses düzelmeye başlar.

1- Yarım fındık büyüklüğünde hıthıt (şeytan boku) bir fincan sıcak suda eritilip içilir.
2- Lahana kaynatılır, suyu alınıp şekerle şerbet yapılır, sonra içine kuru üzüm ya da incir konur yenir.
3- Havuç iyice pişirilir, şekerle şerbet yapıhr, ceviz, çamfıstığı, öteki fıstıkları birlikte yenir.
4- Döğülmüş kereviz (3,5 gr.) koyun sütüyle içilir.
5- Turp kaynatılır, suyu ile ağız gargara edilir.

canım evde hangisi varsa bir an önce denersin,,,şekerle yapılanlar bize uymaz şekersiz yaparsın sen

günaydın canım,,,

iyi vermişsin...8 kg yu geçmiş çok iyi giidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…