bende mavi cilerdenim arabam bile mavi
Ben bir tane aldım mis gibi kokuyor
..yavaş yavaşta olsa bu hafta gitmiş....çizelgeni düzeltmeyi unutmuşsun 7 li rakamlara indin at o 80 lileri
kavl.ak tan alıyorum bursa dahayırlı cumalar canım arkadaşlarım..
nereden alıyorsun gul abla.. bızede de nolur?
Kav....laktan almadın mı? Netten sipariş veririm.
Geceden suya koydum, yine tuzlu.
Başlama tarihi;10.03.2013
Başlangıç kilo;87
Geçen hafta 78.9
Bu hafta ;78,8
Fark ;100gr
Toplam fark,8,800
Yaş ;25
Spor ;yürüyüş,
Hedef;60
Boy,160
Bu hafta 100gr malesef bn suçumu biliyorum ama ..diğer hafta inş verebilirim,dün sabahaynıydım ,bu sabsh 100gr gitmiş
Başlangıç kilo: 64.5
Geçen hafta 62.9
Bu hafta : 63.3
Fark : +300
Spor : yürüyüş
Hedef: 57
Boy: 165
afiyet olsun kedi cikkkk
bitince datça dan alma o zaman benim aldığım yerden al çok lezzetli oluyor 4 kg daha gelecek bana, 5 lt de soğuk sıkım
suçunu bilmek kadar güzel bişey yok o suç haftaya işlenmeyince sonuç güzel olacak,,,başlarda bocalamalar oluyor sonra azimle düzeliyor
Gül ablacnm sın ..bende soğuk sıkım zeytin yağı arıyordum ,nette bayağı baktım ama hangisi iyidir bilemedim ..bana fiyat ,marka,tad,zeytin kaç tl ,yağkaç tl,tadları nasıl ,z,yağı erken hasatmı bilgi versen
ben çok araştırdım ve sonunda kavla.k tan almaya başladım internete kavl.ak yaz ıkar yada dur sana face den link göndereyim çok ürün var oradan araştır,,,ben zeytinyağlı sabunlarını kullanmaya başladım 4 ay oldu saç kremide kullanmıyorum artık ,,,şampuan ve krem yok artık kurtuldum zararlı ürünlerden
regl i den böyle olmuştur başlayacak demiştin ya
Tamam ablam gonder,incelim bi ..fiyat konusu ins beni aşmaz ..
ben çok araştırdım ve sonunda kavla.k tan almaya başladım internete kavl.ak yaz ıkar yada dur sana face den link göndereyim çok ürün var oradan araştır,,,ben zeytinyağlı sabunlarını kullanmaya başladım 4 ay oldu saç kremide kullanmıyorum artık ,,,şampuan ve krem yok artık kurtuldum zararlı ürünlerden
sende fazla kg yok 1,5 gitmez daha az gider ama senin fazla spor yapman uygun olmayacağı için ne giderse kardır diyeceksin...dediğin gibi en azından sağlıklı beselniyorsun alma ihtimalin yok en güzelide buacaba ben de bı tartıldığımda bır buçuk kılo falan gıtmıs kadar gorebılecek mıyım.. ne kadar uzak geliyor artık bana.. sonuçta bu benım artık beslenme seklım.. versem de vermesem de böyle yasamaya devam.
kıyamam sana öpeyim de geçsingece bıle baş ağrısı uyandırdı benı.. ne pis bir agrıdrı yaa.. basının tepesınde tek bır nokta zonk zonk..
Abla fiyatlarını beyendim ..aşırı değil en azından ..sen beyendinmi pek
Zyağını ,diğer sıcak sıkımdan tat olarak farkı varmı ??lezzetlimi ,ben tüm yemeklere bunu kullanıcam ,sızma kullanıyordum ama o sıcak sıkımdı ..birde kargo ne kadar senin bildiğin
burası karatay topiği biliyorum da ,benim sevgili arkadaşlarım her konuda çok bilgililer o yüzden sorayım dedim.
SESİM KISIK İMDAAAAATTT.ne iyi gelir bilen var mı ?acilen toparlanmam lazım
günaydın arkadaşlar :) herke için sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah :)
rumuz: müzikçi
başlangıç tarihi: 10.şubat 2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta: 70.1
bu hafta: 69.4
fark:-700
toplam fark: -8.2
beden: 40
spor: azıcık yürümeye başladım
boy:1.62
hedef: 55
Yüzde:-0.998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?