Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canım,,,

iyi vermişsin...8 kg yu geçmiş çok iyi giidiyorsun

evet abla yaa :) sabah tartıda 69.4 ü görünce gözlerim fırladı yuvalarından.iş yerinde herkes soruyor nasıl verdin diye.bende karatay mucizesi diyorum :) ama var yaaa çekemeyen insanların suratlarındaki ifade paha biçilemez :)

günaydın güzellikler

rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 55.7
bu hafta: 55,6
fark:-100
toplam fark: -4,4
beden: 36-38
spor:Kardiyo
hedef: 55
Yüzde:-0,17

Azıcık vermişim yapacak bir şey yok kaçamakları yapmıyorum ama belki değiştirip pazardan sonra hergün yürürüm :) acaba ayran detoksu mu yapsam?

Sabah 10:30 1 yumurtalı kk

teşekkür ederim gül abla.hızır acil gibisin valla :) kabuk tarçını deneyeyim hemen .

bişey değil canım
geçmiş olsun ,,,,bir an önce düzelirsin inşallah işe yarayıp yaramadığınıda haber verirsen aklımızda olur bir sesi kısılana tavsiye ederiz....

Gönülden tebrikler arkadaşım:)

harikasın canım bide spor yapmış olsan kim bilir ne kadar giderdi,,,,kıskananlar çatlasın

55 lerdesin canım boyunu yazmayı unutmuşsun ama boyunda var fazla yağ kalmadığı için 100 gitmiş olabilir,,,sporu artırınca biraz daha gider yakında sende kedileşirsin .....yapma ya iğrenç o detoks o gün veriyorsun normal beslenmeye geçince geri alıyorsun ben 11 ayda 3 kere yaptım o kadar duraksama yaşamama rağmen ....

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 67.100
Bu hafta: 66.100
Fark:-1000
Toplam fark:13,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,49

Merhabalar..Hayırlı cumalar..

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 65,5
Fark:-500 :44:
Toplam fark :11,5 kg.(36.haftamı bitirdim)
Spor: 2 gün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : - 0,75 :44:

Sabah dr.gittim..ben randevu almadan gittiğim için dr. aramamıştım..dr. da kongreye gitmiş..kardeşim orda değilya artık takip etmem gerekiyordu aslında neyse herşeyde bir hayır vardır dedim.hemşire kızlar nst bağladı beni baktılar,sancı eşiğime gayet iyiydi..sancım çıkmadı..ben de gayet iyi sayılırım..Pazartesi dr.tekrar gidicem..

İşe geldim ,işlerimi bitirip eve gidicem..Sınav var malum bir gözatarım,yemek yaparım..

Biz de böyle..kilo veren herkesi tebrik ederim..

günaydın canımmmmm

yine kg vermişsin ya, bizim hamilelere noluyor böyle almaları gerekirken veriyorlar

sınavda alalh yardımcın olsun zihin açıklığı versin ,,,,nts sonucunada sevindim acele etmesin prens beklesin daha,,,

sende süper kilo vermişsin gül abla.tebrikler.oohh gitsin kilolar .hiç sesim çıkmıyor ama keyfim süper

herkese günaydın.inşallah güzel kilolar vermişsinizdir.ben bu hafta her gün kaçamak yaptm nerdeyse.utancımdan girip burda konuşamadım bile:))yalnız bu sabah tartılınca şok oldum :))

Rumuz:bidikim
Başlangıç tarihi:22.03.2014
Başlangıç kg:70
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:-600
Toplam fark:4.9
Beden:38
Spor: bu hafta bol bol ürüdüm.evdede bi kaç alt karın hareketi
Boy:1.65
Hedef:58
Yüzdesi:%-0.913

Boyum 1,68 ablam ne bilim belki veririm haftaya kim bilir:)

geldik yine muhteşem mübarek ve ışıldayan cumaya.. nam-ı diğer ; eteğimizdeki kılo bildirimlerinin döküleceği güne
rumuz : alfabetikbulvar
başlangıç tarihi : 18 mart 2014
başlangıç kilo : 85,4
geçen hafta ; 82,9
bu hafta ; 83,7
fark :+1,2 (arkadaşlar bılıyorsunuz kı 1,5 hafta dıyetın esamesi bile okunmadı tarafımdan..buda hafta içi dikkat edıp verdıklerımın sonucu )
beden : 44-46
spor : yok
boy : 1.67
hedef :65
herkese bol eksiler ...kılo veren butun arkadaşlarımı tebrik ve takdir ediyorum..
not ; kedicik lütfen kafama tava ile vurma

[h=2][/h]Hayırlı Cumalar güzeller
Hayırlı cumalar güzeller

ben +90 topiğinden Yenanın arkadaşıyım Yenam internete bugünlük giremediğinden rica etti teşekkür ederim hepimizin azmi daim olsun

Yena arkadaşımızın

KG :98,3

Süperrr çok sevindim ablacım :))

Ben sanırım doğumdan sonra hopppp eski kiloma döneceğim..hatta yoğun tempodan eski kilomun altına bile düşerim..Sen kediciği gör o zaman Bu ara kediciğimin pek keyfi yok neyse kızdırmayım

Amin size de..tebrik ederim..

Başlangıç kilo: 64.5
Geçen hafta 62.9
Bu hafta : 63.3
Fark : +300
Spor : yürüyüş
Hedef: 57
Boy: 165

Sağlık olsun..

Tebrik ederim canım..

Günaydın,hedefe az kalmış..tebrik ederim..

Bende datçadan az önce siparişlerimi verdim...Yağı 2 teneke aldım..İncir,siyah-yeşil zeytin,kekik,sabun v.s. Doğum araya girince uğraşamam alamam diye,fazla fazla istedim :))

Çok sağol ablacım ..önümüzdeki günlerde siparişimi vericem inş ..

Vuuuuuu gül abla tebriklerrrr koşturmalar işe yaradımı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…