Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Amed i ozleyecegimi bilmezdimm :))

Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli, mutlu,saglikli ,piril piril bir cuma gunu diliyorum.

Canim Gulcugum benim yine muthissin maasaallah,binlerce kere tebrik ederim.

Canim prenscigim,dun ki dua ve dileklerime ek olarak siparislerin de hayirli olsun,afiyetle,agiz tadiyla tuketirsiniz insaallah.

Topikteki butun can dostlarimi yurekten kucakliyorum.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 70.800 gr.
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12

Evet, senin göbek çabuk gider. Benim kilo değilde göbek gitsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kargo fiyatını merak ettim.

Bol eksiler herkese:)

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Baslangic kilosu:69
Gebeligimin bas.tarihi: 16.02.2014
Gebelik baş. Kilosu: 64
Geçen hafta: 61.4
Bu hafta:62
Fark: +600. Gr (serum farkı)
Yas: 36
Boy:1.64
Spor: yürüyüş

herkese mutlu hafta sonları ve bol eksilerle geçen azim dolu günler:)))

Herkese merhaba,
Arkadaslar tam uc yildir ilk defa dun regl oldum. Bende sasirdim valla gorunce. O yuzden bi garip hissediyorum kendimi sismis patlaycak gibi. Tarti da sasirdiki bir kilo fazla gosterdi bugun kilom bir kilo artti bu hafta. Artik tavayi yerim herhalde kafama.kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyotum opuldunuz.

:/

rumuz: nnazee
başlangıç tarihi: 23.03.2014
başlangıç kilosu: 64,9
geçen hafta: 63
bu hafta: 63,2
fark: +200
beden: 40
spor: ara ara yürüyüş.
boy: 1.56
hedef: İlk hedef 60 sora 55
yüzde: ...[

Sağol ablacım,tebrik ederim de..süper bir fark yine

Kargo fiyatını merak ettim.

12-13 arası dedi baaayan..

Canım sağlıcakla kal..ben sana hep bişey sorucam unutuyorum..sen b.bebek.com da eski bir dönemde bulundun mu ? orada mdeniz vardı da nedense aklıma gelip gelip duruyor..

Ikinizide gönülden tebrik ediyorum. .supersiniz süper

Sağol canim hepimiz saglicakla kalalim inşallah. . Yok canım bulunmadım bu nick'i ilk defa kk icin aldım

Çok sasirdim neden acaba 3 yil regl olamadiniz dr ne dedi bu duruma. .bence olamamaktansa olmak daha iyi..sisligi atarsiniz iki güne ,birde yesil cay maydanoz falan da tuketirseniz daha hizli olur ödem atma..

gebeligimden dolayı regl olmuyorum ve resmen atom bombasi gibi dolaniyorum ortalarda.birde her seye agliyorum..hormonlarım alt üst...

hayırlı cumalar ablam

KAÇ YAŞINDAYDIN NASIL YANİ 3 YILDIR

Hoşbuldum canımmm
Rabbim sağlık sıhhat versin sana ve bebişine , darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime....

Amin çok teşekkürler allah herkesin gönlüne göre versin..topigimiz bebek haberleriyle dolup tassin inşallah:)

Güzel arkadasim allah razı olsun hem güzel temennilerin icin hem de desteğin için. .canim evdeki hesap carsiya uymayinca düğün hazirliklarinda yetisemedigim yerde destek alacagim cevremden..birde uzaktan gelenlere ev icin yemekleri tanidik bi şirket var oraya yaptiracagim. .bunlari kafamda planlayinca azcik daha rahatladım

Canim o kadar olmasamda yakinim kardeşine. Iki kez serum takildi.yuzum sürekli soluk.gecen günüm vardi son aydi mecbur gittim katilmayacagimi söylemek icin.insanlar hasta zannetti beni bırak artik şu diyeti kopacaksin artik diyorlar..bilmiyorlarki icimdeki minik beni bu hale getirdi
Bu arada masallahin var ne istikrar böyle. Bir bir gidiyor her hafta. Tebrik ederim canım:)

Sen de öylesin...

Doğru sünnet düğününüz olacak kolay gelsin sana şimdiden...

İyi geceler..

Canim tebrik ediyorum sonuç yine cok güzel. .gecen hafta 99 lardaydin yanlış hatırlamıyorsam

Sağol kolay gelir inşallah arkadasim:)

sende süper kilo vermişsin gül abla.tebrikler.oohh gitsin kilolar .hiç sesim çıkmıyor ama keyfim süper
evet canım 3 haftadır yemeğimi 4 e çektim kg vrmeey başladım 68-69 lardan lurtuldum artık 7 ay aynı kg da debelenip durmuştum
kaçamaklara rağmen bu hafta iyi ama her hafta böyle olmaz ödem bitince durur ona göre kaçamakları kesmeye bak canım
bu artılarla yaptığına pişman olmuşsundur ne olursa olsun yeme düzenimizi bozmamamız lazım bundan sonra geslin eksiler hoppa
teşekkürler ,sizede hayırlı cumalar
teşekkür ederim canımmm

sen doğum dönüşü normal kg na inersin 40 ın çıkmadan kediden zayıf olursun bide başımıza sen çıkarsın göbeğim var ama göbeğim var ama diyerek
Vuuuuuu gül abla tebriklerrrr koşturmalar işe yaradımı ne

aynen canım

dün sabah -400 koşturmaca dönüşü - 400 daha eklendi oldu - 800, akşam yorgunluktan yemek yapacak halim yoktu ıvır zıvır yedim az oldu doymadım 8 dede kefir içtim sabah - 1000 olmuş....

canıma okundu 520 tl gitti sonuç iyi ama esasen bunlar bişey değil ileriyi düşününce gidene üzülmüyorum da bian önce ipotek kalksın önemli olan o dua edin benim için kardeşim bir anca çiftliğini yapsın devletten parayı alsın benim ipotek kalksın...

canan cığım merhaba sana da hayırlı cumalar
teşekkür ederim canım
sende bu hafta iyisin 70 i gördün haftaya 60 lı rakamlara inersin hedefe az kaldı hadi bakalım,,,
serum da olmasa yine eksi çıkacaktı onun haftaya etkisi kalmaz gider
allah allah 3 yıldır adet görmemek nasıl oluyor nedeni neymiş,, 1 yıl görmeyince menapoz diyorlar :44: sana ne demişlerdi merak ettim,,,gözünaydın olsun

naze cik +200 neden olduki bulguru fazlamı kaçırdın

hamilelikten dolayıdır o,,,,,iyice duygusallaşmışsındır

naze cik +200 neden olduki bulguru fazlamı kaçırdın

Yok ablacım, hiç bulgur tüketmedim bu hafta. Ama kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kaldım hep, öyle olunca da öğle vakti direk ve çok yemek yedim. Yemeklerim hep karatay'a uygundu. Bir gün kestane şekeri yemiştim yani minik kaçamak yapmıştım.

Dün bi şişkinlik hissediyordum gün boyu, uyurken de şişkin uyudum. Sabahki sonuç bu oldu. :/

Bu arada çok güzel kilo vermişsin ablacım, çok sevindim adına

teşekkür ederim canım,,,

kkk yapmayınca böyle oluyor kkk metabolizmayı çalıştırdığı için kg vermek kolaylaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…