Sağol tatlım bnm:)
Sanki herkes vermiş mi?
Günaydın arkadaşlar...
---
geçmiş olsun...
MAşallah pofucuk...
Ben iki basamakta tıkanıyorum hemen ;(
babamın mesleği dolayısıyla biz de bir süre orada kalmıştık.. dönüşte çok özlüyorduk orayı arkadaşlarımızı...
Ne güzel..ben de artı çıktım bugün ;(
fazla peynirden su tuttum sanırım..
Kedicik sen nekadara alıyorsun gemlikten ??
Süperrr çok sevindim ablacım :))
Ben sanırım doğumdan sonra hopppp eski kiloma döneceğim..hatta yoğun tempodan eski kilomun altına bile düşerim..Sen kediciği gör o zamanBu ara kediciğimin pek keyfi yok neyse kızdırmayım
Amin size de..tebrik ederim..
Sağlık olsun..
Tebrik ederim canım..
Günaydın,hedefe az kalmış..tebrik ederim..
Bende datçadan az önce siparişlerimi verdim...Yağı 2 teneke aldım..İncir,siyah-yeşil zeytin,kekik,sabun v.s. Doğum araya girince uğraşamam alamam diye,fazla fazla istedim :))
Süperrr çok sevindim ablacım :))
Ben sanırım doğumdan sonra hopppp eski kiloma döneceğim..hatta yoğun tempodan eski kilomun altına bile düşerim..Sen kediciği gör o zamanBu ara kediciğimin pek keyfi yok neyse kızdırmayım
Amin size de..tebrik ederim..
Sağlık olsun..
Tebrik ederim canım..
Günaydın,hedefe az kalmış..tebrik ederim..
Bende datçadan az önce siparişlerimi verdim...Yağı 2 teneke aldım..İncir,siyah-yeşil zeytin,kekik,sabun v.s. Doğum araya girince uğraşamam alamam diye,fazla fazla istedim :))
Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli, mutlu,saglikli ,piril piril bir cuma gunu diliyorum.
Canim Gulcugum benim yine muthissin maasaallah,binlerce kere tebrik ederim.
Canim prenscigim,dun ki dua ve dileklerime ek olarak siparislerin de hayirli olsun,afiyetle,agiz tadiyla tuketirsiniz insaallah.
Topikteki butun can dostlarimi yurekten kucakliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 70.800 gr.
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12
Kargo fiyatını merak ettim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bol eksiler herkese:)
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Baslangic kilosu:69
Gebeligimin bas.tarihi: 16.02.2014
Gebelik baş. Kilosu: 64
Geçen hafta: 61.4
Bu hafta:62
Fark: +600. Gr (serum farkı)
Yas: 36
Boy:1.64
Spor: yürüyüş
herkese mutlu hafta sonları ve bol eksilerle geçen azim dolu günler:)))
Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli, mutlu,saglikli ,piril piril bir cuma gunu diliyorum.
Canim prenscigim,dun ki dua ve dileklerime ek olarak siparislerin de hayirli olsun,afiyetle,agiz tadiyla tuketirsiniz insaallah.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilosu; 91
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 67.100
Bu hafta: 66.100
Fark:-1000
Toplam fark:13,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,49
Sağol ablacım,tebrik ederim de..süper bir fark yine
12-13 arası dedi baaayan..
Canım sağlıcakla kal..ben sana hep bişey sorucam unutuyorum..sen b.bebek.com da eski bir dönemde bulundun mu ? orada mdeniz vardı da nedense aklıma gelip gelip duruyor..
Herkese merhaba,
Arkadaslar tam uc yildir ilk defa dun regl oldum. Bende sasirdim valla gorunce. O yuzden bi garip hissediyorum kendimi sismis patlaycak gibi. Tarti da sasirdiki bir kilo fazla gosterdi bugun kilom bir kilo artti bu hafta. Artik tavayi yerim herhalde kafama.kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyotum opuldunuz.
Ikinizide gönülden tebrik ediyorum. .supersiniz süper
Sağol canim hepimiz saglicakla kalalim inşallah. . Yok canım bulunmadım bu nick'i ilk defa kk icin aldım
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilosu; 91
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12
Herkese merhaba,
Arkadaslar tam uc yildir ilk defa dun regl oldum. Bende sasirdim valla gorunce. O yuzden bi garip hissediyorum kendimi sismis patlaycak gibi. Tarti da sasirdiki bir kilo fazla gosterdi bugun kilom bir kilo artti bu hafta. Artik tavayi yerim herhalde kafama.kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyotum opuldunuz.
Hoşbuldum canımmm
Rabbim sağlık sıhhat versin sana ve bebişine , darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime....
Canımm iyi dileklerin içinn çokkkkteşekkür ederim inşallah olurda bende sizler gibi telaşına düşerim.. mide bulantılarında inşallah geçer tez zamanda.. işlerinde çokmuş Allah yardımcın olsun.. ev işleri, sünnet telaşı bi de bu ara misafir bolluğu , çok yorulacaksın... dikkat et kendine de bu koşturmacada hastafilan olma canım.. bebişimizde iyiymişmaşallah... hep iyi haberlerle sevindir bizleri inşallah.. öpüyorum seni
offf negüzel yeşillikler çok severim bende ne güzel benim eşimde egeli aileside orada yaşıyor gittiğimiz zamanlarda hertürlü otta yiyoruz ama buralarda maalesef çok çeşit yok afiyet olsun canım
canım benim birsüre sonra inşallah herşey düzelecek biraz daha sabır bulantı olayının çok kötü olduğunu tahmin ediyorum kızkardeşimden.o ilk gebeliğinde 3 ay boyunca nerdeyse su bile içememişti sürekli yatıyordu serum takılıyordu ben onun kadar ağır gebelik geçiren görmedim.seninkide tez zamanda geçer inşallah canım
Sen de öylesin...
Doğru sünnet düğününüz olacak kolay gelsin sana şimdiden...
İyi geceler..
evet canım 3 haftadır yemeğimi 4 e çektim kg vrmeey başladım 68-69 lardan lurtuldum artık 7 ay aynı kg da debelenip durmuştumsende süper kilo vermişsin gül abla.tebrikler.oohh gitsin kilolar .hiç sesim çıkmıyor ama keyfim süper
kaçamaklara rağmen bu hafta iyi ama her hafta böyle olmaz ödem bitince durur ona göre kaçamakları kesmeye bak canımherkese günaydın.inşallah güzel kilolar vermişsinizdir.ben bu hafta her gün kaçamak yaptm nerdeyse.utancımdan girip burda konuşamadım bile:))yalnız bu sabah tartılınca şok oldum :))
Rumuz:bidikim
Başlangıç tarihi:22.03.2014
Başlangıç kg:70
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:-600
Toplam fark:4.9
Beden:38
Spor: bu hafta bol bol ürüdüm.evdede bi kaç alt karın hareketi
Boy:1.65
Hedef:58
Yüzdesi:%-0.913
bu artılarla yaptığına pişman olmuşsundur ne olursa olsun yeme düzenimizi bozmamamız lazımgeldik yine muhteşem mübarek ve ışıldayan cumaya..nam-ı diğer ; eteğimizdeki kılo bildirimlerinin döküleceği güne
rumuz : alfabetikbulvar
başlangıç tarihi : 18 mart 2014
başlangıç kilo : 85,4
geçen hafta ; 82,9
bu hafta ; 83,7
fark :+1,2 (arkadaşlar bılıyorsunuz kı 1,5 hafta dıyetın esamesi bile okunmadı tarafımdan..buda hafta içi dikkat edıp verdıklerımın sonucu )
beden : 44-46
spor : yok
boy : 1.67
hedef :65
herkese bol eksiler ...kılo veren butun arkadaşlarımı tebrik ve takdir ediyorum..
not ; kedicik lütfen kafama tava ile vurma
teşekkürler ,sizede hayırlı cumalar[h=2][/h]Hayırlı Cumalar güzeller
Hayırlı cumalar güzeller
ben +90 topiğinden Yenanın arkadaşıyım Yenam internete bugünlük giremediğinden rica etti teşekkür ederim hepimizin azmi daim olsun
Yena arkadaşımızın
KG :98,3
teşekkür ederim canımmmSüperrr çok sevindim ablacım :))
:))
Vuuuuuugül abla tebriklerrrr koşturmalar işe yaradımı ne
canan cığım merhaba sana da hayırlı cumalarCanlarimmmm benim,herbirinize hayirli, mutlu,saglikli ,piril piril bir cuma gunu diliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilosu; 91
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12
serum da olmasa yine eksi çıkacaktı onun haftaya etkisi kalmaz giderBol eksiler herkese:)
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Baslangic kilosu:69
Gebeligimin bas.tarihi: 16.02.2014
Gebelik baş. Kilosu: 64
Geçen hafta: 61.4
Bu hafta:62
Fark: +600. Gr (serum farkı)
Yas: 36
Boy:1.64
Spor: yürüyüş
herkese mutlu hafta sonları ve bol eksilerle geçen azim dolu günler:)))
allah allah 3 yıldır adet görmemek nasıl oluyor nedeni neymiş,, 1 yıl görmeyince menapoz diyorlar :44: sana ne demişlerdi merak ettim,,,gözünaydın olsunHerkese merhaba,
:/
rumuz: nnazee
başlangıç tarihi: 23.03.2014
başlangıç kilosu: 64,9
geçen hafta: 63
bu hafta: 63,2
fark: +200
beden: 40
spor: ara ara yürüyüş.
boy: 1.56
hedef: İlk hedef 60 sora 55
yüzde: ...[
Çok sasirdim neden acaba 3 yil regl olamadiniz dr ne dedi bu duruma. .bence olamamaktansa olmak daha iyi..sisligi atarsiniz iki güne ,birde yesil cay maydanoz falan da tuketirseniz daha hizli olur ödem atma..
gebeligimden dolayı regl olmuyorum ve resmen atom bombasi gibi dolaniyorum ortalarda.birde her seye agliyorum..hormonlarım alt üst...
naze cik +200 neden olduki bulguru fazlamı kaçırdın
Yok ablacım, hiç bulgur tüketmedim bu hafta. Ama kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kaldım hep, öyle olunca da öğle vakti direk ve çok yemek yedim. Yemeklerim hep karatay'a uygundu. Bir gün kestane şekeri yemiştim yani minik kaçamak yapmıştım.
Dün bi şişkinlik hissediyordum gün boyu, uyurken de şişkin uyudum. Sabahki sonuç bu oldu. :/
Bu arada çok güzel kilo vermişsin ablacım, çok sevindim adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?