teşekkür ederim canım,,,
kkk yapmayınca böyle oluyor kkk metabolizmayı çalıştırdığı için kg vermek kolaylaşıyor
Merhabalar hrkese... giremiyorum ya topiğe sinirrrr oluyorum.. o kadar yoruldum ki artık kendime vakit ayıramaz oldum... sabah beri işlerden bi fırsat bulamadım.... ve şu yine bi müşteri geldi bakalım ne zaman gidecek... bekleyin beni
merhaba canım
çabuk gel annem bekletme önemlisin sen kalbim sende,,,,
Arkadaşlar ben geçen cuma tartılamamıştım ve şimdi yeni mekandayım. Bildirim yaptım ama listeye ekleyip eklememek size kalmışsizlere haksızlık olsun istemiyorum... çünkü pazartesi tartılabildim. Kıyaslamada yapamadım. Bundan sonrakiler bugünkünün devamı olacak...
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 59.6 (4 nisan )
bu hafta:59.8 ( pazartesi günü )
Bugün : 59.6
fark:-200
toplam fark:6.20
beden:38
Boy: 1.58
spor: malesefyok...
Yüzde:-0.33
Benim de kalbim senle ablam ablambu arada tebrikler gitmiş yine kilolar.. dün çok yormuşlar seni ablacım geçmiş olsun..
sağol canım,,,canıma okudular canımda yağlara okudu düne göre bugün -600 farkettim 3 gündür kabız olmama rağmen ,,,,,inşallah haftaya 65 lere inerim ilk hedefime yaklaşırım,,,o kadar yorgunluğun üzerine sabah 20 dkk işe kadar yürüdüm,,,öğlende çıktım 1 de hatimimiz vardı kısa kestim yürüyüşü 40 dkk yürüdüm geldim...evede 20 dkk yürüyeceğim kendime şaşıyorumdün yaşadığımı başkası yaşasa bugun yerinden kalkamazdı ben hala çırpınıyorum yürüyeyim kg lar gitsin diye 7 ay duraksama beni çok bunalttığı için her yerim ağrısada durmak yok ....
Ablacım valla bu enerji tamamen karatayın etkisi... bende şaşıyorum kendime evi topla yerleştir tek başına.. sabah erken kalk işe gel, eve.git gece yarılarına kadar oturma iş yap valla eskiden olsa yatklara düşerdim.. ama müşallah herkes dahil bende şaşıyorum bu enerjiye sadece karatay a bağlıyorum..
ablacım azmin ve istikrarından dolayı tebrik ediyorumCanlarimmmm benim,herbirinize hayirli, mutlu,saglikli ,piril piril bir cuma gunu diliyorum.
Canim Gulcugum benim yine muthissin maasaallah,binlerce kere tebrik ederim.
Canim prenscigim,dun ki dua ve dileklerime ek olarak siparislerin de hayirli olsun,afiyetle,agiz tadiyla tuketirsiniz insaallah.
Topikteki butun can dostlarimi yurekten kucakliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 70.800 gr.
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12
Dün erkek kardeşim geldi yanıma 4aydır görüşmüyoduk... kapıda görünce beni öyle şaşırdı ki zayıflamama şok oldu çocuğumabla naptın sen dedi bakmaktan sarılmayı unuttu... çökmüşsün ufacık olmuşsun dedi ayy bi mutlu oldum anlatamamm...yeter daha verme diyo ama hayatta durmam dedim
Kefir içmişmiydin hiç. Bana da yoğurt yemek zor gelirdi, hatta midem bulanırdı, şimdi hergün yiyorum. Çok zor geliyorsa ayran iç, koyu ayran. :)
Dün akşam süzme yoğurt yedim ama çok acı. Köyden gelmişti. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
- 400 bile iyiduraksama yaşamadığın için,,,göbek çok iyi gidiyor senin
gece kuşu olmuşsun
gecenin 3 ünde sixpack yapan çıtırım benimmmm
kahvaltında meyve çok olmuş canım,,,kayısı yemeseydin iyi olurmuş çilek yemişsin ya
AMİİİNNN
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:80
şu anki kilo : 79.5
fark:-500 gr
toplam fark : 7.5
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 3 gün yürüyüş parktaki aletli spor
%si: 0.62
hayırlı cumalar arkadaşım.. gece 3 te spor..diyecek soz yok. göbek nefıs kuculmus ne kadr güzel.. daım olsun emeklerının karsılıgı.?
Başlangıç kilo: 64.5
Geçen hafta 62.9
Bu hafta : 63.3
Fark : +300
Spor : yürüyüş
Hedef: 57
Boy: 165
Teşekkür ederim.
Eksik kalmış kahvaltı, acıkmadın mı?
günaydın güzellikler
rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 55.7
bu hafta: 55,6
fark:-100
toplam fark: -4,4
beden: 36-38
spor:Kardiyo
hedef: 55
Yüzde:-0,17
Azıcık vermişim yapacak bir şey yok kaçamakları yapmıyorum ama belki değiştirip pazardan sonra hergün yürürüm :) acaba ayran detoksu mu yapsam?
Sabah 10:30 1 yumurtalı kk
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 67.100
Bu hafta: 66.100
Fark:-1000
Toplam fark:13,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,49
Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli, mutlu,saglikli ,piril piril bir cuma gunu diliyorum.
Canim Gulcugum benim yine muthissin maasaallah,binlerce kere tebrik ederim.
Canim prenscigim,dun ki dua ve dileklerime ek olarak siparislerin de hayirli olsun,afiyetle,agiz tadiyla tuketirsiniz insaallah.
Topikteki butun can dostlarimi yurekten kucakliyorum.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 70.800 gr.
Bu haftaki kilo; 70 kg.
Aradaki fark; - 800 gr.
Toplam fark; 21 kg.
Yas; 53
Boy; 1.67
Hedef; 68-67
Spor; yuruyus
Yuzde; %-1.12
Sevgili moryelcigim,aramiza hos geldiniz.Ilk bildiriminiz ve kilo verme sureciniz hayirli olsun.merhaba arkadaşlar , kilo veren tüm çıtırları tebrik ederimveremeyenler de üzülmesin inşallah haftaya
Rumuz:moryel28
Başlangıç tarihi:11/04/2014
Başlangıç kg:70.2
Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.1
Fark:-1100
Beden:44
Spor:2 gün 30 dk. yürüyüş(
Boy:1.57
Hedef:ilk hedef:65 ikinci hedef:55
Yüzdesi:%-1.56
merhaba arkadaşlar , kilo veren tüm çıtırları tebrik ederimveremeyenler de üzülmesin inşallah haftaya
Rumuz:moryel28
Başlangıç tarihi:11/04/2014
Başlangıç kg:70.2
Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.1
Fark:-1100
Beden:44
Spor:2 gün 30 dk. yürüyüş(
Boy:1.57
Hedef:ilk hedef:65 ikinci hedef:55
Yüzdesi:%-1.56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?