Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim canım,,,

kkk yapmayınca böyle oluyor kkk metabolizmayı çalıştırdığı için kg vermek kolaylaşıyor

Evet, farkettim bu hafta, çok çok eklenmedi ama kendimi ağır hissediyordum, o yüzden bekliyodum böyle bir sonucu. Bu hafta full yapacağım kahvaltımı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar hrkese... giremiyorum ya topiğe sinirrrr oluyorum.. o kadar yoruldum ki artık kendime vakit ayıramaz oldum... sabah beri işlerden bi fırsat bulamadım.... ve şu yine bi müşteri geldi bakalım ne zaman gidecek... bekleyin beni

merhaba canım

çabuk gel annem bekletme önemlisin sen kalbim sende,,,,

Arkadaşlar ben geçen cuma tartılamamıştım ve şimdi yeni mekandayım. Bildirim yaptım ama listeye ekleyip eklememek size kalmışsizlere haksızlık olsun istemiyorum... çünkü pazartesi tartılabildim. Kıyaslamada yapamadım. Bundan sonrakiler bugünkünün devamı olacak...

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 59.6 (4 nisan )
bu hafta:59.8 ( pazartesi günü )
Bugün : 59.6
fark:-200
toplam fark:6.20
beden:38
Boy: 1.58
spor: malesefyok...
Yüzde:-0.33

sorun olmaz canım yeni başlayanlarda 3-5 günde yapıyorlar,,,haftaya düzene girersin sporunada başlayınca gider yine kg lar

Benim de kalbim senle ablam ablam bu arada tebrikler gitmiş yine kilolar.. dün çok yormuşlar seni ablacım geçmiş olsun..

sağol canım,,,canıma okudular canımda yağlara okudu düne göre bugün -600 farkettim 3 gündür kabız olmama rağmen ,,,,,inşallah haftaya 65 lere inerim ilk hedefime yaklaşırım,,,o kadar yorgunluğun üzerine sabah 20 dkk işe kadar yürüdüm,,,öğlende çıktım 1 de hatimimiz vardı kısa kestim yürüyüşü 40 dkk yürüdüm geldim...evede 20 dkk yürüyeceğim kendime şaşıyorum dün yaşadığımı başkası yaşasa bugun yerinden kalkamazdı ben hala çırpınıyorum yürüyeyim kg lar gitsin diye 7 ay duraksama beni çok bunalttığı için her yerim ağrısada durmak yok ....

Ablacım valla bu enerji tamamen karatayın etkisi... bende şaşıyorum kendime evi topla yerleştir tek başına.. sabah erken kalk işe gel, eve.git gece yarılarına kadar oturma iş yap valla eskiden olsa yatklara düşerdim.. ama müşallah herkes dahil bende şaşıyorum bu enerjiye sadece karatay a bağlıyorum..

aynen sağlıklı beslenince organlarda sağlıklı oluyor yorulmuyorlar,,,,,bizde yorgunluk hiseetmiyoruz

ablacım azmin ve istikrarından dolayı tebrik ediyorum..Rabbım bana da nasıp etsin..bende seni sevgiyle kucaklıyorum..

Dün erkek kardeşim geldi yanıma 4aydır görüşmüyoduk... kapıda görünce beni öyle şaşırdı ki zayıflamama şok oldu çocuğum abla naptın sen dedi bakmaktan sarılmayı unuttu... çökmüşsün ufacık olmuşsun dedi ayy bi mutlu oldum anlatamamm...yeter daha verme diyo ama hayatta durmam dedim

hem kg verdin hem sıkılaştın süper oldun demekki kardeşin bu kadar şaşırdığına göre...

merhaba arkadaşlar , kilo veren tüm çıtırları tebrik ederim veremeyenler de üzülmesin inşallah haftaya

Rumuz:moryel28
Başlangıç tarihi:11/04/2014
Başlangıç kg:70.2
Geçen hafta:70.2
Bu hafta:69.1
Fark:-1100
Beden:44
Spor:2 gün 30 dk. yürüyüş (
Boy:1.57
Hedef:ilk hedef:65 ikinci hedef:55
Yüzdesi:%-1.56

uyaninca karbonatli su + limonlu tarcinli su

10.00 kkk (yumurta yerine muz+1 lorlu kurabiye)+ 5 cilek+yesil cay

17.00 sebze corbasi+ karnibahar yemegi+ypgurt pul biberli

18.30 2 gun Kurusu+yesil cay

spor Tibet 19lu

banada yogurt yemek zor geliodu simdi alistirdim kendimi cok tok tutuyor.. ama kefir icebilirsen oda gayet ii

anladim cilek daha yemem nefsimi kirmak icin yedim ama cok tok tutu bugunku kahvaltim. saat 5te yedim yemesem yemezdim yani..

cok ii gidiosun canim 7lirakamlara dustun gerisi gelir artik

hayırlı cumalar arkadaşım.. gece 3 te spor.. diyecek soz yok. göbek nefıs kuculmus ne kadr güzel.. daım olsun emeklerının karsılıgı.?

sanada hayirli cumalar canimmm... napayim biraz uykum acilmisti. halide yattigim yerde 10 dklik pack yaptim bosa gitmesin gunum :))

Başlangıç kilo: 64.5
Geçen hafta 62.9
Bu hafta : 63.3
Fark : +300
Spor : yürüyüş
Hedef: 57
Boy: 165

regl oncesidir gibi gelio banada///

1 haftalik kefir detoksu var taylan kumelinin.. 2 gun yada 1 gun yapabilirsin

ablacim supersin yine masaallah... iyi gitmeye basladi .

canan ablacim sende supersin aynen gulablanin dedigi gibi haftaya 6li rakamlari gorursun gerisi gelir.. hadi bakalim :)

Sevgili moryelcigim,aramiza hos geldiniz.Ilk bildiriminiz ve kilo verme sureciniz hayirli olsun.

tebrikler canım,,,,
önce ödem gittiği için başlarda iyi giidyor ,,,,
sen yeni olduğun için yeni gelenler sırasında olacaksın yeni gelenlerin 1. si olacaksın....
normal listeye eklersek diğer arkadaşlara haksızlık olur sen 3 günde verdin onlar 1 hafta uğraşıp gram gram verdiler .....haftaya asıl listedesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…