Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ellerine sağlıkkk canımmm.....

abla ilk zamanlar cnm hiç istemiodu.ama şimdi nedense canavar gibiyim.hatta yediğimde ağır geliodu.şimdi gitti o hid.bide gece yiyoruz.o kötü oluo t v karşısunda böle keyif oluo.acilen atlatmalıyım bunu farkındayım.

Öncelikle merhabalar

Ben burada yeniyim geçenlerde bir soru sormuştum saolsun arkadaşlar yanıtsız bırakmadı.
Ama malesefki sorunlarım hala geçmedi
1,5 haftadır Karatay a göre düzenli besleniyorum ama şiddetli midede ve özellikle boğazda yanma yaşıyorum.Limonda kullanmamaya başladım baharatlarada dikkat ediyorum birkisel çaylarda içiyorum yani herşeyi harfiyen yerine getiriyorum ama geçmiyo yardımlarınızi rica ediyorum Tekrar çok saolunnnn

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Anlıyorum Gül abla
Haftaya da inşallah güzel bir kilo veririm:)
Baslarda guzel gidiyor haftaya en az bukadar daha veririsin
Citirlarima sende eklendin canim:)
Ben tenekede aldigim icin tortuyu gormuyorum sizmayla kiyaslayinca sizmadan daha akiskan ve daha hafif sizma agir geliyor bana kivami fazla oldugu icin birde yesilimsi bir reenk buna ilk sıkim ilk hasatta diyorlar
:).....cuma gunu hafif cikmak icin yemegimizi hafif yiyoruz bulgur yememeye calisiyoruz ,,,sende cuma sendromuna katildin,,,,sonuc iyi oluyor kg veriyoruz :)

Reflünmü var cnm doktora gittinmi ??

SABAH -

NEKTARİN MEVSİMİ DEĞİL İSE ELMA, ARMUT, KİVİ, ANANAS YA DA CENNET MEYVESİ GİBİ MEYVELERLE KARIŞIMINIZI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.

MUZDAN İNCİRDEN KAVUNDAN VE ÜZÜMDEN UZAK DURMALISINIZ.

1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz

ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı

ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı

ARA ÖĞÜN

ARA ÖĞÜN
1’er tk labne light peynir

AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber

2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir

bu listelere baslamadan once odemi atmak icin yaptirilior.. ben o listelerle guzel kilo vermistim ama cok yorucuydu durmadan biseyler yemek.. fakat bu ilk liste yorucu degil yapilabilir ..

1.Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
2.Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek “ye yavrum” gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından…
3.Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
4.Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
5.Kola, gazoz, meşrubat dedin mi “Orada duuur!” diyebilmek de şart.
6.Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır…
7.Hareketsizlik… Tembellik… Üşengeçlik… Bu üçüzler çok fena çok

gül abla durdun durdun 2 haftadır birinciği kimseye kaptırmıyorsun maşallah hep böyle devam eder inşallah
Evet ya ust uste 2 hafta sasirdim bende kg verenler duruldu ben acildim,,,haftaya insallah hepimiz kg veririz
afiyet olsun sekerim,,,,doktor ne dedi oglana sorun neymis

Afiyet olsun kedicik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Onerilere bayildim :)

Reflünmü var cnm doktora gittinmi ??

ASLINDA öyle birsey yok ama arastirmalarim üzerine Reflü gibi görünüyo.
Kafami karistiran ben Karatay beslenme düzenine girdigimden belli bu sorun var gittikce daha cok artiyo.Acaba beslenmede mi bir hata var aslinda saglikli besleniyorum
Yurtdisindayim suan tatil oldugu icin ancak pazartesi günü doktora gidebilirim

afiyet olsun canimm

kus kadar yemissinn.. :)) afiyet olsun//

Tesekkur ederim canim...bu 1,likler gelip gecici onenli olan kalplerdeki 1, lik...hepinizi seviyorum iyiki tanistik hepinizle....
Güll ablam tebrikler 1. olmuşsunn
tesekkurler canim

beyne format atip karataya direk baslaman lazim kacamak kacamagi dogurur her yedigin aciktirir...karatayi kacamaksiz yaparsan acikmaz ve atistirma yapmazsin....karar senin....zayiflamak istiyorsan dur de kendine canim

Merhaba...kullandigin yaglardan olabilirmi ne kullaniyorsun canim
Bu bize uymaz canim princ patlagi ve kepekli princ var
bu listelere baslamadan once odemi atmak icin yaptirilior.. ben o listelerle guzel kilo vermistim ama cok yorucuydu durmadan biseyler yemek.. fakat bu ilk liste yorucu degil yapilabilir ..
Yorucu degil ama bize uygun da degil

Yediklerini bizimle paylasirsan hatalarini birlikte buluruz mutlaka bi yerlerde yanlis giden biseyler var

Tam olarak ne yiyip içiyorsun cnm ..bi özet geçsene ,ayrıca yediğin yumurta ,yağlar. Vs doğalmı..enson saat kaçta yiyorsun yemeği ,eskiden çokmu ekmek yiyordun ????

Kızlar bişiy sorucam ;ton balığı yiyormusunuz ????sağlıklımı ,:44:

SABAH9.00)
KKK

ÖĞLE15.00)
5 tane küçük çiğ köfte (kıvırcıkla)
ayran

AKŞAM19.30)
3 küçük çiğ köfte(kıvırcıkla)
1 kase mercimek çorbası
ayran

:124::124:

yavrum benim ahim gitmis vahim kalmis gece yattigim yeri bilmiom neyarisi Allasen de get basimdan tamam sen gectin beni :)))

ooo senin de ahın kaldıysaaa maşallah taş gibisinn :)

canımsııııııııııın

I

Kiz pofuduk süper incelmissin tebrik ederim daim olsun kuzum:)

tşk ederim ablacım :)

hepimiz süperiz maşallahhh

MAşallah pofucuk...
Ben iki basamakta tıkanıyorum hemen ;(

ilk zamanlar bende öyleydim ablacım zamanla alıştırdım bunlar yine az en son 80 dakka yapmıştım :)

orda bi kaç tane aci biber gördüm sanki

bizde seni kocaman öpüyoruz ablacım sende kendine dikkat et :)

Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen

hani bizee hani bizeee

oooo super.. olursun merak etme .. onumuzdeki hafta 69dan buldirim yapicaksin eminim

69ları görene dek çizelgemi değişmiycem ceza olsun bana

bu hafta ve önümüzdeki hafta azcık rahatım :)
bol spor yapmayı planlıyorum ve yediğim yemeğin miktarını azaltmayı planlıyorum

1 ayda 6 kg ya yakın fark harikasın canım

saol ablacım sizin de bunda emeğiniz çok

oooo 79lar görünmüş hadi bakalım :)

ooh oohhh harikasın ablacım -1 kilo süperrr asıl sana nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…