HEDEFE ULAŞANLAR
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44.9
KİLO VERENLER
Eki Görüntüle 1064286
Gul_0663 %-1,49 Eki Görüntüle 918027 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
YENA %-1.40Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
Canansu60 %-1.12 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
Muzikci %-0.998 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
bidikim % -0.913 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
pofu % -0,84 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
Babymom : %-0.69Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
Teoson % -0.62 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
Fmgenc %-0.33 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
Selensu82 : % -0,17 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
ferideei % -0,126 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
KİLO ALANLAR
Eki Görüntüle 1064285
alfabetikbulvar % +1.447 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918016 Eki Görüntüle 918023 Eki Görüntüle 918014 Eki Görüntüle 918017 Eki Görüntüle 918019
EvrimKuzey %+0.476 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918016 Eki Görüntüle 918023 Eki Görüntüle 918014 Eki Görüntüle 918017 Eki Görüntüle 918019
nnaze % +0.317 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918016 Eki Görüntüle 918023 Eki Görüntüle 918014 Eki Görüntüle 918017 Eki Görüntüle 918019
Lastrose6 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918016 Eki Görüntüle 918023 Eki Görüntüle 918014 Eki Görüntüle 918017 Eki Görüntüle 918019
Haydi herkes SPORA Eki Görüntüle 918030 Eki Görüntüle 918032
HAMİLELER
Eki Görüntüle 918022 Eki Görüntüle 1052954
Prenscim Başlangıç kilom: 54 Bu hafta: 65.5 Toplam fark :11.5 kg.
Mydenizzz Başlangıç kilom: 62 Bu hafta: 61.4 Toplam fark :+600 kg.
Ekin06 Başlangıç kilom: 75,6 Bu hafta: 80,8 Toplam Fark: +5.2 kg
YENİLER
moryel28 %-1.56 Eki Görüntüle 918027 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 918018 Eki Görüntüle 967394
GLCNBCK Eki Görüntüle 918013
NERİMAN Eki Görüntüle 918013
ayse_jik Eki Görüntüle 918013
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Eki Görüntüle 918033
CiseNaz
HasibeG
Hatce33
Niceerendiz
Kaania
devrim7779
evet canım 3 haftadır yemeğimi 4 e çektim kg vrmeey başladım 68-69 lardan lurtuldum artık 7 ay aynı kg da debelenip durmuştum
kaçamaklara rağmen bu hafta iyi ama her hafta böyle olmaz ödem bitince durur ona göre kaçamakları kesmeye bak canım
bu artılarla yaptığına pişman olmuşsundur ne olursa olsun yeme düzenimizi bozmamamız lazımbundan sonra geslin eksiler hoppa
teşekkürler ,sizede hayırlı cumalar
teşekkür ederim canımmm
sen doğum dönüşü normal kg na inersin 40 ın çıkmadan kediden zayıf olursun bide başımıza sen çıkarsın göbeğim var ama göbeğim var ama diyerek
aynen canım
dün sabah -400 koşturmaca dönüşü - 400 daha eklendi oldu - 800, akşam yorgunluktan yemek yapacak halim yoktu ıvır zıvır yedim az oldu doymadım 8 dede kefir içtim sabah - 1000 olmuş....
canıma okundu 520 tl gitti sonuç iyi amaesasen bunlar bişey değil ileriyi düşününce gidene üzülmüyorum da bian önce ipotek kalksın önemli olan o dua edin benim için kardeşim bir anca çiftliğini yapsın devletten parayı alsın benim ipotek kalksın...
Baslarda guzel gidiyor haftaya en az bukadar daha veririsinAnlıyorum Gül abla
Haftaya da inşallah güzel bir kilo veririm:)
Citirlarima sende eklendin canim:)Sevgili alfabetikbulvarcigim ve sevgili babymomcigim,guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler ederim canlarim.Gercekten en guzel tarafi gecen bahar giymeye calisipta,tekrar dolaba kaldirip bir kere bile giyemedigim butun kiyafetlerimin hepsinin,bugun alinmiscasina uzerime olmasi.Iyi ki gecen sene umidimi kaybetmeyip hic birini elden cikarmamisim,zaten yasim geregi de klasik sikligi tercih ettigim icin her senenin trendini de takip edebiliyorum.Cok sukur bu tarz beslenmeyle bir tasla iki kus vurmus oldum,hem fit citiroldum,hem de kiyafet harcamalarindan kar etmis oldum.
Ben tenekede aldigim icin tortuyu gormuyorum sizmayla kiyaslayinca sizmadan daha akiskan ve daha hafif sizma agir geliyor bana kivami fazla oldugu icin birde yesilimsi bir reenk buna ilk sıkim ilk hasatta diyorlarsoğuk sıkım hafıf mı olur Gul abla?? böyle aycıcek yağına mı benzer akışkanlığı?? bana bı anlatırsan sevınırım.. burada satan bı yer var.. denemem ıcın verdı.. aycıcek yagı gıbı akışkanlığı.. dıbınde tortusu var.. aydından getırıyormus..
valla ıctıgım agrı kesıcının mıktarını hatırlamıyorum.. gece bıle kalkıp ıctım..
anlamam ben de o tur ınsanları.. sankı onları tutan var..
can-ı gönülden tebrık edıyorum seni.. helal olsun.
yakında kılon bana yaklaşır herhalde :) sağlıklı olsun da ıyı olun da.. gerısı muhım degıl.. Allaha emanet ol evladınla.
ne kadar güzel verıyorsunuz Canan hanım.. opuyorum sızı cok cok.
:).....cuma gunu hafif cikmak icin yemegimizi hafif yiyoruz bulgur yememeye calisiyoruz ,,,sende cuma sendromuna katildin,,,,sonuc iyi oluyor kg veriyoruz :)Kızlar bu sabah kötü bir rüya görerek uyandım.Rüyamda cuma günü bildirim yapmadan önce tartılıyorum baktım 1 kilo almışım.O kadar çok ağlıyorum ki anlatamam.Uyanınca bile çok üzgündüm,tartıya korkarak çıktım.Aslında her gün tartılırım kilo verdiğimi biliyorum ama gelde anla ...Beni cuma gününün bu kadar etkileyecegini hiç düşünmemiştim
Öncelikle merhabalar
Ben burada yeniyim geçenlerde bir soru sormuştum saolsun arkadaşlar yanıtsız bırakmadı.
Ama malesefki sorunlarım hala geçmedi
1,5 haftadır Karatay a göre düzenli besleniyorum ama şiddetli midede ve özellikle boğazda yanma yaşıyorum.Limonda kullanmamaya başladım baharatlarada dikkat ediyorum birkisel çaylarda içiyorum yani herşeyi harfiyen yerine getiriyorum ama geçmiyo yardımlarınızi rica ediyorum Tekrar çok saolunnnn
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Evet ya ust uste 2 hafta sasirdim bende kg verenler duruldu ben acildim,,,haftaya insallah hepimiz kg veririzgül abla durdun durdun 2 haftadır birinciği kimseye kaptırmıyorsunmaşallah hep böyle devam eder inşallah
afiyet olsun sekerim,,,,doktor ne dedi oglana sorun neymisGÜNÜN ŞEYSİ..
kalkış : 9: 30 5 cılek + ıkı bardak ılık su
sabah 10: 30 KKK
aksam: 17:00 balıklı salata + helva ( balıkları, borulce, yesıl mercimek ve semızotu salatasının ıcıne katıp ustune yoğurt sos ( yoğurdun ıcıne acı bıber tursusunun suyunu ekledim, bıraz zeytınyagı da koydum,ıyıce karıştırdım) döküp yedim.
Afiyet olsun kedicik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1.Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
2.Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek ye yavrum gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından
3.Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
4.Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
5.Kola, gazoz, meşrubat dedin mi Orada duuur! diyebilmek de şart.
6.Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır
7.Hareketsizlik Tembellik Üşengeçlik Bu üçüzler çok fena çok
Reflünmü var cnm doktora gittinmi ??
GÜNÜN ŞEYSİ..
kalkış : 9: 30 5 cılek + ıkı bardak ılık su
sabah 10: 30 KKK
aksam: 17:00 balıklı salata + helva ( balıkları, borulce, yesıl mercimek ve semızotu salatasının ıcıne katıp ustune yoğurt sos ( yoğurdun ıcıne acı bıber tursusunun suyunu ekledim, bıraz zeytınyagı da koydum,ıyıce karıştırdım) döküp yedim.
Tesekkur ederim canim...bu 1,likler gelip gecici onenli olan kalplerdeki 1, lik...hepinizi seviyorum iyiki tanistik hepinizle....Canim kedicigim,liste icin tekrar tekrar ellerine,yuregine,emegine saglik.
Canim Gulcugum benim,birinciligini can-i gonulden kutlarim.Senin yerin her zaman kalbimizde de birinciliktir.Insaallah butun dualarim seninle,dun gecirdiklerinden sonra,insaallah iyi haberlerinizi de buradan paylasiriz.Bazen soyleriz,parayla biten is olsun diye,dun hem maddi hem manevi nasil yipratmislar oyle.Evvel allah sen herseyin ustesinden gelirsin canim benim..
tesekkurler canimGüll ablam tebrikler 1. olmuşsunn
beyne format atip karataya direk baslaman lazim kacamak kacamagi dogurur her yedigin aciktirir...karatayi kacamaksiz yaparsan acikmaz ve atistirma yapmazsin....karar senin....zayiflamak istiyorsan dur de kendine canimabla ilk zamanlar cnm hiç istemiodu.ama şimdi nedense canavar gibiyim.hatta yediğimde ağır geliodu.şimdi gitti o hid.bide gece yiyoruz.o kötü oluot v karşısunda böle keyif oluo.acilen atlatmalıyım bunu farkındayım.
Merhaba...kullandigin yaglardan olabilirmi ne kullaniyorsun canimÖncelikle merhabalar
Ben burada yeniyim geçenlerde bir soru sormuştum saolsun arkadaşlar yanıtsız bırakmadı.
Ama malesefki sorunlarım hala geçmedi
1,5 haftadır Karatay a göre düzenli besleniyorum ama şiddetli midede ve özellikle boğazda yanma yaşıyorum.Limonda kullanmamaya başladım baharatlarada dikkat ediyorum birkisel çaylarda içiyorum yani herşeyi harfiyen yerine getiriyorum ama geçmiyo yardımlarınızi rica ediyorum Tekrar çok saolunnnn
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bu bize uymaz canim princ patlagi ve kepekli princ varSABAH -
NEKTARİN MEVSİMİ DEĞİL İSE ELMA, ARMUT, KİVİ, ANANAS YA DA CENNET MEYVESİ GİBİ MEYVELERLE KARIŞIMINIZI HAZIRLAYABİLİRSİNİZ.
MUZDAN İNCİRDEN KAVUNDAN VE ÜZÜMDEN UZAK DURMALISINIZ.
1 su bardağı kefir
1 ob yumuşak şeftali
1 çk toz tarçın
Blenderdan geçiriniz
ARA ÖĞÜN
3 adet mısır pirinç patlağı
ÖĞLEN
Sabah kahvaltısının aynısı
ARA ÖĞÜN
ARA ÖĞÜN
1er tk labne light peynir
AKŞAM
2 adet probiotik sade yoğurt
3 yk haşlanmış kepekli pirinç
1 yk haşlanmış nohut
Nane ,dereotu,1 tutam semizotu,1 çk karabiber
2 SAAT SONRA
2 adet nektarin + 1 çb diyet kefir
Yorucu degil ama bize uygun da degilbu listelere baslamadan once odemi atmak icin yaptirilior.. ben o listelerle guzel kilo vermistim ama cok yorucuydu durmadan biseyler yemek.. fakat bu ilk liste yorucu degil yapilabilir ..
ASLINDA öyle birsey yok ama arastirmalarim üzerine Reflü gibi görünüyo.
Kafami karistiran ben Karatay beslenme düzenine girdigimden belli bu sorun var gittikce daha cok artiyo.Acaba beslenmede mi bir hata var aslinda saglikli besleniyorum
Yurtdisindayim suan tatil oldugu icin ancak pazartesi günü doktora gidebilirim
ASLINDA öyle birsey yok ama arastirmalarim üzerine Reflü gibi görünüyo.
Kafami karistiran ben Karatay beslenme düzenine girdigimden belli bu sorun var gittikce daha cok artiyo.Acaba beslenmede mi bir hata var aslinda saglikli besleniyorum
Yurtdisindayim suan tatil oldugu icin ancak pazartesi günü doktora gidebilirim
yavrum benim ahim gitmis vahim kalmis gece yattigim yeri bilmiom neyarisi Allasen de get basimdan tamam sen gectin beni :)))
canımsııııııııııın
I
Kiz pofuduk süper incelmissin tebrik ederim daim olsun kuzum:)
wuuuu supersin
MAşallah pofucuk...
Ben iki basamakta tıkanıyorum hemen ;(
orda bi kaç tane aci biber gördüm sanki
bizde seni kocaman öpüyoruz ablacım sende kendine dikkat et :)Canlarimm benimmmm,mutlu,huzurlu,saglikli bir gun devami diliyorum hepinize.
Canim Gulcugum benim,rabbim yardimcin olsun,gercekten sinir testine tabii tutmuslar bu ne eziyet boyle.Kurumlarin kendi aralarinda iletisimi yok mu,bilgisayarlar arasi ya da seni nufusa kadar yormak yerine ,gereken kagidi faxlasinlar.Ah canim benim.
Sevgili mydenizzzcigim,canim benim,insaallah yakin zamanda bulantilarin sona erer.cunku insanin gozu hicbirsey gormek istemez cok zordur.Ayrica iyilik ve saglik haberlerinize her zaman oldugu gibi oylesine sevindim ki,yuce rabbim daim eylesin insaallah.Dugununuz de mubarek olsun,rabbim hayirlisiyla damatliklarini da gormeyi nasip etsin.Yuregimle kucakliyorum yavrum.
Canim prenscigim,her zaman dualarimdasiniz canim benim.Insaallah hersey cok guzel neticelenecek.Dogumu ben mi yaptim,bitti mi diye adeta sasiracaksin insaallah.Yuce rabbim seni , mydenizzzcimi ve ekincigimi bir avaz da kurtarsin insaallah.
Sevgili fmgenccigim,evrimkuzeycigim,babymomcigim,teosoncugum,yenacigim,kedicigim,ferideiicigim,selensucugum,alfabetikbulvarcigim,lastrosecugum,,nazcigim v,pofucugum butun can dostlarimi kocccccammannn opuyorum,saglikla,saglicakla kaliniz insaallah.
Firinda suanda karatay usulu lorlu kurabiye var:) gul abla bakicam tadina musade edersen
oooo super.. olursun merak etme .. onumuzdeki hafta 69dan buldirim yapicaksin eminim
1 ayda 6 kg ya yakın fark harikasın canım
AMİİİNNN
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:80
şu anki kilo : 79.5
fark:-500 gr
toplam fark : 7.5
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 3 gün yürüyüş parktaki aletli spor
%si: 0.62
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 67.100
Bu hafta: 66.100
Fark:-1000
Toplam fark:13,100
Beden:42
Spor: haftada 6 gün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-1,49
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?