Kızlar bişiy sorucam ;ton balığı yiyormusunuz ????sağlıklımı ,:44:
Canim ferideiiicigim,ton baligi konservesi ,islenmis urun oldugu tuketilmiyor,dogalligini yitiriyor.Karatay tarzi beslenme de islem gormus,paketlenmis gidalar yasak canim.
konserveler yasaklılar arasında canım maalesef
Anladım ablacımya çok üşengeci bu ara ,şöööyle konservenin kapağını açıp yemek hazır diyesim var
Sağol cnm ..bilşyordum ama ne biliyim balıkta hani ,geçen markete gittik ,ben bilmeden alıyordum ,eşimde onlarda balina eti varmış ,alma dedibnmde kafama takıldı ,öğrenciyken çok yerdim ,,midem bulandı o öyle deyinc zati
SABAH9.00)
KKK
ÖĞLE15.00)
5 tane küçük çiğ köfte (kıvırcıkla)
ayran
AKŞAM19.30)
3 küçük çiğ köfte(kıvırcıkla)
1 kase mercimek çorbası
ayran
:124::124:
Kizo çikofteler ne ole akşam bari yimeseydin cnm benim
1.Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
2.Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek ye yavrum gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından
3.Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
4.Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
5.Kola, gazoz, meşrubat dedin mi Orada duuur! diyebilmek de şart.
6.Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır
7.Hareketsizlik Tembellik Üşengeçlik Bu üçüzler çok fena çok
çiğ köfte yenebiliyor cnm :)
Kedicik, liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
++kilo veren herkesi tebrik ediyorum. darısı başımaaa :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hee ben akşamı gördüm öğlene bakmamışım pardonBiliyorım canımama akşamda yemiş öğlende yemiş ..karatayda haftada bir gün ,bir öğün diye biliyordum ben ,tabi kilo verme aşamasında:44:ayrıca yiyen var yiyemeyen var gece gece çikofte yapacam ,rabbim henüz bna bebek vermmedi ama aşeriyorum
oohh afiyet olsun tatlım :)Günümün özeti,
Geç uyandığım için,
13:30 gibi KKK menüsü, + 2 gün kurusu...
17:30 gibi şekersiz Türk kahvesi
19:30 gibi,
Iki parça fırında tavuk, bol turşu, marul, yoğurt...
Veee,
Dükkanı kapattım.
+ 10dk ev kardiyosu (hop hop hoplama, zıp zıp zıplama)
+20 dk zumba
+10 dk oryantal
Bugünlük bu kadar... :)
Tesekkur ederim canim...bu 1,likler gelip gecici onenli olan kalplerdeki 1, lik...hepinizi seviyorum iyiki tanistik hepinizle....
tesekkurler canim
beyne format atip karataya direk baslaman lazim kacamak kacamagi dogurur her yedigin aciktirir...karatayi kacamaksiz yaparsan acikmaz ve atistirma yapmazsin....karar senin....zayiflamak istiyorsan dur de kendine canim
Merhaba...kullandigin yaglardan olabilirmi ne kullaniyorsun canim
Bu bize uymaz canim princ patlagi ve kepekli princ var
Yorucu degil ama bize uygun da degil
Kizo çikofteler ne ole akşam bari yimeseydin cnm benim
AFiyet olsun canim cig koftenin fazla oldugunu feridee ssoylemid zatenSABAH9.00)
KKK
ÖĞLE15.00)
5 tane küçük çiğ köfte (kıvırcıkla)
ayran
AKŞAM19.30)
3 küçük çiğ köfte(kıvırcıkla)
1 kase mercimek çorbası
ayran
:124::124:
Birbirinize yorumlar yapmaniz hosuma gidiyor,,,,kacamak yapan goruncede vurun kafasina bi daha yapmasin herkesin kacamak yapana vurma hakki var sadece benim degil:)Kizo çikofteler ne ole akşam bari yimeseydin cnm benim
Biliyorım canımama akşamda yemiş öğlende yemiş ..karatayda haftada bir gün ,bir öğün diye biliyordum ben ,tabi kilo verme aşamasında:44:ayrıca yiyen var yiyemeyen var gece gece çikofte yapacam ,rabbim henüz bna bebek vermmedi ama aşeriyorum
Günümün özeti,
Geç uyandığım için,
13:30 gibi KKK menüsü, + 2 gün kurusu...
17:30 gibi şekersiz Türk kahvesi
19:30 gibi,
Iki parça fırında tavuk, bol turşu, marul, yoğurt...
Veee,
Dükkanı kapattım.
+ 10dk ev kardiyosu (hop hop hoplama, zıp zıp zıplama)
+20 dk zumba
+10 dk oryantal
Bugünlük bu kadar... :)
afiyet olsun canimm
kus kadar yemissinn.. :)) afiyet olsun//
ooo senin de ahın kaldıysaaamaşallah taş gibisinn :)
tşk ederim ablacım :)
hepimiz süperiz maşallahhh
ilk zamanlar bende öyleydim ablacım zamanla alıştırdım bunlar yine az en son 80 dakka yapmıştım :)
orda bi kaç tane aci biber gördüm sanki
bizde seni kocaman öpüyoruz ablacım sende kendine dikkat et :)
hani bizee hani bizeee
69ları görene dek çizelgemi değişmiycem ceza olsun bana
bu hafta ve önümüzdeki hafta azcık rahatım :)
bol spor yapmayı planlıyorum ve yediğim yemeğin miktarını azaltmayı planlıyorum
saol ablacım sizin de bunda emeğiniz çok
oooo 79lar görünmüş hadi bakalım :)
ooh oohhh harikasın ablacım -1 kilo süperrrasıl sana nazar değmesin
Kızlar bişiy sorucam ;ton balığı yiyormusunuz ????sağlıklımı ,:44:
Tereyag bulursun tereyag kullanmaya calis yada sut alabilirsen kaymaklarini biriktirip tereyag yapabilirsin....saglikli yasiyoruz da almanyadan yazan cok insan var onlar marketlerde bulduklari markalari yaziyorlar gecenlerde buyuk marketlerden aldiklari zeytinyaglarin markalarini yazmislardi,,,o siteye yazarak sorabilirsin hangi markaymis okuyanlar hemen yazarlar 20,000 den fazla,takipcisi var bizlarde dahil,,,Aslinda Almanyada gercek zeytinyagini bulmam imkansiz marketten bildigim en iyi zentinyagini kullaniyorum.tabi birer kasik fazla kullanmiyorum
Arkadaşlar yeni üye değilim. Ama ilk defa yazıyorum. Foruma ara sıra giriyorum şöyle bi bakınıp çıkıyorum. Özellikle diyetle ilgili olan konularaDiyete başlıyorum iki hafta şevkle devam ediyorum ama kilomun durduğunu görünce moralimi çökertip tekrar eski düzene geri dönüp emeklerimi heba ediyorum. Memnun da olmadan. Strese girince kendini yemeğe kaptıranlardanım. Pardon yemek demek doğru olmaz abur cubur ya da diğer tüm zararlılar...Karatay bir yaşam tarzı biliyorum ama meyvesiz ondan uzakta bi hayat tarzı düşünemiyorum.Ekmek olmadan yapabilirim, pirinci makarnayı da sevmem pek. Aslında kısmen karatay bana uygun. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Oldum olası yarışı sevmem. Yarış bende ters etki yapar her zaman. Hırs doğamda yok yani. Tek rakibim her zaman kendim oldum. Ama ortak amacı olan insanlarla birlikte adım atmak da hoşuma gider. Tek başıma yapamadığımı belki sizle başarırım. Denemek istiyorum en azından ;-) Konunun hepsini okuyamam haklı olarak.Şartları okudum birkaç yorumu okudum. Birbirimize destek olalım istiyorum. Sizce bende ışık var mı :)
Arkadaşlar yeni üye değilim. Ama ilk defa yazıyorum. Foruma ara sıra giriyorum şöyle bi bakınıp çıkıyorum. Özellikle diyetle ilgili olan konularaDiyete başlıyorum iki hafta şevkle devam ediyorum ama kilomun durduğunu görünce moralimi çökertip tekrar eski düzene geri dönüp emeklerimi heba ediyorum. Memnun da olmadan. Strese girince kendini yemeğe kaptıranlardanım. Pardon yemek demek doğru olmaz abur cubur ya da diğer tüm zararlılar...Karatay bir yaşam tarzı biliyorum ama meyvesiz ondan uzakta bi hayat tarzı düşünemiyorum.Ekmek olmadan yapabilirim, pirinci makarnayı da sevmem pek. Aslında kısmen karatay bana uygun. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Oldum olası yarışı sevmem. Yarış bende ters etki yapar her zaman. Hırs doğamda yok yani. Tek rakibim her zaman kendim oldum. Ama ortak amacı olan insanlarla birlikte adım atmak da hoşuma gider. Tek başıma yapamadığımı belki sizle başarırım. Denemek istiyorum en azından ;-) Konunun hepsini okuyamam haklı olarak.Şartları okudum birkaç yorumu okudum. Birbirimize destek olalım istiyorum. Sizce bende ışık var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?