Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim ferideiiicigim,ton baligi konservesi ,islenmis urun oldugu tuketilmiyor,dogalligini yitiriyor.Karatay tarzi beslenme de islem gormus,paketlenmis gidalar yasak canim.

Canim ferideiiicigim,ton baligi konservesi ,islenmis urun oldugu tuketilmiyor,dogalligini yitiriyor.Karatay tarzi beslenme de islem gormus,paketlenmis gidalar yasak canim.

Anladım ablacım ya çok üşengeci bu ara ,şöööyle konservenin kapağını açıp yemek hazır diyesim var

konserveler yasaklılar arasında canım maalesef

Sağol cnm ..bilşyordum ama ne biliyim balıkta hani ,geçen markete gittik ,ben bilmeden alıyordum ,eşimde onlarda balina eti varmış ,alma dedi bnmde kafama takıldı ,öğrenciyken çok yerdim ,,midem bulandı o öyle deyinc zati

konservelerde fabrikasyon ürünü olduğu için yararından çok zararı var :)

Cnm ne güzel yazmışın helo o ye yavrumlar ...arkadaş daha nereme yiyeyim zaten koccaamaan olmuşum

Kedicik, liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

++kilo veren herkesi tebrik ediyorum. darısı başımaaa :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çiğ köfte yenebiliyor cnm :)

Biliyorım canım ama akşamda yemiş öğlende yemiş ..karatayda haftada bir gün ,bir öğün diye biliyordum ben ,tabi kilo verme aşamasında:44:ayrıca yiyen var yiyemeyen var gece gece çikofte yapacam ,rabbim henüz bna bebek vermmedi ama aşeriyorum

Günümün özeti,

Geç uyandığım için,
13:30 gibi KKK menüsü, + 2 gün kurusu...

17:30 gibi şekersiz Türk kahvesi

19:30 gibi,
Iki parça fırında tavuk, bol turşu, marul, yoğurt...

Veee,
Dükkanı kapattım.

+ 10dk ev kardiyosu (hop hop hoplama, zıp zıp zıplama )
+20 dk zumba
+10 dk oryantal

Bugünlük bu kadar... :)

Kedicik, liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

++kilo veren herkesi tebrik ediyorum. darısı başımaaa :)

ene liste nerde ben görmedim
hee ben akşamı gördüm öğlene bakmamışım pardon

oohh afiyet olsun tatlım :)

Aslinda Almanyada gercek zeytinyagini bulmam imkansiz marketten bildigim en iyi zentinyagini kullaniyorum.tabi birer kasik fazla kullanmiyorum

Arkadaşlar yeni üye değilim. Ama ilk defa yazıyorum. Foruma ara sıra giriyorum şöyle bi bakınıp çıkıyorum. Özellikle diyetle ilgili olan konulara Diyete başlıyorum iki hafta şevkle devam ediyorum ama kilomun durduğunu görünce moralimi çökertip tekrar eski düzene geri dönüp emeklerimi heba ediyorum. Memnun da olmadan. Strese girince kendini yemeğe kaptıranlardanım. Pardon yemek demek doğru olmaz abur cubur ya da diğer tüm zararlılar...Karatay bir yaşam tarzı biliyorum ama meyvesiz ondan uzakta bi hayat tarzı düşünemiyorum.Ekmek olmadan yapabilirim, pirinci makarnayı da sevmem pek. Aslında kısmen karatay bana uygun. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Oldum olası yarışı sevmem. Yarış bende ters etki yapar her zaman. Hırs doğamda yok yani. Tek rakibim her zaman kendim oldum. Ama ortak amacı olan insanlarla birlikte adım atmak da hoşuma gider. Tek başıma yapamadığımı belki sizle başarırım. Denemek istiyorum en azından ;-) Konunun hepsini okuyamam haklı olarak.Şartları okudum birkaç yorumu okudum. Birbirimize destek olalım istiyorum. Sizce bende ışık var mı :)

SABAH9.00)
KKK

ÖĞLE15.00)
5 tane küçük çiğ köfte (kıvırcıkla)
ayran

AKŞAM19.30)
3 küçük çiğ köfte(kıvırcıkla)
1 kase mercimek çorbası
ayran

:124::124:
AFiyet olsun canim cig koftenin fazla oldugunu feridee ssoylemid zaten
Kiz o çikofteler ne ole akşam bari yimeseydin cnm benim
Birbirinize yorumlar yapmaniz hosuma gidiyor,,,,kacamak yapan goruncede vurun kafasina bi daha yapmasin herkesin kacamak yapana vurma hakki var sadece benim degil:)

afiyet olsun canim,,oryantal benim eski askim gerci hala dugunlerde , kinalarda kendimi tutamam oynarim

Evet, ama kahvaltıda daha yemem artık. :)

Aslinda Almanyada gercek zeytinyagini bulmam imkansiz marketten bildigim en iyi zentinyagini kullaniyorum.tabi birer kasik fazla kullanmiyorum
Tereyag bulursun tereyag kullanmaya calis yada sut alabilirsen kaymaklarini biriktirip tereyag yapabilirsin....saglikli yasiyoruz da almanyadan yazan cok insan var onlar marketlerde bulduklari markalari yaziyorlar gecenlerde buyuk marketlerden aldiklari zeytinyaglarin markalarini yazmislardi,,,o siteye yazarak sorabilirsin hangi markaymis okuyanlar hemen yazarlar 20,000 den fazla,takipcisi var bizlarde dahil,,,

aramiiza hosgeldin
sende umit var....kendini cok iiyi. Taniyorsun ne yapip yapmayacagini biliyorsun ,,motivasyon had safhada birlikten kuvvet dogar demisler bizde o kuvvetle yaglarimizi yakiyoruz...

Hoşgeldin. Konunun ilk sayfasını okuman yeterli, aklına takılan diğer konularda istediğin zaman sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…