Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hoşgeldin cnm ben karataya başladığımdan beri herkes karatayyapsın sağlığına kavuşsun istiyorum ondan srnde dahil herkeste ışık var tatlım karatayda meyve yasak değilki ,sadece sınırlı ..ben koca bir tabağın içine 1muz ,elma ,armut ,portakal 2,varsa çilek erik ..hele yazsa meyveyle beslenirdim bir oturuşta bütün meyvelerden 1tane yerdim ama inan şimdi alıştım . Günde 1tane meyve yiyebilirsin kahvaltıda (vazgeçemiyırsan)meyvede fruktoz var ve onunda faxlası zarar ondan çok yemiyoruz cnm ..kolay gelsin

Selam kızlar misafirlikteyim takip edemedim sizleri

Akşam 19:20 yarım ızgara mezgit+biber turşusu+yarım bardak şalgam+salata+helva

Spor jillian ile kick box

Tesekkürler siz o kuvveti yakalamışsınız ben de dahil olucam inşallah ;-)

Hoşgeldin. Konunun ilk sayfasını okuman yeterli, aklına takılan diğer konularda istediğin zaman sorabilirsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler. Okudum bişey atlamamak için bikaç defa hem de. Yardımınız için şimdiden teşekkürler;-)

Oh afiyet olsun cnm mezgiti çok severım bnde gerçi bütün balıkları severim :44h helvada yenmiş ..menun çok güzel

Aynen ben de şuan o durumdayım vazgeçilmezimmiş gibi hele de yazın geleceğini düşündükçe. Yemeği unuturum gün içinde meyveyi unutmam. Şimdilik kahvaltıma koyaraktan başlayayım bakalım.. Önerin için teşekkürler

Kalkınca;soğan suyu
2bardak su

Sabah;maydanozlu yumurtalı salata
Domates salatalık
Peynir ,badem çekirdek cevizkarışık 1çay bardak ,2 kaymaklı kayısı
Öğlen ;1 kepçe çorba

Akşam ;1lahmacun ,bol salata ,acılı ezme ,ayran,acı biber,
Spor;45dk yuruyuş

Tam olarak ne yiyip içiyorsun cnm ..bi özet geçsene ,ayrıca yediğin yumurta ,yağlar. Vs doğalmı..enson saat kaçta yiyorsun yemeği ,eskiden çokmu ekmek yiyordun ????

Yediklerini bizimle paylasirsan hatalarini birlikte buluruz mutlaka bi yerlerde yanlis giden biseyler var

Uyaninca kahvaltidan yarim saat önce lahana-maydanoz kürü= Süper oluyo cildimede cok iyi geliyo

Sabah 7-8 gibi

Karatay kahvaltisi: Yumurta zeytin domates salatalik ceviz yesilllik süt yada dereotlu yumurta
(burada taze yumurta bulmak zor bulursam aliyorum yoksa marketlerden normal yumurta kullaniyorum )

Saf zeytinyaginida bulamiyorum bildigim en iyi zeytinyagini marketten aliyorum 1 yada 1,5 kasik kullaniyorum

Ögle 13-14 arasi

Izgara kabak yogurt ve corba yada brokoli yemegi ya da tavuklu salata

Arada tabi ZUMBA yapiyorum 20 dakika felan Tabi günlük jillian michaels Shred egzersiz programiyla spor yapiyorum (bu zamana kadar denedigim en etkili egzersiz programi)

Aksam 18.30-20.00 gibi

Firinda balik roka salatasi yada mercimek corbasi et köfte yada taze fasülye

Taze zencefilde günde 1 bardak iciyorum

Bu arada yardimlariniz icin simdiden tesekur ederim

Midendeki bu sıkıntı her zamanmı oluyor yoksa akşamlarımı ,i

Tesekkürler siz o kuvveti yakalamışsınız ben de dahil olucam inşallah ;-)
Insallah,,,kac yasindasin kac kilosun canim
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun sekerim,,,,

Oh afiyet olsun cnm mezgiti çok severım bnde gerçi bütün balıkları severim :44h helvada yenmiş ..menun çok güzel

Sağol tatlım benim:)

Bn pek balık sevmem ama yiyorum haftada 1-2 defa bu kez balıkçı beni yanlış anladı balığım yarım oldu:)

Kurden olbilirmiki digerlerinde yaspacak bisey yok,,,yumurtayi bulamayan cok kisi var ondaan degldir

Kızlar bişiy sorucam ;ton balığı yiyormusunuz ????sağlıklımı ,:44:

Birde ben söyleyeyim yasak canım yasak

SABAH9.00)
KKK

ÖĞLE15.00)
5 tane küçük çiğ köfte (kıvırcıkla)
ayran

AKŞAM19.30)
3 küçük çiğ köfte(kıvırcıkla)
1 kase mercimek çorbası
ayran

:124::124:

Öğle doydunmu ? Çiğ kofteyi abartmissin

Sporuna bayıldım insan sevdigi sporu yapinca daha bir istekli oluyor.

Kurden olbilirmiki digerlerinde yaspacak bisey yok,,,yumurtayi bulamayan cok kisi var ondaan degldir

kürü cok önceden baslamistim ama benim icimi sadece rahatlatan karatay beslenme sistemiyle alakasi olmamasi cünkü kimsede böyle bir durum olmamamis anladigim kadariyla herkes dahada mutlu saglikli

icim rahatladi sagolun

karatay ile beslendigim günden itibaren basladi özellikle yemeklerden sonra uyuyana kadar devam ediyo
belkide karatay ile alakasi yok tesadüf sadece sonucta saglikli besleniyorum

Bence kendin tahmin yurutme cnm ..doktora git midene bir baktır ..rabbim şifanı verir inşş ..genelde karatay mideye iyi gelir sık sık yenilmediği için ama ,nden bu şekilde oldu anlamadım

karatay ile beslendigim günden itibaren basladi özellikle yemeklerden sonra uyuyana kadar devam ediyo
belkide karatay ile alakasi yok tesadüf sadece sonucta saglikli besleniyorum

Merhabalar öncelikle hosgeldiniz topigimize yazdıklarınızi okudum kesinlikle beslenmenizle ilgili sigara ve streste varsa tetikler bence bir dr ye gidebilirsiniz endoskopiye ihtiyac duyulabilir.suan rahatlamak icin; oradaki sistem ve ilac alinisi nasildir bilmem ama yemeklerinizin uzerine alacaginiz basit bir ilac size cok yardımcı olacaktir

Bence kendin tahmin yurutme cnm ..doktora git midene bir baktır ..rabbim şifanı verir inşş ..genelde karatay mideye iyi gelir sık sık yenilmediği için ama ,nden bu şekilde oldu anlamadım

tesekürler yok zaten tek ögrenmek istedigimde sizlerdede böyle bir rahatsizlik olup olmamasiydi .Beslenme tarzimi degistirdigim icin saniyordum.ama bencede sizin de yazdiginiz gibi alakasi yok
suan tatil var pazartesine kadar.sali günü aciliyo doktorlar
kesinlikle insallah sali günü doktora gidecegim.

merhabalar Hosbulduk bende cok mutlu oldum burada olmaktan herkes elinden geldigince yardimci oluyo
Allaha sükür stres ve sigara yok
Evet endoskopi yapabilirler bende simdi öyle düsündüm
1,5 yasindaki oglumu hala emzirdigim icin ilac pek alamiyorum birkac bitkisel caylar yapmaya calistim ilik süt felan idare ediyo ama yinede tekrarliyo zaten en kötü ihtimal doktorlar tatilde ama acil var artik acile giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…