Arkadaşlar yeni üye değilim. Ama ilk defa yazıyorum. Foruma ara sıra giriyorum şöyle bi bakınıp çıkıyorum. Özellikle diyetle ilgili olan konularaDiyete başlıyorum iki hafta şevkle devam ediyorum ama kilomun durduğunu görünce moralimi çökertip tekrar eski düzene geri dönüp emeklerimi heba ediyorum. Memnun da olmadan. Strese girince kendini yemeğe kaptıranlardanım. Pardon yemek demek doğru olmaz abur cubur ya da diğer tüm zararlılar...Karatay bir yaşam tarzı biliyorum ama meyvesiz ondan uzakta bi hayat tarzı düşünemiyorum.Ekmek olmadan yapabilirim, pirinci makarnayı da sevmem pek. Aslında kısmen karatay bana uygun. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Oldum olası yarışı sevmem. Yarış bende ters etki yapar her zaman. Hırs doğamda yok yani. Tek rakibim her zaman kendim oldum. Ama ortak amacı olan insanlarla birlikte adım atmak da hoşuma gider. Tek başıma yapamadığımı belki sizle başarırım. Denemek istiyorum en azından ;-) Konunun hepsini okuyamam haklı olarak.Şartları okudum birkaç yorumu okudum. Birbirimize destek olalım istiyorum. Sizce bende ışık var mı :)
Tereyag bulursun tereyag kullanmaya calis yada sut alabilirsen kaymaklarini biriktirip tereyag yapabilirsin....saglikli yasiyoruz da almanyadan yazan cok insan var onlar marketlerde bulduklari markalari yaziyorlar gecenlerde buyuk marketlerden aldiklari zeytinyaglarin markalarini yazmislardi,,,o siteye yazarak sorabilirsin hangi markaymis okuyanlar hemen yazarlar 20,000 den fazla,takipcisi var bizlarde dahil,,,
aramiiza hosgeldin
sende umit var....kendini cok iiyi. Taniyorsun ne yapip yapmayacagini biliyorsun ,,motivasyon had safhada birlikten kuvvet dogar demisler bizde o kuvvetle yaglarimizi yakiyoruz...
Hoşgeldin. Konunun ilk sayfasını okuman yeterli, aklına takılan diğer konularda istediğin zaman sorabilirsin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar misafirlikteyim takip edemedim sizleri
Akşam 19:20 yarım ızgara mezgit+biber turşusu+yarım bardak şalgam+salata+helva
Spor jillian ile kick box
Hoşgeldin cnmben karataya başladığımdan beri herkes karatayyapsın sağlığına kavuşsun istiyorum ondan srnde dahil herkeste ışık var tatlım karatayda meyve yasak değilki ,sadece sınırlı ..ben koca bir tabağın içine 1muz ,elma ,armut ,portakal 2 ,varsa çilek erik ..hele yazsa meyveyle beslenirdim bir oturuşta bütün meyvelerden 1tane yerdim ama inan şimdi alıştım . Günde 1tane meyve yiyebilirsin kahvaltıda (vazgeçemiyırsan)meyvede fruktoz var ve onunda faxlası zarar ondan çok yemiyoruz cnm ..kolay gelsin
Tam olarak ne yiyip içiyorsun cnm ..bi özet geçsene ,ayrıca yediğin yumurta ,yağlar. Vs doğalmı..enson saat kaçta yiyorsun yemeği ,eskiden çokmu ekmek yiyordun ????
Yediklerini bizimle paylasirsan hatalarini birlikte buluruz mutlaka bi yerlerde yanlis giden biseyler var
Uyaninca kahvaltidan yarim saat önce lahana-maydanoz kürü= Süper oluyo cildimede cok iyi geliyo
Sabah 7-8 gibi
Karatay kahvaltisi: Yumurta zeytin domates salatalik ceviz yesilllik süt yada dereotlu yumurta
(burada taze yumurta bulmak zor bulursam aliyorum yoksa marketlerden normal yumurta kullaniyorum )
Saf zeytinyaginida bulamiyorum bildigim en iyi zeytinyagini marketten aliyorum 1 yada 1,5 kasik kullaniyorum
Ögle 13-14 arasi
Izgara kabak yogurt ve corba yada brokoli yemegi ya da tavuklu salata
Arada tabi ZUMBA yapiyorum 20 dakika felan Tabi günlük jillian michaels Shred egzersiz programiyla spor yapiyorum (bu zamana kadar denedigim en etkili egzersiz programi)
Aksam 18.30-20.00 gibi
Firinda balik roka salatasi yada mercimek corbasi et köfte yada taze fasülye
Taze zencefilde günde 1 bardak iciyorum
Bu arada yardimlariniz icin simdiden tesekur ederim
Insallah,,,kac yasindasin kac kilosun canimTesekkürler siz o kuvveti yakalamışsınız ben de dahil olucam inşallah ;-)
Afiyet olsun canimKalkınca;soğan suyu
2bardak su
Sabah;maydanozlu yumurtalı salata
Domates salatalık
Peynir ,badem çekirdek cevizkarışık 1çay bardak ,2 kaymaklı kayısı
Öğlen ;1 kepçe çorba
Akşam ;1lahmacun ,bol salata ,acılı ezme,ayran,acı biber,
Spor;45dk yuruyuş
Afiyet olsun sekerim,,,,Selam kızlar misafirlikteyim takip edemedim sizleri
Akşam 19:20 yarım ızgara mezgit+biber turşusu+yarım bardak şalgam+salata+helva
Spor jillian ile kick box
Oh afiyet olsun cnmmezgiti çok severım bnde gerçi bütün balıkları severim :44 h helvada yenmiş ..menun çok güzel
Insallah,,,kac yasindasin kac kilosun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun sekerim,,,,
Uyaninca kahvaltidan yarim saat önce lahana-maydanoz kürü= Süper oluyo cildimede cok iyi geliyo
Sabah 7-8 gibi
Karatay kahvaltisi: Yumurta zeytin domates salatalik ceviz yesilllik süt yada dereotlu yumurta
(burada taze yumurta bulmak zor bulursam aliyorum yoksa marketlerden normal yumurta kullaniyorum )
Saf zeytinyaginida bulamiyorum bildigim en iyi zeytinyagini marketten aliyorum 1 yada 1,5 kasik kullaniyorum
Ögle 13-14 arasi
Izgara kabak yogurt ve corba yada brokoli yemegi ya da tavuklu salata
Arada tabi ZUMBA yapiyorum 20 dakika felan Tabi günlük jillian michaels Shred egzersiz programiyla spor yapiyorum (bu zamana kadar denedigim en etkili egzersiz programi)
Aksam 18.30-20.00 gibi
Firinda balik roka salatasi yada mercimek corbasi et köfte yada taze fasülye
Taze zencefilde günde 1 bardak iciyorum
Bu arada yardimlariniz icin simdiden tesekur ederim
Midendeki bu sıkıntı her zamanmı oluyor yoksa akşamlarımı ,i
Kızlar bişiy sorucam ;ton balığı yiyormusunuz ????sağlıklımı ,:44:
SABAH9.00)
KKK
ÖĞLE15.00)
5 tane küçük çiğ köfte (kıvırcıkla)
ayran
AKŞAM19.30)
3 küçük çiğ köfte(kıvırcıkla)
1 kase mercimek çorbası
ayran
:124::124:
Günümün özeti,
Geç uyandığım için,
13:30 gibi KKK menüsü, + 2 gün kurusu...
17:30 gibi şekersiz Türk kahvesi
19:30 gibi,
Iki parça fırında tavuk, bol turşu, marul, yoğurt...
Veee,
Dükkanı kapattım.
+ 10dk ev kardiyosu (hop hop hoplama, zıp zıp zıplama)
+20 dk zumba
+10 dk oryantal
Bugünlük bu kadar... :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kurden olbilirmiki digerlerinde yaspacak bisey yok,,,yumurtayi bulamayan cok kisi var ondaan degldir
karatay ile beslendigim günden itibaren basladi özellikle yemeklerden sonra uyuyana kadar devam ediyo
belkide karatay ile alakasi yok tesadüf sadece sonucta saglikli besleniyorum
karatay ile beslendigim günden itibaren basladi özellikle yemeklerden sonra uyuyana kadar devam ediyo
belkide karatay ile alakasi yok tesadüf sadece sonucta saglikli besleniyorum
Bence kendin tahmin yurutme cnm ..doktora git midene bir baktır ..rabbim şifanı verir inşş ..genelde karatay mideye iyi gelir sık sık yenilmediği için ama ,nden bu şekilde oldu anlamadım
Merhabalar öncelikle hosgeldiniz topigimize yazdıklarınızi okudum kesinlikle beslenmenizle ilgili sigara ve streste varsa tetikler bence bir dr ye gidebilirsiniz endoskopiye ihtiyac duyulabilir.suan rahatlamak icin; oradaki sistem ve ilac alinisi nasildir bilmem ama yemeklerinizin uzerine alacaginiz basit bir ilac size cok yardımcı olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?