Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

elllerine emeğine sağlık kediciğim..tavayla nasıl vurdun bu güzel başa ya

ablacım gerçekten maşallah..bende 52 beden gıyıyordum şuan 44 beden gıyıyorum rabbime hamdolsun..bende gun gelır gıyerım dıye sakladığım kıyafetlerımı gıydıkçe şevklenıyorum..ayrıca ben senin klask şıklığını yiriiimm yiiriimmm

Allah bağışlasın dedigim ilaclari gebeler bile kullanabiliyor zaten sorun olusturacak bisi degil yani ama tabiki benimki öneri

muck..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

az degıl mı bu? doydun mu? yanına bısı daha yeseydın.. acıkmadın mı bu saatlerde?

.

Sevgili evrimkuzeycigim,o ne guzel menu bildirmek oyle,yeminle guldurdun beni.Opuyorum seni canim.

sen güldüysen güzel oldu o zaman.. sen hep gul güzel insan..

Ben tenekede aldigim icin tortuyu gormuyorum sizmayla kiyaslayinca sizmadan daha akiskan ve daha hafif sizma agir geliyor bana kivami fazla oldugu icin birde yesilimsi bir reenk buna ilk sıkim ilk hasatta diyorlar

:)

yesılımsı renk soğuk sıkım ıcın mı dedın? bende kı baya acık bır sarı

Evet ya ust uste 2 hafta sasirdim bende kg verenler duruldu ben acildim,,,haftaya insallah hepimiz kg veririz
afiyet olsun sekerim,,,,doktor ne dedi oglana sorun neymis

kotu yaa Gul abla.. antıbıyorık verdı.. kaçamadık antıbıyotıkten.. genız akıntııs cok fazla.. ne zaman rahat uyuyacak su cocugum.. 3 haftadır ne o adam gıbı uyuyor ne de ben..

balina da balık degıl mı cıgerım.. nıye mıden kalktı

ya doğru mu anladım.. taze zencefıl günde bır bardak nasıl?? taze zencefılın günde 2.3 gr ı gecmemesı gerekiyor.. sabah maydonoz lahana.. arada zencefıl suyu.. mıdenı cok zorlamıyor musun sence?? naçizane öneri..??

hayırlı cumalar ablam

KAÇ YAŞINDAYDIN NASIL YANİ 3 YILDIR

Gec oldu cevap ama anca valla. Benim cocuklar arka arkaya oldular kizim 10 ayliga yakinken ogluma hamile kaldim . kizimi dogurduktan sonra hic regli olmamistim . oglumu dogurduktan sonra da bir yil olmadi gun bugunmus. İste ondan tam uc yil oldu regle ara vereli. Oyle dinlenmek istiyorum ama nerdeee...

ya doğru mu anladım.. taze zencefıl günde bır bardak nasıl?? taze zencefılın günde 2.3 gr ı gecmemesı gerekiyor.. sabah maydonoz lahana.. arada zencefıl suyu.. mıdenı cok zorlamıyor musun sence?? naçizane öneri..??[/QUOTE]

Hayır belki yanlış yazdım bir tane ince dilimlediğim zencefili bir büyük bardak suda kaynatıyorum
Küçük bir dilim yani

Aman iyi bari 3yil diyince bende korktum

Ozlettin kendini kizdin sandim bana

Ben çok seviyorum balık ama Ne bilim buyuk balıklardan midem bulanıyor ..ton balığı kılçıksız çok guzel de,ilçedeyız biz ,buranın yerli sazanı var..burda millet sadece onu yer oyle sevıyorlar yanı ..bizde aldık ,ozaman diyette falanda değilim bi guzel satıcının tavsıyesı ıle kızarttım ..eşimde bnde sevmedik ,iiçinden koooccaman kılçıkmı diyim kemikmi ,çıktı ..o kılçıkşarda midemi bulandırdı ..buyuk balk yıyemedim bisure ..şimdi ,kılçıksız yada kuçuk balık yıyorum

Birde ben söyleyeyim yasak canım yasak

Öğle doydunmu ? Çiğ kofteyi abartmissin

Sporuna bayıldım insan sevdigi sporu yapinca daha bir istekli oluyor.

Evet doydum hamd olsun.canım fazla bişey istemedi
Çiğ köfte konusunu sağolsun arkadaşlar söyledi fazla kaçmış.Hata yaparak doğruları öğreniyorum.:114::114:

Bugünkü sporum süperdi 1 saat gayet tempolu yürüdüm 30 dakikada egzersiz hareketleri yaptım yuppiii cok terledim suan bademcikler yaniyor:)))

Hayır belki yanlış yazdım bir tane ince dilimlediğim zencefili bir büyük bardak suda kaynatıyorum
Küçük bir dilim yani[/QUOTE]

anladım.. ben bır bardak taze zencefil suyu deyınce.. konsantre sandım.. belkı maydonoz ve lahana suyu rahatsız edıyor olabılır..

Aman iyi bari 3yil diyince bende korktum

Ozlettin kendini kizdin sandim bana

sonay gunlerdır halımı bı görsen.. bazen alıntıları bıle yapıyorum yapıyorum yazamadan çıkıyorum.. yetemiyorum bır turlu güne.. kuzey okula başladığından berı 5 parça oldum.. ev ıle bıle ılgılenemıyorum bır haftadır.. ben bır terk SELENE kızarım bu camiada.. sarsarım onu her gun sık sık.. o da alıştı.. bır gun sarsmayınca uyarıyor benı saolsun.. bugunu atladın dıye..

o kadar dıkkat edıyorum.. 4 lerde yemegı bıtırıyorum.. ustune 300 gr almışım bır de.. ona da moralım bozuk.. şevkim kırılıyor.. uzadı da uzadı su fazlalıklar.

e işin zor hemşire.. kılçıksız balık benım bıldıgın bır somon da, bır de tavuk balığında olmaz.. sanırım onlarda senın oralarda bulunmaz. ton balığı uygun olsa ıdı.. ıyı olurdu.. bende tüm tavuğu asla yıyemem.. düşüp bayılırım onu parçalarsam ayırırsam mesela.. korkunç geliyor bana nedense..

Bugünkü sporum süperdi 1 saat gayet tempolu yürüdüm 30 dakikada egzersiz hareketleri yaptım yuppiii cok terledim suan bademcikler yaniyor:)))

bademcıkler de yanıyor .. süper olmus hakıkaten.. ustune de ıkı top dondurmaa.. terını koruyamıyorsun sen sonay.. tam sopalıksın.. çıkarken yanına eşarp al.. boyun bolgenı terleyince muhakka sar.. o eşarbı gogsunun ıcıne kadar sok.. ay sız benı toptan öldüreceksiniz.. bir selen, bir sen.. bir de kedi !!!!

Küçük bir dilim yani

anladım.. ben bır bardak taze zencefil suyu deyınce.. konsantre sandım.. belkı maydonoz ve lahana suyu rahatsız edıyor olabılır..

sonay gunlerdır halımı bı görsen.. bazen alıntıları bıle yapıyorum yapıyorum yazamadan çıkıyorum.. yetemiyorum bır turlu güne.. kuzey okula başladığından berı 5 parça oldum.. ev ıle bıle ılgılenemıyorum bır haftadır.. ben bır terk SELENE kızarım bu camiada.. sarsarım onu her gun sık sık.. o da alıştı.. bır gun sarsmayınca uyarıyor benı saolsun.. bugunu atladın dıye..

o kadar dıkkat edıyorum.. 4 lerde yemegı bıtırıyorum.. ustune 300 gr almışım bır de.. ona da moralım bozuk.. şevkim kırılıyor.. uzadı da uzadı su fazlalıklar.

e işin zor hemşire.. kılçıksız balık benım bıldıgın bır somon da, bır de tavuk balığında olmaz.. sanırım onlarda senın oralarda bulunmaz. ton balığı uygun olsa ıdı.. ıyı olurdu.. bende tüm tavuğu asla yıyemem.. düşüp bayılırım onu parçalarsam ayırırsam mesela.. korkunç geliyor bana nedense..[/QUOTE]

Seninki daha komikmiş küçük kılçıklı yıyorum artık ya okadar değil ,burda nirde bulacam tavuk balığını

Küçük bir dilim yani

e işin zor hemşire.. kılçıksız balık benım bıldıgın bır somon da, bır de tavuk balığında olmaz.. sanırım onlarda senın oralarda bulunmaz. ton balığı uygun olsa ıdı.. ıyı olurdu.. bende tüm tavuğu asla yıyemem.. düşüp bayılırım onu parçalarsam ayırırsam mesela.. korkunç geliyor bana nedense..[/QUOTE]

Ilk sene olunca ondan yetisemiyorsun veya kendini bu anlamda fazla zorluyorsun eskiden bizim pesimizde kosan annemiz yoktu yaaa ilk gun okula goturdu okadar arkasi kendi kendine geldi zorlandigimida hic hatirlamiyorum tabii sizin durumlar cok farkli daha 5 yasinda sen goturup getirmek zorundasin ama bir sure sonra sende oda bu tempoya alisirdiniz allah kolaylik versin. Moralini bozma canim yaa gul ablaya bak aylarca kilo verememis simdi herhafta enaz 1kilo veriyor yag oranin cok olmayinca bence ondan zorlaniyorsun yoksa yaptiklarinda yanlis bisi yok

:))))Ya evet bende hep kediye kızıyorum bide,esarp isini kesinlikle bir sonraki yürüyüşte yapicim sözzzzz

saat 2 itibariyle start I t upumu yaptim.. yatmaya gidiyorum.. baska turlu olmuyacak..eger kendiligimden sizmazsam bunu haftada 3 yapmam lazim yoksa digger bolgelere erimiycek .. 3 haftadir olculer sabit..vakit bosa gecmesin. uykudan fedakarlik edicez artik.. hem bu saatte yapinca daha etkili :)) sabaha kadar yag yakiyorum leptinle beraber :)

Sizma rengine yakin bir renk oluyor ,,,,icine baska yag karistikca rengi. Aciliyor demekki o zamanda riviera oluyor....sari renkli nasil ilk sıkim ooluyorki bilemedim,,,,,antibiyotikle insallah iyilesir sende oda rahatlar
:),,simdi anlasilmistir
26 yaşındayım son kiloma bakmadım 58 ya da 59 dur tartıya çıkmaya korkuyorum da iki gündür
Ben okudum bildirimler Pazartesi diyo ama içerikte Cuma verilmiş ben mi yanlış anladım ki
Fazlada kg yokmus esasen,,,,...ben topigi acarken kurallara yazmam gerektigi icin pazartesi yazdim...biraz kalabaliklasinca cogunlugun istegine gore cumaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…