Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

..............kahvaltımı yuklemeye çalıştım ama

Eklentiler

• $image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 54

Çok güzel bir alıntı. Rezene anason prolaktin i calistirio adet gecikmesi yapıp bende. .Çünkü süt arttırır. Ben hala emziriorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok başarılı olmuş

almış olmaktan iyidir haftaya da kg gider

itirafta ediyorum aslında gül abla kaçamaklarım evet olduğu için bence bi kaç haftadır gel gitler oldu kilomda 76 lı rakamdan düşemedim mesela, bu haftadan itibaren kaçamağıda keserek ilk hedefime gelmeliyim artık bence.... regl zamanı haftam oluyo bu kaçamaklar nedense

marul neki hemen aciktirir.. baliklarinda az.. acikmadiysan sorun yok canimcim..
Acıkmadım hiç, hatta geç yattım gece. Ama balığı yediğim an bir sorun yoktu, gece aklıma geldikçe mideme birşeyler oluyordu. Evde de balık pişirmişler. Yine yiyeceğim.

Çokta güzel oluyor vurmak.

afiyet olsun sarı kedim
Herkese gunaydin
bugün ogleden sonra Anneme gidecgiz insallah. Kahvaltimi yaptim ev topluyorum.
Kizim babaannede oglusum (topagim diyorum ben ona) uyuyor. Ev bir sessizlesti..
iyi gezmeler canım,,,,sessizliğin tadını çıkar canım benim bakacak kimsem yoktu bi yarım saat şu çocukları götüren olsada bi kafa dinlesem derdim
Güzellikler hepinize kocaman günaydınnnn

kahvaltım:10.30
kkk
tünaydın canım

afiyet olsun
..............kahvaltımı yuklemeye çalıştım ama
görünüşü güzel afiyet olsun canım
seni seni seni demak kaçamaklar olmuş al o zaman aklın başına gelsin bi daha yapma yaz geliyor yazzzzz
arkadaşlar çizelgeler neden gözükmüyor

ben görüyorum seninkini ve diğerlerini

slm

topiğinizin sessiz takipçisiydim ,
geçmişte kalori diyeti tecrübem olmuştu ama artık o sistemi uygulayamıyorum
ve uzun zamandır aklımda olan karatay tipi beslenmeyle devam etmek istiyorum
ama bilgim yok denecek kadar az. canan karatayın videolarını izledim 2 öğün yiyin 3. öğün hastalıktır diyor
ama internette örnek menülere bakınca öğle öğünü ve ara öğünde var:26:
ve daha bir sürü soru var aklımda..
benide kabul ederseniz aranızda olmak isterim

merhaba aramıza hoşgeldiniz

sessiz takipçilerimizin sesi çıkınca bir karataycı daha ailemize katıldı diye mutlu oluyoruz

örnek menüler kişileri yanıltıyor, ara öğün yok, ara öğün yapanın leptini çalışmaz o zamanda kg veremez,,,o alışma aşaması için örnek olabilir,,

alışana kadar yada erken kalkan kişiler 3 öğün yapabiliyorlar, ama öğünlerden 2.yada 3. sü hafif oluyor,,,alışınca vücut zaten 3. istemiyor

aklınıza takılanları istediğiniz zaman sorabilirsiniz

Hoşgeldin. :)))

o vakit hoşbuldumm

bu işin hevesli ama acemisiyim hatalarımı ,eksiklerimi, fazlalarımı sizler uyarın ... bende menümü düzeltiyim

kendimi biraz tanıtıym
25 yaşndayım 1 oğlum var
boyum 168 kilom 80.8 hedefim 65
bi kaç gündür 2 öğün 1 ara şeklinde besleniyordum ama menülerim birebir karataya uygun değil
yarından itibaren karataya uygun beslenmek istiyorum
ilk gün için menü önerisi verirmisiniz:26: bide en çok aklıma takılan kuru incir tüketebiliomuyuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…