Oh oh, arı gibisin pek çalışkansın maşallaaahhh
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
uyaninca normal su+karbonatli su
10.30 kkk+2 lorlu kurabiye+yesil cay
17.30 1 tabak kurufasulye+2-3 kasik patlican oturtma ustune bolyogurt pulbiberli
gun icinde limonlu siyah cay
spor tibet21li
Sabah ;kkk
Akşam;2kepçe tarhana çorbası
1porsiyon kuru fasulye
2küçük kaşık bulgur pilavı
Salata ,cacık ..
3mil leslie yapıldı
2,5lt su içtim
Akşamı erken yedim bu aradageç olunca şişkinlik yapmadın diye
tesekkur ederim canimGeçmiş olsun
ooooo daha yolun basinda kg veremiyorum diye basladin oyle hemen soylenmek yok sabirli olacaksin ben 7 ay ayni kg da kaldim bi de ustune 2 kg aldim 11 aydir 1 kere kacamak yapmadigim halde,,,,mizitma sümsügü kafana yersin:):):)....Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz :)
Ben kilo vermeye dair umudumu yitiriyor gibiyim sanki ya :/ kızlar toparlayın beni :)
Bi de iki gündür karnımda bi şişkinlik var gibi, kendimi ağır hissediyorum :/ kaçamak falan da yapmıyorum, karatay'a uygun besleniyorum ama bilemedim... 63'te kaldım, inemiyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun canimSabah ;kkk
Akşam;2kepçe tarhana çorbası
1porsiyon kuru fasulye
2küçük kaşık bulgur pilavı
Salata ,cacık ..
3mil leslie yapıldı
2,5lt su içtim
Akşamı erken yedim bu aradageç olunca şişkinlik yapmadın diye
Afiyet olsun canim..kurabiye yeyince kg da fark oluyormu artma gibiuyaninca normal su+karbonatli su
10.30 kkk+2 lorlu kurabiye+yesil cay
17.30 1 tabak kurufasulye+2-3 kasik patlican oturtma ustune bolyogurt pulbiberli
gun icinde limonlu siyah cay
spor tibet21li
Günaydınnn
ben her gün 5.30-6Ben alışkınım bu duruma hafta içi yedi hafta sonu en geç sekiz ayaktayım
diyetteyim demene gerek yokki tatlım :)Cuma günü midemde tek bir hava deliği kalmayana kadar yedim yine. Önceki günler gibi. Akşamında karar verip buraya yazarak ilk adımı attım. Cumartesi tartıya çıktım en son 54 gösteren tartım 57.5 u gösteriyodu. Moralimi bozmadım. Hak ettin sen dedim kendime. Ben daha fazla bekliyodum cünkü normal değildi yediklerimCumartesi karataya başlayamazdım misafiliğe gidecektim. Diyet mevzusunun açılmasını istemiyodum. Aaa sen yine mi diyettesin diyeceklerdi.
İştahım da açık değildi az yedim akşam da yoğurt salatayla bitirdim günü. Leptini çalıştırmışımdır diye düşünüyorum. Öğünlerim arasında 6 saat vardı.
Gelelim bugün sabaha tartıya çıktım. Karataya başlangıç kilom belli olsun diye. Artık cuma çıkarım bi daha. Tartı 56.2 gösteriyodu. Vücuttaki ödemi dün attım galiba.
Bi de arkadaşlar kilon az diyebilirsiniz. Ben hepinizi anlıyorum. Ben galiba kilo konusunda takıntılı oldum yıllar içinde. O yüzden alıp veriyom alıp veriyom. Artık kilo konusunda bi düzenim olsun istiyorum. Hayatım bu konuya endeksli olsun istemiyom. Dışarı çıkıcam diyetteysem kendimi yoksun bırakıyom, değilsem kıtlıktan çıkmış gibi yiyom.
E ee şimdi ayrıntılı kilo bildirimi cuma olcak cumaya kadar ben sürekli menü bildirimi yapıcam de mi
Uyuyamadığından mı başka bi uğraşın mı varben her gün 5.30-6şuan gerçekten uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?