Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah ;kkk
Akşam;2kepçe tarhana çorbası
1porsiyon kuru fasulye
2küçük kaşık bulgur pilavı
Salata ,cacık ..
3mil leslie yapıldı
2,5lt su içtim
Akşamı erken yedim bu arada geç olunca şişkinlik yapmadın diye

uyaninca normal su+karbonatli su

10.30 kkk+2 lorlu kurabiye+yesil cay

17.30 1 tabak kurufasulye+2-3 kasik patlican oturtma ustune bolyogurt pulbiberli

gun icinde limonlu siyah cay

spor tibet21li

tesekkur ederim canim

ooooo daha yolun basinda kg veremiyorum diye basladin oyle hemen soylenmek yok sabirli olacaksin ben 7 ay ayni kg da kaldim bi de ustune 2 kg aldim 11 aydir 1 kere kacamak yapmadigim halde,,,,mizitma sümsügü kafana yersin:):):)....

Afiyet olsun canim
uyaninca normal su+karbonatli su

10.30 kkk+2 lorlu kurabiye+yesil cay

17.30 1 tabak kurufasulye+2-3 kasik patlican oturtma ustune bolyogurt pulbiberli

gun icinde limonlu siyah cay

spor tibet21li
Afiyet olsun canim..kurabiye yeyince kg da fark oluyormu artma gibi

Bugun odalari tip kose toplarken 3 tane titresimli kemer buldum 1 ini yillar once gazeteden kuponla almistim 2 side kizkardesiminmis kaldirmisim dolaba dolabi bosaltip diger odaya alacaktim o zaman buldum:):). Evdekileri unutmusum isyerinde yapiyorum eve gelince yapmiyorum haftasonlari yapmiyorum faydasi olmuyordu,,,,isleri bitireyim gun bitsin hem iste hem evde duzenli kullanayim

Cuma günü midemde tek bir hava deliği kalmayana kadar yedim yine. Önceki günler gibi. Akşamında karar verip buraya yazarak ilk adımı attım. Cumartesi tartıya çıktım en son 54 gösteren tartım 57.5 u gösteriyodu. Moralimi bozmadım. Hak ettin sen dedim kendime. Ben daha fazla bekliyodum cünkü normal değildi yediklerim Cumartesi karataya başlayamazdım misafiliğe gidecektim. Diyet mevzusunun açılmasını istemiyodum. Aaa sen yine mi diyettesin diyeceklerdi.
İştahım da açık değildi az yedim akşam da yoğurt salatayla bitirdim günü. Leptini çalıştırmışımdır diye düşünüyorum. Öğünlerim arasında 6 saat vardı.
Gelelim bugün sabaha tartıya çıktım. Karataya başlangıç kilom belli olsun diye. Artık cuma çıkarım bi daha. Tartı 56.2 gösteriyodu. Vücuttaki ödemi dün attım galiba.
Bi de arkadaşlar kilon az diyebilirsiniz. Ben hepinizi anlıyorum. Ben galiba kilo konusunda takıntılı oldum yıllar içinde. O yüzden alıp veriyom alıp veriyom. Artık kilo konusunda bi düzenim olsun istiyorum. Hayatım bu konuya endeksli olsun istemiyom. Dışarı çıkıcam diyetteysem kendimi yoksun bırakıyom, değilsem kıtlıktan çıkmış gibi yiyom.
E ee şimdi ayrıntılı kilo bildirimi cuma olcak cumaya kadar ben sürekli menü bildirimi yapıcam de mi

Ben alışkınım bu duruma hafta içi yedi hafta sonu en geç sekiz ayaktayım
ben her gün 5.30-6 şuan gerçekten uyumak istiyorum

diyetteyim demene gerek yokki tatlım :)
şahsen ben demiyorum
her cuma kilo bildirimi ve her gün yediğin içtiğin yaptığın herşeyi yazacaksın :)

CANAN KARATAY'DAN ALINTI

''Fazla kilolarınızı verdiyseniz, hareket halindeyseniz, çok az miktar pide ekmek, makarna yiyebilirsiniz. Tabii 5 kilometre yürümek şartıyla!!!''

ah ahh daha çok var

ben her gün 5.30-6 şuan gerçekten uyumak istiyorum
Uyuyamadığından mı başka bi uğraşın mı var

[/QUOTE]diyetteyim demene gerek yokki tatlım :)
şahsen ben demiyorum
her cuma kilo bildirimi ve her gün yediğin içtiğin yaptığın herşeyi yazacaksın :)[/QUOTE]
Haklısın tamam ben de şimdi çizelgeyi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…