Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Azıcık bişey yicez ama 5 km karşılığında. Sağlıklı olmak zor be

afiyet olsun
pakette olanların free range yazanlarından alabilirsin canım
O okunmuş peygamber hurması bikerem cidden ..bu sabah bitane yedim ..bebiş için

okunmuş olduğu için bu seferlik affettim sopayı vurmıştum geri aldım...bebiş için incir yemek gerekiyormuş hamile kalmak isteyenler hep onu yiyorlarmış,,,biraz kg ver o zaman incir yersin

Vuuuu acıttın yav neyse hakettım ablanın vurduğu yerde haklıysa morgül biter

Şimdilik soğan kürü yapıyorum abla biraz kilo verince inş kendiliğinden olur diye temenni ediyorum bu arada kardeşimde çift rahimli demiştinya ,onun çocuk varmı abla :44:

Vuuuu acıttın yav neyse hakettım ablanın vurduğu yerde haklıysa morgül biter
ablalar sevgiyle vururlar kıyamadan onun için mor gül biter
Şimdilik soğan kürü yapıyorum abla biraz kilo verince inş kendiliğinden olur diye temenni ediyorum bu arada kardeşimde çift rahimli demiştinya ,onun çocuk varmı abla :44:

inşallah canım allah isteyen herkese biran önce versin topiğimizdekilere özellikle

çocuğu yok,,,,o izne gelince ameliyat olacak

Son düzenleme:
ablalar sevgiyle vururlar kıyamadan onun için mor gül biter

inşallah canım allah isteyen herkese biran önce versin topiğimizdekilere özellikle

çocuğu yok,,,,o izne gelince ameliyat olacak

Ne ameliyatı abla çift rahimde üstüste birkaç düşükten sonra iki rahimi de açıp tek bir rahim dikiyorlar ...bunuda türkiyede doktorlar pek tavsiye etmiyor ..hamileliğine engel başka birşeymi varki :44:inş olur onunda ..ya çokmu soru sordum ..bu durum çok yaygın değilya abla ondan ,kimi bulsam bisuru soru soruyorum

teşekkürler , fındık yağı marketlerde satılanlardan kullanabilirmiyim ?
Boyum 1.60
İstikrarlı olsam bir ay ya da 1.5 ay gibi sürede hedefime ulaşırım gibi geliyo
zaten fazlalığın yokmuş
hedeflediğin kiloyada ulaşırsın umarım
Afiyet olsun. İnsanın gözü doyuyo önce. Ben daha kahvaltı yapmadım arkadaşı bekliyom
teşekkürler
ohhh ne güzel , allah zihin açıklığı versin

cnm evde karataya uygun sadece tereyağı olduğu için onu tercih ettm.
hakiki zeytin yağım yok , önerebileceğiniz bir markanınki varsa ondan alıym

marketlerdekiler sanırım yararlı değil
başka yerlerden bulabilirsin

Günaydın Hayırlı pazarlar.hosgeldin aramıza.
kahvaltın harika gözüküyor.bende ilk günlerde (15 gün önce) gercekten banada fazla geliyordu ben azalttım. Manisa-Balıkesir yöresinde gercekten hakiki zeytinyağı bulabilirsiniz. Ben manisalıyım.eşim Balıkesir li gercekten kendimi şanslı hissediyorum.en hakiki zeytinyağını tüketiyoruz.tanıdıkların varsa oralardan sipariş verebilirsin.

o 2 kere aldırdı,,,,çabuk hamile kalıyor biri karnında kurudu onun için aldırdı,,,diğerinide eşinden ayrılmak üzereydi bakacak kimse yok diye aldırdı kendisi seyyar zaten kısın bende yazın iş seyahatinde bebeğe kim bakacak anne olsa o bakardı ama
,
kardeşim bişeyi hemen duysun hemen yaptıran cinslerden, doktor dedi diye hemen olacakmış evli bile değil ,,bizim kedinin değişik versiyonu o hemen almayı seviyor bu hemen yaptırmayı,,,bi gün abla hacemat duydun mu hiç dedi duymadım dedim akşam eve geldi yaptırmış, aynaya bakıyor aa buramda çizgi var diyor akşam geliyor botoks yaptırmış,,,kaşını aldırmaya gidiyor kontur denen dövme den yaptırıp geliyor

arkadaşlar da önermişler Balıkesir, datça ve bursa da kavl.ak var ben kav.lak tan alıyorum bir yıldır

fındık yağı sızma ve soğuk sıkım gibi ısıya çok dayanıklı değil onun için soğuk şeylerde mesela salata, zeytiniçi, yemeklerin altını söndürdükten sonra falan kullanabilirsin ama gerçeğini bulman lazım bazılar karısık

Son düzenleme:
Afiyet olsun ödülünü hak etmişsin gerçekten

Tamam yav cezamız neyse çekeriz ..tavaysa tava ..buyrun başım

Tavsiyelerini dikkate alıcam tabi ki

Evet cnm menulerını yaz hergun inş istedığın kiloya ulaşacaksın
İnşallah

Evet bugün saat sekiz buçuk gibi limonlu maydanoz, bi tane elma yedim ve yeşil çay içtim.
11.00 de de karatay kahvaltısı yaptım.
Hafta sonları bu şekilde başlamayı düşünüyorum. Arkadaş kalkıncaya kadar beklersem açlıktan kendimi kaybedebilirim yoksa
Şimdi niyetim 6 ya kadar kendimi tutmak

yanlış yapmışsın canım meyve tek başına yenmeyecek yanında mutlaka proteın olacak ya süy iç ya yoğurt peynir gibi bişeyler ye yanında yada sadece kuruyemiş ye....senın yerınde olsam arkadaşımı hiç beklemem kalktıktan sonra yarım saat içinde kkk yapılması gerek ne kadar erken yaparsan o kadar çok metabolizman çalışır sabah kkk metabolizmayı %30 fazla çalıştırıyor arkadaşın kalkana kadar çalışmış olur ,,,,

Kardeşin gözüme çok şeker görüktü bende çok meraklıyımdır hacemat ,sülük ,vs herşey var keşke buyutseymiş ,kıymasaymış

Ya meyveyle protein ööle mi bilmiyordum teşekkürlerHafta sonu ya ayrı kahvaltı yapmak garip olcak. Hafta sonu esnek olayım bu konuda.

Sabah ;kkk(7.30)

Akşam ;1kepçe k fasulye ,
1porsıyon hindi sote
Havuçlu salata
2kaşık yoğurt ,1kaşık bulgur pilavı

Öğlen;40dk tempolu yurudum

Yatmadan 3mil leslie yapıcm
3lt ye suyu tamamlıyorum inş

Kardeşin gözüme çok şeker görüktü bende çok meraklıyımdır hacemat ,sülük ,vs herşey var keşke buyutseymiş ,kıymasaymış

bizde dedik ama 19 yaşındaydı, anne yok baba yok kendisi abi yanında sığıntı gibiydi o yüzden erken evlendi, boşandıktan sonra kendisini sığınacak yeri yoktu ki bebeği nereye sığdıracaktı oda haklıydı,,,boşandıktan sonra bende 1 sene bende kaldı 2 odalı bir evde 3 küçük çocuk 2 biz 1 kendisi 6 kişiydik ev ev üstüne olmuyor eski eşim kendi hatalarını ona yüklemeye onu suçlamaya başladı evden gitmesini istedi oda gitti,,, başka arkadaşının yanında 2 sene kaldı, ben 4 odalı eve taşınmıştım geri aldım yanıma kıyamadım adam İstanbul da çalışıyordu 2 hafta da bir geliyordu bişey diyemedi...sonra ev tuttu gitti o sırada ben boşandım evini kapattı tekrar bana geldi sonra şehirdışın da iş buldu 7 ay orada 5 aay bende kalıyor,,,,karman karışık bir hayatı var anlayacağın

Ya meyveyle protein ööle mi bilmiyordum teşekkürlerHafta sonu ya ayrı kahvaltı yapmak garip olcak. Hafta sonu esnek olayım bu konuda.
topikte olmanın faydaları bilinmeyen bir sürü şey öğreniliyor,,

afiyet olsun menün güzel olmuş, yoğurt bol bol ye zayıflamaya etkisi çok

Günü özetleyecek olursam,

11 gibi KKK; bir yumurta'nın yerini muz'la doldurdum. Gün kurusu yemedim.

15 gibi, bir bardak şekersiz Türk kahvesi

Yaklaşık bir lt içine limon dilimi atılmış su

18.30; bir porsiyon yeşil fasulye, 3 tane çiğ köfte, bol pul biberli yoğurt

-ders çalıştığım için spor falan yapmadım, ama oturduğum ve yattığım yerden Ders notlarını okurken de yapabileceğim bacak hareketleri falan yaptım.

Dükkanı kapattım diyemiyorum çünkü çay falan içerim muhtemelen, gece uzun; yarın vizem var....

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…