Azıcık bişey yicez ama 5 km karşılığında. Sağlıklı olmak zor be
günaydınnn mutlu pazarlar
hava çok güzel burda
bazen kendimi güneş enerjisiyle çalışıyor gibi hissediyorum , güneşi görünce daha bi mutlu çıkıyorum yataktan , günüm daha güzel geçiyor
ilk karatay günüm , ilk kahvaltım tecrübeli karataycılar yorumlayın.. eksiğim ya da fazlam varmı :26:
okadar doluki tabağım ,nasıl bitiricem ben bunları diye kara kara düşündüm
en son ilkokuldayken böyle zorla yemek yediğimi hatırlıyorum
Eki Görüntüle 1078839
günaydın,,,
afiyet olsun canım
görünüş güzel zeytini o kadar çok yemene gerek yok zaten en az 10 tane olsun ama yağın içinde olsun bol yağ yememiz gerekiyor ki yağları eritelim
maydonoz ve tereyağının yarısını yiyebildim, 3 de sarı zeytin kaldı
evde hakiki zeytin yağı yok , yağ işini nasıl yapıyorsunuz kızlar , hangi yağı kullanmalıyım:26:
afiyet olsunGünaydın şimdi kahvaltı yapıyordum tam vaktinde bildirin geldi bbbasakkk sabah 6 km tempolu yürüyüşümü yaptım.canımda kahvaltıda tereyağlı ev ekmeği istedi bendr dayanamayıp yedim avuc içimden biraz büyük ince bir dilim.biraz içim rahatladı tesk. Ederim buda ödül oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pakette olanların free range yazanlarından alabilirsin canımgeçmiş olsun , dinlene dinlene yapın :)
yumurtayı serbes gezen tavukdan alıyoruz ama tavuğu bulamam , hazır paket tavukları tüketmiyimmi :26:
sende hoşgeldin
hoşbuldummm
afiyet olsunn
57 kilo çok değil ama boyun kaç :26:
diyetteyim dediğin zaman daha çok üstüne geliyolar , bende sinir oluyorum
O okunmuş peygamber hurması bikeremcidden ..bu sabah bitane yedim ..bebiş için
Vuuuuafiyet olsun canım ,,,,,bu hurma için
kaçamak yapmış kimi yakalarsanız vurun kafasına beni beklemeyin hemen kesin cezasını
günaydın canım
günaydın canım
karatay sağlıklı beslenme diyet değil onun için diyetteyim demene gerek yok, doğruyu söyleyemeyeceğin yerlerde mideme dokunuyor rahatsızlık yapıyor gibi şeyler söyleyerek atlatabilirsin..takıntılı olmak istemiyorsan kg verdim diye yine eski düzenine dönme karatayda da alırsın onun için düzenini devam ettirmen lazım canım,,,
afiyet olsun canım ,,,,,bu hurma için
kaçamak yapmış kimi yakalarsanız vurun kafasına beni beklemeyin hemen kesin cezasını
günaydın canım
günaydın canım
karatay sağlıklı beslenme diyet değil onun için diyetteyim demene gerek yok, doğruyu söyleyemeyeceğin yerlerde mideme dokunuyor rahatsızlık yapıyor gibi şeyler söyleyerek atlatabilirsin..takıntılı olmak istemiyorsan kg verdim diye yine eski düzenine dönme karatayda da alırsın onun için düzenini devam ettirmen lazım canım,,,
afiyet olsun
pakette olanların free range yazanlarından alabilirsin canım
okunmuş olduğu için bu seferlik affettim sopayı vurmıştum geri aldım...bebiş için incir yemek gerekiyormuş hamile kalmak isteyenler hep onu yiyorlarmış,,,biraz kg ver o zaman incir yersin
ben bilmem hurma yedim bi ton da laf
Tamam yav cezamız neyse çekeriz ..tavaysa tava ..buyrun başım
Haklısın tamam ben de şimdi çizelgeyi yaptım
ablalar sevgiyle vururlar kıyamadan onun için mor gül biterVuuuuacıttın yav neyse hakettım ablanın vurduğu yerde haklıysa morgül biter
Şimdilik soğan kürü yapıyorum ablabiraz kilo verince inş kendiliğinden olur diye temenni ediyorum bu arada kardeşimde çift rahimli demiştinya ,onun çocuk varmı abla :44:
ablalar sevgiyle vururlar kıyamadan onun için mor gül biter
inşallah canım allah isteyen herkese biran önce versin topiğimizdekilere özellikle
çocuğu yok,,,,o izne gelince ameliyat olacak
teşekkürlersaol cnm :) eylüle kadar kalan kilolarım gidecek :)
aynen vallaya yicen 5.5 km yürüycen yada yemiycen yememek daha mantıklı
kahvaltın süperrrr valla afiyet olsun :)
bende yarın yapcam böyle sakin güzel bi kahvaltı :)
soğuk sıkım zeytinyağı-köy tereyağı-fındık-keten tohumu yağı bulabilirsin
Boyum 1.60
İstikrarlı olsam bir ay ya da 1.5 ay gibi sürede hedefime ulaşırım gibi geliyo
teşekkürlerAfiyet olsun. İnsanın gözü doyuyo önce.Ben daha kahvaltı yapmadım arkadaşı bekliyom
ohhh ne güzelEvet cnm menulerını yaz herguninş istedığın kiloya ulaşacaksın
Oohhoooo cnm bu dediğin şeye çoook var malesef :26:ama imkansız değil
Cnm bende aynıyım inan güneşi açık havayı çok seviyorumbu gun baktım hava mikemmel balkon var ,evin önüde açık dağ bayır ..bitane apartman yok bu konuda şanslıyım ..balkonu tertemiz yıkadım ..kurusun bi yaygı atıp bal konda ders çalışıcam
Hay maşallahne guzel yurumuşun ..ama ekmek olayıolmasın şimdilik kendine hakim ol
Günaydın ablacım.
afiyet olsun
pakette olanların free range yazanlarından alabilirsin canım
okunmuş olduğu için bu seferlik affettim sopayı vurmıştum geri aldım...bebiş için incir yemek gerekiyormuş hamile kalmak isteyenler hep onu yiyorlarmış,,,biraz kg ver o zaman incir yersin
teşekkürler, fındık yağı marketlerde satılanlardan kullanabilirmiyim ?
zaten fazlalığın yokmuş
hedeflediğin kiloyada ulaşırsın umarım
teşekkürler
ohhh ne güzel, allah zihin açıklığı versin
cnm evde karataya uygun sadece tereyağı olduğu için onu tercih ettm.
hakiki zeytin yağım yok , önerebileceğiniz bir markanınki varsa ondan alıym
o 2 kere aldırdı,,,,çabuk hamile kalıyor biri karnında kurudu onun için aldırdı,,,diğerinide eşinden ayrılmak üzereydi bakacak kimse yok diye aldırdı kendisi seyyar zaten kısın bende yazın iş seyahatinde bebeğe kim bakacak anne olsa o bakardı amaNe ameliyatı ablaçift rahimde üstüste birkaç düşükten sonra iki rahimi de açıp tek bir rahim dikiyorlar ...bunuda türkiyede doktorlar pek tavsiye etmiyor ..hamileliğine engel başka birşeymi varki :44: inş olur onunda ..ya çokmu soru sordum ..bu durum çok yaygın değilya abla ondan ,kimi bulsam bisuru soru soruyorum
teşekkürler, fındık yağı marketlerde satılanlardan kullanabilirmiyim ?
zaten fazlalığın yokmuş
hedeflediğin kiloyada ulaşırsın umarım
teşekkürler
ohhh ne güzel, allah zihin açıklığı versin
cnm evde karataya uygun sadece tereyağı olduğu için onu tercih ettm.
hakiki zeytin yağım yok , önerebileceğiniz bir markanınki varsa ondan alıym
Afiyet olsun ödülünü hak etmişsin gerçektenGünaydın şimdi kahvaltı yapıyordum tam vaktinde bildirin geldi bbbasakkk sabah 6 km tempolu yürüyüşümü yaptım.canımda kahvaltıda tereyağlı ev ekmeği istedi bendr dayanamayıp yedim avuc içimden biraz büyük ince bir dilim.biraz içim rahatladı tesk. Ederim buda ödül oldu :)
Tamam yav cezamız neyse çekeriz ..tavaysa tava ..buyrun başım
Tavsiyelerini dikkate alıcam tabi kikaratay sağlıklı beslenme diyet değil onun için diyetteyim demene gerek yok, doğruyu söyleyemeyeceğin yerlerde mideme dokunuyor rahatsızlık yapıyor gibi şeyler söyleyerek atlatabilirsin..takıntılı olmak istemiyorsan kg verdim diye yine eski düzenine dönme karatayda da alırsın onun için düzenini devam ettirmen lazım canım,,,
İnşallahEvet cnm menulerını yaz herguninş istedığın kiloya ulaşacaksın
çizelgen güzel olmuş bol eksilerde kullan
Evet bugün saat sekiz buçuk gibi limonlu maydanoz, bi tane elma yedim ve yeşil çay içtim.
11.00 de de karatay kahvaltısı yaptım.
Hafta sonları bu şekilde başlamayı düşünüyorum. Arkadaş kalkıncaya kadar beklersem açlıktan kendimi kaybedebilirim yoksa
Şimdi niyetim 6 ya kadar kendimi tutmak
o 2 kere aldırdı,,,,çabuk hamile kalıyor biri karnında kurudu onun için aldırdı,,,diğerinide eşinden ayrılmak üzereydi bakacak kimse yok diye aldırdı kendisi seyyar zaten kısın bende yazın iş seyahatinde bebeğe kim bakacak anne olsa o bakardı ama
,
kardeşim bişeyi hemen duysun hemen yaptıran cinslerden, doktor dedi diye hemen olacakmış evli bile değil,,bizim kedinin değişik versiyonu o hemen almayı seviyor bu hemen yaptırmayı,,,bi gün abla hacemat duydun mu hiç dedi duymadım dedim akşam eve geldi yaptırmış, aynaya bakıyor aa buramda çizgi var diyor akşam geliyor botoks yaptırmış,,,kaşını aldırmaya gidiyor kontur denen dövme den yaptırıp geliyor
arkadaşlar da önermişler Balıkesir, datça ve bursa da kavl.ak var ben kav.lak tan alıyorum bir yıldır
fındık yağı sızma ve soğuk sıkım gibi ısıya çok dayanıklı değil onun için soğuk şeylerde mesela salata, zeytiniçi, yemeklerin altını söndürdükten sonra falan kullanabilirsin ama gerçeğini bulman lazım bazılar karısık
Ya meyveyle protein ööle mi bilmiyordum teşekkürleryanlış yapmışsın canımmeyve tek başına yenmeyecek yanında mutlaka proteın olacak ya süy iç ya yoğurt peynir gibi bişeyler ye yanında yada sadece kuruyemiş ye....senın yerınde olsam arkadaşımı hiç beklemem kalktıktan sonra yarım saat içinde kkk yapılması gerek ne kadar erken yaparsan o kadar çok metabolizman çalışır sabah kkk metabolizmayı %30 fazla çalıştırıyor arkadaşın kalkana kadar çalışmış olur ,,,,
Kardeşin gözüme çok şeker görüktübende çok meraklıyımdır hacemat ,sülük ,vs herşey var keşke buyutseymiş ,kıymasaymış
Kardeşin gözüme çok şeker görüktübende çok meraklıyımdır hacemat ,sülük ,vs herşey var keşke buyutseymiş ,kıymasaymış
topikte olmanın faydaları bilinmeyen bir sürü şey öğreniliyor,,Ya meyveyle protein ööle mi bilmiyordum teşekkürlerHafta sonu ya ayrı kahvaltı yapmak garip olcak. Hafta sonu esnek olayım bu konuda.
Sabah ;kkk(7.30)
Akşam ;1kepçe k fasulye ,
1porsıyon hindi sote
Havuçlu salata
2kaşık yoğurt ,1kaşık bulgur pilavı
Öğlen;40dk tempolu yurudum
Yatmadan 3mil leslie yapıcm
3lt ye suyu tamamlıyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?