Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Uyuyamadığından mı başka bi uğraşın mı var
diyetteyim demene gerek yokki tatlım :)
şahsen ben demiyorum
her cuma kilo bildirimi ve her gün yediğin içtiğin yaptığın herşeyi yazacaksın :)[/QUOTE]
Haklısın tamam ben de şimdi çizelgeyi yaptım [/QUOTE]

yok cnm ya ah uyusam keşke
hafta içi okul-haftasonu kurs

yaa senin kilonda ne varrr aayyhhhh ben o kiloda olsaammmm ohhooo

yok cnm ya ah uyusam keşke
hafta içi okul-haftasonu kurs

yaa senin kilonda ne varrr aayyhhhh ben o kiloda olsaammmm ohhooo
Allah kolaylık ve sabır versin emeğinin karşılığını her daim alırsın inşallah
Senin derslerin var. Sıkıntın büyük. Zaten anladığım kadarıyla karataya azimle devam ediyosunuz o kiloda olmak bi hayal değil yolun sonunda

CANAN KARATAY'DAN ALINTI

''Fazla kilolarınızı verdiyseniz, hareket halindeyseniz, çok az miktar pide ekmek, makarna yiyebilirsiniz. Tabii 5 kilometre yürümek şartıyla!!!''

ah ahh daha çok var
Azıcık bişey yicez ama 5 km karşılığında. Sağlıklı olmak zor be

günaydınnn mutlu pazarlar
hava çok güzel burda
bazen kendimi güneş enerjisiyle çalışıyor gibi hissediyorum , güneşi görünce daha bi mutlu çıkıyorum yataktan , günüm daha güzel geçiyor

ilk karatay günüm , ilk kahvaltım tecrübeli karataycılar yorumlayın.. eksiğim ya da fazlam varmı :26:
okadar doluki tabağım ,nasıl bitiricem ben bunları diye kara kara düşündüm
en son ilkokuldayken böyle zorla yemek yediğimi hatırlıyorum

maydonoz ve tereyağının yarısını yiyebildim, 3 de sarı zeytin kaldı
evde hakiki zeytin yağı yok , yağ işini nasıl yapıyorsunuz kızlar , hangi yağı kullanmalıyım:26:

Günaydın şimdi kahvaltı yapıyordum tam vaktinde bildirin geldi bbbasakkk sabah 6 km tempolu yürüyüşümü yaptım.canımda kahvaltıda tereyağlı ev ekmeği istedi bendr dayanamayıp yedim avuc içimden biraz büyük ince bir dilim.biraz içim rahatladı tesk. Ederim buda ödül oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun , dinlene dinlene yapın :)
yumurtayı serbes gezen tavukdan alıyoruz ama tavuğu bulamam , hazır paket tavukları tüketmiyimmi :26:
Hoş geldin..Ben de yeni katıldım yarın başlıyom.İnşallah biz de istikrarlı şekilde devamlılığını sağlarız
sende hoşgeldin
hoşbuldummm
afiyet olsunn

57 kilo çok değil ama boyun kaç :26:
diyetteyim dediğin zaman daha çok üstüne geliyolar , bende sinir oluyorum

saol cnm :) eylüle kadar kalan kilolarım gidecek :)
Azıcık bişey yicez ama 5 km karşılığında. Sağlıklı olmak zor be

aynen valla ya yicen 5.5 km yürüycen yada yemiycen yememek daha mantıklı

kahvaltın süperrrr valla afiyet olsun :)
bende yarın yapcam böyle sakin güzel bi kahvaltı :)
soğuk sıkım zeytinyağı-köy tereyağı-fındık-keten tohumu yağı bulabilirsin

Afiyet olsun. İnsanın gözü doyuyo önce. Ben daha kahvaltı yapmadım arkadaşı bekliyom

scquat ın yanında 31 günlük mekik programı ekliycem bugün :)

Eklentiler

• $Diyet-Ýçin-31-Günlük-Mekik-Programý.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
afiyet olsun canım ,,,,,bu hurma için
şahane görünüyorrr :) yalnız orda hurma var sanırım ggüll ablaaaaa hurmaa yemişşşşşşşşş ferideeii
kaçamak yapmış kimi yakalarsanız vurun kafasına beni beklemeyin hemen kesin cezasını
herkes günayddıınnnn
günaydın canım
günaydın canım
karatay sağlıklı beslenme diyet değil onun için diyetteyim demene gerek yok, doğruyu söyleyemeyeceğin yerlerde mideme dokunuyor rahatsızlık yapıyor gibi şeyler söyleyerek atlatabilirsin..takıntılı olmak istemiyorsan kg verdim diye yine eski düzenine dönme karatayda da alırsın onun için düzenini devam ettirmen lazım canım,,,
CANAN KARATAY'DAN ALINTI

''Fazla kilolarınızı verdiyseniz, hareket halindeyseniz, çok az miktar pide ekmek, makarna yiyebilirsiniz. Tabii 5 kilometre yürümek şartıyla!!!''

ah ahh daha çok var

Evet cnm menulerını yaz hergun inş istedığın kiloya ulaşacaksın
CANAN KARATAY'DAN ALINTI

ah ahh daha çok var

Oohhoooo cnm bu dediğin şeye çoook var malesef :26:ama imkansız değil

Cnm bende aynıyım inan güneşi açık havayı çok seviyorum bu gun baktım hava mikemmel balkon var ,evin önüde açık dağ bayır ..bitane apartman yok bu konuda şanslıyım ..balkonu tertemiz yıkadım ..kurusun bi yaygı atıp bal konda ders çalışıcam

Hay maşallah ne guzel yurumuşun ..ama ekmek olayıolmasın şimdilik kendine hakim ol

Günaydın ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…