diyetteyim demene gerek yokki tatlım :)Uyuyamadığından mı başka bi uğraşın mı var
Allah kolaylık ve sabır versin emeğinin karşılığını her daim alırsın inşallahyok cnm ya ah uyusam keşke
hafta içi okul-haftasonu kurs
yaa senin kilonda ne varrr aayyhhhh ben o kiloda olsaammmm ohhooo
Azıcık bişey yicez ama 5 km karşılığında. Sağlıklı olmak zor beCANAN KARATAY'DAN ALINTI
''Fazla kilolarınızı verdiyseniz, hareket halindeyseniz, çok az miktar pide ekmek, makarna yiyebilirsiniz. Tabii 5 kilometre yürümek şartıyla!!!''
ah ahh daha çok var
geçmiş olsun , dinlene dinlene yapın :)sabah...10.40.........akşamdan ıslanmış 3 kayısı ve 1 bardak ılık su
............11.00................KKK ve 5 dağ çileği
akşam..17.30.........kaburga ( ilk defa yedim, kasap fırında güzel olur dedi ilk defa aldım etten çok yağ vardı üstünde önceden olsa almazdım da yemezdim de karatay uğruna her şeyi yiyoruz...) salata, 8 e yakın zeytin görünce canım istedi,,,1 kaşıkta yoğurt o kadar yag yeyınce mıdem kotu oldu,,,,omega3 ve antioksidan...
spor.........,,,,bugün vakit yok kalktığımdan beri iş yapıyorum dip köşe giriştim işe 2-3 günde ancak bitiririm tek başıma,,,bel fıtıklı, dizde sıvı yok, ayakta topuk dikeni ayakta uzun kalınca mutlaka biri ağrıyor ,,,belim ve topuğum ağrıyınca uzandım topiğe takılıyorum
yumurtayı serbes gezen tavukdan alıyoruz ama tavuğu bulamam , hazır paket tavukları tüketmiyimmi :26:taze kaşar hariç her çeşit peynir serbest,,,diet peynir hariç tabiiki yağlı peynir olacak
hemen 2 öğüne başlama alışınca başlarsın
yarın kahvaltını yap 5 saat sonra oğle yemeğini ye 7,5 gibide hafif bişeyler yeki gece acıkma,,,mesela çorba-yoğurt,,,,çorba-salata,,,,veya ne varsa biraz ondan yanına salata veya yoğurt gibi
tavuk serbest gezen olmalı yada free range
suyu en az 3 lt içmek gerekiyor içine limon dilimleri atarak içersen vücut alkali oluyor hemde tok tutuyor
zayıflayana kadar dut kurusuda yok,,,,şu sıralar kara dut var ondan 4-5 tane yiyebilirsin sadece sabah kahvaltıda
çok olmadın canım sora sora öğreneceksin...sana yazarken bilmeyenlerde öğrenmiş oluyor,,,sessiz takipçilerimizde
sende hoşgeldinHoş geldin..Ben de yeni katıldım yarın başlıyom.İnşallah biz de istikrarlı şekilde devamlılığını sağlarız
hoşbuldummmYeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz :)
Ben kilo vermeye dair umudumu yitiriyor gibiyim sanki ya :/ kızlar toparlayın beni :)
Bi de iki gündür karnımda bi şişkinlik var gibi, kendimi ağır hissediyorum :/ kaçamak falan da yapmıyorum, karatay'a uygun besleniyorum ama bilemedim... 63'te kaldım, inemiyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
afiyet olsunn
Cuma günü midemde tek bir hava deliği kalmayana kadar yedim yine. Önceki günler gibi. Akşamında karar verip buraya yazarak ilk adımı attım. Cumartesi tartıya çıktım en son 54 gösteren tartım 57.5 u gösteriyodu. Moralimi bozmadım. Hak ettin sen dedim kendime. Ben daha fazla bekliyodum cünkü normal değildi yediklerimCumartesi karataya başlayamazdım misafiliğe gidecektim. Diyet mevzusunun açılmasını istemiyodum. Aaa sen yine mi diyettesin diyeceklerdi.
İştahım da açık değildi az yedim akşam da yoğurt salatayla bitirdim günü. Leptini çalıştırmışımdır diye düşünüyorum. Öğünlerim arasında 6 saat vardı.
Gelelim bugün sabaha tartıya çıktım. Karataya başlangıç kilom belli olsun diye. Artık cuma çıkarım bi daha. Tartı 56.2 gösteriyodu. Vücuttaki ödemi dün attım galiba.
Bi de arkadaşlar kilon az diyebilirsiniz. Ben hepinizi anlıyorum. Ben galiba kilo konusunda takıntılı oldum yıllar içinde. O yüzden alıp veriyom alıp veriyom. Artık kilo konusunda bi düzenim olsun istiyorum. Hayatım bu konuya endeksli olsun istemiyom. Dışarı çıkıcam diyetteysem kendimi yoksun bırakıyom, değilsem kıtlıktan çıkmış gibi yiyom.
E ee şimdi ayrıntılı kilo bildirimi cuma olcak cumaya kadar ben sürekli menü bildirimi yapıcam de mi
Allah kolaylık ve sabır versin emeğinin karşılığını her daim alırsın inşallah
Senin derslerin var. Sıkıntın büyük. Zaten anladığım kadarıyla karataya azimle devam ediyosunuz o kiloda olmak bi hayal değil yolun sonunda
Azıcık bişey yicez ama 5 km karşılığında. Sağlıklı olmak zor be
kahvaltın süperrrr valla afiyet olsun :)günaydınnn mutlu pazarlar
hava çok güzel burda
bazen kendimi güneş enerjisiyle çalışıyor gibi hissediyorum , güneşi görünce daha bi mutlu çıkıyorum yataktan , günüm daha güzel geçiyor
ilk karatay günüm , ilk kahvaltım tecrübeli karataycılar yorumlayın.. eksiğim ya da fazlam varmı :26:
okadar doluki tabağım ,nasıl bitiricem ben bunları diye kara kara düşündüm
en son ilkokuldayken böyle zorla yemek yediğimi hatırlıyorum
Eki Görüntüle 1078839
maydonoz ve tereyağının yarısını yiyebildim, 3 de sarı zeytin kaldı
evde hakiki zeytin yağı yok , yağ işini nasıl yapıyorsunuz kızlar , hangi yağı kullanmalıyım:26:
Boyum 1.6057 kilo çok değil ama boyun kaç :26:
diyetteyim dediğin zaman daha çok üstüne geliyolar , bende sinir oluyorum
şahane görünüyorrr :) yalnız orda hurma var sanırımggüll ablaaaaa hurmaa yemişşşşşşşşş ferideeii
Afiyet olsun. İnsanın gözü doyuyo önce.günaydınnn mutlu pazarlar
hava çok güzel burda
bazen kendimi güneş enerjisiyle çalışıyor gibi hissediyorum , güneşi görünce daha bi mutlu çıkıyorum yataktan , günüm daha güzel geçiyor
ilk karatay günüm , ilk kahvaltım tecrübeli karataycılar yorumlayın.. eksiğim ya da fazlam varmı :26:
Eki Görüntüle 1078839
:
O okunmuş peygamber hurması bikeremcidden ..bu sabah bitane yedim ..bebiş için
ben bilmem hurma yedim bi ton da laf
afiyet olsun canım ,,,,,bu hurma için
kaçamak yapmış kimi yakalarsanız vurun kafasına beni beklemeyin hemen kesin cezasınışahane görünüyorrr :) yalnız orda hurma var sanırımggüll ablaaaaa hurmaa yemişşşşşşşşş ferideeii
günaydın canımherkes günayddıınnnn
günaydın canımGünaydınnn
karatay sağlıklı beslenme diyet değil onun için diyetteyim demene gerek yok, doğruyu söyleyemeyeceğin yerlerde mideme dokunuyor rahatsızlık yapıyor gibi şeyler söyleyerek atlatabilirsin..takıntılı olmak istemiyorsan kg verdim diye yine eski düzenine dönme karatayda da alırsın onun için düzenini devam ettirmen lazım canım,,,Cuma günü midemde tek bir hava deliği kalmayana kadar yedim yine. Önceki günler gibi. Akşamında karar verip buraya yazarak ilk adımı attım. Cumartesi tartıya çıktım en son 54 gösteren tartım 57.5 u gösteriyodu. Moralimi bozmadım. Hak ettin sen dedim kendime. Ben daha fazla bekliyodum cünkü normal değildi yediklerimCumartesi karataya başlayamazdım misafiliğe gidecektim. Diyet mevzusunun açılmasını istemiyodum. Aaa sen yine mi diyettesin diyeceklerdi.
İştahım da açık değildi az yedim akşam da yoğurt salatayla bitirdim günü. Leptini çalıştırmışımdır diye düşünüyorum. Öğünlerim arasında 6 saat vardı.
Gelelim bugün sabaha tartıya çıktım. Karataya başlangıç kilom belli olsun diye. Artık cuma çıkarım bi daha. Tartı 56.2 gösteriyodu. Vücuttaki ödemi dün attım galiba.
Bi de arkadaşlar kilon az diyebilirsiniz. Ben hepinizi anlıyorum. Ben galiba kilo konusunda takıntılı oldum yıllar içinde. O yüzden alıp veriyom alıp veriyom. Artık kilo konusunda bi düzenim olsun istiyorum. Hayatım bu konuya endeksli olsun istemiyom. Dışarı çıkıcam diyetteysem kendimi yoksun bırakıyom, değilsem kıtlıktan çıkmış gibi yiyom.
E ee şimdi ayrıntılı kilo bildirimi cuma olcak cumaya kadar ben sürekli menü bildirimi yapıcam de mi
CANAN KARATAY'DAN ALINTI
''Fazla kilolarınızı verdiyseniz, hareket halindeyseniz, çok az miktar pide ekmek, makarna yiyebilirsiniz. Tabii 5 kilometre yürümek şartıyla!!!''
ah ahh daha çok var
Afiyet olsun :)
Evet cnm menulerını yaz hergunCuma günü midemde tek bir hava deliği kalmayana kadar yedim yine. Önceki günler gibi. Akşamında karar verip buraya yazarak ilk adımı attım. Cumartesi tartıya çıktım en son 54 gösteren tartım 57.5 u gösteriyodu. Moralimi bozmadım. Hak ettin sen dedim kendime. Ben daha fazla bekliyodum cünkü normal değildi yediklerimCumartesi karataya başlayamazdım misafiliğe gidecektim. Diyet mevzusunun açılmasını istemiyodum. Aaa sen yine mi diyettesin diyeceklerdi.
CANAN KARATAY'DAN ALINTI
ah ahh daha çok var
Cnm bende aynıyım inan güneşi açık havayı çok seviyorumgünaydınnn mutlu pazarlar
hava çok güzel burda
Eki Görüntüle 1078839
maydonoz ve tereyağının yarısını yiyebildim, 3 de sarı zeytin kaldı
evde hakiki zeytin yağı yok , yağ işini nasıl yapıyorsunuz kızlar , hangi yağı kullanmalıyım:26:
Hay maşallahGünaydın şimdi kahvaltı yapıyordum tam vaktinde bildirin geldi bbbasakkk sabah 6 km tempolu yürüyüşümü yaptım.canımda kahvaltıda tereyağlı ev ekmeği istedi bendr dayanamayıp yedim avuc içimden biraz büyük ince bir dilim.biraz içim rahatladı tesk. Ederim buda ödül oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın ablacım.
harikasen bu işi istediğin zamana kadar halledeceksin
Oohhoooo cnm bu dediğin şeye çoook var malesef :26:ama imkansız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?