bu da benim günüm:)
sabah 2 koca bardak su
kahvaltı
kkk
öğlen:
köfte+ayran
akşam:ayran
spor:scquat 4/30
mekik 1/31
yürüyüş 40 dak+
su:içmeye devaaammmm
canım 1 defada yapıyorum yoksa işe yaramaz sanırım,valla aşmak lazım canım herşey zayıflamak uğrunaaaaKuzuuummm altın sen kendini aştııınnnn, maşallahhhhh
Şu 30-31 günlük programları bir defada mı uyguluyorsun? Yoksa gün içine mi yayıyorsun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım 1 defada yapıyorum yoksa işe yaramaz sanırım,valla aşmak lazım canım herşey zayıflamak uğrunaaaa
Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah Canımmmmben squat yapıyodum ama ilk dinlenmeden sonrası gelmedi
benim bugün 4. günümdü:) inşallah 30 günü tamamlarım
İnşallahhh
Baya etkili bi hareket olduğunu duydum
Selam fıstıklar
Dün tamamiyle karataya uygun beslenmedim niye kendime karşı koyamadım bilmiyorum ama sonra çok pişman oldum
Bugün 12:00 1 yumurtalı kk
Akşam 19:00 aşur(döğmelik buğday+et+nohut ile yapılan yöresel bir yemek)+lahana turşusu+yoğurt
Spor : jillian ile kick box
iltifatlar gelince insan böyllee bi aşka geliyorMerhaba arkadaşlar,
Herkes iyidir umarım...haftasonum beslenme açısından kötü geçti..
Londra da yaşayan yeğenim geldi dün ordaydık sabahladık..Kızkıza gece oturmaları çene ve yeme bakımından aktif oluyor ya da biz öyle biliyoruz bilmiyorum.
ÖZetle kendimi pek beğenmedim ama yeğenimin beni görünce tepkisi şahaneydi...İnanmıyorum nilüüücüüm küçücük kalmışın dedi..bana dedi...
100 lük bir kadına minnak dedi..boy bakımından evet ama en bakımından maaşallahım var.
valla çok hoşuma gitti ...İlk başta ammaan saçmalama desem de sonra yav he he minnakım ben dedim..
--
Gül'cüğüm,ayağımın mr sonucu; zorlanmaya bağlı epey hasar görmüş..bilekte yine zorlanmaya bağlı kas yırtlıması..
İlaç verdi ve bol istirahat eğer iyleşmezse ameliyat dahi olabilir..
Üzüldüm açıkçası...
bugün boğazım yanıyor
daha doğrusu dünden beri çok fena
dün sanırım çok terlemiştim bi yerden soğuk yedimşuan atkıyla sarılı inşallah grip falan olmam
Keşkek gibi birşey sanırım...Ben çok seviyorum..
Burda düğün yemeğidir keşkek...
marketlerdekiler sanırım yararlı değil
başka yerlerden bulabilirsin
Günaydın Hayırlı pazarlar.hosgeldin aramıza.
kahvaltın harika gözüküyor.bende ilk günlerde (15 gün önce) gercekten banada fazla geliyordu ben azalttım. Manisa-Balıkesir yöresinde gercekten hakiki zeytinyağı bulabilirsiniz. Ben manisalıyım.eşim Balıkesir li gercekten kendimi şanslı hissediyorum.en hakiki zeytinyağını tüketiyoruz.tanıdıkların varsa oralardan sipariş verebilirsin.
o 2 kere aldırdı,,,,çabuk hamile kalıyor biri karnında kurudu onun için aldırdı,,,diğerinide eşinden ayrılmak üzereydi bakacak kimse yok diye aldırdı kendisi seyyar zaten kısın bende yazın iş seyahatinde bebeğe kim bakacak anne olsa o bakardı ama
,
kardeşim bişeyi hemen duysun hemen yaptıran cinslerden, doktor dedi diye hemen olacakmış evli bile değil,,bizim kedinin değişik versiyonu o hemen almayı seviyor bu hemen yaptırmayı,,,bi gün abla hacemat duydun mu hiç dedi duymadım dedim akşam eve geldi yaptırmış, aynaya bakıyor aa buramda çizgi var diyor akşam geliyor botoks yaptırmış,,,kaşını aldırmaya gidiyor kontur denen dövme den yaptırıp geliyor
arkadaşlar da önermişler Balıkesir, datça ve bursa da kavl.ak var ben kav.lak tan alıyorum bir yıldır
fındık yağı sızma ve soğuk sıkım gibi ısıya çok dayanıklı değil onun için soğuk şeylerde mesela salata, zeytiniçi, yemeklerin altını söndürdükten sonra falan kullanabilirsin ama gerçeğini bulman lazım bazılar karısık
geçmiş olsun cnm dikkat etbugün boğazım yanıyor
daha doğrusu dünden beri çok fena
dün sanırım çok terlemiştim bi yerden soğuk yedimşuan atkıyla sarılı inşallah grip falan olmam
geçmiş olsunnMerhaba arkadaşlar,
Herkes iyidir umarım...haftasonum beslenme açısından kötü geçti..
Londra da yaşayan yeğenim geldi dün ordaydık sabahladık..Kızkıza gece oturmaları çene ve yeme bakımından aktif oluyor ya da biz öyle biliyoruz bilmiyorum.
ÖZetle kendimi pek beğenmedim ama yeğenimin beni görünce tepkisi şahaneydi...İnanmıyorum nilüüücüüm küçücük kalmışın dedi..bana dedi...
100 lük bir kadına minnak dedi..boy bakımından evet ama en bakımından maaşallahım var.
valla çok hoşuma gitti ...İlk başta ammaan saçmalama desem de sonra yav he he minnakım ben dedim..
--
Gül'cüğüm,ayağımın mr sonucu; zorlanmaya bağlı epey hasar görmüş..bilekte yine zorlanmaya bağlı kas yırtlıması..
İlaç verdi ve bol istirahat eğer iyleşmezse ameliyat dahi olabilir..
Üzüldüm açıkçası...
Geçmiş olsun cnm limonlu bir şeyler iç
Evt tatlım keşkeğin bir türlüsü :)çok pişirmesi zahmetlidir kayınvalidenden istedim yaptı Allah razı olsun:)
Geçmiş olsun cnm limonlu bir şeyler iç
karnımı acıktırdın yahuiyi akşamlar kızlarrr
öğle yemeğimi saat 2buçukda yedim kabakları tost makinesinde kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve baharat
1de baharatlı tavuk pirzola onuda tost makinesinde pişirdim
Eki Görüntüle 1079604
ikindi gibi komşuma indim 2 kaşık yeşillik salatası 2 bardak siyah çay 1 bardak limonlu sıcak su
akşamı yedide yedim
kırmızı merimek çorbası 2 kepçe
çoban salata limonlu
Eki Görüntüle 1079606
nasıl kızlar ilk günümü kazası belasız atlatmışmıyım
geçmiş olsun cnm dikkat et
geçmiş olsunn
keşkek karatayda serbesmi :26:
hehe bende 3 kere okudum o kitabı darısı başınakaratayın ilk kitabını indirdim
117. sayfaya kadar okudum gözlerim sızlayınca ara verdim
bu gece bitiririm herhalde
ve umarım yoluma daha sağlıklı devam ederim
keşkek karatayda serbesmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?