Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Evet bir günü bitirdim galiba 45 dakika yürüdüm
akşam saat 18.00
1 porsiyon salata
1 kase yoğurt
1 porsiyon kabak yemeği
ama ama ama saat 15.00 gibi açlığa karşı koyamadım bir domates bir salatalıkla leptinime etki etmiş olabilirim

bu da benim günüm:)

sabah 2 koca bardak su

kahvaltı
kkk

öğlen:
köfte+ayran

akşam:ayran

spor:scquat 4/30
mekik 1/31
yürüyüş 40 dak+

su:içmeye devaaammmm

bu da benim günüm:)

sabah 2 koca bardak su

kahvaltı
kkk

öğlen:
köfte+ayran

akşam:ayran

spor:scquat 4/30
mekik 1/31
yürüyüş 40 dak+

su:içmeye devaaammmm

Kuzuuummm altın sen kendini aştııınnnn, maşallahhhhh

Şu 30-31 günlük programları bir defada mı uyguluyorsun? Yoksa gün içine mi yayıyorsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım 1 defada yapıyorum yoksa işe yaramaz sanırım,valla aşmak lazım canım herşey zayıflamak uğrunaaaa

canım 1 defada yapıyorum yoksa işe yaramaz sanırım,valla aşmak lazım canım herşey zayıflamak uğrunaaaa

Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah Canımmmm ben squat yapıyodum ama ilk dinlenmeden sonrası gelmedi

Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah Canımmmm ben squat yapıyodum ama ilk dinlenmeden sonrası gelmedi

benim bugün 4. günümdü:) inşallah 30 günü tamamlarım

Selam fıstıklar

Dün tamamiyle karataya uygun beslenmedim niye kendime karşı koyamadım bilmiyorum ama sonra çok pişman oldum

Bugün 12:00 1 yumurtalı kk
Akşam 19:00 aşur(döğmelik buğday+et+nohut ile yapılan yöresel bir yemek)+lahana turşusu+yoğurt

Spor : jillian ile kick box

bugün boğazım yanıyor
daha doğrusu dünden beri çok fena
dün sanırım çok terlemiştim bi yerden soğuk yedim şuan atkıyla sarılı inşallah grip falan olmam

Merhaba arkadaşlar,

Herkes iyidir umarım...haftasonum beslenme açısından kötü geçti..
Londra da yaşayan yeğenim geldi dün ordaydık sabahladık..Kızkıza gece oturmaları çene ve yeme bakımından aktif oluyor ya da biz öyle biliyoruz bilmiyorum.
ÖZetle kendimi pek beğenmedim ama yeğenimin beni görünce tepkisi şahaneydi...İnanmıyorum nilüüücüüm küçücük kalmışın dedi..bana dedi...
100 lük bir kadına minnak dedi..boy bakımından evet ama en bakımından maaşallahım var.
valla çok hoşuma gitti ...İlk başta ammaan saçmalama desem de sonra yav he he minnakım ben dedim..

--

Gül'cüğüm,ayağımın mr sonucu; zorlanmaya bağlı epey hasar görmüş..bilekte yine zorlanmaya bağlı kas yırtlıması..
İlaç verdi ve bol istirahat eğer iyleşmezse ameliyat dahi olabilir..
Üzüldüm açıkçası...

Keşkek gibi birşey sanırım...Ben çok seviyorum..
Burda düğün yemeğidir keşkek...

iltifatlar gelince insan böyllee bi aşka geliyor
çok geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine

bugün boğazım yanıyor
dün sanırım çok terlemiştim bi yerden soğuk yedim şuan atkıyla sarılı inşallah grip falan olmam

Geçmiş olsun cnm limonlu bir şeyler iç

Keşkek gibi birşey sanırım...Ben çok seviyorum..
Burda düğün yemeğidir keşkek...

Evt tatlım keşkeğin bir türlüsü :)çok pişirmesi zahmetlidir kayınvalidenden istedim yaptı Allah razı olsun:)

iyi akşamlar kızlarrr
öğle yemeğimi saat 2buçukda yedim kabakları tost makinesinde kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve baharat
1de baharatlı tavuk pirzola onuda tost makinesinde pişirdim

ikindi gibi komşuma indim 2 kaşık yeşillik salatası 2 bardak siyah çay 1 bardak limonlu sıcak su

akşamı yedide yedim
kırmızı merimek çorbası 2 kepçe
çoban salata limonlu

nasıl kızlar ilk günümü kazası belasız atlatmışmıyım

marketlerdekiler sanırım yararlı değil
başka yerlerden bulabilirsin

önerileriniz için çoook teşekkür ederim kızlar
ama malesef oralarda bu işlerle ilgilenen tanıdığım yok
karataydiyeti. info die bi sitenin yönlendirmesiyle datcaköyürünleri die bi siteden 1 kg cam şişede sipariş ettm
gül abla ( herkes abla yazıo bende yazam dedim :) senin dediğin siteye baktım çok güzel ürünler var
önceden görsem ordan sipariş ederdim , bidahakine ordan getirtirim

bugün boğazım yanıyor
geçmiş olsun cnm dikkat et
geçmiş olsunn

Evt tatlım keşkeğin bir türlüsü :)çok pişirmesi zahmetlidir kayınvalidenden istedim yaptı Allah razı olsun:)

keşkek karatayda serbesmi :26:

karatayın ilk kitabını indirdim
117. sayfaya kadar okudum gözlerim sızlayınca ara verdim
bu gece bitiririm herhalde
ve umarım yoluma daha sağlıklı devam ederim

hiç cnm bişey istemiyor
tşk ederim cnm

karnımı acıktırdın yahu
atlatmışın atlatmışın hadi hayırlı olsun
geçmiş olsun cnm dikkat et

geçmiş olsunn

tşk ederim şekerim :)

karatayın ilk kitabını indirdim
117. sayfaya kadar okudum gözlerim sızlayınca ara verdim
bu gece bitiririm herhalde
ve umarım yoluma daha sağlıklı devam ederim
hehe bende 3 kere okudum o kitabı darısı başına

Bilemiyorum ama buğdaydan ötürü sayılmayadabilir bizim yaptığımızda yağsız kırmızı et nohut buğday ve tereyağı var eskiden iç yağ ile yaparlarmış daha lezzetli olurmuş:)
Buğdayın gi si yüksek ama şahsen hedefime az kaldı dışarıda saçmasapan bir şey yemekten daha sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…