Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aaaiiii pek bi sevindirik oldum :119: korka korka yiyodum çünki

okuduktan sonra silmiyim ozaman dursun pcde

benim yaptığm keşkekde tereyeğı ,soğan, tavuk ve buğday var .
bian okuynca çok sevndim serbes herhalde die

Kızlar ben ani bir kararla dün akşam Karatay diyetine başlamaya karar verdim. Ama kitabını almadım tam bilmiyorum bugün elimden geldiği kadar karbonhidrattan kaçtım. Gün içerisinde iki kez hayır dedim ilki arkadaşımın sabah kahvaltısında o yağlı böreğine ikincisi de kardeşimin aldığı dolaptaki kremalı yaş pastaya ve bi de nutella kavanozu aklımdan geçmedi değil. Neyse bugün yaptım bişeyler yediklerimin hangisi uygun degil bakar mısınız. Karataya hazırlık olmadığı için elde olanlarla ancak. Yarın alacağım ceviz içi fındık filan

Sabah ( 08:45)
2 dilim peynir.
6 zeytin
1 çay bardağı süt
3 kuru kayısı

ara
1 bardak bitki çayı

Öğle(14 : 30)
1 tavuk ekmek - dışarda olunca mecburen

Akşam (18:30)
1 kase yoğurt
5 ceviz içi
Patlamış mısır

2,5 litre su

nette kitabı var cnm
mısır ve ekmek dışında fena olmamış
amamısır ve ekmek yasaklılar arasında

korkma cnm karataya uygun olanları doyana kadar yiyebilirsin

aramıza hoşgeldin benimde karatayda ilk günümdü .
kitabını netten indirebiliosun.
diğer sorularınıza tecrübeli kızçeler yardımcı olurlar

Karatay 06 Şubat tarihli bir röportajından alıntı:
BUĞDAYIN KENDİSİNİ YİYİN

- Karatay diyeti, sindirim enzimlerinin ve hormonların düzenli ve dengeli çalışmasını sağlar. Günlük hayattan kopma, aç ve bitkin kalma, aç kalma duygusunun esiri olma yaşanmaz.

- Ekmek yemeyin, buğdayın kendisini yiyin. Yani buğdayla pilav, salata veya keşkek gibi yemekler yapın. B vitaminini kuruyemişlerden ve baklagillerden (fasulye grubundan) rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

Yani yiyebiliyoruz cnm:)ben zaten yapmayı bilmiyorum kayınvalidem de zor diye yılda bir yapıyor:)

nette kitabı var cnm
mısır ve ekmek dışında fena olmamış
amamısır ve ekmek yasaklılar arasında

Ekmek normalde yemeyecektim de dışarda olunca vakit dar olunca tavuk döneri ekmek arası yedim neyse ilk gün için kaçamak bi daha olmaz :) Tam buğday ekmeği yiyebiliyoruz sanırım?

aramıza hoşgeldin benimde karatayda ilk günümdü .
kitabını netten indirebiliosun.
diğer sorularınıza tecrübeli kızçeler yardımcı olurlar

Netten indireyim hemen :))

bu habere çoook ama çok sevndim
keşkek en sevdiğim yemeklerden biridir teşekkürler

teşekkürler pofu

ne demek cnm :)

Ekmek normalde yemeyecektim de dışarda olunca vakit dar olunca tavuk döneri ekmek arası yedim neyse ilk gün için kaçamak bi daha olmaz :) Tam buğday ekmeği yiyebiliyoruz sanırım?

Netten indireyim hemen :))

hayır ekmek yok sabahları ekmek yerine çiğ kuruyemiş yiyoruz :)

bu habere çoook ama çok sevndim
keşkek en sevdiğim yemeklerden biridir teşekkürler
bence sevinme cnm o kilo verenler içindir :)

Afiyet olsun 21 de başın dönmüyor mu:))

3ten sonRa donmeye baslio zaten ama el parmak uclarina bakarak donersen basinin dondugunu anlamiosun

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim..kurabiye yeyince kg da fark oluyormu artma gibi

olmamis.. bildirimden 300gr eksiktim bugun ama tart it up yaptim ogun 50dklik olduysada o yakmistir. ama olacagini dusunmuorum sonucta icinde peynir findik badem var..onu yiyince kahvalti peynirimi ve kuruyemisimi azalttim

ohh super olmus ..

CANAN KARATAY'DAN ALINTI

''Fazla kilolarınızı verdiyseniz, hareket halindeyseniz, çok az miktar pide ekmek, makarna yiyebilirsiniz. Tabii 5 kilometre yürümek şartıyla!!!''

ah ahh daha çok var

hic canim cekmio

scquat ın yanında 31 günlük mekik programı ekliycem bugün :)

nu harekete plateste hundred deniyor. yapabilirsen 100 tane yap hicbisey olmaz bisure sonRa zaten 100de az gelio

iltifatlar gelince insan böyllee bi aşka geliyor
çok geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine

Sağolasın canım...

Evt tatlım keşkeğin bir türlüsü :)çok pişirmesi zahmetlidir kayınvalidenden istedim yaptı Allah razı olsun:)

Evet zahmetli ama çok lezzetli
bir ara çok yapıyordum ben de..İskenderunlu gelinimiz var onun tarifiyle sizin oraların usulünden yapıyorum..

geçmiş olsunn

keşkek karatayda serbesmi :26:

Ölçülü tüketmek gerekiyor yanılmıyorsam...

İyi dileklerin için teşekkür ederim..

uyaninca karbonatli su

12.00 kkk+siyah cay limonlu

18.00 turk kahvesi

19.00 tazefasulye zyagli+3 kofte+1 kaseyogurt pulbiberli

19.30 2 kurukayisi+yesilcay

spor yok cok halsizim misafirim vardi caya

İyi akşamlar herkese... evi temizle toparla derken ihmal ettim burayı bi türlü oturamıyorum yerimde sürekli hareket halindeyim.. tam oturuyorum benimkinin istekleri bitmiyor... kalk otur kalk otur sinir oluyorum bazen hayat erkeklere güzel valla
iki gündür sabahları kahvaltıdan önce yürüyüşe gidiyorz 40 dk kadar ... yarın jill e başlıcam tekrar..kaçamak yok haftasonu daha güzel olayor bence 2 öğün acıkmıyosun leptin daha çok çalışıyor

bugün alışveriş te yaptım artık giyecek bişeyim kalmamıştı boll oluyordu... 36 beden gömlk aldım bi kaç tane ki hiç hatırlamam üniv. den beri.. 38 beden pant. aldım ki hep zor bela giyerdim göbeği sıkıştırırdı, bacakları dar gelirdi ama bu seferr çok hoş oldu o kdar mutlu oldum ki anlatamam.. kot aldım 30 giyerdim hep ... bedeni 28 oldu bu sefer ilk defa yaptıgım alışverişten mutlu döndüm.. 36 beden olamayı iyice kafaya koydum...

yiyim mi yemiyimmi kızlarrr :26: elinden şekeri alınmış çocuk gibi hissediyorum kendimi

iyi akşamlar canım ekmeği soruyosun galiba , kesinlikle yok... hç bi türlüsü yok, onun yerine kavrulmamış kuru yemiş yiyoruz

Afiyet olsun canim,,sabah sıki yersen acikmazsin kuruyemisi tam ye canim
bu da benim günüm:)

sabah 2 koca bardak su

kahvaltı
kkk

öğlen:
köfte+ayran

akşam:ayran

spor:scquat 4/30
mekik 1/31
yürüyüş 40 dak+

su:içmeye devaaammmm
Afiyet olsun canim
bu dunkiler icin...bugunkiler afiiyet olsun:)

bugün boğazım yanıyor
daha doğrusu dünden beri çok fena
dün sanırım çok terlemiştim bi yerden soğuk yedim şuan atkıyla sarılı inşallah grip falan olmam
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim,,kizartma yaparken zeytinyagi kullandiysan sorun yok guzel olmus....fazla isi olmamali uzun sureli pisirme yoksa iyi bir tercih
1 lt biseye yetmezki canim yagi bol bol yememiz lazim kargo parasi vermisken 5 lik alsaymissin

10kg ya yakin verdin az degil sen farketmiyorsun ama uzun sure gormeyenler farkederler minnak nilufer im:)....cok gecmis olsun canim uzuldum insallah biran once duzelir ameliyata gerek kalmadan
aramiza hosgeldiniz
Ilk. Sayfada karatay kurallari var oncelikle ona bakarmisin canim

ooo super cok sevindim ins geriside gelecek..bende 36 olmyai kafama koydum ..gecenyaz trden kendime hicbirsey almadim sinir oldun ne giysem yakistiramadim ama bu yaz geldigimde darmaduman etmeyi planliyorum o yuzdende v=cabaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…