Karatay ile 2 ayda 10 kilo' ya var mısınız?

yalnızlık Allah' a mahsustur evlat kendimizi yalnızlaştıran yine bizleriz bilirsin ki insan yalnızlığını yanında taşır bunları unutma

ben varım yalnız değilsin mis gibi yağmur kokusunu içine çek ve huzur dolsun ciğerlerine

Oyeaa cidden huzur doldu:))) sen istesende çekip gidemezsin anladın mı ha anladın mı?:)) yaşam koçum benim:) aslında bu işi profesyonel anlamda düşünebilirsin bence:)

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ceviz badem
3 zeytin
biraz beyaz peynir

1 fincan yeşil cay

**Dün aksam tartıldım aynı kilodayım ayrıca regliyim şişkinlikte var biraz sizce kilo vermeye devam ediyor muyumdur?

ahhh ahhhh kiymetimi bilen yok benim ahhh

benim baskülümle tartıldığın için ahaa bu gözlerimle şahit oldum aynı kilodasın vee elbette veriyosun zaten senin kilo vermende sorun yok senin meselen geri kilo almamak olmalı bi ömü çıtır fıstık lokumsu hatta taş taş gibi bi hatun olarak kalmak olmalı

Yewrum benim saoalasın:)
Öğlen yemeği----
5 tane ızgara köfte bol salata
1 Ayran

Su-----------------------
1lt oldu daha

ne çektin be yavrum ne çektin şu kilolardan

nerdesin sen bakiim ne yedin içtin akşam derhal izahat ver

ne çektin be yavrum ne çektin şu kilolardan

nerdesin sen bakiim ne yedin içtin akşam derhal izahat ver

:)) Dün aksam 2 parca dana biftek
1 domates
1 yeşil biber
ve acılı ezme

Su-------------
3lt oldu
Spor----------
45 dk Zumba (Aynada kendime baktıkca ucan bir fil görüyorum sinirim bozuluo()

Karatay diyetinde hangi kitabi okumayi tavsiye deiyorsunuz

Cnm 3 kitabı var hepsinini okumanı tavsiye ederim ama zamanın yoksa "Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si" kitabını oku genel mantığı anlayınca işler daha kolaylasıyor.

Bu arada hoş geldin:)) günlüğüme artık sende sahidim oldun 1 haziran' a kadar uzanan kilo verme maceramda bakalım 58 olabilecek miyim?

Kahvaltı------------
2 Yumurtadan omlet
1 domates
1 salatalık
biraz beyaz peynir

1 fincan yeşil cay

Öğlen ne yesem acaba:~???

:)) Dün aksam 2 parca dana biftek
1 domates
1 yeşil biber
ve acılı ezme

Su-------------
3lt oldu
Spor----------
45 dk Zumba (Aynada kendime baktıkca ucan bir fil görüyorum sinirim bozuluo()

sen zaten henüz küçük bi filsin tatlım :125:

hehehe şaka bi yana dün ben kot denedim dar paça ben de fil gibi gördüm kendimi aynalar oyun oynuyor bize aynalarrrrr

hastalık olcak ben de kendini şişko görme hastalığı :83:

Yok artık abartma sen cidden süper oldun benim kemiklerimde iri oldugu için aynalar doğru sölüo maalesef olabildiğince zayıf olmak zorundayım bakalım ama bende tayt giyip spor yapmak istiom olmuo olmuo(

ilk sayfadan itibaren bir çırpıda okudum yazılanları. bende karatay yapmak istiyorum ama bir yumurtayı hiç sevmiyorum o yüzden kahvaltım beyaz beynir domates salatalıktan ibaret oluyo, ikincisi de iş yerinde bu tür yemek yiyebileceğim yer yok. hergün hergün evden de getiremiyorum

bir ayar yapmak lazım ama. pazartesiyi beklemeden yarın başlıyorum artık bu işe.umarım çabuk pes etmem

Yumurta sevmiyorsan bu iş biraz zor gibi cümkü yumurta bizi tok tutan tek sey ama açlığa dayanırım diyorsan yumurta yerine peyniri arttırabilirsin bence:)

Bu arada bende yemeklerimi evden getiriyorum zor geldiği zamanda dışarda ya tavuk şiş ya da lahmacun yiyorum.

Bugün birde işyerinde ki arkadaslar ile iddaaya girdik 1 hazirana kadar 8 kilo vermem gerekiyor ama karatay ve ekstra sporla bu işi halledebilirim gibi geliyor:)

Günaydın Herkeseeeeeee:))

diyetimin 13. günündeyim kızlar bugune kadar 2.3 Kilo verdim biraz daha hızlanmam gerek sanırsam

Kahvaltı---------------
1 Haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir

1 fincan yeşil çay

13 gün demek 2 hafta olmasına 1 gün kalması demek 2.3 kilo iyi bence

dün karatay teyzemin kitabına göz gezdirdim azcık da sporu kademeli olarak artırın diyordu :44:

bende başladım bugün.

sabah
1 yumurtalı omlet
avcumun yarısı kadar beyaz peynir
1 domates
yarım salatalık
8-10 tane zeytin.

yanlız ben hergün bu kadar yersem kilo alabilirim gibi geldi bana :)

bende başladım bugün.

sabah
1 yumurtalı omlet
avcumun yarısı kadar beyaz peynir
1 domates
yarım salatalık
8-10 tane zeytin.

yanlız ben hergün bu kadar yersem kilo alabilirim gibi geldi bana :)

dubudubu bu yolda yalnız değilsin:)) birbirimizi gaza getirelim ben bazen motivasyonumu kaybedip endişeye kapılıyorum
Evet bana da öle gelmişti ilk basta ama bol su içmek ve spor yaparak zayıflarım diye düşündüm çok şükür 2.3 kilo verdim:)
Peki sen kaç kilosun boy yaş?

ahhh ahh ne siz sorun ne ben söyleyeyim polikistik over denen pis hastalığın en üst seviyesindeyim malesef. bu hastalığı bilenler bilir metabolizman zaten çok yavaştır, çevrendekilerin yediğinin yarısını yersin ama 2-3 beden büyüksündür.insülin direnci denen şeye sahipsindir. su içsen gerçekten yarar.buda yetmezmiş gibi bebişle alakadar bir senedir ağır hormonlar alıyorum(kortizon dahil) bir senede davul gibi şiştim tardıda gördüğüm rakamı kendi kedime düşünmek bile kahrediyo beni artık bi kaç kilo verdikten sonra paylaşırım moralim yerine gelirse :) boyum 1.69 yaşımda 27 ama.

az önce öğle yemeğimi yedim.

1 kase tavuklu bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt.

sabahki kahvaltım o kadar tok tuttu ki bunlarıda zorla yedim. benim iş gereği ara öğünde bişeyler atıştırma şansım yok o yüzden acıkma ihtimaline karşın yedim getirdiklerimi.

normalde de çok su içerim ben. 1.5 litre bitti bile sabahtan beri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…