Karatay İle Sağlıklı Yaşam Ve -20 Kilo :)

Elmas bende seninki gibi deniycem herseyden ama doymadan gercekten vermem gerek kilolari yavas kalici gitsin
Bende öyle düşünüyorum kiloları birden almadım ki ben 2013 aralık ayında 53 kiloydum 2 senede 11 kilo aldım. Yılda 5,5 kg alıyorsam verirken de yavaş vermek lazım. Yavaş verilince zaten daha kalıcı oluyor. Bir de karatay bana çok zor geldi açıkçası, misafir oluyor yada birileri hamurişi gönderiyor canım çekiyor. Dedim az da olsa yiyeyim ama mesela 1 tane sigara böreği yemem yarısını yerim diğer yarısını ertesi gün yerim diye düşünüyorum. Sonuçta yiyecekler kaçmıyor ya bir yere. Herşeyi bir günde yemek zorunda değiliz.

Yine de olabildiğince karataya da uymaya çalışıyorum tabi. Mesela ara öğün yapmıyorum ki leptin çalışsın. Su içiyorum. Hareket etmeye çalışıyorum. Pakete girmiş gıdaları da tüketmiyorum. Souçta karatay da sağlıklı beslenme biçimi ne kadar uyarsak o kadar sağlıklı oluruz diye düşünüyorum.

Eee bıraktınımız mı dıyeti çok güzel paylaşımlar var hepsini okudum bugün bende başladım Karatay diyetine insşh işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…