Dün öğlen yoğurtlu kereviz yedim
Akşam Barbunya ve et yemeği yedim ekmeksiz ama doyana kadar.
Normalde iç çamaşırlarımla tartılıyorum bu sabah en kalın eşofmanlarımla çıktım tartıya 63.9 u gördüm.
Karatay bir günde bile farketti çünkü eşofmanlarla 64 ün altını pek görmüyordum.
Bu sabah da eşim tost yapmış ona diyetteyim demiyorum moralimi bozduğu için.
diyette olmadığımı düşündüğü için yemek durumunda kaldım sonra dedim kendime olsun sabahkiler eritiliyor zaten. Öğlen ve akşam kesintisiz uyarım.
Bende oruca basladim tutamadiklarim vardi sabah muz. Mandalina yogurt v 1 dilim ekmek yanina peynir yedim aksamda zeytinyagli pirasa yaptim yanina bol salata
Amin sagol canim oruc tutarken hic uyamiyorum diyeteAllah kabul etsin.....
Ben de merak ettim. Ebsar Allah kabul etsin nasıl gidiyor orucun?Irotus nerede acaba hic ugramiyo buralara
ebsar ben diyeti bıraktım hala aynı kilodayım ne aldım ne de verdim. İzne çıkmıştım diyetle alakam kalmadı ama bugün tekrar başladım ama karatay değil az yemeye çalışıyorum sadece ve tatlı ve aburcubur yemiyorum. Senin diyet ne alemde?Kizlar niye hic ugramiyosunuz buralara biraktinizmi yoksa diyeti
MerhabalarBu sabah tartıldığımda vermiş olduğum kilonun 9 olduğunu gördüm ve resmen havalara zıpladım,süper gidiyor kilo vermem.Kendimizi sıkmadan zayıflamak müthiş bir duyguymuş,ne sınır var ne bişey var,doyana kadar yiyorsun,hiç diyetteymiş gibi hissetmiyorum
Sabah:2 yumurta
eski kaşar peyniri
zeytinim bitmişti yiyemedim malesef
1 çay bardağı çiğ kabak çekirdeği
1 kırmızı biber
1 salatalık
ıhlamur
akşam:1 porsiyon çiğköfte
bol marul
turşu
su:bugün hep dışardaydım o yüzden sadece 2 lt. içebildim
içecekler:2 ıhlamur
sade Türk kahvesi
ebsar dün sabah 64 kg dım ve dün dikkat ettim öyle hiç de aç kalmadım canım ne istiyorsa yedim sabah 63.7 kg çıktım. Yaptığım tek farklı şey sofradan tam doymadan kalktım sadece açlığımı bastırdım az yiyerek.Midemin yarısını doldurdum. Ekmek de yedim ama çok az. Bir de bol su içtim yemeklerden önce midemi doldursun diye. Akşam sofradan 7-8 gibi kalkıyorum ondan sonra da yemeyi kestim. En ufak bir şey atmadım ağzıma. Canım çok istedi ama yemedim kesinlikle. Bunu 2 gündür yapıyorum. Kilom inmeye başladı. Hedef belirledim kendime de her hafta yarım kilo verilecek. Bu şekilde 1 temmuz 2016 tarihinde 51 kg a ulaşmış olacağım inşallah :)) Bir de ara öğün kesinlikle yemiyorum. Acıkırsam da aralarda su ya da yeşil çay içip midemi dolduruyorum.Bende biraktim diyet falan yapmiyorum ama baslamam lazim karatayi uygulayamiyorum baska diyet denemek istiyorum ama hangisini bende bilmiyorum
Yazdigin yemeklerden 1er tabak dolusu yiyormusun?Sabah:2 yumurta
eski kaşar
9 zeytin
1 domates
1çay bardağı çiğ kabak çekirdeği
ıhlamur
akşam:yeşil mercimek çorbası
etli kuru fasulye
zerdaçal-pul biber ve zeytinyağ kattığım 3 kaşık koyun yoğurdu
salata
spor:Leslie 3
su:3 lt.
içecekler:2 ıhlamur
1 sade türk kahvesi
Parça olarak bir şey diyemem normalde doyana kadar yiyorsun ama abartmadan öyle tıka basa doymayacaksın. Normal porsiyon yemekle doymazsan üstüne bir avuç kuruyemiş yemeni öneririm. Bir de çiğ köfte ve bulgur pilavı gibi karbonhidratlra kilo verene kadar 3 kaşık kadar izin var benim bildiğim.Merhabalar
Bende karatay diyetine baslamak isteyipte basaramayanlardanim cūnkū akşam ne yerim bilemiyorum karbonhidrat yiyorum diyet uçuyo.
Çiğköfteyi cok severim ve serbest olduğunu bilmiyordum sevindim.kac parça yiyorsun bir porsiyonda
Tsk ederim bilgi icinParça olarak bir şey diyemem normalde doyana kadar yiyorsun ama abartmadan öyle tıka basa doymayacaksın. Normal porsiyon yemekle doymazsan üstüne bir avuç kuruyemiş yemeni öneririm. Bir de çiğ köfte ve bulgur pilavı gibi karbonhidratlra kilo verene kadar 3 kaşık kadar izin var benim bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?