Olur öyle onu da verirsin ben de 65e çıktım diye panik olmuştum neyse ki 63lü sayıları gördüm geriBende iyiyim çok şükür.annem burdaydı malum kaçamaklar vardı 3kilo birden almıştım.onun ikisini verdim son biri vermeye çalışıyorum.hersey yolunda yani
ebsar sadece 1 tane meyve serbest diye biliyorum ama bende senin gibi yapıyorum bazen. Sabah geç kaldıysam kahvaltıya vakit olmuyor o zamanlarda 1 adet muz 1 adet kivi ve bir avuç kuruyemiş yiyip çıkıyorum evden baya da tok tutuyor. Tabi burda pay kuruyemişin. O olmasa acıkırım kesin de. Sonuçta yediklerinde zararlı bir şey yok. Meyve doğal şeker. Tatlı yemektense bunları yemek daha mantıklı.Bende bugun diyete tekrar start verdim sabah meyvali bir kahvalti yaptim karataya gore cokmu bilmiyorum yazayim
1tane muz
1tane mandalina
Yarim kivi
1tane haslanmis yumurta ve yogurt bunlar
btlbetul aramıza hoşgeldin, bende dün senin günlüğünü gördüm. Bir ara 47 kiloymuşsun sonra 60ları görüp diyete başlayıp sonra da bırakıp 70 leri görmüşsün. Sanki bende senin yolunu takip ediyorum :)) Ben de 47 kilo üniversiteye başlayıp 57 kilo ile okulu bitirmiştim. Evlenince de 66 kiloyu gördüm en yüksek. Şimdi 63 64 arasında gidip geliyorum. Boylarımız da yakın. Bende 157 boyundayım. Sanırım çocuk falan olursa bende dikkat etmezsem 70leri çok rahat görürüm. Ama inşallah birlikte zayıflayıp koruruz kiloları.Merhabalar,
bende bu gün karataya aşladım şimdi yazdıklarınızı okuyorum.....Beni de alın aranıza :)
Yaş 34
Kilo 75.9
Boy 1.58
ilk hedef 69.....
btlbetul aramıza hoşgeldin, bende dün senin günlüğünü gördüm. Bir ara 47 kiloymuşsun sonra 60ları görüp diyete başlayıp sonra da bırakıp 70 leri görmüşsün. Sanki bende senin yolunu takip ediyorum :)) Ben de 47 kilo üniversiteye başlayıp 57 kilo ile okulu bitirmiştim. Evlenince de 66 kiloyu gördüm en yüksek. Şimdi 63 64 arasında gidip geliyorum. Boylarımız da yakın. Bende 157 boyundayım. Sanırım çocuk falan olursa bende dikkat etmezsem 70leri çok rahat görürüm. Ama inşallah birlikte zayıflayıp koruruz kiloları.
Karatayı gözümde çok büyüttüm off şu yasak bu yasak o yasak nasıl yapcam diye. O yüzden bende artık yasaklara değil serbestlere odaklancam. Her çeşit et ve sebze yemeği serbest olarak düşündüm hiç de zor olmadığını anladım. Evde ne pişiyorsa onu yicem bu kadar basit olay aslında. Sadece pilav makarna abur cuburlar ve tatlılar yok, olay bu kadar basit.
Tereyağı da kaymaktan yapıldığına göre doğal kaymak olursa serbest olması lazım.pilav makarna abur cuburlar ve tatlılar bunlar pis öğğk iğrenç şeyler zehir bunlar zehir...... böyle düşün...
karatayda kaymak var mıydı yaa yiyebilir miyiz ?
ebsar o yüzden yasakları düşünme serbest olanları düşün. Bende de öyle olduğu için bi türlü başlayamıyordum diyete bu öğlen başladım adamakıllı.Ben de diyete girince butun yasak olan seyleri canim istiyor hic kilo veremicekmisim gibi hissediyorum
Ben de diyete girince butun yasak olan seyleri canim istiyor hic kilo veremicekmisim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?