Karatay İle Sağlıklı Yaşam Ve -20 Kilo :)

Ay canim benim sen daha gencmissin ben 32 yasindayim 69 kiloyum 55 olmak istiyorum kendimi bildim bileli hic 55 olmadim galiba
Ben tam 75 kilo olarak başladım,sende bu konuda benden daha şanslısın
Benim vermem gereken 11 kilo daha var,seninde 14,aslında sen daha şanslısınsen yeni başlayacağın için ilk 5-6 kilon çok hızlı gidecektir,benim artık yavaşladı kilo vermem,sonrasınıda zamanla verirsin,umutsuzluğa kapılma

Bugün sabahın sekizinde gözlerimi temizlik merakıyla açtım ve kalkar kalkmaz başladım ev işine,çalışıyor olunca kış temizliği bu zamana kaldı.İşe dalınca saati farketmemişim ve kahvaltımı saat 11.00de yapabildim anca.

Sabah:tereyağda peynirli 2 yumurta
1 salatalık
1 kırmızı biber
Yarım ekşi elma
Kahvaltıda eksiklerim çok fazlaydı bugün,eve alışveriş yapmak lazım acilen

Akşam:1 lahmacun
soğan salatası
yeşillik
ayran

su:2.5 lt.

spor yapamadım,temizlik olunca ona vakit kalmadı

Sabah:2 yumurta sucuklu omlet(sucuklar ev yapımı)
10 zeytin
1 avuç peynir
1 çay bardağı ceviz
1 yeşil elma
Kaymak
Kuru erik(3 tane)
Yeşil çay

Akşam:sebzeli et şiş
domates turşusu

İçecekler:1 yeşil çay
1 sade türk kahvesi
1 siyah çay

Spor:Leslie 3

Kaçamak:1 tane profiterol

Kaymağı tek başına yemek biraz zor bir iş,o yüzden eriklerin üzerine sürdüm üzerine birde ceviz koydum muhteşem bir lezzet keşfettim
Aslında bugün çok yorgundum spor yapmayı düşünmüyordum,ama eşim profiterol aldı geldi bir tane yedim,sonra vicdan azabıyla uyuyamazdım tabiDoğğrruuuuu spora dedim

Dünkü menüm
Sabah:2 yumurta
10 zeytin
eski kaşar
2 salatalık
ıhlamur

Akşam:domates çorbası
kabak yemeği
koyun yoğurdu

içecekler:2 ıhlamur
1 sade Türk kahvesi

spor:Leslie 3

bugünkü menüm

Sabah:20 zeytin
eski kaşar
6 çeri domates
1 çay bardağı çiğ kabak çekirdeği
Kuru erik
Kaymak

Akşam:domates çorbası
taze fasulye
salata

spor:leslie 3

içecekler:1ıhlamur
1 sade Türk kahvesi
1kiraz sapı mısır püskülü çayı

2 hafta sonra kuzenimin düğünü var ve benim hemen 2 kilo daha vermem gerekiyor.Karatay diyetinin yanında ne yapabilirim acaba yağ yakmaya yarayan.Leslie3 yapıyorum bir haftadır.

Sabah 7.00 de süper bir karatay kahvaltısı yaptım
2 yumurta ile peynirli omlet üzerine çörek otu
10 zeytin
peynir ayrıca yemedim omlete koyduğum için
2 gün kurusu üzerine bol kaymak ve ceviz
2 domates
5 biber

öğlen 13.30
bir yeşil elma
bir bardak ayran

Akşamada annemlere gidiyorum o yüzden akşam yemeği meçhul

Karataya başladım başlayalı ilk defa 3 öğün yapcam,sabah tören olduğu için çok erken kalktım dayanamam dedim onca saat.Kahvaltımı erkenden yaptım,şimdide öğlen menüsü hazır beni bekler.

Bugün karatayda 49. günüm ve ben hedefimin yarısını tamamlamış bulunmaktayım.Hedeflediğim 20 kilonun 10u bu sabah itibariyle gitti çok şükür.Eşimle yılbaşına kadarki girdiğimiz kilo verme iddiasında çok başarılı ilerliyorum.Önümde her istediğini yiyor içiyor,dönüp bakmıyorum bile.YAŞASIN KARATAY

3 günlük tatilin sonunda evime döndüm.Önümden ne aşureler pastalar geldi geçtide dönüp bakmadım bile.Annem azcık sinir olsada bana yaptıklarından yemedim diye yapacak bişey yok.3 günlük anne tatilimde gösterdiğim sabrın sonucunda -400 gram vermişim
Sanırım hiç kaçamak yapmadığım için insülin direncimde kırıldı ve canım hiçbişey istemiyor artık.Sizede tavsiyem dayanacağımız şurda en fazla 2 ay,2 aydan sonra insanın canı gerçekten istemiyor hiçbişey.Hele birde zayıflayıp güzelleştikçe bakmıyosunuz bile zararlı şeylere.

irotus azmine hayran kaldım bir ara bende karatayla 1,5 ayda 5 kilo vermiştim. Benim de canım hiç bir şey istemiyordu karatay diyetindeyken. 53 kilodan 66 ya çıktım. Eşim karşımda abur cuburları benim sevdiğim her şeyi yiyor ama ben de dayanamayıp tadımlık alayım diyorum tadına bakınca da devamı geliyor. Arkasından da büyük pişmanlıklar geliyor. Eşim hamurişi,abur cubur ve pirinç pilavı ekmek yemeyi çok seviyor. Evde bunların hiç biri eksik olmuyor. Eşim ne kadar yese de hiç kilo da almıyor.Bende karatay yapmayı düşündüm ama bir türlü iradeli olup başlayamıyorum. Başka diyet yapsam dedim ona da uyamadım bir türlü.

canım bende neler yaptım neler,denemediğim yol kalmamıştı.Bu yaz eşimle antalyada tatildeydik,orda karar verdim kilo vermeye.O kadar rahatsız oldumki kendimden.Aslında birçok insan benim gibiydi ama ben yinede kendime yediremedim o halde gezmeyi.Tatilden döndüm ve hemen başladım karataya.Aç kalarak kilo verilmeyceğini çok iyi idrak etmiş biriyim,o yüzden karatay tam bana göre.Ne aç kalıyorum ne mahrum kalıyorum.Hedefim yılbaşına kadar 55 olmak.
Ben evdede eşime boykot koyuyorum artık.Mesela eğer o saat sekizden sonra birşey yerse onunla bir saat boyunca konuşmuyorum hiçBu çok etkili oldu bizde.Ben yemiyorsam oda sıksın azcık kendini canım.Zaten onunda kilo vermesi lazım evlendikten sonra çok kilo aldı,bu şekilde onada karatay uygulamış oluyorum kısmen

Ben tam karatay yapamasam da karataya yakın bir diyet yapmaya çalışacağım. Bir tek sabahları bir iki dilim ekmek yiyeceğim. Karatay yapmam epey zor oluyor çünkü. Bazen kayınanamgile gidiyoruz yemeğe. Onlar genelde pilav,börek,makarna,mantı tarzı hep karbonhidrat yiyorlar. Patates yemeğinin yanına pirinç pilavı yapıyorlar. Ya da bayat ekmekten bi yemek yapıyorlar içine patates koyuyorlar falan. Çok nadiren et yemeği yapıyorlar onu da ya pilavla ya da ekmekle yiyorlar. Ben de sabah tartıldım 64,4 kg geldim hedefim maksimum 54 minimum 52 olmak. Bugün gidip kuruyemiş alcam. Bir de öğle araları işte arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz. O zaman da diyeti bozmak durumunda kalıyorum bazen gittiğimiz yere göre değişiyor aslında ama. O zamanlarda da akşam çok az yiyeceğim bakalım. Ayda 2 kilo versem yeter bana. Yıl başına kadar 60 kg olsam süper olcak.

Arkadaşlar merhaba
benimde acil diyete ihtiyacım var çalışıyorum o yüzden şirkette ne varsa öğlen yemeklerinde onu yemek durumundayım
ve 14 aylık oğlumu emziriyorum ama hızlıca kilo vermekte istiyorum:)

E="elmas87, post: 43349322, member: 713179"]Ben tam karatay yapamasam da karataya yakın bir diyet yapmaya çalışacağım. Bir tek sabahları bir iki dilim ekmek yiyeceğim. Karatay yapmam epey zor oluyor çünkü. Bazen kayınanamgile gidiyoruz yemeğe. Onlar genelde pilav,börek,makarna,mantı tarzı hep karbonhidrat yiyorlar. Patates yemeğinin yanına pirinç pilavı yapıyorlar. Ya da bayat ekmekten bi yemek yapıyorlar içine patates koyuyorlar falan. Çok nadiren et yemeği yapıyorlar onu da ya pilavla ya da ekmekle yiyorlar. Ben de sabah tartıldım 64,4 kg geldim hedefim maksimum 54 minimum 52 olmak. Bugün gidip kuruyemiş alcam. Bir de öğle araları işte arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz. O zaman da diyeti bozmak durumunda kalıyorum bazen gittiğimiz yere göre değişiyor aslında ama. O zamanlarda da akşam çok az yiyeceğim bakalım. Ayda 2 kilo versem yeter bana. Yıl başına kadar 60 kg olsam süper olcak.[/QUOTE]
Canım bende aynı senin gibiydim.kayınvalidemlere yada işe gittiğim zaman bozuyordum diyetimi.ama şimdi hiç kimse umrumda değil. Ben yemiyorum deyip reddediyorum ısrar edenleri yada benim yemeyecegim şeyi yapanları.

="ebsar, post: 43354378, member: 675274"]Nihayet bende basladim insallah bozmadan devam edebilirim[/QUOTE]
Burada birbirimize destek olursak bence bozmayız. Çünkü zayıflamak gerçekten irade ve destek işi. Hep birlikte nasıl yol aldığımızı yazarsak halledilmeyecek sorun yok

yeliz1215, post: 43356024, member: 714439"]Arkadaşlar merhaba
benimde acil diyete ihtiyacım var çalışıyorum o yüzden şirkette ne varsa öğlen yemeklerinde onu yemek durumundayım
ve 14 aylık oğlumu emziriyorum ama hızlıca kilo vermekte istiyorum:)[/QUOTE]
Merhaba canim, senin yine iş yerinde yemek çıkıyormuş, ben sabah köye bi gidiyorum, te aksam üstü saat 4te evde oluyorum. Ne yemek ne bişey yok. Biz istersek aşılamayacak sorun yok. Ben günde iki öğün yapıyorum. Evde okulda yiyeceğim yemekleri hazırlıyorum. sende yapabilirsen o şekilde yap bence.hem temiz olur senin el emeğin hemde sağlıklı

irotus doğru söylüyorsun aslında. Bir de benim ayrı bir sıkıntım kayınvalidemlere gidince bir ısrar bir ısrar, yok hiç bir şey yemedin. Ölümü gör ye, küserim tarzı konuşmalar oluyor. En sinir olduğum durum bu,özellikle de diyet yaptığım zamanlarda. Yiyene kadar susmuyorlar. Bir iki kere sırf onların ısrarından yedim ve rahatsızlandım çok yediğim için. Sanki iyilik ediyorlar bana. Ama kararlı olup kimseyi takmamak gerekiyor gerçekten de kilo verme sürecinde.

Bu sabah kahvaltıda 1 yumurta, biraz kavurma ve bir avuç kuruyemiş yedim. Ekmek de yemedim. Ama şimdiden acıktım :)
Sabah altıda kahvaltı edince ister istemez acıkıyorum ama zaten 3 öğün yediğim için ara öğün yapmıyorum. Öğlenleri bu hafta da dışarda yerim ama sonra evden getirmeye başlayacağım. Diyetime uygun sebze et yemeği falan yaparım. Sabah da kilom fazla çıktı biraz moralim bozuldu. İnşallah zayıflarım ben de.

Arkadaşlar merhaba
ve 14 aylık oğlumu emziriyorum ama hızlıca kilo vermekte istiyorum:)
Bence acele etme yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor çünkü. Sen de karatay yapabilirsin, hem aç kalmıyorsun hem de kilo verdiriyor.

Evet ama 14 ay oldu:))eski kıyafetlerime girmek istiyorum karatay diyetine başlıcam bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…