Ben tam 75 kilo olarak başladım,sende bu konuda benden daha şanslısınAy canim benim sen daha gencmissin ben 32 yasindayim 69 kiloyum 55 olmak istiyorum kendimi bildim bileli hic 55 olmadim galiba
canım bende neler yaptım neler,denemediğim yol kalmamıştı.Bu yaz eşimle antalyada tatildeydik,orda karar verdim kilo vermeye.O kadar rahatsız oldumki kendimden.Aslında birçok insan benim gibiydi ama ben yinede kendime yediremedim o halde gezmeyi.Tatilden döndüm ve hemen başladım karataya.Aç kalarak kilo verilmeyceğini çok iyi idrak etmiş biriyim,o yüzden karatay tam bana göre.Ne aç kalıyorum ne mahrum kalıyorum.Hedefim yılbaşına kadar 55 olmak.irotus azmine hayran kaldım bir ara bende karatayla 1,5 ayda 5 kilo vermiştim. Benim de canım hiç bir şey istemiyordu karatay diyetindeyken. 53 kilodan 66 ya çıktım. Eşim karşımda abur cuburları benim sevdiğim her şeyi yiyor ama ben de dayanamayıp tadımlık alayım diyorum tadına bakınca da devamı geliyor. Arkasından da büyük pişmanlıklar geliyor. Eşim hamurişi,abur cubur ve pirinç pilavı ekmek yemeyi çok seviyor. Evde bunların hiç biri eksik olmuyor. Eşim ne kadar yese de hiç kilo da almıyor.Bende karatay yapmayı düşündüm ama bir türlü iradeli olup başlayamıyorum. Başka diyet yapsam dedim ona da uyamadım bir türlü.
Ben tam karatay yapamasam da karataya yakın bir diyet yapmaya çalışacağım. Bir tek sabahları bir iki dilim ekmek yiyeceğim. Karatay yapmam epey zor oluyor çünkü. Bazen kayınanamgile gidiyoruz yemeğe. Onlar genelde pilav,börek,makarna,mantı tarzı hep karbonhidrat yiyorlar. Patates yemeğinin yanına pirinç pilavı yapıyorlar. Ya da bayat ekmekten bi yemek yapıyorlar içine patates koyuyorlar falan. Çok nadiren et yemeği yapıyorlar onu da ya pilavla ya da ekmekle yiyorlar. Ben de sabah tartıldım 64,4 kg geldim hedefim maksimum 54 minimum 52 olmak. Bugün gidip kuruyemiş alcam. Bir de öğle araları işte arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz. O zaman da diyeti bozmak durumunda kalıyorum bazen gittiğimiz yere göre değişiyor aslında ama. O zamanlarda da akşam çok az yiyeceğim bakalım. Ayda 2 kilo versem yeter bana. Yıl başına kadar 60 kg olsam süper olcak.canım bende neler yaptım neler,denemediğim yol kalmamıştı.Bu yaz eşimle antalyada tatildeydik,orda karar verdim kilo vermeye.O kadar rahatsız oldumki kendimden.Aslında birçok insan benim gibiydi ama ben yinede kendime yediremedim o halde gezmeyi.Tatilden döndüm ve hemen başladım karataya.Aç kalarak kilo verilmeyceğini çok iyi idrak etmiş biriyim,o yüzden karatay tam bana göre.Ne aç kalıyorum ne mahrum kalıyorum.Hedefim yılbaşına kadar 55 olmak.
Ben evdede eşime boykot koyuyorum artık.Mesela eğer o saat sekizden sonra birşey yerse onunla bir saat boyunca konuşmuyorum hiçBu çok etkili oldu bizde.Ben yemiyorsam oda sıksın azcık kendini canım.Zaten onunda kilo vermesi lazım evlendikten sonra çok kilo aldı,bu şekilde onada karatay uygulamış oluyorum kısmen
irotus doğru söylüyorsun aslında. Bir de benim ayrı bir sıkıntım kayınvalidemlere gidince bir ısrar bir ısrar, yok hiç bir şey yemedin. Ölümü gör ye, küserim tarzı konuşmalar oluyor. En sinir olduğum durum bu,özellikle de diyet yaptığım zamanlarda. Yiyene kadar susmuyorlar. Bir iki kere sırf onların ısrarından yedim ve rahatsızlandım çok yediğim için. Sanki iyilik ediyorlar bana. Ama kararlı olup kimseyi takmamak gerekiyor gerçekten de kilo verme sürecinde.E="elmas87, post: 43349322, member: 713179"]
Canım bende aynı senin gibiydim.kayınvalidemlere yada işe gittiğim zaman bozuyordum diyetimi.ama şimdi hiç kimse umrumda değil. Ben yemiyorum deyip reddediyorum ısrar edenleri yada benim yemeyecegim şeyi yapanları.
Bence acele etme yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor çünkü. Sen de karatay yapabilirsin, hem aç kalmıyorsun hem de kilo verdiriyor.Arkadaşlar merhaba
benimde acil diyete ihtiyacım var çalışıyorum o yüzden şirkette ne varsa öğlen yemeklerinde onu yemek durumundayım
ve 14 aylık oğlumu emziriyorum ama hızlıca kilo vermekte istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?