Merhaba canim, senin yine iş yerinde yemek çıkıyormuş, ben sabah köye bi gidiyorum, te aksam üstü saat 4te evde oluyorum. Ne yemek ne bişey yok. Biz istersek aşılamayacak sorun yok. Ben günde iki öğün yapıyorum. Evde okulda yiyeceğim yemekleri hazırlıyorum. sende yapabilirsen o şekilde yap bence.hem temiz olur senin el emeğin hemde sağlıklıyeliz1215, post: 43356024, member: 714439"]Arkadaşlar merhaba
benimde acil diyete ihtiyacım var çalışıyorum o yüzden şirkette ne varsa öğlen yemeklerinde onu yemek durumundayım
ve 14 aylık oğlumu emziriyorum ama hızlıca kilo vermekte istiyorum:)
Benimde kayınvelidemler öyle yemeyince küserdi sanki, bende kırılmasn diye yerdim, ama son bikaç aydır yemiyorum, esimde söyledi ısrar etmeyin diye.onlara kalsa her akşam kişi başı bir kilo meyve, her yemeğin yanında pilav makarna ekmek.122 .!.:irotus doğru söylüyorsun aslında. Bir de benim ayrı bir sıkıntım kayınvalidemlere gidince bir ısrar bir ısrar, yok hiç bir şey yemedin. Ölümü gör ye, küserim tarzı konuşmalar oluyor. En sinir olduğum durum bu,özellikle de diyet yaptığım zamanlarda. Yiyene kadar susmuyorlar. Bir iki kere sırf onların ısrarından yedim ve rahatsızlandım çok yediğim için. Sanki iyilik ediyorlar bana. Ama kararlı olup kimseyi takmamak gerekiyor gerçekten de kilo verme sürecinde.
Bu sabah kahvaltıda 1 yumurta, biraz kavurma ve bir avuç kuruyemiş yedim. Ekmek de yemedim. Ama şimdiden acıktım :)
Sabah altıda kahvaltı edince ister istemez acıkıyorum ama zaten 3 öğün yediğim için ara öğün yapmıyorum. Öğlenleri bu hafta da dışarda yerim ama sonra evden getirmeye başlayacağım. Diyetime uygun sebze et yemeği falan yaparım. Sabah da kilom fazla çıktı biraz moralim bozuldu. İnşallah zayıflarım ben de.
Doğru söylüyorsun normalde 2 yumurta ve peynir zeytin de yerdim ama doydum sabah yiyesim gelmedi. Artık 2 yumurta yiyemiyorum fazla geliyor bana. Öğlen de bozmamış oldum karatayı. 1 kase çorba,3 adet köfte ve bulgur pilavı yedim. :)) Akşama da karatay mutfağından bir şeyler yaparım artık :)) Ben karatay yaparken doyana kadar yediğim için sanki kilo alacakmışım gibi hissediyorum hep. Yine de zayıflıyorsun ama.Benimde kayınvelidemler öyle yemeyince küserdi sanki, bende kırılmasn diye yerdim, ama son bikaç aydır yemiyorum, esimde söyledi ısrar etmeyin diye.onlara kalsa her akşam kişi başı bir kilo meyve, her yemeğin yanında pilav makarna ekmek.
sabah kahvaltıda peynir zeytin yesillik yememissin çok acıkırsın öyle yapma. Karatayda tam yapılan kahvaltı 5km koşuya denkmiş.
Bende doyana kadar yiyorum, yemeklerimin hepsini karatay yemek kitabından yapıyorum, o yüzden hiç korkusuz yiyorum yemeklerimden doyana kadar.Doğru söylüyorsun normalde 2 yumurta peynir zeytin de yerdim ama doydum sabah yiyesim gelmedi. Artık 2 yumurta yiyemiyorum fazla geliyor bana. Öğlen de bozmamış oldum karatayı. 1 kase çorba,3 adet köfte ve bulgur pilavı yedim. :)) Akşama da karatay mutfağından bir şeyler yaparım artık :)) Ben karatay yaparken doyana kadar yediğim için sanki kilo alacakmışım gibi hissediyorum hep. Yine de zayıflıyorsun ama.
Canım hiç bilmiyorum inan.ama ben evde leslie yapıyorum.onuda tavsiye ederim.holihopta sonucta bi aktivite eminim faydası olurArkadaşlar bişey daha sormak istiyorum
Holihop çevirmek kilo verdidir mi evde var ama çevirmiyorum?
Artık ne yapacağımızı şaşırdık:)Canım hiç bilmiyorum inan.ama ben evde leslie yapıyorum.onuda tavsiye ederim.holihopta sonucta bi aktivite eminim faydası olur
Ben normalde asla spor seven biri olmadım, hatta tam tersi nefret ederim spordan. Ama leslie cok hoşuma gitti. Denemediysen kesinlikle tavsiye ederimArtık ne yapacağımızı şaşırdık:)
Ben direk leslie 3milden başladım 45 dakika sürüyor, ama vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bileYok denemedim...
Merak ettim kesinlikle deneyeceğim:)
Bende bu diyete başladığımda diğer topikleri takip etmiştim, ama sayfalar çok ileri olunca dahil olmak zor oluyor, bende kendime konu açtım bu yüzden. Bu şekilde devam edersek hem kendimizi motive ederiz, hemde yanlışlarımızı görürüz.Merhaba kızlar. Ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için 20 ekimde karatay başladım. 3 gün sonra on günlüğüne annemin yanına gidince tabi kaçamaklar aldı başını gitti. Pazartesi
tekrar diyetime döndüm. Çalıştığım için 3 öğün yiyorum ve sıfır spor maalesef. Dün tartıldım 1 kilo vermişim bunlara rağmen
ben de sırf gaza geleyim diye kendime günlük açtım bu forumda da. Artık burdan da sizi takip ederim çünkü interaktif gibi oluyo böle motive edici Herkese şimdiden bol şans Aklımda birkaç şey var. Bulgur ne derece serbest kitabı okudum ama anımsayamıyorum. Bir de Kuru incir var mı diyette. Varsa eğer harika bir şekersiz tarifim var tatlı krizleri için. hemen akşama deneyip sizinle paylaşırım.
Günaydın kızlar dün akşam kuru incirden şekersiz sadece sütle ve cevizle bir tatlı yaptım inanamazsınız. Böle bir leZet olamaz. Tatlı krizleri ve Regl dönemleri için ideal!!! Kuru incirin sütü mayalama özelliği olduğunu bilmiyordum. 1 litre sütü kaynatın ve yoğurt mayalama sıcaklığına kadar ılımanını bekleyin ( parmağınızı koyduğunuzda dayanabileceğiniz bir sıcaklık olmalı) sonra içerisine önbelleği dakika suyun içerisinde belirttiğiniz kuru incirleri atıp bilenderdan geçirin. Kaselere koyup üzerine ceviz serpiştirin. Üzerini bir stres film ile kaplayıp bir örtü örtün ve oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın. İnanamıycaksınız tadın:) bildiğiniz İncirli puding ve en masum kaçamakMerhaba kızlar. Ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için 20 ekimde karatay başladım. 3 gün sonra on günlüğüne annemin yanına gidince tabi kaçamaklar aldı başını gitti. Pazartesi
tekrar diyetime döndüm. Çalıştığım için 3 öğün yiyorum ve sıfır spor maalesef. Dün tartıldım 1 kilo vermişim bunlara rağmen
ben de sırf gaza geleyim diye kendime günlük açtım bu forumda da. Artık burdan da sizi takip ederim çünkü interaktif gibi oluyo böle motive edici Herkese şimdiden bol şans Aklımda birkaç şey var. Bulgur ne derece serbest kitabı okudum ama anımsayamıyorum. Bir de Kuru incir var mı diyette. Varsa eğer harika bir şekersiz tarifim var tatlı krizleri için. hemen akşama deneyip sizinle paylaşırım.
Ben bunun benzer bir tarifini denemiştim ama çok kötü olmuştu. Ama öyle sütün içine atmamıştım incirleri. Kaynar sütü incirlerin üstüne dökmüştüm. Tarif öyle bir şeydi sanki. Yanlış hatırlamıyorsam bu da karatay kitabındandı.Tadı da kötü olunca bir daha yapmamıştım. Bir de senin dediğini deneyim.Günaydın kızlar dün akşam kuru incirden şekersiz sadece sütle ve cevizle bir tatlı yaptım inanamazsınız. Böle bir leZet olamaz. Tatlı krizleri ve Regl dönemleri için ideal!!! Kuru incirin sütü mayalama özelliği olduğunu bilmiyordum. 1 litre sütü kaynatın ve yoğurt mayalama sıcaklığına kadar ılımanını bekleyin ( parmağınızı koyduğunuzda dayanabileceğiniz bir sıcaklık olmalı) sonra içerisine önbelleği dakika suyun içerisinde belirttiğiniz kuru incirleri atıp bilenderdan geçirin. Kaselere koyup üzerine ceviz serpiştirin. Üzerini bir stres film ile kaplayıp bir örtü örtün ve oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın. İnanamıycaksınız tadın:) bildiğiniz İncirli puding ve en masum kaçamak
tarifini verirsen keki denemek isterim. bunu da denemeni kesinlikle tavsiye ediyorum. gerçekten çok güzelBen bunun benzer bir tarifini denemiştim ama çok kötü olmuştu. Ama öyle sütün içine atmamıştım incirleri. Kaynar sütü incirlerin üstüne dökmüştüm. Tarif öyle bir şeydi sanki. Yanlış hatırlamıyorsam bu da karatay kitabındandı.Tadı da kötü olunca bir daha yapmamıştım. Bir de senin dediğini deneyim.
Ben bir de karatay keki yapmıştım. İlk sefer kötü olmuştu o da geniş kaba koymuşum ondanmış. Derin kaba koyunca sonunda keke benzemişti. Bende onu çok seviyorum. İçinde elma olduğu için ,elmalı tatlıları çok severim de, çok hoşuma gitmişti. Bazen tatlı krizim tutuyor o zamanlarda deneyim bu aralar canım tatlı çekmiyor çok şükür :)
Elmalı İncirli Unsuz Kektarifini verirsen keki denemek isterim. bunu da denemeni kesinlikle tavsiye ediyorum. gerçekten çok güzel
Kriz dönemlerinde denemek lazım, süper bir tarife benziyorGünaydın kızlar dün akşam kuru incirden şekersiz sadece sütle ve cevizle bir tatlı yaptım inanamazsınız. Böle bir leZet olamaz. Tatlı krizleri ve Regl dönemleri için ideal!!! Kuru incirin sütü mayalama özelliği olduğunu bilmiyordum. 1 litre sütü kaynatın ve yoğurt mayalama sıcaklığına kadar ılımanını bekleyin ( parmağınızı koyduğunuzda dayanabileceğiniz bir sıcaklık olmalı) sonra içerisine önbelleği dakika suyun içerisinde belirttiğiniz kuru incirleri atıp bilenderdan geçirin. Kaselere koyup üzerine ceviz serpiştirin. Üzerini bir stres film ile kaplayıp bir örtü örtün ve oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın. İnanamıycaksınız tadın:) bildiğiniz İncirli puding ve en masum kaçamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?