Evet canım burayı bende takip ediyorum, süper bilgiler varKızlar burda karatayla ilgili güzel linkler var:
https://woto.com/@karataymenusu
http://woto.com/oncesi-sonrasi
Ben iki kitabını almıştım canan hocanın, şimdide ahmet aydının taş devri diyeti kitabını aldım onu okuyorum.canan hoca bu kitabıda tavsiye ediyor.harika bi kitap.Bende kitaplari yok alip okusam iyi olacak
herhalde mantık aynı onda. ben de merak etmiştim ama almadım. sen bir oku da memnun kalırsan biz de okuyalım. Karatay diyetini okumultum. dün de kitapyurdundan Karatay Mutfağı & Kalıcı Kilo Verdiren Yemek Tarifleri kitabını aldım. Bakalım bi gelsin de çok merak ediyorum tarifleri.Ben iki kitabını almıştım canan hocanın, şimdide ahmet aydının taş devri diyeti kitabını aldım onu okuyorum.canan hoca bu kitabıda tavsiye ediyor.harika bi kitap.
Ben bütün yemeklerimi ondan yapar oldum, sende çok memnun kalacaksın eminim[QQuite "alalunalaluna, post: 43393820, member: 344695"]herhalde mantık aynı onda. ben de merak etmiştim ama almadım. sen bir oku da memnun kalırsan biz de okuyalım. Karatay diyetini okumultum. dün de kitapyurdundan Karatay Mutfağı & Kalıcı Kilo Verdiren Yemek Tarifleri kitabını aldım. Bakalım bi gelsin de çok merak ediyorum tarifleri.
Vakit buldukca tarifleri bizimlede paylasirmisiniz
tabiki paylasırım canım, hep birlikte doğru şekilde beslenmiş oluruz böylece.Vakit buldukca tarifleri bizimlede paylasirmisiniz
Çok güzel görünüyor :))Kızlar tatlımın görüntüsü bu
Yanlız değilsin... Benim de bu akşam olcak kesin. Dışarı çıkıcaz arkadaşlarla. Bile bile ladesIpin ucu fena kacti kahvaltiya misafirlerim vardi pates kizartmalari borekler falan falan aglamak istiyorum
Canım benim bi ara 2 hafta durdu gram veremedimo derece kötü bir durumdaydım. Ama sabrettim bozmadım diyetimi ve 2hafta sonunda patır patır gitmişti kilolar. Sabret sende sakın pes etmeBende haftasonu diyeti bozanlardanım :)) Herkez bozmuş :)) Olsun bugün kaldığımız yerden devam. Eskiden olsa nasıl olsa bozuldu diyip geri başlamazdım ama öyle olunca insan verdiklerini fazlasıyla alıyor. Daha hiç zayıflayamadım ama yine de devam etcem. hiç kilo vermesem bile sağlıklı beslenmiş oluyoruz ve kilo almamış oluyoruz.
Bende ilk başta hergün tartılıyordum, sonra baktım sinirim bozuluyor öyle. Şimdi aklıma gelirse haftada bir tartılıyorum yada hiç tartılmıyorum. Uzun aralıklı tartılınca sonucta daha keyifli oluyor, biranda cok vermişsin gibi hissediyorsunKızlar siz ne kadar aralıklarla tartılıyorsunuz? Ben günde 5-6 kez tartıya çıkıyorum
Bu sefer karar verdim çıkmayacağım uzun süre. Her ayın 15inde tartılcam. Karatay yapınca benim kilom çok oynuyor bir fazla bir eksik çıkıyorum. Uzun vadede belli ediyor kilo verdiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?