- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Ben hiç kesintisiz yapamadımCanım sen karayla ne kadar verdin? kaçamak yapıyormusun?
Ben hiç kesintisiz yapamadım
O kadar şeker bağımlısı bir insanım ki
Ama düşe kalka 92'den 89.7'ye düştüm. Sen ne durumdasın?
Ben 3 gündür hiç şeker yemiyorum. Annem insülin iğnesi kullanmaya başladı, gözlerini etkiledi şeker. Çok moralim bozuk. Kendimize bunu yapmamaliyiz.97,7 ile başladım şimdi 94,3 oldum. Neredeyse bir ay olacak 1 haziranda
bende çok kaçamak yapıyorum işten eve gidince özellikle
Yok ben yapamadım daha. Sabah yumurtaları haşladim ama yiyemedim .ise geç kaldım. 2 yaşında bir oğlum var. Koşuşturmaca ile kaçırdım kahvaltıyıŞekersiz çay kahve içebilirsiniz, ama bir şey yememeniz gerekiyor leptinin salgılanması için. Ama nescafe olmaz. Meyve sadece sabahları yenebiliyor. Hiç karatay kahvaltısı yaptınız mı tam olarak?
Sorabilirsin hiç sıkıntı değil : )
Benim çok soru sormamin sebebi başlarsam tam yapmak istiyorum.Şekersiz çay kahve içebilirsiniz, ama bir şey yememeniz gerekiyor leptinin salgılanması için. Ama nescafe olmaz. Meyve sadece sabahları yenebiliyor. Hiç karatay kahvaltısı yaptınız mı tam olarak?
Sorabilirsin hiç sıkıntı değil : )
Ben de zaten 3 Öğün yapmaya çalışıyorum. bütün gün evdeyim sürekli bir şeyler atıştırıyorumÖğün meselesi biraz zor geldi bana. Hani 2 öğün olması. Başka sıkıntı yok. Hamur işi bana zaten dokunur. Yemesem süper olur. Şeker yemem zaten. İşte bir tek öğün meselesionu ben 3 öğün yaparım. ( gerçi sen yapabilirsin demişssin de ) Oburumdur ben dayanamam. İlla midemi sürekli renklendirmem lazım
Ben 32 yaşındayım, evliyim, çocuk yok ama doğum yapmış gibi kiloluyum
Boy 172.
89.7 kiloyum şu anda ama kimse inanmıyor. Yok canım fln diyor herkes. 32 yaşında gibi dgilsin diyorlar. Demek ki ideal kilomda olsam 10 yaş genç duracağım
Kızlar boy kilo tablosu yapacağım, hiç zamanım olmadı. Bugün de discideydim. Unutmadım, aklımda
4 yıl önceki günlüğüme geri dönüyorum. Yarım kalan işi tamamlıyorum. Her gün akşam 6da yediklerimi yazacağım. Her hafta p.tesi de kilomu buradan güncelleyeceğim. Spor olarak yaptiklarim şunlar:
Kardiyo:
Karin kası:
25 Mayis P.tesi --> 84 kg
pofu
@Kurabiyemusavir
Batu85
E ekin85 sizleri de beklerim
Merhabalar
Boyum 172, kilom 91. Karatay beslenme sistemi ile geçen ay tanıştım. Düşe kalka uyguladım, 2 kg verdim. Keşke daha önce tanissaydim Karatay ile. Kendime geldim resmen. Çok kilo vermedim belki ama daha enerjik daha dinç oldum. Bundan sonra A'dan Z'ye uygun şeyler yiyerek, spor yaparak devam etmeye kararlıyım. Var mısınız? Ben varım
16 Nisan ===> 91 kg
25 Nisan ===> 89.7 kg
Bende 2016daki konuyla ne alakam oldugunu çözmeye çalışıyordum .çözdüm
Çarşamba itibari ile başlıyorum inşallah merhaba bu arada
Ben iki tane diyet bisküvi yedim şu akşam yemeğinden sonraGünaydıınn burayı unutmuşummmbnm bugün 2. Günüümmm dün tıka basa doydummm sıfır kaçamakla bitirdim günüüü, siz de nasıldı durumlar?
Aslında gayet doyurucu yemek ama bence yediysen bi cardio yap derimBen iki tane diyet bisküvi yedim şu akşam yemeğinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?