Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

97,7 ile başladım şimdi 94,3 oldum. Neredeyse bir ay olacak 1 haziranda
bende çok kaçamak yapıyorum işten eve gidince özellikle
Ben 3 gündür hiç şeker yemiyorum. Annem insülin iğnesi kullanmaya başladı, gözlerini etkiledi şeker. Çok moralim bozuk. Kendimize bunu yapmamaliyiz.
Ben de eve gidince deli gibi abur cubur yiyorum. Kekler, çikolatalar, bisküviler...

Yok ben yapamadım daha. Sabah yumurtaları haşladim ama yiyemedim .ise geç kaldım. 2 yaşında bir oğlum var. Koşuşturmaca ile kaçırdım kahvaltıyı

Benim çok soru sormamin sebebi başlarsam tam yapmak istiyorum.

Ben de zaten 3 Öğün yapmaya çalışıyorum. bütün gün evdeyim sürekli bir şeyler atıştırıyorum

Kizlar biraz tanisalimmi
mesela ben 41 yasinda ev hanimiyim
1 kizim 2 oglum var
uzuunca zaman cok zayiftim
sonra kilo almaya basladim troidim varmis
ameliyat oldum ömür boyu ilac kullanacagim
yurtdisinda yasiyorum sevgiler

Ben 32 yaşındayım, evliyim, çocuk yok ama doğum yapmış gibi kiloluyum
Boy 172.
89.7 kiloyum şu anda ama kimse inanmıyor. Yok canım fln diyor herkes. 32 yaşında gibi dgilsin diyorlar. Demek ki ideal kilomda olsam 10 yaş genç duracağım
Kızlar boy kilo tablosu yapacağım, hiç zamanım olmadı. Bugün de discideydim. Unutmadım, aklımda

Kizlar nerelerdesiniz.
ben 2 gundur msj yazamiyordum hata gosteriyordu
bugun olsu sukur
renklerin icinde canim boy kilo tablosu yapacaktin benimki
163 boy
76.800 kilo

pofu
@Kurabiyemusavir
E ekin85
Batu85

Günaydıınn burayı unutmuşummmbnm bugün 2. Günüümmm dün tıka basa doydummmsıfır kaçamakla bitirdim günüüü, siz de nasıldı durumlar?

Günaydıınn burayı unutmuşummmbnm bugün 2. Günüümmm dün tıka basa doydummmsıfır kaçamakla bitirdim günüüü, siz de nasıldı durumlar?
Ben iki tane diyet bisküvi yedim şu akşam yemeğinden sonra

Eklentiler

• 20200525_161505.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…