- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Kavrulunca besin değerini kaybediyor, hiç iyi olmuyor. Bir de içlerindeki yağ, ısının etkisiyle trans yağa dönüşüyor.Bende ordan alayım bari. Pişmiş olsa daha iyi değil mi yaa o çiğ çiğ nasıl yenecek. Ben hiç çiğ yemedim.
Bu sabah kahvaltıya önerdiğiniz gibi ayran ve kuruyemiş ekledim gerçekten de uzun süre tok tuttu ayran mideme sütten daha iyi geldi çok teşekkür ederim :)Çok önemli bir şeyi atliyorsunuz kahvaltıda: çiğ kuruyemiş. Süt yerine de ayran icseniz eminim öğlene kadar acikmazsiniz. Süt çok iyi gelmiyor genelde. Siz çalışıyor muydunuz? Mesajlar karıştı biraz : )
siz bebek mi bekliyorsunuz . siz diyet uygulamayın yaBu sabah kahvaltıya önerdiğiniz gibi ayran ve kuruyemiş ekledim gerçekten de uzun süre tok tuttu ayran mideme sütten daha iyi geldi çok teşekkür ederim :)
Diyet yapmıyorum Karatay diyeti aslında sağlıklı beslenme seklidir temel amaç zayıflamak değildir esas bebiş için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çünkü çocuklarda metabolik hastalıkların temelleri daha anne karnındayken atılıyormuş.annede insulin direnci gelişirse bu bebeğe de geçiyormuş bir de gebelik şekeri olayı var ondan da korkuyorumsiz bebek mi bekliyorsunuz . siz diyet uygulamayın yao bebiş beslensin bol bol. bu karaty diyeti çok acımasız bence. bebişe yazık.
Allah bebeğinizi korusun. Birşey olmaz. Bol bol su için. Bende hamileyken birsey yiyemezdim. Bakliyat nohut vs. Yediğim ekmek içtiğim şu bile gitmezdi. Geri çıkardı. O yüzden dedim yiyebildiginiz yiyin diye. :)Diyet yapmıyorum Karatay diyeti aslında sağlıklı beslenme seklidir temel amaç zayıflamak değildir esas bebiş için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çünkü çocuklarda metabolik hastalıkların temelleri daha anne karnındayken atılıyormuş.annede insulin direnci gelişirse bu bebeğe de geçiyormuş bir de gebelik şekeri olayı var ondan da korkuyorum
Akşamları yediklerim çıkıyor da gündüz sorun yok :)Allah bebeğinizi korusun. Birşey olmaz. Bol bol su için. Bende hamileyken birsey yiyemezdim. Bakliyat nohut vs. Yediğim ekmek içtiğim şu bile gitmezdi. Geri çıkardı. O yüzden dedim yiyebildiginiz yiyin diye. :)
Ayyy nasıl sevindim bunu duyduğuma! Rica ederim. Canan hocamızın sözünden çıkmayınca sorun kalmıyorBu sabah kahvaltıya önerdiğiniz gibi ayran ve kuruyemiş ekledim gerçekten de uzun süre tok tuttu ayran mideme sütten daha iyi geldi çok teşekkür ederim :)
Asıl Karatay'a uymazsa bebise yazık : ) neresi acımasız Karatay sisteminin kız? Söyle bakim.siz bebek mi bekliyorsunuz . siz diyet uygulamayın yao bebiş beslensin bol bol. bu karaty diyeti çok acımasız bence. bebişe yazık.
Mensturasyon doneminiz yakın mıGunaydin arkadaslar dun gayet guzel gecmesine ragmen ilk defa eksi beklerken arti ciktim.cok sasirdim ama hic moralimi bozmuyorum.normal saatten biraz erken tartildim onunda rolu oluyor ve birazda siskinligim var.insallah yarin sabah tekrar tartilacam.verecegim kesinde insallah diger yaptiklarim gibi zorlanmam
Öğün meselesi biraz zor geldi bana. Hani 2 öğün olması. Başka sıkıntı yok. Hamur işi bana zaten dokunur. Yemesem süper olur. Şeker yemem zaten. İşte bir tek öğün meselesiAsıl Karatay'a uymazsa bebise yazık : ) neresi acımasız Karatay sisteminin kız? Söyle bakim.
Doyana kadar yiyorsun. Aç kalmak yok, sürünmek yok.
hergün tartılma bence. haftada bir tartılsan daha motive olursun gibi geldi.Gunaydin arkadaslar dun gayet guzel gecmesine ragmen ilk defa eksi beklerken arti ciktim.cok sasirdim ama hic moralimi bozmuyorum.normal saatten biraz erken tartildim onunda rolu oluyor ve birazda siskinligim var.insallah yarin sabah tekrar tartilacam.verecegim kesinde insallah diger yaptiklarim gibi zorlanmam
Karatay kahvaltisini eksiksiz yapınca acikmiyorsun işte. Yemek yemediğin 4. saatte leptin hormonu salgilaniyor ve vücuttaki yağları yakıyor. Tabi hiçbir şey yemedigin süreceÖğün meselesi biraz zor geldi bana. Hani 2 öğün olması. Başka sıkıntı yok. Hamur işi bana zaten dokunur. Yemesem süper olur. Şeker yemem zaten. İşte bir tek öğün meselesionu ben 3 öğün yaparım. ( gerçi sen yapabilirsin demişssin de ) Oburumdur ben dayanamam. İlla midemi sürekli renklendirmem lazım
bitkiçayı , meyve vs. falan yiyemez miyiz?Karatay kahvaltisini eksiksiz yapınca acikmiyorsun işte. Yemek yemediğin 4. saatte leptin hormonu salgilaniyor ve vücuttaki yağları yakıyor. Tabi hiçbir şey yemedigin sürece
Evet canim yakinMensturasyon doneminiz yakın mı
Mensturasyon inanılmaz etkiliyor. Arkadasin da dediği gibi her gün tartilmayin. Bu dönemde vücut su topladığı için tartıda gördüğünüz rakama takilmayin. Mens dönemi bitince patir patir gidiyor kilolar inşallah.Evet canim yakin
Tebrik ederim : ) İnşallah biz de kesintisiz 1 ay yapabiliriz.Merhaba kızlar, bende Karatayla sağlıklı beslenmeye başlayalı 26 gün oldu 1 Mayısta başladım. Aç kalmadan kilo vermek inanılmaz güzel
Şekersiz çay kahve içebilirsiniz, ama bir şey yememeniz gerekiyor leptinin salgılanması için. Ama nescafe olmaz. Meyve sadece sabahları yenebiliyor. Hiç karatay kahvaltısı yaptınız mı tam olarak?bitkiçayı , meyve vs. falan yiyemez miyiz?çok soru soruyorum kusura bakmayın.
Tebrik ederim : ) İnşallah biz de kesintisiz 1 ay yapabiliriz.
Karatay'a ben de diyet demek istemiyorum çünkü aç kalıp sürünmüyorsun. Aksine doyana kadar yiyerek besleniyorsun. İnsanın kendi doğasına dönmesi gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?