Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

Bu sabah kahvaltıya önerdiğiniz gibi ayran ve kuruyemiş ekledim gerçekten de uzun süre tok tuttu ayran mideme sütten daha iyi geldi çok teşekkür ederim :)

Bu sabah kahvaltıya önerdiğiniz gibi ayran ve kuruyemiş ekledim gerçekten de uzun süre tok tuttu ayran mideme sütten daha iyi geldi çok teşekkür ederim :)
siz bebek mi bekliyorsunuz . siz diyet uygulamayın ya o bebiş beslensin bol bol. bu karaty diyeti çok acımasız bence. bebişe yazık.

siz bebek mi bekliyorsunuz . siz diyet uygulamayın ya o bebiş beslensin bol bol. bu karaty diyeti çok acımasız bence. bebişe yazık.
Diyet yapmıyorum Karatay diyeti aslında sağlıklı beslenme seklidir temel amaç zayıflamak değildir esas bebiş için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çünkü çocuklarda metabolik hastalıkların temelleri daha anne karnındayken atılıyormuş.annede insulin direnci gelişirse bu bebeğe de geçiyormuş bir de gebelik şekeri olayı var ondan da korkuyorum

Allah bebeğinizi korusun. Birşey olmaz. Bol bol su için. Bende hamileyken birsey yiyemezdim. Bakliyat nohut vs. Yediğim ekmek içtiğim şu bile gitmezdi. Geri çıkardı. O yüzden dedim yiyebildiginiz yiyin diye. :)

Allah bebeğinizi korusun. Birşey olmaz. Bol bol su için. Bende hamileyken birsey yiyemezdim. Bakliyat nohut vs. Yediğim ekmek içtiğim şu bile gitmezdi. Geri çıkardı. O yüzden dedim yiyebildiginiz yiyin diye. :)
Akşamları yediklerim çıkıyor da gündüz sorun yok :)

Asıl Karatay'a uymazsa bebise yazık : ) neresi acımasız Karatay sisteminin kız? Söyle bakim.
Doyana kadar yiyorsun. Aç kalmak yok, sürünmek yok.

Gunaydin arkadaslar dun gayet guzel gecmesine ragmen ilk defa eksi beklerken arti ciktim.cok sasirdim ama hic moralimi bozmuyorum.normal saatten biraz erken tartildim onunda rolu oluyor ve birazda siskinligim var.insallah yarin sabah tekrar tartilacam.verecegim kesinde insallah diger yaptiklarim gibi zorlanmam

Mensturasyon doneminiz yakın mı

Asıl Karatay'a uymazsa bebise yazık : ) neresi acımasız Karatay sisteminin kız? Söyle bakim.
Doyana kadar yiyorsun. Aç kalmak yok, sürünmek yok.
Öğün meselesi biraz zor geldi bana. Hani 2 öğün olması. Başka sıkıntı yok. Hamur işi bana zaten dokunur. Yemesem süper olur. Şeker yemem zaten. İşte bir tek öğün meselesi onu ben 3 öğün yaparım. ( gerçi sen yapabilirsin demişssin de ) Oburumdur ben dayanamam. İlla midemi sürekli renklendirmem lazım

hergün tartılma bence. haftada bir tartılsan daha motive olursun gibi geldi.

Karatay kahvaltisini eksiksiz yapınca acikmiyorsun işte. Yemek yemediğin 4. saatte leptin hormonu salgilaniyor ve vücuttaki yağları yakıyor. Tabi hiçbir şey yemedigin sürece

Merhaba kızlar, bende Karatayla sağlıklı beslenmeye başlayalı 26 gün oldu 1 Mayısta başladım. Aç kalmadan kilo vermek inanılmaz güzel
Tebrik ederim : ) İnşallah biz de kesintisiz 1 ay yapabiliriz.
Karatay'a ben de diyet demek istemiyorum çünkü aç kalıp sürünmüyorsun. Aksine doyana kadar yiyerek besleniyorsun. İnsanın kendi doğasına dönmesi gibi bir şey

bitkiçayı , meyve vs. falan yiyemez miyiz? çok soru soruyorum kusura bakmayın.
Şekersiz çay kahve içebilirsiniz, ama bir şey yememeniz gerekiyor leptinin salgılanması için. Ama nescafe olmaz. Meyve sadece sabahları yenebiliyor. Hiç karatay kahvaltısı yaptınız mı tam olarak?
Sorabilirsin hiç sıkıntı değil : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…