ben börek ve makarna yedikce kilo veriyorum kizim sen bilmiyo musun
ahhh o bünye bende de olsaaaaamakarnayı böreği manyaakk seviyorum ben yaaa ama yiyince şişiyorummm
yemiycem beee aaaahele bi 65 lere düşeyim belki istisnalar yaparım arada :)
su dünyada kilo aldiran hic bir gida yoktur, biz yanlis tükettigimiz icin kilo aliyoruz. valla ben pasta yiyip kilo veren biriyim denedim oldu yani önemli olan dogru vakitte ve dogru miktarda yemek.
kesinlikle haklısın cnm ama bende çok deneme yanılma yaptım bi,liyosun zaten,bi diyetim vardı spora giderken yapıyordum karataya benziyor sadece onda sabah 1 dilim ekmek vardı,çok güzel kilo verdim,karatay da da güzel kilo verdim 1 haftada 4 kiloya yakın gitti (ödemdir çoğu) ve zorlanmadım
şimdi sıkmam lazım biraz kendimi yani sonunda patlarım kesin de hiç olmazsa 65 lere kadar sonrasında hafif hafif yerim yani her gün olmasa bile arada sırada
neyse o zaman ben senin yerine de yerim
cık cık cıkkkyeme kızım benim hakkımı :)
suan 1 lokma yicek halim yok
bugün karnım içeri doğru çöktüaman allahıımm kimseye diyetteyim demiyorum dediğimde yine mi diyorlarr oofff şu benimmm hırs sorunum da olmaassaa
hirs bence cok iyi bisey canim. valla bende cok hirsliyim hayatta yenilgiyi kabullenemiyorum
aferin kuzuma böyle devam et.ben hasta oldum ya hemde onumde 5 günlük bi tatilim var.hem şiş şiş dolaşacam hemde tatilim heba olacak yaa
yani regli oldum kuzu
başka hastalığım da var da onu saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?