karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

Zaten bu tiplerin özelliği fakir olması kajdjsjsjs.
Bunlar dilleriyle etkiliyorlar kadınları.

Zaten bu tiplerin özelliği fakir olması kajdjsjsjs.
Bunlar dilleriyle etkiliyorlar kadınları.
yok fakir degil ben sıkışık sanıyordum işlerinden dolayı meğersem fakirim ayağına yatıyormuş altın biriktiyormus

ben kimseyi en azindan sömürmedim. bu konuda gururluyum bence başka kadınlar gibi bende başkasının sırtından geçinebilirdim karşımdaki pislikse benim yapacağım bir se yok ben onurlu davrandim
bu konuda vallahi de billahi de haklısın.evli adamın metresi olup parasını yiyip sitede masumca dolananlardan değilsin en azından.

bu konuda vallahi de billahi de haklısın.evli adamın metresi olup parasını yiyip sitede masumca dolananlardan değilsin en azından.
asla bu kafada olmadım. amacım hic bir şekilde çıkar sağlamak değildi. yalnizligima iyi geliyordu ondan sorgulamadım bir şeyi. maddi yükte olmadım. ama şuanda o kadına karşı vicdanen sorumlu hissediyorum ve ahirette karsilacagim

Ablacim tamam , ne olduysa oldu, kendine yeni konular, yeni amaclar bulmaya calis, kursa yazil, dil ögren, kendini gelistir, hobi siniflarina yazil, hayatina bi fark getir, spora yazil, spor yap. Sal artik bu konuyu kafanda bitir. Gelecek maclara insallah.

Adamın canını yakmak istiyorsan karısıyla kanka ol yoksa ne dersen de tınlamaz bile...

işte pişmanlıktan hep bunlar haklisiniz

Adamın canını yakmak istiyorsan karısıyla kanka ol yoksa ne dersen de tınlamaz bile...
tınlamasın bir sey de yapmasin ben acayip pişmanım Allah affetsin yeter o adamın yüzünü şeytan görsün. gittim elin göbekli amcaların egosunu tatmin ettim

yuvasını ben yıkmış olurum o zaman ben o şekilde araya girmek istemiyorum sadece pişman olmasını istiyorum
ya ben ona dava acarsam
Hiçbir şey olmaz dava açarsanız. Evlilik vaadi ile kandırmamış sizi. Paramı yedi dediğiniz de herhalde birlikte gezip tozma, elden verilen para vs. Siz akıllanmayacaksınız Allah doğru yola kavuştursun ne diyeyim.

He he kesin öyledir Aysel.
Burada bi saattir ona buna yalancısın, uyduruyorsun diyip durdun.
Uyduran sensin de işte.
Komple yalan konuşmuş. Her dediğini yazdığını inkar etmiş. Adamin bosanmayacagi belli olunca da böyle davranmaya başlamış. Adamın evli olduğunu başta anlamasa bile sonradan anlamaması mümkün değil. Sadece hırs yapıyor bana nasıl bunu yapar diye

hirs yapsam karısına derdim ben huzuru bozulmasın şeklinde davrandım kadının huzuru bozulmasin

Burdaki karakterini görmek yetti bana. Hem korkaksın hem tehlikelisin
Merak ediyorsan adama hiçbir şey olmaz, sen rezil olduğunla kalırsın, karısı kocasını bilmiyor mu zannettin? Geçecek karşına diyecek ki baban yaşında adamla ne işin vardı? Yedirmeseydin, kullandirmasaydin kendini.
Sen adamı ahlaksızlıkla suçlamaya çalışırken aynı şekilde seni suçlayacaklar. Adamın evli olduğunu bile bile devam ettiğin için

burdaki karakterimde ne gördün der misin? kadın sanmıyorum bence bilmiyor hatta o da onun ikinci yüzünü biliyor

burdaki karakterimde ne gördün der misin? kadın sanmıyorum bence bilmiyor hatta o da onun ikinci yüzünü biliyor
Sen bir mesaja bakarak anladın, karısı salak degildir. Adama hediyeler geliyor, dışarı çıkıyor ama cebinden parası eksilmiyor. Sen bile anladın güya telefona bakarak. Karısı hayli hayli anlar. Belki de sen ilk değildin bu yüzden de karısı alışmış, karismamistir

bunu neye dayanarak soyluyorsun
Şöyle açıklayayım,
Bu kadar takıntılı hatta saplantılı olmak hiç normal değil,
Bunun yanında bir adamla evli olduğunu bile bile görüştüyseniz de tehlikelisiniz, yok ben bunca yıl farkına varmadım diyorsanız da bu kadar algılarınız kapalı olduğu için kendinizi korumak adına tedavi olun!!!!
Her türlü tehlikelisiniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…