karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

benim için öyle değil sen buna inanıp mutlu olacaksan oyle olsun. ne diyeyim oyle degil desemde zaten istediğine inanacgin için öyle mutlu ol oyle olsun
E bitmiş gitmiş hala adama saydırmak istemeni nasıl açıklarsın? Ya hayır cidden bu kadar boş vaktin var mı? Adam kafa yorulacak bi tipte değil ki. Hele milletin abisine hakaret etmen ne kadar çirkin. Aşırı itici davranışlar bunlar, belki bu yüzden gerçek aşkı bulamıyorsunuzdur.

milletin abisine mi şaka mısınız siz ya bu elemtleri nerden uyduruyorsunuz der mısınız yada kafaniz mi güzel? ya ne alakası var kadın o adamın abisiyim be gorumceyim dedi. aman yaa açıklamakla uğraşmak istemiyorum istediğinizi sallayın. günahlarım dökülür iyi olur

Kadin adamin abisiyse azicik saygili ol sen de, kac yaşında insanlar

Espri yaptı espri. Biz anladık sen anlamadın. O espriyi ancak buranın gediklileri anlar, çok inceydi.

Kajdjsjsjs ama sonuçta adam seni kandırmamış 4 yıl evli biriyle beraber olmuşsun. Şimdi burada yok okur diye yazdım yok sizi geçiştirdim vs deme.

Ben asla öyle bir şey demedim

artık ihtiyarlara karşı on yargiliyim tilki çıkabiliyorlar kusura bakma yaşlıya hürmet bende pek kalmadi
Cidden 24 yaşında olup 17 yaş büyük biriyle neden görüşür ki insan? Hayır yani bir de ilişkiden yeni çıkmışsın falan.

Cidden 24 yaşında olup 17 yaş büyük biriyle neden görüşür ki insan? Hayır yani bir de ilişkiden yeni çıkmışsın falan.
Hadi 17 yaş büyükle görüştün diyelim de evli çocuklu çoluklu adamla bekar aynı yaşta adamın her şeyi farklı olur. Giyimi, yaşam tarzı, eğlence anlayışı vs. Evli olduğunu anlamamak için ya saf olmak lazım ya da evli olduğunu umursamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…