- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.383
- 108
yani orası öyle ama görseniz dersinizki adam ne kadar düzgün karakterli biri dışardan gören oyle derAltina imzami atarim. Adam sanki yaptigi pisligi bilmiyor mu. Bilerek yapiyorlar zaten
dışardan bakan cok düzgün biri der pesinden kosan ben gibi olduğum için koşmasaydı peşimden diyordurherifler pisman olmaz ki. vefat etmeye yakin gunahlari aklina gelince kendi yararina senden af diler ama
Hiç zahmet etme mesaj atmaya, Sana el cevap:
"Aysel git başımdan ben sana göre değilim
benim için kirletme aydınlığını
hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim"
peki bu tipler nasil gorunuyor uyari amacli yazar misin fiziksel ozellikleridışardan bakan cok düzgün biri der pesinden kosan ben gibi olduğum için koşmasaydı peşimden diyordur
cok doğru yazdınız ben karısı bilsin benim yüzümden yuvası yıkılsın asla istemem hatta bana mutsuzum vs yalanlarını söyledi ama öylede olmadığına eminim ben salak gibi kendimi kullandirdim. Vicdanen rahatsızım Allahtan utanıyorum korkuyorum yaşca büyük adama yaranmak için maddi manevi yapmadigim kalmadiBak sana diyorum ki ateşle oynuyorsun karısı öğrenirse seni işte rezil ederse hayatın mahvolursa ne olacak sana yaptıklarına pişman olacak vicdanlı bir adam olsa çocuğu olan onunla yıllarını geçirmiş karısını seninle aldatmazdı. Ayrılırlar sanıyorsan yanılıyorsun. Karısına der ki bu kız küçük bana taktı o da seni rezil eder. Bırak sende hata yapmışsın o da madem bu rezilliğini öğrendin onun hislerinin ne önemi kıymeti var ?
bir insan en çok ne üstüne ahlak bekçiliği yapıyorsa bence o noktada sorun vardir. dışardan bakınca cok dürüst davranır asla yalan soylemem vs der. zaten doğru konusan insan bunu söyleme çabasına girmez. genele vurmak yanlış olur ama böyle efendi düzgün görünmesi önemli ama adam gibi duruyor mu yani sözünün eri mi ben dürüsttüm diyenden degil dürüst davranıyor mu ona bakmak gerek. mesela adamım diye gezip yanındaki kadının parasını yiyorsa normal değildir supheleninpeki bu tipler nasil gorunuyor uyari amacli yazar misin fiziksel ozellikleri
haklisinizAynen öyle vicdanı olan adam çoluğunu çocuğunu rezil edip gencecik kızla birlikte olur mu? Çok iğrenç bi sarmal herkes hatalı pis kuyunun içinden kaçması lazı
Bak cidden konuda üzüldüğüm eş yazık kadına nasıl bi pislikle birlikte hiç mutsuz değildir evde belirli yaştan sonra bazı adamlar hala genç kızlarla birlikte olabileceğini kendine kanıtlamak için böyle kız ayartıyor ego tatmini yanicok doğru yazdınız ben karısı bilsin benim yüzümden yuvası yıkılsın asla istemem hatta bana mutsuzum vs yalanlarını söyledi ama öylede olmadığına eminim ben salak gibi kendimi kullandirdim. Vicdanen rahatsızım Allahtan utanıyorum korkuyorum yaşca büyük adama yaranmak için maddi manevi yapmadigim kalmadi
adam dışardan bakınca cok düzgün duruyor kimse demez bu adam aldatıyor diye oyle biri diyeyim size. eminim karisi bile hic farketmiyordur.Bak cidden konuda üzüldüğüm eş yazık kadına nasıl bi pislikle birlikte hiç mutsuz değildir evde belirli yaştan sonra bazı adamlar hala genç kızlarla birlikte olabileceğini kendine kanıtlamak için böyle kız ayartıyor ego tatmini yani
Ama sen küçük bir kız çocuğu değildin bu kadar yaş farkı olunca bir şeyleri araştırmalıydın ki tahimn etmişsindir az çok
Kendine yakıştırmadığın bu şeyi devam ettirme sündürme Aysel konuyu
bak sen o adamın nasıl gözüktüğünü bırak artık benceadam dışardan bakınca cok düzgün duruyor kimse demez bu adam aldatıyor diye oyle biri diyeyim size. eminim karisi bile hic farketmiyordur.
haklisiniz adam düzgün ayak olsa karısını aldatmaz. dışardan oyle görünmesi mühim değil asıl karakteri önemli. adam gönlünü hos etti. ne pişmanligi olacak oyle gelmiş oyle gider hata yaptım Allah affet insallah olur boyu pişmanlıkla yasayacgmbak sen o adamın nasıl gözüktüğünü bırak artık bence
bence sen bir süre yalnız kal psikolojin iyi değil gibi niye sürekli yanında bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun hatalı seçimlere neden oluyor bu kitap oku film izle çalış olan olmuş adamı düşünüp durmahaklisiniz adam düzgün ayak olsa karısını aldatmaz. dışardan oyle görünmesi mühim değil asıl karakteri önemli. adam gönlünü hos etti. ne pişmanligi olacak oyle gelmiş oyle gider hata yaptım Allah affet insallah olur boyu pişmanlıkla yasayacgm
Adama tek başına suçluymus gibi davranma o zaman.ben zaten yaşadığım hayatin normal olduğunu söylemiyorum ben vicdan azabı çekmiyor muyum. Bana farkli şekilde aksettirdi. Haliyle kullanılmış hissediyorum kendinden degil Allahtan korkuyorum çoğu şeyi gözardı ettim hata yaptım biliyorum
zoruma gidiyor hincimi alayım diyorum sonrada dediginiz gibi kendime zarar karşı tarafın umrumda olsa onca yıllık karisina yanlış yapmazbence sen bir süre yalnız kal psikolojin iyi değil gibi niye sürekli yanında bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun hatalı seçimlere neden oluyor bu kitap oku film izle çalış olan olmuş adamı düşünüp durma
yuvasını ben yıkmış olurum o zaman ben o şekilde araya girmek istemiyorum sadece pişman olmasını istiyorumYahu adam şerefsiz, sen söyleyince mi utanacak?
yapacağın tek şey karısına söylemek ve işyerinde amirine şikayet etmek. Bunları yapamam dedin konu sahibesi. Hakkını ancak bu şekilde arayabilirsin konu sahibesi bu yazdığın bir sonuç vermez. Cesaretini topla ve hakkını ara derim yoksa içinde kalıyor.
engel atmazdım o zaman adam suçlu çünkü ben daha evvelden konuşmayı kestigimde adam kendi aradi he bende saflık yapip adama kandım o ayrı bir konuAdama tek başına suçluymus gibi davranma o zaman.
Sana eşimle mutsuzum, ayrı yaşıyorum mu dedi?
Vicdan yapmalısın kesinlikle.
Mesaj atarak iletişim kurmak istiyorsun yeniden yapmak istediğin bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?