karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

herifler pisman olmaz ki. vefat etmeye yakin gunahlari aklina gelince kendi yararina senden af diler ama

cok doğru yazdınız ben karısı bilsin benim yüzümden yuvası yıkılsın asla istemem hatta bana mutsuzum vs yalanlarını söyledi ama öylede olmadığına eminim ben salak gibi kendimi kullandirdim. Vicdanen rahatsızım Allahtan utanıyorum korkuyorum yaşca büyük adama yaranmak için maddi manevi yapmadigim kalmadi

peki bu tipler nasil gorunuyor uyari amacli yazar misin fiziksel ozellikleri
bir insan en çok ne üstüne ahlak bekçiliği yapıyorsa bence o noktada sorun vardir. dışardan bakınca cok dürüst davranır asla yalan soylemem vs der. zaten doğru konusan insan bunu söyleme çabasına girmez. genele vurmak yanlış olur ama böyle efendi düzgün görünmesi önemli ama adam gibi duruyor mu yani sözünün eri mi ben dürüsttüm diyenden degil dürüst davranıyor mu ona bakmak gerek. mesela adamım diye gezip yanındaki kadının parasını yiyorsa normal değildir suphelenin

Bak cidden konuda üzüldüğüm eş yazık kadına nasıl bi pislikle birlikte hiç mutsuz değildir evde belirli yaştan sonra bazı adamlar hala genç kızlarla birlikte olabileceğini kendine kanıtlamak için böyle kız ayartıyor ego tatmini yani
Ama sen küçük bir kız çocuğu değildin bu kadar yaş farkı olunca bir şeyleri araştırmalıydın ki tahimn etmişsindir az çok
Kendine yakıştırmadığın bu şeyi devam ettirme sündürme Aysel konuyu

adam dışardan bakınca cok düzgün duruyor kimse demez bu adam aldatıyor diye oyle biri diyeyim size. eminim karisi bile hic farketmiyordur.

bak sen o adamın nasıl gözüktüğünü bırak artık bence
haklisiniz adam düzgün ayak olsa karısını aldatmaz. dışardan oyle görünmesi mühim değil asıl karakteri önemli. adam gönlünü hos etti. ne pişmanligi olacak oyle gelmiş oyle gider hata yaptım Allah affet insallah olur boyu pişmanlıkla yasayacgm

bence sen bir süre yalnız kal psikolojin iyi değil gibi niye sürekli yanında bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun hatalı seçimlere neden oluyor bu kitap oku film izle çalış olan olmuş adamı düşünüp durma

Yahu adam şerefsiz, sen söyleyince mi utanacak?

yapacağın tek şey karısına söylemek ve işyerinde amirine şikayet etmek. Bunları yapamam dedin konu sahibesi. Hakkını ancak bu şekilde arayabilirsin konu sahibesi bu yazdığın bir sonuç vermez. Cesaretini topla ve hakkını ara derim yoksa içinde kalıyor.

Son düzenleme:
Adama tek başına suçluymus gibi davranma o zaman.
Sana eşimle mutsuzum, ayrı yaşıyorum mu dedi?
Vicdan yapmalısın kesinlikle.
Mesaj atarak iletişim kurmak istiyorsun yeniden yapmak istediğin bu.

bence sen bir süre yalnız kal psikolojin iyi değil gibi niye sürekli yanında bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun hatalı seçimlere neden oluyor bu kitap oku film izle çalış olan olmuş adamı düşünüp durma
zoruma gidiyor hincimi alayım diyorum sonrada dediginiz gibi kendime zarar karşı tarafın umrumda olsa onca yıllık karisina yanlış yapmaz

yuvasını ben yıkmış olurum o zaman ben o şekilde araya girmek istemiyorum sadece pişman olmasını istiyorum

Adama tek başına suçluymus gibi davranma o zaman.
Sana eşimle mutsuzum, ayrı yaşıyorum mu dedi?
Vicdan yapmalısın kesinlikle.
Mesaj atarak iletişim kurmak istiyorsun yeniden yapmak istediğin bu.
engel atmazdım o zaman adam suçlu çünkü ben daha evvelden konuşmayı kestigimde adam kendi aradi he bende saflık yapip adama kandım o ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…