işime gelmeyecekti degil sizde tanısanız cok düzgün işinde gücünde biri gibi duruyorEvli olduğunu bilmek işine gelmeyecekti sende tabiri caizse salağa yattın.
Şimdi hazmedemiyorum falan diye kendi kendini haza getirme.
Aysel msj atarsan altini kactan aliyosun diýe sor
Ne sebepleya ben ona dava acarsam
iste bende buna üzülüyorum bir düzeni varken salak yerine konmak birde mutsuzum mutlu değilim çocuklar için ayağı yaptı. mutsuz olan adam karısı üzerine yatirim mi yapar. iste benim öfkelendigim bu sen nasıl pislikmissin yalancı demekAdamin kariisiyla bi düzen,çolugu cocugu, gelecek planlari, yatirimlari var, bak altina yatiriyomuslar kari koca, sen daha hala msj atayim pisman olsun diyosun, sence o herifin zerre umurunda mi? Sence bu kadar b.ku yerken ne b.k yediginin farkinda degildi de senin bir mesajinla aydinlanma mi yasayacak? 1 2 msj atar geri pismanim Aysel geri dön diye, bakar dusuyo musun, düşsen de düşmesen de o düzen degismez ama, bi kac sene daha idare eder hem seni, hem karisini, zortladigin yerde yayan kalirsin gene Aysel.
cok güzel fikir aslında mekandaki tüm yiyeceklerden söyleyip sonra kalkmak ama iste gururuma yediremem ac gözlü gibiAysel istersen mesaj at “seni özledim görüşelim yemek yiyelim konusalım” de. Görüşün bir mekanda aç git ama baya ye. Sonra de ki “tuvalete gidip geleceğim regl oldum” de. Çantanı al ve ortadan kaybol. Kitle bütün hesabı kendisine. Madem hınç alacaksın böyle al. Karısına ulaşarak asla eline bir sey geçmez.
Aksine karısına ulaşırsan karısı onu el üstünde tutar “kocamın pesinden ayrılmıyorlar” diye. Yada demez mi kocası “evli olduğumu biliyordu bile bile rahatsız etti beni” diye. Nerden tutsan elinde kalır.
Biraz mal ol salak ol duygusal davran ve ortada bırak.
Altina yatirim yaptiklarini nasil ögrendin?iste bende buna üzülüyorum bir düzeni varken salak yerine konmak birde mutsuzum mutlu değilim çocuklar için ayağı yaptı. mutsuz olan adam karısı üzerine yatirim mi yapar. iste benim öfkelendigim bu sen nasıl pislikmissin yalancı demek
Baslatma simdi gururuna koyul işe. Kaybol ortadan ve her yerden engelle.cok güzel fikir aslında mekandaki tüm yiyeceklerden söyleyip sonra kalkmak ama iste gururuma yediremem ac gözlü gibi
Eee diyceksin, sonra?iste bende buna üzülüyorum bir düzeni varken salak yerine konmak birde mutsuzum mutlu değilim çocuklar için ayağı yaptı. mutsuz olan adam karısı üzerine yatirim mi yapar. iste benim öfkelendigim bu sen nasıl pislikmissin yalancı demek
Tamam Aysel biz anladık seni.işime gelmeyecekti degil sizde tanısanız cok düzgün işinde gücünde biri gibi duruyor
Ama cok duzgundu, işinde gucunde, efendi bi adamdı, anlamiyo musun? Anlamadiysan bi 150 kere daha diyebilir isinde gucunde diye baslayipTamam Aysel biz anladık seni.
karısıyla yarışmalarını okudumAltina yatirim yaptiklarini nasil ögrendin?
sonra engel atacağım tekrarEee diyceksin, sonra?
bile bile göz yumdum sorgulamadım eskiden tanidigimda bilmiyordum hatam burda sorgulayabilirdim en basında bencede en masum o kadın hic bir şeyden habersiz ah almış oldumEvli olduğunu biliyormuşsun işte, bir de sonuna kadar inkar ettin ,son gün öğrenmiş gibi yaptın, hala dışardan düzgün görünüyordu diyorsun. Zaten eskiden tanıdığın biriymiş, evli olduğunu bilmemen mümkün değil. Düzgün olsa karısını aldatmaz, sen de düzgün olsan bile bile bu ilişkiyi yaşamazdın. Bırak artık kendi hayatına bak. Daha neyin peşindesin? Sana e yatırımından vs... olan karısına olmuş. Bu hikayedeki tek masum o, kusura bakma, ya da bak, bile bile yaşamışsın bazı şeyleri.
Sence adam pisman olup ahlak abidesine donucek mi?sonra engel atacağım tekrar
4 sene ilişki yaşadıktan sonra mesajlarını okumaya karar vermiş, yersenAltina yatirim yaptiklarini nasil ögrendin?
Bi dakika bi dakika, 4 yıllık ilişki sonrasında mı evli olduğunu öğrenmiş?4 sene ilişki yaşadıktan sonra mesajlarını okumaya karar vermiş, yersen
Şimdi gelip bin dirt yil dimidim iydiriyirsiniz diyecek. Ben de ispat edecem, görmezden gelecek falan. Bir önceki konusunda konuşuldu bunlar hep.Bi dakika bi dakika, 4 yıllık ilişki sonrasında mı evli olduğunu öğrenmiş?
Yok artık sallamasın. Daha ilk birkaç aydan belli olur, bu adam hiç mi yanında gün boyu kalmadı hiç mi geceyi beraber geçirmedi, hiç mi yıllık izine falan çıkmadı. Yemesin yani bizi.
Ben daha yeni tanıştığım adamım yaa bakim doğum günün ne zamanmış ayağına eski kimliğine baktım, o 4 yıllık sevgilisinin evli olduğunu bilmeyecek peh.
Şimdi gelip bin dirt yil dimidim iydiriyirsiniz diyecek. Ben de ispat edecem, görmezden gelecek falan. Bir önceki konusunda konuşuldu bunlar hep.
Dur seni yormayayım bulup atayım sana.3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?